fbpx
Продължете към съдържанието

P2P бонус – бонуси за регистрация в P2P платформи

На тази страница ще намерите връзки или кодове за регистрация на нови инвеститори в различни, които дават бонус в различни P2P платформи. Ако решите да ги ползвате ще съм ви благодарен, тъй като обикновено и аз ще получа същия бонус като вас. Аз инвестирам собствените си пари във всички P2P платформи, посочени на тази страница и съм доволен от резултатите.

Най-добрите оферти за P2P бонус в момента

В момента най-добрите оферти за P2P бонус за нови инвеститори са следните:

50 евро бонус за Mintos + 1% за 90 дни

50 евро бонус за нови инвеститори в Mintos след инвестиране на поне 1000 евро + още 1% кешбек бонус за общата инвестирана сума през първите 90 дни. Кампанията е валидна до 31.05.2024.

Mintos bonus P2P бонус за Mintos

Mintos предлагат бонус за нови инвеститори €50 при инвестирани €1000 + още 1% за нетните инвестирани суми през първите 90 дни. За да получите бонуса регистрацията трябва да бъде направена от този линк https://bit.ly/MintosClub и да инвестирате поне 1000 евро до 31.05.2024. 

50 лева бонус за Klear

Актуалната кампания за нови инвеститори на Klear е 50 лева бонус при инвестиция от поне 1000 лева, след регистрация от този линк –  bit.ly/Klear50 Повече за моето мнение за Klear, както и впечатленията ми от повече от 4 години инвестиране на P2P платформа може да видите в тази статия – „Ревю на Klear – мнение и впечатления„. Кампанията няма срок.

1% бонус за RoboCash

Промоцията за 1% бонус от RoboCash е само за нови инвеститори, при регистрация с код aSG от специалната връзка bit.ly/RoboCashBG и инвестиция от над €500 в рамките на 30 дни след регистрацията.

За да получите P2P бонус в RoboCash е нужно да направите две прости неща:

✅ Да се регистрирате с код aSG или от специалната бонус връзка bit.ly/RoboCashBG
✅ Да инвестирате над €500 в рамките на 30 дни от регистрацията ⏰

На 31-вия ден от регистрацията ще получите 1% бонус върху инвестираната сума. Няма ограничения за размера на бонуса. Както казва Мечо Пух: “Колкото повече, толкова повече!”

Побързайте! След 10.03.2023 бонусът в Robo.Cash ще е 0.5%, но не повече от 10 евро!

1% бонус в Esketit за инвестициите през първите 90 дни

Новите инвеститори в Esketit ще получат +1% допълнителен бонус за първите 90 дни, ако се регистрират от тази връзка vinv.me/esketit. Това е специална връзка, която няма ограничение за сумата на бонуса, който за стандартните е само за първите 30, а не 90 дни и сумата е не повече от 10 евро. Тук такова ограничение няма!

Важно е, да знаете, че от 13.02.2023 бонусът ще бъде 0.5%, така че ако смятате да инвестирате в платформата е добре да побързате. Инвестирам повече от година в платформата и впечатленията ми са отлични. Скоро ще пусна подробно ревю, но от сега мога да кажа, че мнението ми е за Esketit е, че това е една от най-добрите P2P платформи, които макар да съществуват от скоро са подкрепени от много стабилна кредитна група с над 10 годишна история и отлично представяне.

P2P бонуси за нови инвеститори

1% бонус за Iuvo за първите 2 месеца

От 1.06.2023 са подобрени условията на програмата „Препоръчай приятел“. Основните условия за бонус в Iuvo са запазени, но вече се получава бонус и за инвестициите в IuvoSAVE! Ето и условията:

  • 1% бонус от iuvo могат да получат нови инвеститори, които са се регистрирали с покана на инвеститор. Бонусът може да е до 300 евро ако поканата е от инвеститор, член на Iuvo Gold Club, какъвто съм аз. Мога да ви изпратя такава покана. Просто поискайте на мейл [email protected] или във Facebook Messenger.
  • Ако сте се регистрирали вече, може да поискате покана и да получите бонус, ако регистрацията е направена преди до 10 дни преди поканата.
  • След получаване на поканата е нужно до 20 дни да се регистрирате и да депозирате поне 100 евро.
  • 1% бонус до 300 евро се начислява върху всички инвестирани суми до 2 месеца след регистрацията в IuvoSAVE или Iuvo P2P.
  • Бонусът се получава в края на третия месец, ако не са правени тегления.

