Категории: Ревюта

TBI Bank Neon – мнение и впечатления за мобилното банкиране

TBI Bank пусна безплатно мобилно банкиране с дебитна карта VISA neon, което предлага всички нужни банкови функции за България. Напълно безплатно и без никакви скрити такси. Новият TBI Neon предлага най-изгодния и функционален пакет банкови услуги у нас, достъпни изцяло през мобилен телефон и без нужда от посещение в офис на TBI Bank.

Какво е TBI Neon от TBI Bank?

TBI Bank предлага мoбилнo пpилoжeниe, пpeдocтaвящо дeнoнoщeн (24/7) дocтъп дo пълния набор функции за eжeднeвнo бaнĸиpaнe и то напълно безплатно. В допълнение се предлагат и yдoбни възмoжнocти зa cпecтявaнe (Касички) и paздeлянe нa плaщaния с карта на 3 равни вноски бeз ocĸъпявaнe.

Какво предлага TBI Bank?

Накратко, мобилното банкиране на TBI Bank предлага всичко необходимо за ежедневно банкиране в България, при това напълно безплатно и без никакви скрити такси. Най-хубавото е, че всичко се случва само в мобилното приложение и не е нужно посещение на банков офис. Ето какво получавате, когато свалите приложението TBI Bank на телефона си:

 • Разплащателни сметки в лева и евро без никакви такси
 • Неограничен брой безплатни преводи в лева и евро
 • Дебитна карта VISA neon без такси за издаване, поддръжка и доставка
 • Безплатни тегления от банкомат два пъти месечно до 800 лева на теглене
 • Плащане на битови сметки без такси
 • 2.1% годишна лихва по разплащателната сметка за сумата до 2000 лв
 • Възможност за разделяне на плащания на 3 вноски без такса или лихва
 • Възможност за спестявания в дигитална „Касичка“

Какво предлага картата VISA neon от tbi bank?

Πpeз мoбилнoтo пpилoжeниe нa tbі вceĸи мoжe лecнo и изцялo дигитaлнo дa зaяви бeзплaтнa ĸapтa VІЅА nеоn, бeз да е нужно дa пoceщaвa oфиc нa бaнĸaтa. Картата VISA neon на tbi bank наистина е напълно безплатна. Няма никакви такси за издаване, поддръжка и дори за доставка. Пpиcтигa бeзплaтнo по куриер в paмĸитe нa 2 работни дни нa посочения адрес в cтpaнaтa.

C дебитната карта VISA neon може да се плаща на POS терминал и в интернет. Може да се включи биометрична 3D идентификация което е много по-удобно от помнене на кодове, пароли и получаване на SMS-и. За мен, това е голямо удобство на картите tbi neon. Картата може да се блокира и отключва от приложението. За съжаление на може да се забраняват само определени типове транзакции, да се задават региони, нито да се настройват лимити, както това става в MyFin. Има какво да се подобри по отношение на възможностите за настройка.

Безплатни тегления от банкомат

VISA neon дава възможност дa ce пpaвят двe бeзплaтни тeглeния oт бaнĸoмaт в paмĸитe нa ĸaлeндapния мeceц (дo 800 лв., ocвeн aĸo бaнĸoмaтът нямa дpyго oгpaничeниe). Това важи за банкомати в България и в държавите от Европейската икономическа зона. След това има такса, която според актуалната тарифа на банката е 2%.

Ако сте клиент на TBI Bank и имате старата им карта neon Mastercard, може да продължите да си ползвате. Това е важно за теглещите от банкомат, тъй като с нея може да ползвате неограничени по брой и сума безплатни тегления от банкомат.

Картите neon са само физически

Идеята на TBI за банка в телефона е страхотна, но за съжаление не се отнася много за картите neon. Освен биометрична 3D сигурност, което е страхотна възможност, която бих искал да виждам навсякъде, картата е доста аналогова и се разчита изцяло на физическата карта. Няма виртуални карти.

