Новини

Bondora с нов рекорд през септември

Bondora устойчиво продължава своя растеж. След като през август премина границата от 40,000 инвеститора, през септември, една от най-старите и утвърдени P2P платформи в Европа, постигна нов личен рекорд. През изминалия месец са отпуснати нови заеми за 5,527,855 евро. Това е 4.7% ( почти 245,820 евро) растеж спрямо предходния месец. Така инвестициите в Bondora вече надхвърлят 150 милиона евро. През септември нови 1,100 инвеститора са вложили над 7 милиона евро в платформата.

Bondora Go&Grow е най-популярната инвестиция

За малко повече от 4 месеца Bondora Go&Grow се превърна в най-популярния инвестиционен продукт на P2P платформата. В момента, той има дял от 40% от всички инвестиции в платформата. Популярността му не е случайна.

Вложителите избират Bondora Go&Grow като най-добрата инвестиция в момента. Това е уникален инвестиционен продукт, предлагащ лекотата и удобството на депозит, но с висока лихва от 6.75% годишно. Не изисква никакви усилия за управление и е най-добрият избор за инвеститори без опит и време. Възможността за незабавно изтегляне на вложените средства е без аналог. Ако сега започвате с P2P инвестирането, не искате да изучите различни стратегии и да управлявате активно инвестициите си – това е най-добрият избор. Ако се интересувате от детайлите прочетете моя подробен анализ и впечатления от Bondora Go&Grow.

Portfolio Manager губи популярност

Популярността на Bondora Go&Grow е почти изцяло за сметка на Portfolio Manager, предлагащ балансирана доходност и риск. Тази инвестиция е подходяща за инвеститори с минимален опит и време. Предлага добра доходност и автоматично диверсифицирано портфолио. Много лесно може да се избере нивото на риск и доходност, но му липсва незабавната ликвидност на Go&Grow. Явно предимствата, които Go&Grow предлага се оценяват високо от инвеститорите, тъй като от неговото появяване, дела на вложенията в Portfolio Manager са паднали наполовина от 64% на 31%.

Portfolio Pro запазва дела си

Този продукт устойчиво запазва дела в инвестираните в Bondora средства, като предлага много висока доходност и риск. Популярен е сред инвеститори с голям опит и възможност да отделят време за активно управление. Тази инвестиция предлага много висока доходност, но при сравнително високо ниво на риск. За постигане на максимална доходност е нужен внимателен избор на всички параметри и ръчно инвестиране в кредити на вторичния пазар. Личната ми доходност от Portfolio Pro е около 13%, като планирам да споделя инвестиционната си стратегия в едно цялостно ревю на P2P платформата. Докато това се случи може да прегледате  подробния анализ и впечатления от Bondora Go&Grow.

Обобщен преглед  с основните характеристики, предимства и недостатъци на продуктите на Bondora, може да откриете в раздел P2P платформи. Ако сте намерили подходящия за вас инвестиционен продукт и сте готови да се включите в Bondora ше получите 5 евро бонус.

Последна промяна на 04.10.2018 11:44

Стойчо Недев

Вярвам , че никой няма да се грижи за вашите пари по-добре от самите вас. От 2007 година сам управлявам моите пари и съм много доволен от резултатите. Желанието ми е да ви помогна да вземете управлението на вашите пари във вашите ръце. Това не е трудна задача, а резултатите си заслужават.

Leave a Comment
Сподели
Публикувано от
Стойчо Недев

Последни статии

TBI Bank Neon – мнение и впечатления за мобилното банкиране

TBI Bank пусна безплатно мобилно банкиране с дебитна карта VISA neon, което предлага всички нужни… чети нататък

24.01.2023

MyFin – безплатно мобилно банкиране от ПИБ с 10 лева бонус 💸

MyFin е безплатен мобилен портфейл от Fibank, който предлага всичко необходимо за банкиране в България… чети нататък

01.11.2022

MyFin пуска профили за деца подобни на Revolut Junior

В последната версия на MyFin има добавена интересна нова функционалност - „Детски профил“. Тя дава… чети нататък

05.09.2022

Rendity – инвестиции в имоти в Австрия и Германия

Rendity е платформа, която позволява да инвестирате в кредити за имоти в Австрия и Германия.… чети нататък

26.07.2022

xChange Boost мнение, впечатления и какви са рисковете.

В тази статия споделям моето мнение за Boost - новата финансова услуга на xChange.bg, обещаваща… чети нататък

30.06.2022

2% кешбек в Lendermarket за нови инвеститори🤑

2% кешбек бонус предлага P2P платформата Lendermarket за нови инвеститори до 07.06.2022, при регистрация от… чети нататък

19.05.2022