ВАЖНО: От 13.02.2023 бонус се получава и за инвестиции в IuvoSAVE‼️

0.5% бонус за EstateGuru

Платформа за обезпечени с имоти кредити EstateGuru предлага на новите инвеститори 0.5% бонус за 90 дни след регистрацията. Може да го получите в 3 лесни стъпки: 

1. Регистрирайте се като използвате тази връзка – https://vivainvest.eu/join-estateguru

2. Преминете идентификацията и депозирайте пари в сметката си в EstateGuru. Аз го правя с Paysera, но може да го направите с произволен SEPA превод.

3. Инвестирайте в избрани от вас заеми. Ще получите още 0.5% за всички заеми, в които инвестирате през първите 90 дни след регистрацията си в платформата.

2% бонус за HeavyFinance

Новите инвеститори в платформата за обезпечени земеделски кредити HeavyFinance, могат да получат  +2% кешбек бонус върху инвестираната сума през първите 30 дни, ако се регистрират от тази връзка.

1% бонус за Lendermarket

Бонусът за нови инвеститори в P2P платформата Lendermarket е 1% за първите 60 дни, при регистрация от тази връзка bit.ly/LenderMarket. Този бонус е безсрочен.

1% бонус за Lande Finance

Новите инвеститори в платформата за обезпечени земеделски кредити Lande.Finance, мога да получат +1% кешбек бонус върху инвестираната сума през първите 180 дни, ако се регистрират от тази връзка.

20 евро за първата инвестиция в InRento

Платформата за инвестиции в недвижими имоти под наем InRento дава 20 евро бонус на нови инвеститори, които се регистрират от https://bit.ly/InRento. Бонусът се получава след като направите първата си инвестиция.

25 евро бонус за Debitum

Новите инвеститори в Debitum.Network могат да получат 25 евро бонус, ако се регистрират от https://bit.ly/Debitum и в рамките на 60 дни след това инвестират поне 1000 евро в заеми с продължителност над 90 дни. Повече за Debitum може да прочетете тук.

5 евро бонус за Bondora Go&Grow

Ще получите 5 евро бонус за Bondora Go&Grow, ако се регистрирате от тази връзка https://vivainvest.eu/join-bondora и инвестирате поне 50 евро през следващите 30 дни.

Не инвестирайте само заради бонуса!

За да имате дългосрочен успех в инвестирането е важно да разбирате продуктите, в които инвестирате. От ключово значение е да сте наясно със свързаните с тях рискове. Това се отнася за всички инвестиции! P2P платформите като цяло. Прочетете мнението и впечатленията ми от различните платформи на блога ми, както и актуалното развитие в групата за P2P инвестиране.

Лично аз не смятам, че която и да било промоционална кампания трябва да е основната причина да се инвестира, където и да e. Целта на всеки бонус е само да подтикне инвеститорите към действие, а не да бъде основната стратегия за печалба. Другото си е чист хазарт. Надявам се, че феновете му не четат моя блог.

Опит и мнения на инвеститори в P2P платформи

Ако искате да чуете мнения от други инвеститори в различни P2P платформи, може да го направите в нашата Facebook група за P2P инвестиции. Ако все още не сте се включили в нея, препоръчвам ви да го направите – http://bit.ly/P2PGroupBG. Там ще намерите над 10,000 души с опит и интереси в P2P инвестициите и финтех. Присъединете се, за да чуете други мнения, да споделите опит, да натрупате знания или да зададете въпроси!

Споделете тази статия с вашите приятели, за които смятате, че ще бъде интересна и полезна.