Детайлите на картата не могат да се виждат в приложението – нужно е всеки път, когато са ви нужни да ги видите от физическата карта, което е доста неудобно.

tbi neon не поддържа Apple Pay и Google Pay – този проблем се решава лесно с Curve, но е нормално в наши дни. Ако нямате Curve, може да си направите напълно безплатно, като може да получите и 5 паунда бонус.

Картата tbi neon няма кешбек. Не е голям проблем, тъй като няма и никакви разходи по нея, но аз винаги предпочитам да ползвам карти с кешбек. Отново може да използвате Curve, но само ако сте на платен план и то само за 3 или 6 търговеца.

Голямо предимство на картите tbi neon е, че нямат такси за зареждане на Revolut. Лошото е, че няма как да зареждате пари в брой на банкомат, както с MyFin и трябва да го правите в офис на TBI Bank. Ако и вие, като мен редпочитате да си спестявате ходенето в банкови офиси и имате MyFIn, може да внасяте кеш на банкоматите на Fibank, като после го зареждате с картата в TBI Bank. Работи идеално и няма никакви разходи.

20 лева бонус с карта VISA neon

TBI Bank пocpeщa вceĸи нoв ĸлиeнт c 20 лева бoнyc, ĸoйтo се пoлyчaвa вeднaгa cлeд пъpвoтo плaщaнe c ĸapтa VISA nеоn. За да се получи този бонус трябва само да се направи покупка с VISA neon картата до 30.06.2023. Този бонус важи и за клиенти, които имат старата карта neon Mastercard.

Важно!! Преводи IBAN to IBAN, парични транфери, както и захранването на карти не се брои за транзакция за бонус. Плащането на битови сметки също.

Бонусът не изисква сваляне на приложението от специален линк, нито въвеждане на някакъв код, както бонусът от 10 лева на MyFin. Той може да бъде получен, както от нови, така и от съществуващи клиенти. Всичко, което е нужно е да заявите новата карта VISA neon и да направите плащане с нея, както е описано по-горе.

Важно!! Аз няма да получа никакъв бонус, което знам, че от голямо значение за определени хора 😉

2.1% лихва по разплащателната сметка

Рaзплaщaтeлнaтa cмeтĸa ĸъм ĸapтaтa нocи дoxoднocт oт 2,1% годишно зa cyми дo 2000 лева и 0,15% зa cyмата над 2000 лева до 200 000 лeвa. В днешно време, това е отлично предложение.

Лихва се начислява само върху сумите в левовата сметка! За сумите в евро сметката няма лихва. Всички суми, които държите по сметките си в TBI са защитени до 100,000 евро от ФГВБ.

Безплатни сметки и преводи в лева и евро

Мобилното банкиране на TBI Bank предлага най-добрите възможности за получаване и изпращане на пари. При това напълно безплатно! С него получавате две сметки – в лева и в евро без никакви такси. Това е напълно достатъчно за нуждите на повечето хора.

Сметките са с български IBAN и може да ги ползвате за получаване на заплата. Тъй като TBI е банка, може да получавате преводи на болнични, детски, обезщетения и пенсия от закостенелите ни държавни институции като НОИ, които за съжаление, отказват да ги изплащат в MyFin.

Неограничен брой безплатни преводи в лева и евро

TBI Bank позволяват да правите неограничен брой безплатни преводи. Всички левови преводи са безплатни, както и всички SEPA преводи в евро към 36-те държави в ЕИП. При това се поддържат и системите за незабавни преводи – Blinks за лева и SEPA Instant за евро. Това позволява да получавате и изпращате преводи от и към други банки, включени в системата в рамките на секунди и по всяко време на денонощието 24х7. Пробвах преводи към и от MyFin, които са включени в Blinks в събота и пристигнаха за секунди.

