Начало » Settle – мобилен портфейл без Коледен бонус🤣

Settle – мобилен портфейл без Коледен бонус🤣

Settle бонус

💸Портфейл не се подарява празен! Settle знаят това и бяха решили да заредят мобилния ви портфейл с 5 лева бонус, ако се регистрирате до 31.12.2021. За съжаление, прекратиха кампанията на 20.12.2021. Така, че бонус вече няма. 🤷

Settle прекратиха предсрочно кампанията на 20.12.2021. Бонус вече няма.🤷

Да се получи бонус от Settle е лесно. Трябва само да свалите приложението и да се регистрирате от 👉 vinv.me/Settle5. Не се притеснявайте! Всичко е напълно безплатно, лесно и много бързо. Ще отнеме само минутка.

🤔Какво е Settle?

Settle e мобилен портфейл, предлагащ алтернативен начин за плащане. Той ви спестява въвеждането на картови данни и ви позволява да платите за секунди, само с едно плъзване по екрана на мобилния телефон.

Settle е норвежка компания за дигитални разплащания, с над 10 годишна история. На българския пазар е от март 2021, но вече има растяща мрежа от потребители и търговци. При тях може да плащате от разстояние или на място, единствено чрез приложението в телефона си. Много от тях предлагат и наистина добри отстъпки при плащане със Settle.

Няма никакви такси. Няма годишни или месечни такси. Няма такси при плащане или прехвърляне на пари към ваш IBAN. 🏦

Няма нужда да захранвате дигиталния си портфейл. Просто свързвате някоя от съществуващите банкови карти, които имате. Най-хубавото е, че всичко е сигурно и отнема по-малко от минута за да се регистрирате.

📱Как да се регистрирате в Settle?

 1. Свалете приложението от 👉 vinv.me/Settle5 📱
 2. Въведете името и телефонния си номер 🔢
 3. Потвърдете с получения SMS код 📳
 4. Създайте PIN код за достъп 🔐
 5. Готово! Вече имате профил 👍
 6. Получавате 5 лева бонус. Веднага!💸
Settle бонус Регистрация

🎁 Ще получите веднага 5 лева бонус, след регистрация от 👉 vinv.me/Settle5 до 31.12.2021🎄

Settle прекратиха предсрочно кампанията на 20.12.2021. Бонус вече няма.🤷

Няма никакви ограничения какво ще правите с получения бонус. Може да го използвате за плащане или да го изтеглите към ваша банкова сметка веднага!

📲Какво е нужно, за да плащате със Settle?

За да може да плащате има само още две кратки стъпки, които трябва да направите:

 1. Добавете кредитната или дебитната си карта като сканирате пластиката💳
 2. Преминете успешно през 3D верификацията от вашата банка (отнема само минута)🔓

Ами да! Това е всичко. Свързах картата си Revolut за по-малко от минута.⏱

Settle бонус мнение мнения

Може да свържете повече от една карта и да избирате с коя да платите. Подобно на Curve, но без възможност да промените картата, с която сте платили в последствие.

За разлика от други дигитални портфейли, Settle не изисква да зареждате пари (top-up) в акаунта си. Нужно е само да свържете банковата карта, с която по принцип се плащате. 

За покупки на стойност над 60 лева е необходимо да верифицирате профила си. За щастие, процесът е много лесен и също ще ви отнеме само минута.

🛍Как да плащате със Settle?

На сайтовете на търговците в интернет се разплащате със Settle по следния начин: 

 1. Избирате желаните продукти
 2. Преминавате към плащане на поръчката и избирате Settle. 
 3. Генерира се QR код, който сканирате с приложението. 
 4. Само с едно плъзване на екрана, покупката е осъществена.

