Съвети

🤑3% бонус от iuvo до €300 за нови инвеститори от 24.02.2022🎁

Ако харесвате P2P платформата iuvo и планирате да инвестирате в нея, може да получите 3% бонус. Бонусът е само за нови инвеститори и съвсем не е символичен. Ще получите 3% незабавна доходност още с включването, включително за IuvoUP! Максималната сума на бонуса е €300. Тези условия са два пъти по-добри от стандартните за програмата „Покани приятел“, при която бонусът е 1.5% и не повече от €150. За да получите 3% бонус ви е нужна покана от член на Iuvo Gold Club, която мога да ви изпратя , ако поискате.

🤩Нови условия за 3% бонус в iuvo от 24.02.2022 🆕

От 24.02.2022 са подобрени условията на програмата „Препоръчай приятел“. Основните условия за 3% бонус в Iuvo като цяло са запазени, но са облекчени и са следните:

 • 3% бонус от iuvo могат да получат само нови инвеститори, които са се регистрирали с покана на инвеститор, който е член на Iuvo Gold Club, какъвто съм аз. Мога да ви изпратя такава покана. Просто поискайте на мейл iuvo@vivainvest.eu или във Facebook Messenger.
 • Ако сте се регистрирали вече, може да поискате покана и да получите бонус, ако регистрацията е направена преди до 10 дни преди поканата.
 • 3% бонус се начислява върху всички инвестирани суми до 2 месеца след регистрацията в Iuvo P2P или IuvoUP ‼️
 • Бонусът се получава в края на третия месец, ако не са правени тегления.

Като цяло основните промяни е премахването на изискването за минимална сума и начисляване на бонус върху всички суми инвестирани в Iuvo P2P и в Iuvo UP!🤩

Програмата „Препоръчай приятел“ ще бъде активна от  24.02.2022 до 10.04.2022 г. Iuvo има правото едностранно да прекрати или промени настоящите условия на програмата без да уведомява потребителите за това. Актуалните условия на програмата може да видите на сайта на платформата.

⚠️Важно! Старите условия на бонусите в iuvo, вече не са актуални! Процедурата за получаване на покана и регистрация са същите, както са описани по-долу.

3% бонус при покана от член на Iuvo Gold Club🏆

Ако се регистрирате с покана, изпратена ви от член на Iuvo Gold Club, условията са по-изгодни. В този случай бонусът е 3% за всички инвестирани суми 2 месеца, след регистрацията. Няма изискване за минимална инвестирана сума. Максималната сума на самия бонус може да достигне €300.💰

От ноември 2020 съм член на Iuvo Gold Club, така че ако аз ви изпратя покана ще се възползвате от тези по-добри условия. Ако искате ще го направя с удоволствие. Аз ще получа същия бонус като вас, за което ви благодаря предварително.🙏🏻

Как да получа бонус от iuvo?🎁

1️⃣Преди всичко, за да получите бонус ви е нужна покана. За да се възползвате от двойно по-голям бонус от 3%, поканата трябва да е от член на Iuvo Gold Club. Аз съм член на този клуб и с удоволствие бих ви изпратил така. Просто поискайте! 😉

За да получите покана и 3% бонус от iuvo е нужно да ми изпратите имената си и мейла, с който ще се регистрирате в платформата. Може да го направите на мейл адрес iuvo@vivainvest.eu, с Facebook Messenger.

На посочения от вас мейл ще получите покана от Иуво да се регистрирате, в която ви канят да се регистрирате от мое име. В нея няма някакъв специален линк ине е задължително да я чакате. Важното е да подам имената и мейла, с който ще се регистрирате към iuvo.

2️⃣След като получите поканата, имате до 2 месеца, за да направите регистрацията. Възможно е да не чакате да получите покана, а да се регистрирате веднага. В този случай е най-добре веднага след регистрацията да се свържете със съпорта, за да ви потвърдят, че сте препоръчани от мен и ще получите 3% бонус.

3️⃣Депозирайте в Иуво желаната сума. Това може да стане с банков превод от банка или финтех приложение като Vivid, Revolut или Paysera.

4️⃣Инвестирайте цялата депозирана сума на първичен или вторичен пазар в редовни кредити или такива със закъснение от 1 до 45 дни! Това може да стане ръчно или чрез автоматично инвестиране. Инвестирането трябва да бъде направено до 2 месеца от датата на регистрацията. Ще получите бонус и за сумите инвестирани в IuvoUP!🤑

5️⃣След изпълнение на горните условия ще получите своя бонус от 3% в iuvo акаунта си. Обикновено това се случва до три работни дни, след изпълнение на условията.

Не се опитвайте да хитрувате!😉

Бонусът е предназначен за хора, които имат реалното намерение да ползват P2P платформата! За да не се злоупотребява с него без реално да се инвестира, iuvo са наложили някои ограничения. Те са прости и логични, но е добре да ги знаете, за да не останете разочаровани.

