Revolut

Метални карти Revolut в два нови цвята💳

Сребристите (Silver) и Space Grey (космическо сиво) метални карти Revolut се присъединяват към палитрата от черни, златисти и розово-златисти карти. Планът Metal предлага редица предимства, като достъп до чакалните на летища по цял свят, застраховка за пътуване, обслужване от асистент, неограничен обмен на валути и търговия с акции без комисионна.

Два нови цвята метални карти Revolut

Revolut днес обяви старта на два нови цвята на знаковите си метални карти – сребристо и космическо сиво, като картите вече са налични за поръчка в приложението. Потребителите на план Metal вече могат да избират от пет ексклузивни цвята метални карти Revolut – черно, златисто, розово-златисто, сребристо и космическо сиво. Цветовете и дори наименованията им точно съответстват на продуктите на Apple, което ще направи щастливи феновете им, които държат на стила. Възможно е да се свържат до две метални карти към един акаунт, така че избирайте внимателно.

Карта от истински метал 💳

Металните карти Revolut са изрязани от лист истинска неръждаема стомана. Те в буквалния смисъл са железни и тежки. Теглото им е 18 грама – над три пъти теглото на обикновената пластика. Безконтактната Revolut Metal карта е не само новаторски начин за плащане, но и отличителен белег, който често е повод за разговор. Всички метални карти Revolut носят логото на Mastercard. Металните карти Revolut елегантно и неповторимо подчертават уникалния стил на своите притежатели.

Вижте процеса на производство на металните карти Revolut в това видео:

Планът Revolut Metal е повече от уникална метална карта

Освен ексклузивната метална карта, планът Revolut Metal предлага на клиентите множество предимства. Сред тях са до 1% кешбек във всяка от 29 поддържани валути на Revolut и 5 поддържани криптовалути, специализирана асистентска услуга за резервиране на билети, както и приоритенен достъп до нови функционалности като например наскоро стартираната услуга за търговия с акции без комисионна.

Потребителите на Револют с план Metal получават и редица бонуси, включително възможност за теглене от банкомат без такси до 1350 лева на месец, достъп до над 1000 чакални на летища по целия свят, виртуални карти за еднократна употреба за допълнителна сигурност при онлайн пазаруване, неограничен валутен обмен, безплатни международни парични преводи и безплатна застраховка за пътуване в чужбина.

💸Вземете 15 лева бонус и безплатна карта подарък от Revolut🎁

Ако все още не използвате Revolut, може да се възползвате от предимствата, които предлага банкирането от ново поколение и да получите бонус. Всички нови потребители, включили се в Revolut от линка за безплатна карта👉 bit.ly/Revolut-15 до 19.11.2019, ще получат 15 лева. За целта не е необходимо да правят нещо специално. Просто да се регистрират както е описано, да преминат идентификация, да заредят 25 лева и да поръчат безплатната физическа карта. Бонусът от 15 лева ще получат след първото плащане с карта Revolut (може и с виртуалната) и могат да го харчат заедно със заредените 25 лева както и когато решат 💸 Подробности за получаването на бонуса може да прочетете в тази статия 👉 https://www.vivainvest.eu/20-leva-revolut/

Револют-вайте с приятели 💬

Групата на потребителите на Revolut в България е място, където може да получите помощ или да споделите мнение и опит за Револут с над 6,000 потребители от България. Ако ползвате Revolut или планирате да го направите, може да се включите в групата http://bit.ly/RevolutGroup. Елате да си Револют-ваме заедно!

Споделете тази статия с вашите приятели, които търсят съвременна дигитална алтернатива в България. Тя вече е тук и се казва Revolut 👍

Последна промяна на 31.03.2020 12:57

Стойчо Недев

Вярвам , че никой няма да се грижи за вашите пари по-добре от самите вас. От 2007 година сам управлявам моите пари и съм много доволен от резултатите. Желанието ми е да ви помогна да вземете управлението на вашите пари във вашите ръце. Това не е трудна задача, а резултатите си заслужават.

Leave a Comment
Сподели
Публикувано от
Стойчо Недев

Последни статии

MyFin пуска профили за деца подобни на Revolut Junior

В последната версия на MyFin има добавена интересна нова функционалност - „Детски профил“. Тя дава… чети нататък

05.09.2022

MyFin – безплатно мобилно банкиране от ПИБ с 10 лева бонус 💸

MyFin е безплатен мобилен портфейл от Fibank, който предлага всичко необходимо за банкиране в България… чети нататък

01.08.2022

Rendity – инвестиции в имоти в Австрия и Германия

Rendity е платформа, която позволява да инвестирате в кредити за имоти в Австрия и Германия.… чети нататък

26.07.2022

xChange Boost мнение, впечатления и какви са рисковете.

В тази статия споделям моето мнение за Boost - новата финансова услуга на xChange.bg, обещаваща… чети нататък

30.06.2022

2% кешбек в Lendermarket за нови инвеститори🤑

2% кешбек бонус предлага P2P платформата Lendermarket за нови инвеститори до 07.06.2022, при регистрация от… чети нататък

19.05.2022

MyFin – мнение, предимства и недостатъци на мобилния портфейл

MyFin е безплатен мобилен портфейл, който предлага сметка с български IBAN, виртуални и физически карти… чети нататък

17.04.2022