Ревюта

Как да заредите кеш в Revolut бързо и напълно безплатно?

MyFin е най-бързият и напълно безплатен начин да заредите кеш в Revolut. Без никакви такси! По всяко време. Само за минути. Новите потребители на MyFin могат да получат и 10 лева бонус код за покана VIVA1010. Лесно е. Вижте как става.

Повече за регистрацията в MyFin и получаването на бонус с код VIVA1010 може да прочетете в статията “MyFin – безплатно мобилно банкиране от ПИБ с 10 лева бонус ”.

Кеш в Revolut – бързо и безплатно с MyFin

Много хора търсят начин да внасят пари в брой в Revolut. За съжаление директното зареждане на кеш в Revolut е невъзможно. Съществува възможност да внесете кеш през други финтех решения или чрез банка, но това обикновено е доста сложно и най-вече скъпо, тъй като обработката на кеш обикновено е свързана със сериозни такси. За щастие MyFin на ПИБ предлага много добро решение на този проблем.

MyFin e най-добрият начин да внасяте кеш в Revolut.

Става лесно, бързо и напълно безплатно:

 • Без никакви такси – няма никакви такси за ползване на MyFin, за дигитална и виртуална карта, внасяне на банкомат на ПИБ или зареждане на Revolut.
 • По всяко време – всичко, което ви трябва е банкомат на Fibank с възможност за депозиране на пари в брой.
 • За минути – нужни са само няколко минути, за да получите парите в сметката си в MyFin и да ги заредите с виртуалната MyFin карта в Revolut.

Освен да внасяте пари в брой, MyFin предлага и български IBAN, за който потребителите на Revolut в България отдавна мечтаят. По този BG IBAN може да ви превеждат заплата, болнични, помощи и обезщетения от български фирми и държавни институции, които отказват да го правят в Revolut. След това с виртуалната карта MyFin може да прехвърлите парите в Revolut.

Как се внася кеш в Revolut?

Като начало трябва да имате българска сметка в MyFin, както и дигитална и виртуална карта. Добрата новина е, че както сметката, така и двете карти нямат никакви такси – нито за откриване, нито за доставка. Физическа карта не е нужна, тъй като всички банкомати на Fibank с възможност за депозиране на пари в брой, поддържат безконтактни карти и може да ползвате дигиталната карта на MyFin чрез Apple Pay или Google Pay. Така, че не е нужно да плащате нищо за MyFin, а дори може да получите 10 лева бонус.

Ето най-важното за MyFin, процесът на регистрация, верификация, дигиталната и виртуална карта:

Вземете 10 лева бонус от MyFin

Новите потребители на MyFin могат да получат 10 лева бонус от vinv.me/MyFin с код за покана VIVA1010.

Всичко, което е нужно да направите е следното:

 1. да изтеглите приложението MyFin от vinv.me/MyFin (само от мобилен телефон!)
 2. да се регистрирате с бонус код за покана VIVA1010 и да верифицирате профила си
 3. да заредите минимум 10 лева с карта (Top-up)
 4. да направите плащане с вашата MyFin карта

Всички стъпки трябва да бъдат изпълнени, за да получите 10 лева бонус. Няма никакви ограничения какво ще правите с бонуса. Можете да го харчите както пожелаете.

Важно: За да получите бонус изтеглете приложението MyFin на мобилния си телефон от vinv.me/MyFin Важно е при регистрацията да използвате бонус код за покана VIVA1010, иначе няма да получите бонус!

Повече за регистрацията в MyFin и получаването на бонус с код VIVA1010 може да прочетете в статията “MyFin – безплатно мобилно банкиране от ПИБ с 10 лева бонус”.

Регистрация в MyFin

Регистрацията в MyFin е изключително бърза и лесна. Става за минутка в три лесни стъпки:

 • Въвеждате телефонния си номер, електронната си поща и парола
 • Въвеждате и бонус код за покана VIVA1010;
 • Избирате страна и валута за сметката си – България и лева;
 • Получавате код за потвърждение.