Така няма да ви се налага да въвеждате вашите картови данни, когато правите покупки на нашия сайт. Надеждно, лесно и удобно. А в много случаи и по-изгодно.🤑

Много български търговци предлагат специални отстъпки при плащане със Settle. Вижте списъка с актуални предложения в сайта на Settle 👉 https://settle.eu/bg/merchants/

Възможно е да плащате със Setlle и във физическите магазини, което става с QR код. Този начин на плащане е много популярен в Китай, а напоследък с AliPay навлиза и в Европа. Въпрос на време е да го видим масово и у нас, тъй като не изисква сериозни инвестиции в инфраструктура и POS терминали.

Какво може да правите със Settle?

Освен да се разплащате при търговци, може да получавате и изпращате пари мигновено само чрез мобилен номер. Така със Settle може да си плащате наема, да си разделите сметката или просто да поискате или изпратите пари на някого. Удобно. Моментално. По всяко време. Без никакви такси.

Вижте как работи Settle и за какво може да го използвате в това видео:

В момента Settle все още не предлага възможност за кредитна линия (овърдрафт), но се очаква скоро да бъде достъпна и българските потребители.

Можете да преведете средствата от Settle сметката към банковата ви сметка във всеки един момент и то без такси. Преводът отнема от 1 до 3 работни дни.

Колко струва ползването на Settle?🆓

Ползването на Settle не струва абсолюно нищо на потребителите. Няма месечни или годишни такси. Няма такси за плащане и превод на пари към други потребители, търговци или към вашата банкова сметка. Бизнес моделът на компания е да взема такси само от търговците, приемащи Settle плащания.

Заслужава ли си да се ползва Settle?

На пръв поглед, ако ползвате други финтех услуги като Revolut или Vivid изглежда, че няма особена полза и от Settle, тъй като вече имате възможност да изпращате и получавате пари до приятели безплатно и незабавно. 

Обаче, според мен, това не е основната полза от Settle. Много по-важна е възможността да го използвате за плащане при търговци. И точно заради нея си заслужава. Макар услугата да е много нова за България, отстъпките, предлагащи някои търговци са доста примамливи.

Отстъпките са в малки местни бизнеси. Не са в големи магазини като Lidl, Billa, Kaufland, Ikea, OMV или Shell и не достигат до 25% като SuperDeals кешбека на Vivid, но има предложения от 10% и 15%, което съвсем не е малко.🤑 

А и мрежата от търговци на Settle тепърва ще се развива. Отчитайки факта, че зад услугата у нас стоят MFG – собствениците на P2P платформата iuvo, вероятно това развитие ще е доста бързо. 

Предвид, че ползването не струва нищо, си заслужава да отделите минута за регистрация. Ако отделите още две минути ще успеете да преминете и верификацията, както и свържите карта и банкова сметка. С това сте готови и може да ползвате пълните възможности на приложението. 

🎁 Ще получите веднага 5 лева бонус, след регистрация от 👉 vinv.me/Settle5 до 31.12.2021🎄

Settle прекратиха предсрочно кампанията на 20.12.2021. Бонус вече няма.🤷

Не е без значение и лекотата за регистрация и ползване на приложението, както и възможността да получите помощ на български език🇧🇬

Обсъждайте финтех с приятели 💬

Групата „Финтех в България„ е място, в което се обсъждат различни съвременни финансови услуги. Основните теми там са свързани с Vivid, Revolut, CurvePaysera и други финтех услуги, достъпни в България. 

В групата „Финтех в България“ има над 6,500 души, което заедно с над 25,000 в групата „Revolut в България“  ги прави най-голямата финтех общност в България. Ако се интересувате от финтех, присъединете се към тези групи във Facebook.

Споделете тази статия с вашите приятели, които се интересуват от финанси и нови технологии и биха се възползвали от предимствата, които дават финтех решенията и банкирането от ново поколение.

Ако се интересувате от инвестиции и финтех, харесайте страницата на Vivainvest във Facebook – http://fb.com/vivainvest.eu, за да научавате първи новини по тези теми👍

2 коментара за “Settle – мобилен портфейл без Коледен бонус🤣”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *