Ревюта

1.5% кешбек бонус за нови инвеститори в RoboCash (Април 2022)🤑

🎄1.5% кешбек бонус от RoboCash върху инвестираната сума през първите 30 дни от регистрацията ще получат новите инвеститори в P2P платформата, които се регистрират с код aSG или от специалната бонус връзка bit.ly/RoboCashBG 🎁

Как се получава 1.5% бонус от RoboCash?💸

Преди всичко е важно да знаете, че бонусът се получава само от нови инвеститори при регистрация с код aSG или от специалната връзка https://bit.ly/RoboCashBG.

🤑За да получите бонус е нужно да направите две прости неща:

✅ Да се регистрирате с код aSG или от специалната бонус връзка bit.ly/RoboCashBG
✅ Да инвестирате над €500 в рамките на 30 дни от регистрацията ⏰

💸На 31-вия ден от регистрацията ще получите 1.5% бонус върху инвестираната сума. Няма ограничения за размера на бонуса. Както казва Мечо Пух: “Колкото повече, толкова повече!”💰

Аз също ще получа бонус от RoboCash, за което благодаря много! Надявам се, че ревюта, които пиша и впечатленията за инвестициите си, които споделям са ви били полезни.

1.5% бонус от RoboCash през първите 30 дни

Промоцията за 1.5% бонус от RoboCash е само за нови инвеститори, при регистрация с код aSG от специалната връзка bit.ly/RoboCashBG и инвестиция от над €500 в рамките на 30 дни след регистрацията. След 30.04.2022 бонусът ще е 1%!

5 години отлично представяне на RoboCash

💯RoboCash се представя отлично вече над 5 години. Аз самият инвестирам на тази P2P платформа вече над 3 години и съм много доволен от резултатите. Това е една от платформите, които се представиха отлично в паниката, която обхвана инвеститорите по време на пандемията. RoboCash е една от малкото P2P платформи, в които има постоянно и достатъчно предлагане на кредити с доходност над 10%, включително краткосрочни.😍

Не всички P2P платформи бяха засегнати от пандемията. RoboCash обслужваше редовно заемите и изпълняваше бързо всички заявки за теглене. Моите впечатления от тази P2P платформа са отлични, като може да прочете пълното ми ревю на RoboCash. Статистика на RoboCash показва, че за периода 01.02.2020-31.05.2020 българските инвеститори са увеличили средствата си в платформата с цели 22%, което е абсолютен рекорд! С 9% са се увеличили и новите инвеститори. 

Явно българите имаме свойството бързо да се ориентираме в турбулентни времена, защото RoboCash определено беше една от малкото платформи, които се представиха чудесно в критичния период. Повече данни може да видите на блога на RoboCash 👉 https://bit.ly/3iMXQBA

В момента RoboCash има над 20,000 инвеститори, които очевидно са доволни от платформата, тъй като финансираният обем кредити устойчиво нараства. Към септември 2021 година сумата на финансираните кредити от създаването на платформата надмина €300 милиона евро, а изплатеният на инвеститорите доход надхвърля €66 милиона евро.

11% годишна доходност за период от над 3 години

11.2% e моята лична доходност в RoboCash за период от над 3 години. Не три месеца😆 Важно е да спомена, че инвестирам само в краткосрочни кредити с падеж до 90 дни. Ако инвестирах в по-дългосрочни със сигурност доходността ми щеше е да е над 12%. Макар, че оригинаторите на платформата свалиха лихвите от 25.11.2021, те все още, са много добри – от 10% до 13%. Особено след вдигането им от 22.03.2022 във връзка с войната на Русия с Украйна. Важно е да споменем, че тя по никакъв начин не се отрази на платформата и оригинаторите.

Ако отчетем и бонуса от +1%, доходността през първите 30 дни нараства до над 11% дори при най-краткосрочните кредити. Намаляването на лихвите по кредитите е устойчива тенденция на всички P2P платформи през последната година. Новите лихви на RoboCash са от най-добрите. Сравними лихви в момента предлагат малко P2P платформи като Lendermarket, Afranga и Reinvest24, но на повечето лихвите вече са под 10%.

