Категории: Ревюта

2% кешбек за инвеститорите в Lendermarket и 1% за новите🤑

2% кешбек бонус предлага P2P платформата Lendermarket на своите инвеститори до 30.04.2022 г. Бонусът се изчислява върху нетната нова депозирана и инвестирана сума от поне €1000 в периода от 14 до 30 април 2022 г. Новите инвеститори ще получат 1% за инвестициите, направени през първите 60 дни след регистрацията.

2% кешбек бонус за инвеститорите💸

Както обикновено Lendermarket се грижат не само за новите, а и за инвеститорите, които вече използват P2P платформата. Харесвам този подход, защото лоялните инвеститори заслужават да бъдат възнаграждавани. Именно за тях е този 2% кешбек. Инвестирам на тази платформа повече от 2 години. Много съм доволен от резултатите. Разгледал съм подробно Lendermarket в детайлно ревю, което препоръчвам да прочетете, ако все още не ползвате платформата.

Прочетете подробното ревю на Lendermarket, в което споделям моето мнение, резултати и личните си впечатления от тази P2P платформа.

18% доходност е постижима в Lendermarket с 2% кешбек🤩

Освен стабилното представяне през турбулентната 2020 година, другото, което ми харесва в Lendermarket е, че постоянно има достатъчно предлагане на кредити. И то не просто на някакви кредити, а на кредити, които харесвам – със срок до 6 месеца и доходност над 14%. Намират се и такива с 15%. Няма недостиг на кредити. Така средствата ми не стоят неинвестирани, а ми носят много прилична доходност от над 14% годишно. Има и дългосрочни кредити с 16% доходност.

Преди време се появяваха и кредити с над 16% доходност, но напоследък по-рядко се намират такива. За мен, доходност от 14% е напълно достатъчна. Особено, когато става дума за кредити на CreditStarстабилен оригинатор с над 15 годишна история и безупречно представяне.

Моето мнение за Lendermarket 👍

За повече от 2 години инвестиране, мога да кажа, че съм много доволен от Lendermarket. Спрях да инвестирам в заеми на CreditStar чрез Mintos, тъй като условията тук са по-добри. Предимство на Lendermarket са заемите от Швеция и Дания, които са пуснати само на тази платформа.

Основен недостатък на Lendermarket е, че няма вторичен пазар. Това не позволява предсрочен изход от инвестицията. За мен не е трудно да се справя с този недостатък. Просто ограничавам срока на заемите, в които инвестирам до 3-6 месеца. Този подход ми позволява напълно да изляза от цялата си инвестиция в рамките на 5-8 месеца, включително и просрочените заеми. 

Ако не сте запознати с платформата, прочетете подробното ревю на Lendermarket, в което споделям моето мнение, впечатления и резултати след повече от година инвестиране. 

2% кешбек е отлично предложение 💶

Lendermarket предлага заеми от доказан и печеливш оригинатор с до 16% доходност. Това само по себе си е достатъчно за мен. В момента има и още 2% кешбек за нови нетни депозити на обща стойност поне €1000 в периода от 14 април до 2 май 2022 (включително) за старите инвеститори. Под нетни депозити се разбира разликата между депозираните и изтеглените през този период суми.

За да получите бонуса е нужно да инвестирате изцяло всички суми в сметката си и да не теглите до 31 юли 2022. Бонусът се изплаща до 6 август 2022. Максималната сума, която може да получите като кешбек е ограничена на €3000. За мен това ограничение не е сериозен проблем, надявам се за повечето от вас също, тъй като отговаря на нова инвестиция от над €150,000. Едва ли някой ще има прроблем с това. Официалните условия за получаване на 2% кешбек бонус може да видите на сайта на P2P платформата.

1% кешбек за новите инвеститори в Lendermarket🤑

За новите инвеститори има 1% бонус за първите 60 дни, при регистрация от тази връзка http://bit.ly/LenderMarket. Този бонус е безсрочен.

Не инвестирайте само заради бонуса‼️

За да имате дългосрочен успех в инвестирането е нужно да разбирате продуктите, в които инвестирате и да сте наясно със свързаните с тях рискове. Прочетете подробното ревю на Lendermarket, в което споделям моето мнение и впечатления от тази P2P платформа. Лично аз не смятам, че която и да било промоция трябва да е основната причина да се инвестират пари, където и да било. Целта на всеки бонус е само да подтикне инвеститорите към действие, а не да бъде стратегия за печалба. Другото си е чист хазарт. Надявам се, че феновете му не четат моя блог.

Това не е инвестиционен съвет

Това не е инвестиционен съвет! Всичко, което споделям за Lendermarket е мое лично мнение и опит. Постарал съм се да е максимално обективно и аргументирано, но това не е гаранция, че е вярно или, че ще остане такова и в бъдеще. Аз не съм инвестиционен консултант, а доморасъл инвеститор. Това, което е подходящо за мен, в моята житейска и финансова ситуация, може изобщо да не е подходящо за вас. Имайте го предвид! Финансови консултации не давам. И нямам планове да го правя. 

Това, че инвестирам чрез определени P2P платформи, не означава, че те са добри или не носят риск. Означава, че за себе си съм преценил, че рискът е приемлив и доходността си заслужава. За мен. За вас може изобщо да не е така! Има и доста платформи, в които предпочитам да не инвестирам. Вие пък може да ги харесвате и да сте доволни от тях.

