Ревюта

W1TTY – мобилно банкиране с 3% кешбек и €10 бонус🤑

W1TTY е ново мобилно банкиране, насочено основно към младежи и студенти. То е напълно безплатно, а ако сте студент дори може да получавате €2 месечно. Предлага интересни възможности, както 3% кешбек за всички покупки и €10 (5+5) бонус без никакви условия само след регистрация от vinv.me/w1tty.

⚠️От 14.05.2022 няма бонуси за регистрация на нови потребители на WITTY‼️ Надявам се, скоро да пуснат отново.

От 25.04.2022 до 05.05.2022 има и допълнително още €5 бонус за българските потребители, който се добавя към €5 бонус от поканата. Така бонусът става €10. Няма никакви други условия, освен успешна регистрация.🤑

5+5 евро бонус за регистрация във W1TTY🤑

💸Портфейл не се подарява празен! W1TTY са решили да заредят мобилния ви портфейл с €10 бонус. Защото 10 евро са си 10 евро. Особено, ако си младеж или студент, то всеки лев има значение😉

Да се получи бонус от W1TTY е лесно. Много лесно. Трябва само да свалите приложението и да се регистрирате от 👉 vinv.me/w1tty. Не се притеснявайте! Всичко е напълно безплатно, лесно и много бързо. Ще отнеме само няколко минути. Няма неприятни изненади, нито скрити условия.

Ще трябва да потвърдите мейла и телефонния си номер. Да снимате двете страни на личната си карта, да въведете данните си и да отговорите на няколко въпроса. Това е всичко. Не е нужно да депозирате пари, да поръчвате карти или да правите покупки или плащания.

До 5 дни след успешно завършване на регистрацията ще получите €10 (5+5) бонус. Може да правите с него каквото решите. Може да го похарчите веднага или да го прехвърлите към друг портфейл като Revolut или Vivid. Може да каните приятели, като за всеки, който се регистрира ще получите по €5 бонус. Няма ограничения на броя. Няма други изисквания, освен да се завърши регистрацията. Няма как да е по-лесно.

⚠️От 14.05.2022 няма бонуси за регистрация на нови потребители на WITTY‼️ Надявам се, скоро да пуснат отново.

📱Как да се регистрирате в W1TTY?

 1. Свалете приложението от 👉 vinv.me/w1tty 📱
 2. Въведете името, мейла и телефонния си номер 🔢
 3. Потвърдете ги с получените на мейл и SMS кодове 📳
 4. Снимайте двете страни на личната си карта.
 5. Въведете личните си данни и отговорете на въпросите.
 6. Създайте PIN код за достъп 🔐
 7. Готово! Вече имате профил 👍
 8. До 3 дни ще получите 5 евро бонус💸

Важно! Линкът за регистрация работи само от мобилно утройство. Не работи на компютър. За да получите бонус е нужно да свалите приложението от специалния реферал линк 👉 vinv.me/w1tty 📱

Няколко съвета за проблеми при регистрацията:
 1. Ако даде грешка при въвеждане на мейла, опитайте по-късно. Изчакайте поне десетина минути.
 2. Ако кодът за потвърждение за мейла не пристигне веднага, изчакайте поне 5-7 минути преди да заявите нов, тъй като той ще анулира първия код.

Горните проблеми са свързани с претоварване на сървърите. W1TTY са съвсем нова компания. Реално работят с клиенти от едва 6 месеца и имат под 100,000 потребители. Очевидно интересът към кампанията в момента е малко по-голям от очаквания. Възможно е, да решат да я прекратят, макар да не са посочили срок. Затова най-добре не отлагайте регистрацията.

От 25.04.2022 до 05.05.2022 има и допълнително още €5 бонус за българските потребители, който се добавя към €5 бонус от поканата. Така бонусът става €10. Няма никакви други условия, освен успешна регистрация.🤑

🤔Какво е W1TTY?

W1TTY e мобилен портфейл, насочен основно към младежи. Разбира се, няма ограничения да се регистрират и хора в напреднала младост, стига да са поне на 18 години. Основният фокус, обаче, са младежите до 25 години и особено студентите. Ако сте студент може да получавате 6 месеца по 2 евро, ако изберете безплатния план Student+.

