Revolut

Revolut с дарения за справяне с пожарите в Австралия 🐨

Милионите клиенти на Revolut в Европа вече могат да даряват пари лесно и бързо, за да помогнат за справяне с пожарите в Австралия. Revolut работи заедно с Червения кръст и WWF за подпомагане излизането от създадената криза.

Revolut обединява сили с Червения кръст и WWF в спешен апел за подкрепа на хиляди хора и животни, засегнати от пожарите в Австралия. Клиентите на Revolut вече могат да даряват на Червения кръст и WWF чрез функцията за дарения в приложението, която позволява на потребителите да закръглят плащанията си с карти и да дарят закръгленото за благотворителна цел. Може да се зададе периодично плащане или да се направи еднократно дарение.

Даренията за справяне с пожарите в Австралия отиват за Червения кръст и WWF 🐨

Всички дарения към Червения кръст от клиентите на Revolut ще отидат директно във Фонда за подпомагане и възстановяване при бедствия в Австралия. Фондът предоставя доставки на вода и храна, психосоциална подкрепа, регистрационни услуги, сателитни телефони и други.

Даренията, насочени към WWF, ще отидат за незабавните действия за реагиране, чиято цел е овладяването на пожарите и ограничаване на тяхното въздействие върху хората и дивата природа. След овладяване на пожарите, средствата ще бъдат използвани за възстановяване на естествения хабитат на диви животни. Например засаждане на първите 10 000 дървета, спешно необходими в местообитанията на коалата. Част от даренията ще използват и за натиск върху правителствените структури да засилят законите, които предотвратяват прекомерното разчистване на дървета, преди да е станало твърде късно.

Австралия е изправена пред един от най-опасните и катастрофални сезони на пожар, които някога е виждал. Въпреки че много внимание е насочено към най-засегнатия Нов Южен Уелс, всяка област и територия са засегнати. Разрушени са повече от 1200 домове и са изгорени над 10 милиона хектара земя.

Цялата дарена сума отива за справяне с пожарите в Австралия 💔

Сто процента от дарената сума, ще отиде за избраната благотворителна организация. Revolut не таксува даренията, които да дарява на предпочитаната от тях благотворителна организация. Няма минимална сума за дарение и функцията може да бъде включена и изключена от клиентите по всяко време. Повече за възможностите за дарения с Revolut може да прочетете в статията „Дарения с Revolut – подкрепяйте близки до сърцето ви каузи„❤️

Револют-вайте с приятели 💬

Групата „Revolut в България“ във Facebook е най-голямата и активна финтех общност в България с над 8000 души! Ако ползвате Revolut или планирате да го направите, включете се, за да си Револют-ваме заедно с други финтех ентусиасти в групата http://bit.ly/RevolutGroup ❤️ 

Споделете статията с вашите приятели, които се интересуват от финтех и модерни алтернативи на банките. Ако тази статия ви е полезна и се интересувате от инвестиции и финтех, харесайте страницата на Vivainvest във Facebook – http://fb.com/vivainvest.eu, за да научавате първи новини по тези теми👍

Последна промяна на 09.04.2020 15:10

Стойчо Недев

Вярвам , че никой няма да се грижи за вашите пари по-добре от самите вас. От 2007 година сам управлявам моите пари и съм много доволен от резултатите. Желанието ми е да ви помогна да вземете управлението на вашите пари във вашите ръце. Това не е трудна задача, а резултатите си заслужават.

Leave a Comment
Сподели
Публикувано от
Стойчо Недев

Последни статии

TBI Bank Neon – мнение и впечатления за мобилното банкиране

TBI Bank пусна безплатно мобилно банкиране с дебитна карта VISA neon, което предлага всички нужни… чети нататък

24.01.2023

MyFin – безплатно мобилно банкиране от ПИБ с 10 лева бонус 💸

MyFin е безплатен мобилен портфейл от Fibank, който предлага всичко необходимо за банкиране в България… чети нататък

01.11.2022

MyFin пуска профили за деца подобни на Revolut Junior

В последната версия на MyFin има добавена интересна нова функционалност - „Детски профил“. Тя дава… чети нататък

05.09.2022

Rendity – инвестиции в имоти в Австрия и Германия

Rendity е платформа, която позволява да инвестирате в кредити за имоти в Австрия и Германия.… чети нататък

26.07.2022

xChange Boost мнение, впечатления и какви са рисковете.

В тази статия споделям моето мнение за Boost - новата финансова услуга на xChange.bg, обещаваща… чети нататък

30.06.2022

2% кешбек в Lendermarket за нови инвеститори🤑

2% кешбек бонус предлага P2P платформата Lendermarket за нови инвеститори до 07.06.2022, при регистрация от… чети нататък

19.05.2022