fbpx
Продължете към съдържанието

2% кешбек за инвеститорите в Lendermarket и 1% за новите🤑

Lendermarket с 2% кешбек бонус

2% кешбек бонус предлага P2P платформата Lendermarket на своите инвеститори до 30.04.2022 г. Бонусът се изчислява върху нетната нова депозирана и инвестирана сума от поне €1000 в периода от 14 до 30 април 2022 г. Новите инвеститори ще получат 1% за инвестициите, направени през първите 60 дни след регистрацията.

🤩От 19.05 до 07.06.2022 новите инвеститори в P2P платформата Lendermarket ще получат 2% кешбек за първите 30 дни🤑 Повече за условията на кешбека вижте в тази статия 👉 https://www.vivainvest.eu/2-cashback-lendermarket-bonus/

🤑 Повече за условията на кешбека и за платформата може да видите в тази статия 👉 https://www.vivainvest.eu/2-cashback-lendermarket-bonus/

2% кешбек бонус за инвеститорите💸

Както обикновено Lendermarket се грижат не само за новите, а и за инвеститорите, които вече използват P2P платформата. Харесвам този подход, защото лоялните инвеститори заслужават да бъдат възнаграждавани. Именно за тях е този 2% кешбек. Инвестирам на тази платформа повече от 2 години. Много съм доволен от резултатите. Разгледал съм подробно Lendermarket в детайлно ревю, което препоръчвам да прочетете, ако все още не ползвате платформата.

Прочетете подробното ревю на Lendermarket, в което споделям моето мнение, резултати и личните си впечатления от тази P2P платформа.

18% доходност е постижима в Lendermarket с 2% кешбек🤩

Освен стабилното представяне през турбулентната 2020 година, другото, което ми харесва в Lendermarket е, че постоянно има достатъчно предлагане на кредити. И то не просто на някакви кредити, а на кредити, които харесвам – със срок до 6 месеца и доходност над 14%. Намират се и такива с 15%. Няма недостиг на кредити. Така средствата ми не стоят неинвестирани, а ми носят много прилична доходност от над 14% годишно. Има и дългосрочни кредити с 16% доходност.

Lendermarket с 2% кешбек бонус

Преди време се появяваха и кредити с над 16% доходност, но напоследък по-рядко се намират такива. За мен, доходност от 14% е напълно достатъчна. Особено, когато става дума за кредити на CreditStarстабилен оригинатор с над 15 годишна история и безупречно представяне.

Моето мнение за Lendermarket 👍

За повече от 2 години инвестиране, мога да кажа, че съм много доволен от Lendermarket. Спрях да инвестирам в заеми на CreditStar чрез Mintos, тъй като условията тук са по-добри. Предимство на Lendermarket са заемите от Швеция и Дания, които са пуснати само на тази платформа.

Основен недостатък на Lendermarket е, че няма вторичен пазар. Това не позволява предсрочен изход от инвестицията. За мен не е трудно да се справя с този недостатък. Просто ограничавам срока на заемите, в които инвестирам до 3-6 месеца. Този подход ми позволява напълно да изляза от цялата си инвестиция в рамките на 5-8 месеца, включително и просрочените заеми. 

Ако не сте запознати с платформата, прочетете подробното ревю на Lendermarket, в което споделям моето мнение, впечатления и резултати след повече от година инвестиране. 

2% кешбек е отлично предложение 💶

Lendermarket предлага заеми от доказан и печеливш оригинатор с до 16% доходност. Това само по себе си е достатъчно за мен. В момента има и още 2% кешбек за нови нетни депозити на обща стойност поне €1000 в периода от 14 април до 2 май 2022 (включително) за старите инвеститори. Под нетни депозити се разбира разликата между депозираните и изтеглените през този период суми.

За да получите бонуса е нужно да инвестирате изцяло всички суми в сметката си и да не теглите до 31 юли 2022. Бонусът се изплаща до 6 август 2022. Максималната сума, която може да получите като кешбек е ограничена на €3000. За мен това ограничение не е сериозен проблем, надявам се за повечето от вас също, тъй като отговаря на нова инвестиция от над €150,000. Едва ли някой ще има прроблем с това. Официалните условия за получаване на 2% кешбек бонус може да видите на сайта на P2P платформата.

1% кешбек за новите инвеститори в Lendermarket🤑

За новите инвеститори има 1% бонус за първите 60 дни, при регистрация от тази връзка http://bit.ly/LenderMarket. Този бонус е безсрочен.

Не инвестирайте само заради бонуса‼️

За да имате дългосрочен успех в инвестирането е нужно да разбирате продуктите, в които инвестирате и да сте наясно със свързаните с тях рискове. Прочетете подробното ревю на Lendermarket, в което споделям моето мнение и впечатления от тази P2P платформа. Лично аз не смятам, че която и да било промоция трябва да е основната причина да се инвестират пари, където и да било. Целта на всеки бонус е само да подтикне инвеститорите към действие, а не да бъде стратегия за печалба. Другото си е чист хазарт. Надявам се, че феновете му не четат моя блог.