Може също да кандидатствате и за стипендия, но в момента само в Литва, Полша и Португалия. Предвиждат да го пуснат и в други страни.

Има стандартните неща за съвременно мобилно банкиране – виртуални и физически карти и банкова сметка с IBAN, позволяваща да правите неограничен брой SEPA преводи.

Това, което е различно при W1TTY е, че има интересни игрови елементи и награди, които насърчават потребителите да повишават финансовата си грамотност. Има кратки, но полезни обучения, с които може да повишите знанията си за парите и финансите. Има и тестове, с които да печелите точки, които скоро ще може да обмените срещу пари.

3% кешбек за всички плащания🤑

🤑3% кешбек за всички плащания с W1TTY картата 💸 Без ограничения, без платен план, без нужда да каните приятели! Просто плащате и получавате 3% кешбек. Сумата на кешбека е ограничена до €120 месечно. Това едва ли ще е проблем за хората, харчещи по-малко от €4000 месечно 🤣

Разбира се, кешбекът на W1TTY не може да се сравнява с щедрите Super Deals оферти на Vivid, предлагащи до 25% кешбек, но при W1TTY има постоянен 3% кешбек за всички плащания без никакви разходи. Не е нужно и да каните приятели, но ако решите да го направите ще получите по €3 за всеки регистриран.

Кешбекът от 3% е промоционален до 31.05.2022. След тази дата ще има 1% кешбек, което също не е малко за безплатен план. До 18.04.2022 има и допълнително още €3 бонус за първото плащане с карта, който е в добавка към бонуса за регистрация от специалния реферал линк 👉 vinv.me/w1tty 📱

👆Един съвет: Ако регистрирате безплатната виртуална W1TTY карта в Curve може да ползвате още няколко предимства – отличен курс на превалутиране, допълнително още 1% кешбек, както и възможност да плащате навсякъде с Apple Pay, което за разлика от Google Pay все още не се поддръжа.

В момента доста неща при W1TTY все още са в състояние „очаквайте скоро“. Колко скоро е рано да кажем, но предвид, че компанията е на половин година и реално работи от около 3 месеца, се движат с много добро темпо.

W1TTY е съвсем нова компания за дигитални разплащания, която получи лиценз за електронни пари (EMI) от Централната банка на Литва в началото на 2022 година. Той е валиден в целия ЕС. Има много амбициозни цели, екип от над 80 души и най-вече много сериозен консултантски екип (advisory board).

Колко струва да ползвате W1TTY?🆓

Предлагат се два безплатни плана и един платен, който струва 3 евро месечно и предлага възможност да изберете по-високи лимити за нещата, които са важни за вас, както и метална карта.

Ако сте студент най-подходящ за вас е специалният безплатен план Student+, който ще ви плаща по €2 месечно в продължение на 6 месеца. Ако не сте, най-добре е за начало да изберете безплатния план Every1.

Ползването на безплатните W1TTY планове не струва нищо на потребителите. Няма месечни или годишни такси. Няма лимити и такси за преводи на пари към други потребители или към банкови сметки чрез SEPA преводи към и от IBAN.

Бизнес моделът на компания е да взема такси от платения план, както и за превалутиране, теглене от банкомат и зареждане с карта над лимитите на безплатните планове. Лимитите на безплатните планове са ниски, а таксите сериозни, така че трябва да се ползват внимателно. Най-важните месечни лимити на безплатните планове са:

 • До 100 евро превалутиране без такса, след това има такса от 2.25% в работен ден и цели 4.25% през уикенда.
 • До 100 евро зареждане (Top Up) с карта, след това има 2.5% такса.
 • 1 теглене от банкомат в ЕЕА, след това има 2.5% такса.
 • Неограничен брой входящи и изходящи SEPA преводи.
 • Неограничен брой преводи към и от други потребители.