Това е всичко. Може да видите процеса в това видео:

Верификация на профила в MyFin

За да използвате приложението е необходимо да верифицирате профила си. Това може да стане с лична карта или паспорт. Всичко, което е нужно е да снимате двете страни на личната си карта и да си направите селфи. Важно е снимките да са ясни. Това е всичко. Процесът е елементарен и става за по-малко от минута. Може да го видите в това видео:

MyFin дигитална и виртуална карта

MyFin предлага две безплатни карти – дигитална и виртуална. Виртуалната карта се използва само за плащания в интернет. Дигиталната карта служи за плащане чрез Apple Pay или Google Pay на POS в магазини, като внасяне и теглене на пари от безконтактни банкомати. Вижте повече за различните видове карти в MyFin в това кратко видео:

Намерете банкомат на ПИБ с възможност за внасяне

Може да внасяте пари в брой само на банкомати на Fibank, които имат възможност за депозиране. Не може да ползвате банкомати на други банки! Банкоматите на Fibank изглеждат по този начин:

Отивате до банкомата и изпълнявате следните стъпки:

 1. Избирате дигиталната карта MyFin в Apple Pay или Google Pay.
 2. Докосвате с телефона си безконтактната площадка на банкомата (долу в ляво на снимката).
 3. Въвеждате ПИН кода на дигиталната карта и избирате депозиране.
 4. Депозирате желаната сума в брой.

Заредете сума в Revolut с MyFin картата

След няколко минути сумата ще се появи във вашата MyFin сметка. Веднага след това може да я прехвърлите в Revolut като направите зареждане (Top Up) с виртуалната MyFin карта или с дигаталната, ако изберете като начин на зареждане Apple Pay или Google Pay. Това е всичко!

Ето как изглежда процесът на зареждане в Revolut с дигиталната карта MyFin, чрез Apple Pay (аналогичен е и за Google Pay):

На следващия екран може да видите резултатите от депозирането на 1800 лева в брой. След това 500 лева са заредени в Revolut, а €100 във Vivid. За зареждането на Vivid, което е само в евро, съм минал през Curve, за да получа по-добър курс – 1.9558, като съм закачил виртуалната карта на MyFin. Ако използвате директно картата MyFin, то курсът на превалутиране в евро е по-неизгоден – 1.9575.

Все още нямате карта Revolut?

Ако все още нямате карта Revolut може да си направите безплатно и ще получите 20 лева бонус и 3 месеца Premium план без такса до. Повече може да научите в тази статия “Revolut с 20 лева бонус и безплатен Premium план

Повече за впечатленията ми и моето мнение за MyFin може да прочете в статията “MyFin – мнение, предимства и недостатъци на мобилния портфейл”.

Повече за регистрацията в MyFin и получаването на бонус с код VIVA1010 може да прочетете в статията “MyFin – безплатно мобилно банкиране от ПИБ с 10 лева бонус ”.

Въпроси, споделен опит и мнение за финтех

Ще се радваме да споделите вашето мнение за MyFin, Revolut и Vivid както и опита ви с него и други финтех решения, които използвате. Ако се интересувате от нови финансови технологии, може намерите хиляди хора с опит и интереси във финтех в следните Facebook групи:

В групата „Финтех в България„ се обсъждат всякакви финтех продукти и услуги. Основните теми там са свързани с CurveVividRevolut и други финтех услуги, достъпни в България. 

В групата вече има вече над 8,000 души, което я прави най-бързо растящата финтех общност в България. Ако се интересувате от финтех, присъединете се към групата „Финтех в България“ във Facebook.

Групата „Revolut в България“ във Facebook е най-голямата и активна финтех общност в България с над 38,000 души! Ако ползвате Revolut или планирате да го направите, включете се, за да си Револют-ваме заедно с други финтех ентусиасти.