Това не е инвестиционен съвет

Това не е инвестиционен съвет! Всичко, което споделям за Lendermarket е мое лично мнение и опит. Постарал съм се да е максимално обективно и аргументирано, но това не е гаранция, че е вярно или, че ще остане такова и в бъдеще. Аз не съм инвестиционен консултант, а доморасъл инвеститор. Това, което е подходящо за мен, в моята житейска и финансова ситуация, може изобщо да не е подходящо за вас. Имайте го предвид! Финансови консултации не давам. И нямам планове да го правя. 

Това, че инвестирам чрез определени P2P платформи, не означава, че те са добри или не носят риск. Означава, че за себе си съм преценил, че рискът е приемлив и доходността си заслужава. За мен. За вас може изобщо да не е така! Има и доста платформи, в които предпочитам да не инвестирам. Вие пък може да ги харесвате и да сте доволни от тях.

Най-важното нещо, което трябва да научите като инвеститор е, че единствено вие сте отговорен за решенията, които взимате. Добре е ясно да го осъзнавате, преди изобщо да решите да инвестирате. Ако не е така, по-добре не го правете. Помнете, че вашите пари са във вашите ръце!

Опит и мнения на инвеститори в P2P платформи 💬

Ако все още не сте се включили в нашата Facebook група за P2P инвестиции, препоръчвам ви да го направите – http://bit.ly/P2PGroupBG. Там ще намерите над 8,000 души с опит и интереси в P2P инвестициите и финтех. Присъединете се, за да чуете други мнения, да споделите опит, да натрупате знания или да зададете въпроси!

Споделете тази статия с вашите приятели, за които смятате, че ще бъде интересна и полезна 👍

15 коментара за “2% кешбек за инвеститорите в Lendermarket и 1% за новите🤑”

 1. Здравейте г-н Стойчев регистрирах се през вашата връзка за 1% бонус за 60 дни… но не откривам в акаунта си това да е отчетено по някакъв начин

 2. Здравейте, в какъв период от време трябва да се получат гратисните 2% кешбек? Инвестирах чрез auto invest на 29.06, но не съм получила бонус до сега.

  1. Ами аз съм го написал в статията:
   „За да получите бонуса е нужно да инвестирате изцяло всички суми в сметката си до 31 юли 2021. Бонусът се изплаща до 7 работни дни след 1 Август 2021. Максималната сума, която може да получите като кешбек е ограничена на €5000. За мен това ограничение не е сериозен проблем, надявам се за повечето от вас също. Официалните условия за получаване на 2% кешбек бонус може да видите на сайта на P2P платформата – https://www.lendermarket.com/site/cashback-terms?lang=en

 3. Венелин Атанасов

  Здравейте,
  Имам регистрация в LenderMarket но така и не предведох средства по акаунта си. Отвреме на време поглеждам кредитите, но виждам такива само от Естония и с период над 1500 дни. Това проблем само при мен ли е или и при вас е така. В този случай не бих рискувал да преведа 2-3000 евро както смятах.
  Благодаря!

 4. А мога ли смело инвестирам крупна сума средства в тази платформа – примерно 30 хил.эвро? Или е рисковано и не ме съветвате? Това е съвкупната сума която на този момент мога отделя за инвестиции.Благодаря предварително!….

  1. Това аз не мога да кажа. Парите са ваши. Не препоръчвам всичките пари да се държат в една платформа. Аз бих ги разпределил пине между още 2-3 като Bondora Go&Grow, Iuvo, Peerberry, но вие сам трябва да си решите.

 5. Здравейте, г-н Недев,

  Коментираме последните дни и предвид обстановката в Европа какво ще се случи с платформи като Robocash, Lendermarket… И като цяло такива, които са географски близки до Украйна и Русия. До сега не сме били изправени пред такива прецедентни обстоятелства и е важно да знаем как би следвало да действаме. Разбира се, че всеки сам взема крайното решение, но все пак, ние, като хора неикономисти, какво бихте ни посъветвали – да изтеглим би инвестираните средства или да не предприемаме действия?

  Благодаря!

 6. Здравей г-н Недев,
  запознат ли сте със новите усл.при инвестиране в Debitium, не мога да разбера какви са тези такси в таблиците преди да купиш кредит. Автоинвеста не им е готов.Дайте малко инфо по простичко. До сега бе всичко ясно и добре работи платформата.Малко яснота! Благодаря.

 7. Здравейте Г-н Недев , какво Ви е мнението съобразно сегашната меча ситуация и световна икономическа обстановка. Смятате ли да намалите екзпозициите си към платформи , като Lendermarket и Reinwest24, за сметка на кеша.
  Благодаря предваритено за отговора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *