fbpx
Продължете към съдържанието

AI&I Conference 2019 е най-мащабното събитие за изкуствения интелект на Балканите

AI Conference AI&I Conference 2019 е най-мащабното събитие посветено на изкуствения интелект на Балканите

Темата за изкуствения интелект👽

Темата за изкуствения интелект (AI) ви е интересна? Знаете, че технологията обещава да пренареди изцяло бизнес пейзажа и пазара на труда? Чудите се можете ли да играете активна роля в бъдещите промени и как?

Вземете своя Early Bird пропуск за AI&I Conference 2019, за да разберете. Това е най-мащабното събитие на Балканите, посветено на темата изкуствения интелект.

То ще се проведе в София на 26 ноември в Sofia Tech Park. Събитието събира на една сцена топ мениджъри от водещи компании, като Google, Microsoft, Facebook, SAP и Dell Technologies. Конференцията се организира от икономическия портал Economic.bg, сп. „Икономика“ и Дигитална национална коалиция (ДНК) със съдействието на Sofia Tech Park.

AI&I Conference 2019 ще ви помогне да:

  • Бъдете сред първите в България, които ще разберат как да се възползват от обещанията на изкуствения интелект за огромна промяна, но и как да оцелеят в предстоящите бизнес и технологични турболенции;
  • Намерите нови начини да използвате вашите AI активи в различни отрасли и дисциплини;
  • Откриете възможности за обучение, наемане и кариера;
  • Се срещнете лице в лице с други новатори и мислещи лидери.

Ако искате да научите кои са най-актуалните тенденции в сферата на изкуствения интелект и как роботизираните технологии се отразяват на бизнеса и потребителите, сега е моментът да се сдобиете с Early Bird пропуск.

Билетите за AI&I Conference 2019 вече са в продажба на сайта на събитието https://aiconf.bg на цена от 96 лв. Те дават достъп до всички зали, обяд, кафе паузи и нетуъркинг коктейл🍸

10% отстъпка за AI&I Conference 2019👍

Специално за читателите на Vivainvest, които се интересуват от темата за изкуствения интелект има допълнителна отстъпка от 10% с промокод AI10.

Безплатна публикация 😉

Тази публикация не е платена. Не съм получил компенсация за нея от организаторите под никаква форма. Публикувам я, защото смятам, че темата ще интересна за читателите на Vivainvest, които освен от инвестиции и финтех се интересуват от нови технологии. За тях е и промоционалният код AI10, който дава допълнителни 10% отстъпка от цената Early Bird пропуска.

Споделете тази статия с вашите приятели, които се вълнуват от темата и имат желание да посетят AI&I Conference 2019 най-мащабното събитие за изкуствения интелект на Балканитев България.