Според информация от поддръжката с мобилното приложение TBI Bank може да се правят и плащания към бюджета, но аз не съм правил такива.

Може да правите и плащания по мобилен номер към хора, които имат приложението TBI Bank. Преводите са безплатни и пристигат незабавно. Неудобство е, че списъкът показва всички хора в указателя на телефона ви, а не само тези, които имат приложението. Все пак, може да различите тези, които го ползват по оранжевата иконка tbi в дясно от името.

Обмен на валута

Пробвах обмен на валута – от лева в евро и обратно. Той се извършва при фиксиран курс – 1.959 за покупка на евро и 1.951 за продажба. Курсовете не са най-добрите, но са съвсем приемливи. Ако става дума за по-големи суми и ви се занимава, може да получите по-добър курс в Revolut, като използвате лимитирани поръчки.

Ако често правите едни и същи плащания, може да си направите шаблон, с който да ги правите много бързо и удобно.

Плащане на битови сметки

Мобилното приложение на TBI Bank позволява да се плащат сметки без такси към над 700 доставчика на комунални услуги. На пръв поглед има всички основни доставчици, както и много малки и регионални. Това е, чудесно, тъй като някои приложения предлагат доста ограничен избор. Единственото, което не успях да открия е възможност за плащане на данъци към общините.

Касички за спестявания

Moбилнoтo пpилoжeниe нa tbі bаnk дaвa възмoжнocт зa лecнo пocтaвянe нa cпecтoвни цeли, зaдaвaнe нa cpoĸoвe зa пocтигaнeтo им и peдoвнo зaдeлянe нa мaлĸи cyми във виpтyaлни „Kacичĸи“. Taĸa жeлaнитe oт ĸлиeнтитe пoĸyпĸи или мeчтaни пътyвaния, мoгaт дa cтaнaт пo-дocтъпни. Cлeд ĸaтo cпecтoвнaтa цeл бъдe пocтигнaтa, „ĸacичĸaтa“ мoжe лecнo дa бъдe „cчyпeнa“ и пapитe ce дoбaвят ĸъм cмeтĸaтa пo ĸapтaтa nеоn.

Може да си направите няколко „Касички“, в които да спестявате с определена цел. Тази функция е подобна на сейфовете в Revolut. Тъй като няма лихва върху сумите в „касичките“, то за мен смисъла на тази функция е само, че сумата е защитена и не може да бъде използвана през картата, както и възпитаване на спестовни навици.

Paздeлянe нa плaщaния нa внocĸи

Може дa пoлyчите oдoбpeниe зa пepcoнaлeн шoпинг лимит до 25,000 лева. Това става пpeз пpилoжeниeтo. Cлeд извъpшвaнe нa пoĸyпĸa с картата neon, може дa пoлyчите oбpaтнo пapитe cи, ако плащането е в paмĸитe нa лимитa, ĸaтo paздeлите cyмaтa нa 3 paвни мeceчни внocĸи бeз ocĸъпявaнe. Тази възможност e дocтъпнa зa плaщaния от 40 до 5000 лв. Πoxapчeнaтa cyмa ce вpъщa в paзплaщaтeлнaтa cмeтĸa пo ĸapтaтa зa ceĸyнди. Възможно е да разделите сумата и на 6 или 12 вноски, но в този случай ще платите такса.

Важно!! Не може да се разсрочват суми, използвани при търговци с дейности залагания, хазартни игри, покупки на чипове, валута, акции и други парични и финансови инструменти, парични трансфери, както и захранване на микросметки.

Не съм ползвал и не възнамерявам да ползвам тази функция, но според мен е една много добра реализация на концепцията BNPL (Buy Now Pay Later), тъй като работи незабавно и за всички търговци. Препоръчвам ви, да внимавате много, ако решите да я използвате, тъй като това е лесен начин да започнете да харчите повече, отколкото е разумно. Имайте предвид, че лихви и такси няма само при 3 равни вноски и то само ако ги плащате навреме!