Най-важното нещо, което трябва да научите като инвеститор е, че единствено вие сте отговорен за решенията, които взимате. Добре е ясно да го осъзнавате, преди изобщо да решите да инвестирате. Ако не е така, по-добре не го правете. Помнете, че вашите пари са във вашите ръце!

Опит и мнения на инвеститори в P2P платформи 💬

Ако все още не сте се включили в нашата Facebook група за P2P инвестиции, препоръчвам ви да го направите – http://bit.ly/P2PGroupBG. Там ще намерите над 8,000 души с опит и интереси в P2P инвестициите и финтех. Присъединете се, за да чуете други мнения, да споделите опит, да натрупате знания или да зададете въпроси!

Споделете тази статия с вашите приятели, за които смятате, че ще бъде интересна и полезна 👍

Последна промяна на 22.04.2022 12:14

Стойчо Недев

Вярвам , че никой няма да се грижи за вашите пари по-добре от самите вас. От 2007 година сам управлявам моите пари и съм много доволен от резултатите. Желанието ми е да ви помогна да вземете управлението на вашите пари във вашите ръце. Това не е трудна задача, а резултатите си заслужават.

Leave a Comment

Виж коментарите

 • Здравейте г-н Стойчев регистрирах се през вашата връзка за 1% бонус за 60 дни... но не откривам в акаунта си това да е отчетено по някакъв начин

  • Кога се регистрарахте и кога инвестирахте?

 • Здравейте, в какъв период от време трябва да се получат гратисните 2% кешбек? Инвестирах чрез auto invest на 29.06, но не съм получила бонус до сега.

  • Ами аз съм го написал в статията:
   "За да получите бонуса е нужно да инвестирате изцяло всички суми в сметката си до 31 юли 2021. Бонусът се изплаща до 7 работни дни след 1 Август 2021. Максималната сума, която може да получите като кешбек е ограничена на €5000. За мен това ограничение не е сериозен проблем, надявам се за повечето от вас също. Официалните условия за получаване на 2% кешбек бонус може да видите на сайта на P2P платформата - https://www.lendermarket.com/site/cashback-terms?lang=en

 • Здравейте,
  Имам регистрация в LenderMarket но така и не предведох средства по акаунта си. Отвреме на време поглеждам кредитите, но виждам такива само от Естония и с период над 1500 дни. Това проблем само при мен ли е или и при вас е така. В този случай не бих рискувал да преведа 2-3000 евро както смятах.
  Благодаря!

  • Това, което виждате е моментно състояние. Автоматичното инвестиране гълга добрите кредити веднага. Виждате остатъците.

 • А мога ли смело инвестирам крупна сума средства в тази платформа - примерно 30 хил.эвро? Или е рисковано и не ме съветвате? Това е съвкупната сума която на този момент мога отделя за инвестиции.Благодаря предварително!....

  • Това аз не мога да кажа. Парите са ваши. Не препоръчвам всичките пари да се държат в една платформа. Аз бих ги разпределил пине между още 2-3 като Bondora Go&Grow, Iuvo, Peerberry, но вие сам трябва да си решите.

 • Здравейте, г-н Недев,

  Коментираме последните дни и предвид обстановката в Европа какво ще се случи с платформи като Robocash, Lendermarket... И като цяло такива, които са географски близки до Украйна и Русия. До сега не сме били изправени пред такива прецедентни обстоятелства и е важно да знаем как би следвало да действаме. Разбира се, че всеки сам взема крайното решение, но все пак, ние, като хора неикономисти, какво бихте ни посъветвали - да изтеглим би инвестираните средства или да не предприемаме действия?

  Благодаря!

  • Нищо не бих посъветвал никого. Аз лично не тегля нищо.

 • Здравей г-н Недев,
  запознат ли сте със новите усл.при инвестиране в Debitium, не мога да разбера какви са тези такси в таблиците преди да купиш кредит. Автоинвеста не им е готов.Дайте малко инфо по простичко. До сега бе всичко ясно и добре работи платформата.Малко яснота! Благодаря.

Сподели
Публикувано от
Стойчо Недев

Последни статии

MyFin – безплатно мобилно банкиране от ПИБ с 10 лева бонус 💸

MyFin е безплатен мобилен портфейл от Fibank, който предлага всичко необходимо за банкиране в България… чети нататък

01.05.2022

MyFin – мнение, предимства и недостатъци на мобилния портфейл

MyFin е безплатен мобилен портфейл, който предлага сметка с български IBAN, виртуални и физически карти… чети нататък

14.04.2022

W1TTY – мобилно банкиране с 3% кешбек и €10 бонус🤑

W1TTY е ново мобилно банкиране, насочено основно към младежи и студенти. То е напълно безплатно,… чети нататък

12.04.2022

1.5% кешбек бонус за нови инвеститори в RoboCash (Април 2022)🤑

🎄1.5% кешбек бонус от RoboCash върху инвестираната сума през първите 30 дни от регистрацията ще… чети нататък

03.04.2022

Settle – един различен мобилен портфейл

Settle e мобилен портфейл, предлагащ възможност за изпращане и получаване на пари, както и удобен начин… чети нататък

02.04.2022

Най-важното нещо за всички инвеститори е вече тук от VivaInvest

Много от начинаещите инвеститори смятат, че най-важното нещо за успешните инвестиции е в какво ще… чети нататък

31.03.2022