Не може да изтеглите бонуса и инвестираната сума веднага. Първоначалната сума и полученият бонус трябва да останат инвестирани в платформата поне 3 месеца след получаване на бонуса. Едва след изтичането на този срок може да изтеглите получения бонус от iuvo. Ако преди изтичането на 3 месеца от получаване на бонуса, решите да изтеглите инвестираната сума, можете да го направите, но без сумата получена като бонус.

Съветвам ви да прочетете внимателно условията на програмата „Покани приятел“, като обърнете особено внимание на чл. 9. Неговият смисъл е точно да не позволява хитруване.

Как да се възползвам максимално бонуса от iuvo?💡

Бонусът са получава като парична сума във вашия инвеститорски акаунт в Иуво. Най-добрият начин, по който може да се възползвате от него, е веднага да го инвестирате в P2P кредити. Всички суми, преведи като бонус, не могат да бъдат изтеглени преди да бъдат инвестирани в платформата за не по-малко от 3 месеца. Може да изтеглите внесената сума и преди изтичането на 3 месеца, но тогава бонуса ще ви бъде отнет. Това е направено с цел да не се злоупотребява, но всъщност е много добре за вас. Така самият бонус ще ви донесе допълнителна доходност.

За да получите максимална доходност, най-добрата стратегия е да инвестирате примерно €5000 в iuvo веднага след регистрацията. Така още след 2 месеца ще имате €5150 или ще получите 3% незабавен доход! При 9,2% средна годишна доходност на платформата в края първата година ще имате около €5655 лева, вместо €5450 лева или около €200 повече, тъй като бонуса също ви носи лихва. За една година само върху бонуса от iuvo ще получите допълнително €15 лихва. Общата очаквана доходност е около €655 при депозит от €5000. Ако ги депозирате в банка, дори депозита с най-висока лихва в момента ще ви донесе под €25, а инфлацията ще изяде над €200. Разликата е повече от 10% годишно! Поне за мен, тези цифри показват, че инвестицията в P2P платформи определено си заслужава!

Мога ли да получа бонус от iuvo, ако вече съм се регистрирал? 🤔

По принцип бонусът е само за нови инвеститори. Може да получите бонус, ако регистрацията ви е направена до 10 дни преди да получите поканата‼️

Ако обаче, сте се регистрирали скоро и все още не сте депозирали пари, може да попитате поддръжката на iuvo дали може да се възползвате от бонуса по програмата „Препоръчай приятел“. В почти всички случаи те дават такова разрешение. Така че просто попитайте.

ℹ️Важно: Ако сте имали предходна регистрация в iuvo и сте закрил акаунта си, новата регистрация със същия имейл няма да бъде зачетена за бонус. Използвайте друг мейл, ако сте се регистрирал преди.☝️

Не инвестирайте само заради бонуса!💰

За да имате дългосрочен успех в инвестирането е нужно да разбирате продукта, в който инвестирате и свързаните с него рискове. Не смятам, че която и да било промоция или бонус трябва да е основна причина да се инвестират пари, където и да било. Iuvo не е изключение!

Целта на всеки бонус е само да подтикне инвеститорите към действие, а не да бъде стратегия за печалба. За другото си имахме Национална лотария. Надявам се, че нейните фенове не четат моя блог.

Това не е инвестиционен съвет☝️

Това е анализ, а не е финансов съвет! Всичко, което споделям за Иуво и инвестициите по принцип, е мое лично мнение и опит. Постарал съм се да е максимално обективно и аргументирано, но това не е гаранция, че е вярно! Аз не съм инвестиционен консултант, а доморасъл инвеститор. Това, което е подходящо за мен, в моята житейска и финансова ситуация, може изобщо да не е подходящо за вас. Имайте го предвид. Финансови консултации не давам. И нямам планове да го правя. 

Това, че инвестирам чрез определени P2P платформи, не означава, че те са добри или без риск. Означава, че съм преценил, че за мен рискът е приемлив и доходността си заслужава. За вас може изобщо да не е така! Има и такива, в които предпочитам да не инвестирам. Това не пречи вие да го правите. 

Най-важното нещо, което трябва да научите като инвеститор е, че единствено вие сте отговорен за решенията, които взимате. Добре е ясно да го осъзнавате, преди изобщо да решите да инвестирате. Ако не е така по-добре не го правете. Помнете, че вашите пари са във вашите ръце!

Опит и мнения за P2P платформи 💬

Ако все още не сте се включили в нашата Facebook група за P2P инвестиции, препоръчвам ви да го направите – http://bit.ly/P2PGroupBG. Там ще намерите над 7,500 души с опит и интереси в P2P инвестициите и финтех. Присъединете се, за да чуете други мнения, да споделите опит или да натрупате знания. Можете и да задавате въпроси, както за iuvo, така и за други P2P платформи.