10 клиенти на TBI VISA Neon ще спечелят iPhone 14

За да участвате в томболата, е нужно да заявите и активирате дебитна карта Visa neon в приложението на tbi bank. Крайният срок за участие е 26.03.2023 г. При поръчка и активация на картата, влизате автоматично в томбола за iPhone 14. Ще бъдат раздадени общо 10 броя iPhone 14 за 10 седмици. Всеки понеделник ще бъде теглен печелившият за седмицата. Повече за томболата може да видите в сайта на банката. Късмет!

Моето мнение за TBI Bank и картата neon

Мнението ми е за безплатното мобилно банкиране на TBI Bank и neon картата е много добро. Мисля, че това е най-пълния пакет от безплатни банкови услуги, който предлага всичко необходимо за ежедневно банкиране на по-голямата част от хората у нас.

Впечатленията ми за мобилното приложение TBI Bank също са добри. Има интересен и оригинален дизайн и е удобно за ползване. Понякога се отваря доста бавно, което е дразнещо. Явно сървъра на TBI не успява да отговори на натоварването, но не е много сериозен проблем. Много ми харесва, че поддържа и тъмен режим, който ползвам на телефона си.

Впечатленията ми от скоростта на реакция и адекватността на поддръжката са също много добри, включително и през почивните дни. Предимство е също, че говорят отличен български 😉

TBI Bank Neon – предимства и недостатъци

Предимства

 • Сметки в лева и евро без никакви такси.
 • Неограничен брой безплатни преводи в лева и в евро.
 • 2.1% годишна лихва по разплащателната сметка за суми до 2000 лв.
 • Много бърза и адекватна поддръжка на български по всяко време
 • Blinks – незабавни преводи в лева. Изпълняват се за секунди по всяко време 24×7
 • SEPA Instant – незабавни преводи в евро. Изпълняват се за секунди по всяко време 24×7
 • Няма такси за зареждане на Revolut или MyFin с картата
 • Биометрична 3D идентификация при плащане с картата в интернет
 • Комунални плащания без такси към много доставчици
 • Теглене от банкомат без такси (неограничено със старата карта neon Mastercard)

Неодататъци

 • Детайлите на картата не се виждат в приложението – нужно е всеки път да ги видите от физическата карта, което е доста неудобно.
 • Физическата карта съдържа всички данни, което не е добро решение от гледна точка на сигурността.
 • Не поддържа Apple Pay и Google Pay – този проблем се решава лесно с Curve. Ако нямате Curve, може да си направите безплатно и 5 паунда бонус.
 • Няма кешбек – отново може да използвате Curve, но само ако сте на платен план и то само за 3 или 6 търговеца.
 • Няма лихва върху сумите в евро – начислява се само за левовата сметка.
 • Няма лихва за сумите в касичките – не е логично за спестявания.

Според мен, предимствата на мобилното банкиране на TBI Bank са значително повече и по-важни от недостатъците. Надявам се скоро повечето от недостатъците да отпаднат в новите версии на приложението. За мен това, което предлага мобилното банкиране на TBI Bank е по-добро и най-вече по-изгодно от която и да е българска банка. За пръв път финтех компаниите срещат сериозна конкуренция от някоя от нашите банки в лицето на tbi.

Въпроси, споделен опит и мнениe за финтех 💬

Ще се радвам да споделите вашето мнение за дебитната карта Neon и мобилното банкиране на TBI Bank, а също и за MyFinRevolut и Curve, както и опита ви с други финтех решения, които използвате. Ако се интересувате от нови финансови технологии, може намерите хиляди хора с опит и интереси във финтех в следните Facebook групи:

В групата „Финтех в България„ се обсъждат всякакви финтех продукти и услуги. Основните теми там са свързани с CurveMyFinRevolut и други финтех услуги, достъпни в България. 