Споделете тази статия с вашите приятели, които се интересуват от финанси и нови технологии и биха се възползвали от предимствата, които дава Revolut и банкирането от ново поколение.

Ако се интересувате от инвестиции и финтех, харесайте страницата Vivia Money във Facebook – http://fb.com/vivainvest, за да научавате първи новини по тези теми.

Вземете MyFin с 10 лева бонус при регистрация с бонус код за покана VIVA1010.

Последна промяна на 14.08.2023 14:32

Стойчо Недев

Вярвам , че никой няма да се грижи за вашите пари по-добре от самите вас. От 2007 година сам управлявам моите пари и съм много доволен от резултатите. Желанието ми е да ви помогна да вземете управлението на вашите пари във вашите ръце. Това не е трудна задача, а резултатите си заслужават.

Leave a Comment

Виж коментарите

 • Здравейте,г-н Недев
  Въпроса ми е отн. My fin, Oтностно позиция:
  3️⃣ да заредите минимум 10 лева с карта (Top-up) .
  Това действие на банкомат на ПИБ ли да се изпълнява, с карта от друга банка може ли напр.с карта на ЦКБ.
  Не мога ли да преведа тези 10 лв. от моб. Прилож.към IBan на My fin? Не ми стана ясно. Благодаря.

  • С всякаква дебитна или кредитна карт може. Не е нужно да е на ПИБ. Ако го направите с превод няма да получите бонус.

   • Здравейте,преди вкарване през банкомат на средства в ПИБ, трябва ли да впиша в Gpya данните на дигиталната карта на Myfin, и картата от която ще вкарвам средства трябва да е регистрирана в Gpya.

    • Не е задължително да е в GPay, но е по-удобно. Дигиталната карта се добавя с бутона под нея “Добави в GPay”. Иначе е възможно да ползвате само виртуалната карта директно, тъй като не е възможно да видите детайлите на дигиталната.

     • Но бихте ли изяснили защо не е възможно да се види пълният номер на дигиталната карта?Оказва се че тази малка подробност е от съществено значение.т.к.ако дигиталната карта не е добавена в gpay не може и да се осъществи внасянето на кеш по сметката в myfin???

     • Няма как аз да го изясня :) Вероятно, защото така са решили от MyFin. Питайте ги как да я добавите щом не виждате бутон. Възможно и да може да се ползва и от приложението през NFC. Имат съпорт на български по телефон и мейл. 0700 16 429 support@myfin.bg

 • Г-н Недев как да добавя дигит.карта от Myfin в Gpay, за да е използвам на банкомат на fibank за зареждане на лв в MyFin. Или може би трябва да добавя в Gpay виртуалната защото номера се вижда само на нея във MyFin.

  • С бутона “Добави в Google Pay”, който се намира под самата карта в приложението.

   • Няма такъв бутон в прилож. на Myfin , Google Pay”, нито под дигиталната карт.нито под виртуалната.
    Отивам пред банком.при вкл. предварително дигит.карта, при насочване на тел. банкомата ми показва карта от която да изтегля средства и до там. Не знам как го правите Вие, имам огромно желание но не се получава.

    • Аз го правя с iPhone с Apple Pay, точно както съм го описал. Не ползвам телефон с Android. Защо само да изтеглите? Банкомата трябва да има и депозитна функция.

     • Дава само да изтеглите, няма депозитна функц.питам служ.н банката вдигат раменете.

     • Не. Всички са такива. Трябва да има Cash in функция като показания на снимката в статията, който е в The Mall.

 • Това означава ли, че кеш може да се внесе и по физическа карта на Fib, която е дигитализирана и да се направи topup към revolut?

   • Успях да преведа 10лв чрез карта регист.в Gpay към mfin и за мое учудване, след секунди пристигнаха/5 лв/ с тях и без тях в Mfin.Обяснете ми как да изпълня зареждането от Mfin kъм Револют.Какви действия да се изпълнят.