Споделете тази статия с вашите приятели, за които смятате, че ще бъде интересна и полезна 👍

Последна промяна на 25.02.2022 10:21

Стойчо Недев

Вярвам , че никой няма да се грижи за вашите пари по-добре от самите вас. От 2007 година сам управлявам моите пари и съм много доволен от резултатите. Желанието ми е да ви помогна да вземете управлението на вашите пари във вашите ръце. Това не е трудна задача, а резултатите си заслужават.

Leave a Comment

Виж коментарите

 • Потвърждавам че работи.
  Бонуса от 30 евро се получи веднага след инвестиране на първоначалните 1000 евро.
  Бонуса от 60 евро се получи веднага след внасянето на останалите 1500.
  Явно проверката е при теглене.

 • Само дето в писмото до мен няма линк за регистрация. Сега не знам ако се рег-на от страницата им, дали бонусите ще сработят.

  • Няма проблем. Това не е специален линк. Щом са ви изпратили покана е достатъчно

 • Здравейте,
  как мога да се сдобия с нечия покана? За пръв път ще инвестирам, но не познавам лично хора, които вече инвестират в платформата.

 • Здравейте,

  В сила ли е все още бонус програмата?

 • Здравейте, в бързината не спазих последователността и се регистрирах в платформата без да съм изпратил мейл на iuvo@vivainvest.eu.
  ВЪзможно ли е преди да съм направил депозит в профила да бъда препоръчан по програмата ?

  • По принцип е възможно, но трябва iuvo да разрешат да ви поканя. Пишете на съпорта и ако ви разрешат ми пишете за покана.

 • Здравейте
  Искам да попитам регистрирали ли сте ме в програмата .....изпратих ви имеил и имената ми ......регистрирах се ...инвестирах вече 2500 евро ...но все още не съм получил нищо

  • Не знам дали и на кого сте изпратили мейл, но сте включен в програмата е трябвало да получите покана за регистрация, както е описано. И едва тогава да се регистрирате. Ако не е така, не сте включен в програмата. Освен това, ако сте включен е важно дали това е станало преди 07.05.2020 или след това, защото има нови условия - https://www.iuvo-group.com/bg/refer-a-friend-program-2020/

   Най-добре питайте поддръжката на iuvo.

 • Защо няма никъде информация за новите условия и от кога са в сила...става въпрос за измененията на минимална инвестирана сума 1000 евро, а не 2000, както изменението от 07.05.2020 год.? Моля за Вашето мнение.Поздрави.

  • Няма информация, защото новите условия са временни. В момента има промоционални условия, които са валидни само до 30.11.2020, което е след 5 дни. В момента условията са 1.5% при минимум €1000 евро инвестиция. Ако желаете мога да ви изпратя покана.

 • Благодаря. Аз получих бонус, но 20 Евро, защото....важна била началната дата - 13.10., а не моята...например - 8.10. За това Ви попитах знаете ли нещо за Началната дата на промоцията. Мисля, че е коректно да се фиксира, а не само крайната. Благодаря за отговора и желая успешен ден!

 • Отдавна подадох заявка по емайл за покана от Вас като Златен член но така и приглашение няма.Ще мога ли все пак да получа от Вас линк за регистрация за кое благодаря от сега?....

  • Не знам къде сте изпрарили данните си, но явно не ги получавам. Нужни са ми имената и мейла, с който ще се регистрирате.

 • Пратих ги на този емайл:

  iuvo@vivainvest.eu

  Получихте ли ги в тази поща?

  Благодаря в очакване на приглашение!.....

Сподели
Публикувано от
Стойчо Недев

Последни статии

TBI Bank Neon – мнение и впечатления за мобилното банкиране

TBI Bank пусна безплатно мобилно банкиране с дебитна карта VISA neon, което предлага всички нужни… чети нататък

24.01.2023

MyFin – безплатно мобилно банкиране от ПИБ с 10 лева бонус 💸

MyFin е безплатен мобилен портфейл от Fibank, който предлага всичко необходимо за банкиране в България… чети нататък

01.11.2022

MyFin пуска профили за деца подобни на Revolut Junior

В последната версия на MyFin има добавена интересна нова функционалност - „Детски профил“. Тя дава… чети нататък

05.09.2022

Rendity – инвестиции в имоти в Австрия и Германия

Rendity е платформа, която позволява да инвестирате в кредити за имоти в Австрия и Германия.… чети нататък

26.07.2022

xChange Boost мнение, впечатления и какви са рисковете.

В тази статия споделям моето мнение за Boost - новата финансова услуга на xChange.bg, обещаваща… чети нататък

30.06.2022

2% кешбек в Lendermarket за нови инвеститори🤑

2% кешбек бонус предлага P2P платформата Lendermarket за нови инвеститори до 07.06.2022, при регистрация от… чети нататък

19.05.2022