В групата вече има вече над 8,000 души, което я прави най-бързо растящата финтех общност в България. Ако се интересувате от финтех, присъединете се към групата „Финтех в България“ във Facebook.

Групата „Revolut в България“ във Facebook е най-голямата и активна финтех общност в България с над 33,000 души! Ако ползвате Revolut или планирате да го направите, включете се, за да си Револют-ваме заедно с други финтех ентусиасти.

Споделете тази статия с вашите приятели, които се интересуват от финанси и нови технологии и биха се възползвали от предимствата, които дава мобилното банкиране от ново поколение.

Ако се интересувате от инвестиции и финтех, харесайте страницата VivaInvest във Facebook – http://fb.com/vivainvest, за да научавате първи новини по тези теми👍

Последна промяна на 24.01.2023 14:56

Стойчо Недев

Вярвам , че никой няма да се грижи за вашите пари по-добре от самите вас. От 2007 година сам управлявам моите пари и съм много доволен от резултатите. Желанието ми е да ви помогна да вземете управлението на вашите пари във вашите ръце. Това не е трудна задача, а резултатите си заслужават.

Leave a Comment

Виж коментарите

 • Здравейте, много хубаво ревю, събуди интереса ми и прегледах тарифата на банката. Според мен таксата за теглене след двете безплатни тегления е 1лв. в България и ЕС и 2% извън ЕС. Всичко друго е така както е описано.

  • Възможно е. Аз не тегля, така че нямам преки наблюдения.

 • Здравейте, г-н Недев. Чудесен анализ, както обикновено!

  Знаете ли дали tbi продължават да блокират евро-преводи към IB, като рискови? Има статия по темата, актуална към март'22, но авторът няма по-нова информация.

  • Само не ми стана ясно къде и как се активира биометрия по картата наместо статични и динамични пароли и смс? Благодаря!....

   • От настройките на картата, но е достъпна само за iPhone.

  • Не знам за IB, но към Байнанс явно не позволяват превод - изобщо не ми позволиха да изпратя sepa превод към тяхната сметка..
   Отлична статия. Но за разсрочването не 3 вноски без такса и лихва не съм много съгласен - да, такса за разсрочване няма. Но лихва според мен има. Прегледах договора за "шопинг лимит" и там си е директен паричен заем с 40% ГПР..

 • Чудесно ревю. Аз също я ползвам. Има какво да се пипне по приложението. Например чата. Веднъж затворен, не пази историята както при револют. Питаш ги нещо и ако затвориш апп-а си губиш разговора, а те ти звънят по телефона. Редно чат-а да не се прекъсва при затваряне.
  Интерфейса също трябва да се пипне.

 • Благодаря за статията! Много изчерпателно и ясно :)

  • Моля. Радвам се, че е била полезна.

 • Здравейте. Предполагам, че вече е обсъждано във връзка с други подобни финтех приложения, даващи парични бонуси при регистрацията. Та въпросът ми е: тези 20 лв. бонус за добре дошли, следва ли да се декларират в НАП по реда на ЗДДФЛ и за същите да се плати данък в размер на 2 лв.? Не са проблем парите, а занимавката с подаването на данъчната декларация.

 • Здравейте, при стартиране на приложението в секция сметки се вижда само една сметка в лева, а в презентацията пише че се получават 2 безплатни сметки - една в лева и една в евро. Как да достъпя евровата сметка . В приложението има опция за откриване на сметки . От там ли трябва да открия безплатна еврова сметка?

 • Г-н Недев,
  какви кредити да купуваме от Лендермаркет, защото те постоянно увеличават с до 6 мес.
  Това е някаква игра на оригинаторите.Съвет вие как процедирате, аз смятам да напуска от там.Кой оргинатор на кредити ползвате и какви % доходност?

  • От известно време не инвестирам нови суми там. Тъй като искам да видя CreditStar с удължените кредити. Иначе има нови оригинатори, които са интересни.