    • Е по-подробо и с картинки от това в статията, под която коментирате не бих могъл да обясня. Прочете я пак.

 • Недев най-важното не е написан алгоритьм за вгражданкто на дигитална или виртуална карта в телефона че да може вноска на банкомат се направи?...Освен това попьлнението на тези две карти чрез друга струва 0,2% а не е сьвсем безплатно или на 10 лв. е 20 стотинки!...

  А може ли на банкомат на ПИБ да използувам физическа карта Курве и чрез нея да попьлня виртуална карта MyFin а не чрез телефона?...

  Благодаря отрано вече се регистрирах по вашия реферален код!...

  • За превод на пари може да ползвате IBAN-а. На банкомат на ПИБ също може да внасяте безплатно. Добавянето на дигиталната карта в Apple Pay или Google Pay става със съответния бутон под нея.

   • Не виждам такъв бутон тук за добавяне? А вместо това мога ли добавя виртуална карта към Курве и чрез физическа карта на Курве внеса пари?

    • Не. Не може. Банкомата на ПИБ позволява внасяне само по карти на MyFin и Fibank. Никакви други.

 • Да споделя и моето опит с инсталацията на MyFin. Самата инсталация мина безпроблемно на андроид, създаването на Виртуална и Дигитална карта също няма проблем. Само че липсва бутон под над съответните карти да се добавят в Gpay. Номерата и на двете не могат да се видят понеже са с *****. Утре ще пробвам дали може да се внася на банкомат на FIBANK или и това няма да може да се случи.

  • Явно не поддържат Google Pay директно. Пробвайте плащане с дигиталната карта с NFC или прпбвайте да добавите виртуалната в Google Pay или Curve, като последния метод работи със сигурност.

 • Здравей, НЕДЕВ
  Мога ли да си закача виртуалната карта на Mfin в Револют.Aз ще въведа данните на картата, мисля че те искат и да се снима от 2-те страни,нали тя е виртуална/как се процедира/.Целта ми е да си зареждам после от нея топа

  • Не съм чувал да искат да се снима. Въведате данните на виртуалната и толкова.

 • За потребителите на Райфайзен, зареждането на Revolut с карта на банката е без такси и се изпълнява в реално време.
  Удобен и бърз начин за top-up към Revolut.

 • Пишете, че зареждането на картата кеш е безплатно. А има ли лимит? Отворих тарифата, и не прочетох такова условие, освен че таксата е 0.2% при превод по карта.

  • Няма лимит. Може да се внасят до 50 банкноти наведнъж на банкомат. Така еднократното внасяне е до 5,000 лева при 100 левови банкноти.

Сподели
Публикувано от
Стойчо Недев

Последни статии

Freedom24 бонус до 20 безплатни акции всяка до $600

Freedom24 е онлайн брокер, който според мен, е най-добрата алтернатива на Interactive Brokers, достъпна в… чети нататък

10.07.2023

IuvoSAVE – лесна алтернатива на депозит с до 8% доходност

IuvoSAVE е инвестиционен продукт, насочен към инвеститори, търсещи добра доходност от лесна и удобна алтернатива… чети нататък

06.06.2023

Rendity – инвестиции в имоти в Австрия и Германия

Rendity е платформа, която позволява да инвестирате в кредити за имоти в Австрия и Германия.… чети нататък

28.04.2023

TBI Bank Neon – мнение и впечатления за мобилното банкиране

TBI Bank пусна безплатно мобилно банкиране с дебитна карта VISA neon, което предлага всички нужни… чети нататък

24.01.2023

MyFin – безплатно мобилно банкиране от ПИБ с 10 лева бонус

MyFin е безплатен мобилен портфейл от Fibank, който предлага всичко необходимо за банкиране в България… чети нататък

01.11.2022

MyFin пуска профили за деца подобни на Revolut Junior

В последната версия на MyFin има добавена интересна нова функционалност - „Детски профил“. Тя дава… чети нататък

05.09.2022