За инвестиращите по-сериозни суми, RoboCash предлага до +1% допълнителна доходност с програмата си за лоялност.

Не инвестирайте само заради бонуса!

За да имате дългосрочен успех в инвестирането е нужно да разбирате продукта, в който инвестирате и свързаните с него рискове. Не смятам, че която и да било промоция трябва да е основната причина да се инвестират пари, където и да било. Целта на всеки бонус е само да подтикне инвеститорите към действие, а не да бъде стратегия за печалба!

Прочетете и подробното ревю в което споделям впечатленията си и моето мнение за RoboCash. Още информация за RoboCash може да намерите тук.

Това не е инвестиционен съвет

Това е анализ, а не е финансов съвет! Всичко, което споделям за RoboCash е мое лично мнение и опит. Постарал съм се да е максимално обективно и аргументирано, но това не е гаранция, че е вярно. Аз не съм инвестиционен консултант, а доморасъл инвеститор. Това, което е подходящо за мен, в моята житейска и финансова ситуация, може изобщо да не е подходящо за вас. Имайте го предвид. Финансови консултации не давам. И нямам планове да го правя. 

Това, че инвестирам чрез определени P2P платформи, не означава, че те са добри или без риск. Означава, че съм преценил, че за мен рискът е приемлив и доходността си заслужава. За вас може изобщо да не е така! Има и такива, в които предпочитам да не инвестирам. Най-важното нещо, което трябва да научите като инвеститор е, че единствено вие сте отговорен за решенията, които взимате. Добре е ясно да го осъзнавате, преди изобщо да решите да инвестирате. Ако не е така по-добре не го правете. Помнете, че вашите пари са във вашите ръце!

Опит и мнения за P2P платформи 💬

Ако все още не сте се включили в нашата Facebook група за P2P инвестиции, препоръчвам ви да го направите – http://bit.ly/P2PGroupBG. Там ще намерите над 8,000 души с опит и интереси в P2P инвестициите и финтех. Присъединете се, за да чуете други мнения, да споделите опит, да натрупате знания или да зададете въпроси!

Споделете тази статия с вашите приятели, за които смятате, че ще бъде интересна и полезна 👍

Последна промяна на 10.04.2022 14:14

Стойчо Недев

Вярвам , че никой няма да се грижи за вашите пари по-добре от самите вас. От 2007 година сам управлявам моите пари и съм много доволен от резултатите. Желанието ми е да ви помогна да вземете управлението на вашите пари във вашите ръце. Това не е трудна задача, а резултатите си заслужават.

Leave a Comment

Виж коментарите

  • Спряха да плащат! Има ли кьде се обьрна за сьдействие? Не е регулирана платформа това значи че сме без всякаква защита ли?..

    • Кой е спрял да плаща и за какво? Плащат си съвсем редовно RoboCash. Като са регулирана, нали не мислиш, че това те защитава от загуби.

Сподели
Публикувано от
Стойчо Недев
Етикети: bonusRobocashбонус

Последни статии

ETF на BlackRock следи S&P500 със 100% защита при спад

ETF, предлагащ на инвеститорите 100% защита от спад на индекса S&P500, пусна на 1-ви юли… чети нататък

15.07.2024

5 спестовни сметки с добра лихва (юли 2024)

Търсите добри лихви по спестовни сметки? Не е лесно да откриете такива през последните години,… чети нататък

09.07.2024

IuvoSAVE – лесна алтернатива на депозит с до 8% доходност

IuvoSAVE е инвестиционен продукт, насочен към инвеститори, търсещи добра доходност от лесна и удобна алтернатива… чети нататък

07.07.2024

Безплатни акции за нови инвеститори от Freedom24

Freedom24 е регулиран брокер в ЕС и САЩ, който има офис и в България. Има… чети нататък

01.07.2024

Инвестиции в имоти под наем в Mintos – първи впечатления

Mintos - най-голямата P2P платформа в Европа, добави възможност за пасивни инвестиции в имоти под… чети нататък

04.06.2024

Freedom24 бонус до 20 безплатни акции всяка до $800

Freedom24 е онлайн брокер, който според мен, е най-добрата алтернатива на Interactive Brokers, достъпна в… чети нататък

01.04.2024