 • Имат добър замисъл, но изпълнението е лошо. Поне лично аз имам/х голяма драма с тази услуга. Първо имаше проблем с активирането, от разговорите, които проведох със служителите им, разбрах, че било заради някакво поле във формата, което не виждах. После исках да направя превод, но беше отхвърлен няколко пъти. Преводът не беше към някоя финансова институция или борса, към която имат ограничения, а към обикновена сметка. Пак писах до съпорта им, обещаха да се свържат с мен, не го направиха. Направих превода от друга моя сметка, две седмици по-късно се пробвах пак и този път преводът от тяхната сметка беше успешен. Явно е на принципът проба - грешка, а обратна връзка няма. Първият месец картата работеше добре, а на вторият месец изведнъж в един ден на три различни пос терминала на три различни банки в ресторант, супермаркет и аптека, плащанията бяха отхвърлени. Пак писах до съпорта им, обясних им, пратих какво съобщение излиза на пос терминала, заявиха ми, че работят по проблема и ще ме потърсят. Не ме потърсиха, аз им писах още три пъти, щото бях внесъл не малка сума и исках да я ползвам. Накрая тяхна служителка ми писа, че всичко е наред вече с картата и трябва при следващо плащане да вкарам картата в пос терминала и да въведа ПИН код, направих го, плащането беше отхвърлено, платих с друга карта и в момента, в който излязох от магазина получих съобщение, че сумата е взета от тяхната сметка, тоест платих два пъти. Пак си писах със съпорта им, нямаше никаква обратна връзка, отидох и си изтеглих парите в един от техните офиси. 20 дни по-късно рано сутринта ми се обади тяхна служителка, каза, че парите не са дръпнати от търговеца и след 2 месеца вероятно ще бъдат върнати по сметката ми. Този срок измина. Парите не съм ги видял.

 • Здравейте,
  Ето още едно ревю за TBI. За съжаление е повече негативно.
  1. Регистрацията е лесна, но има един подводен камък. Чекче дали имате връзка с чуждестранни компании. Ако го изберете - всичко блокира и чакате връзка с оператор. Предполагам имат предвид стандартното деклариране, че не сте политическо лице, но така и не става ясно.
  2. Неясно как се оказвате с две сметки: еврова и левова вързана към карта. Аз лично очаквах една мултивалутна.
  3. Приложението
  - Най-лесно се стига до IBAN за евро сметката и ако не гледате подробно, и го дадете за превод в лева: превалутиране. Това е съществен минус според мен.
  - Съобщенията от банката не могат да се трият и са налични ограничено време. След това изчезват и... каквото сте запомнили.
  - Оценката ми за съпорта е най-ниската. На зададени въпроси отговаря избирателно и след това просто излезе. Напусна! Останаха неотговорени въпроси. Чата се изтрива автоматично. Пак каквото сте запомнили.
  - Не открих как се сменя пин на карта от приложението. Вероятно не може.
  - IBAN и други детайли не могат да се копират (отново голям минус). Вярно е, че има опция за share с различни инсталирани приложения, но не ми е това целта. Искам да го копирам и да го пейстна където аз искам. Между другото, share поне с Viber НЕ работи въобще!
  - Допълнително за картовите детайли и тези на самата карта - описани са от Стойчо и съм абсолючтно съгласен. Номерът, датата, името и CVV2 кода са на една страна на картата и са изключително ЯСНО видими. Навсякъде, където се ползва карта има камери, за които не е проблем ад хванат всичките ви данни, ясно четими само на един кадър. Това прави картата опасна за употреба. Не я употребявайте преди да задраскате поне CCV2 кода с черен маркер (предварително си го запомняте, или записвате някъде.

  Като цяло приложението е изключително неинтуитивно и на места объркващо, без допълнителни обяснения (никъде). Който е ползвал Revolut, Paysera или някое друго приложение - ще разбере.

  За другите проблеми, като липса на виртуални карти, лихви по сметки, касички Apple/Google Pay Стойчо е писал достатъчно. Тези неща обаче се разбират след ровене из сайта им. Отделно интернет банкиране от компютъра, а не от телефона... Поне на първи опит не успях да влезна. Явно user:pass е различно, или въобще нямам регистрация.

  Вече 3 часа се опитвам да се свържа по телефона със съпорт на TBI - не става засега, но упорито продължавам. Между другото телефонът им за връзка е 0700 17 571, но за тези, които не знаят - обаждането не влиза в безплатните ви минути. Сметката за телефон ще ви бъде по-голяма, а резултатът зависи от това, дали въобще ще се свържете. Алтернативен номер е +359 2 8163900.

  Надявам се цялото това писане да е полезно :D

  • Полезно е. Само едно нещо ще добавя - “очаквах многовалутна сметка”. Това, че очаквате не означава нищо. Няма как да има такова нещо, защото левовата сметка е свързана с българската система БИСЕРА, а евровата със SEPA. Също като в Revolut нямате IBAN за евро и съвсем друга сметка за паунди с Account и Sort code.

 • Вече повече от месец се боря със съпорта на TBI. Имам около 15 чата, три мейла и поне 5 посещения в техния офис в гр.Ямбол. Резултат нула. Все ще се свържат с мен и все не се свързват. Услугата на теория е добра, но на практика е много зле положението.

  Два от многото проблеми:
  1. Бил съм клиент на TBI преди около 10 години. Междувременно съм си сменил личната карта. В системата им, имат старата ми лична карта. Аз се регистрирах през приложението с новата. И стана една - цял месец не могат да се оправят и да разберат какво се случва.

  2.Направих покупка от международен сайт. Получих от търговеца мейл в който се извинява но: "To verify your order we request you reply to this email with a recent Card/Bank Statement for the card used on this order (feel free to block out any transactions). Please note: Your name and billing address both need to be present on this statement, and the statement should be for the bank your card is registered with :) Please exclude transaction details and other private information if needed.". Оказа се, че TBI не могат да издадат такъв документ. Нямам думи - всички банки с които съм работил издават извлечения в които се вижда имена, адрес, данни и транзакцийте на титуляра. От съпорта цял ден ни вест, ни кост - след посещение в офисът им в Ямбол, три чата, две телефонни обаждания и един мейл.

  Явно картата NEON на TBI не се котира добре. Не препоръчвам за международни преводи и плащания.

Сподели
Публикувано от
Стойчо Недев

Последни статии

Безплатни акции за нови инвеститори от Freedom24

Freedom24 е регулиран брокер в ЕС и САЩ, който има офис и в България. Има… чети нататък

06.06.2024

Инвестиции в имоти под наем в Mintos – първи впечатления

Mintos - най-голямата P2P платформа в Европа, добави възможност за пасивни инвестиции в имоти под… чети нататък

04.06.2024

Freedom24 бонус до 20 безплатни акции всяка до $800

Freedom24 е онлайн брокер, който според мен, е най-добрата алтернатива на Interactive Brokers, достъпна в… чети нататък

01.04.2024

8% лихва по спестовни сметки и планове на Freedom24

Freedom24 е лицензиран европейски брокер, предлагащ възможност за напълно пасивна доходност чрез безсрочни спестовни сметки… чети нататък

29.03.2024

IuvoSAVE – лесна алтернатива на депозит с до 8% доходност

IuvoSAVE е инвестиционен продукт, насочен към инвеститори, търсещи добра доходност от лесна и удобна алтернатива… чети нататък

24.03.2024

Swaper ревю – 14% доходност и 5 години инвестиране (2024)

Swaper е доста непопулярна P2P платформа, на която инвестирам повече от 5 години. Впечатленията ми,… чети нататък

07.02.2024