Моето мнение за W1TTY

Много рано е да имам мнение, но приложението изглежда различно и обещаващо. Осонено приятен е 3% кешбек за всички плащания. На пръв поглед, ако ползвате други финтех услуги като Revolut или Vivid може да решите, че няма особена полза и от W1TTY, тъй като вече имате всички основни възможности. 

Приложението, обаче, се фокусира върху младежи и студенти. Обученията и игровите елементи са доста интересни и реално ангажират тази аудитория. Ако сте студент няма нищо лошо да се регистрирате и ползвате бонусите, докато учите полезни неща. А и приложението ще ви плаща по 2 евро месечно, дори да не правите нищо.

Заслужава си да отделите около час, за да преминете всички обучения, както и тестовете, за да научите нещо, а и да спечелите награди. Заслужава си и да поканите приятели, които да се регистрират. Така може да изкарате нелоша сума.

Предвид, че ползването не струва нищо, си заслужава да отделите няколко минути за регистрация и верификация. Освен лекотата за регистрация и ползване на приложението, не е без значение и възможността да получите помощ от живи хора, а не да се борите с чат-бот.

С 3% кешбек, ползването на приложението си заслужава, особено в комбинация с Curve. Ако пък реализират всички функции, които още не са готови, вдигнат лимитите и намалят малко таксите, може да се окаже, че си заслужава да се ползва редовно. Ще видим. В момента, все още е рано да се каже, но все още са доста далеч от възможностите и ползата, която може да предложат Revolut и Vivid.

От 25.04.2022 до 05.05.2022 има и допълнително още €5 бонус за българските потребители, който се добавя към €5 бонус от поканата. Така бонусът става €10. Няма други условия, освен успешна регистрация.🤑

⚠️От 14.05.2022 няма бонуси за регистрация на нови потребители на WITTY‼️ Надявам се, скоро да пуснат отново.

Обсъждайте финтех с приятели 💬

Групата „Финтех в България„ е място, в което се обсъждат различни съвременни финансови услуги. Основните теми там са свързани с VividRevolutCurvePaysera и други финтех услуги, достъпни в България. 

В групата „Финтех в България“ има над 8,000 души, което заедно с над 29,000 в групата „Revolut в България“ ги прави най-голямата финтех общност в България. Ако се интересувате от финтех, присъединете се към тези групи във Facebook.

Споделете тази статия с вашите приятели, които се интересуват от финанси и нови технологии и биха се възползвали от предимствата, които дават финтех решенията и банкирането от ново поколение.

Ако се интересувате от инвестиции и финтех, харесайте страницата Finnovate във Facebook – https://fb.com/finnovate, за да научавате първи новини по тези теми👍

Последна промяна на 04.01.2023 14:39

Стойчо Недев

Вярвам , че никой няма да се грижи за вашите пари по-добре от самите вас. От 2007 година сам управлявам моите пари и съм много доволен от резултатите. Желанието ми е да ви помогна да вземете управлението на вашите пари във вашите ръце. Това не е трудна задача, а резултатите си заслужават.

Leave a Comment

Виж коментарите

 • Линка за регистрацията в статията е счупен или изтекъл.
  Когато се опитам да го отворя ми дава:
  "Page Not Found
  The page you are looking for doesn't exist or has been moved"

  • Вероятно опитвате от компютър. Линкът работи само от мобилно устройство.

 • Абсолютно никакви 5 евро бонус няма, това е пълна измама.... дадох си данните за нищо! :@

  • Малко по-кротко с изводите, няма да е зле Кога се регистрирахте? Ако сте ползвали рефералния линк и сте преминали верификацията преди 01:00 на 21.02.2022 ще получите бонуса до 48 часа.

 • Регистриран съм още на 11 февруари...отдавна са минали 48 часа... аз съм си напълно кротък, обаче се вижда, че не става действително това, което пише. :)

  • Ами за тази цел си има съпорт. Вижте какъв е проблема.

 • само за потвърждение.....захранване със SEPA превод от paysera нали.....

  • Да. В момента това е единственият начин.

  • Здравейте, има ли някой да е извършвал плащане с въпросното приложение-виртуална карта ,чрез G-Pay с телефон? Има ли проблем, както Vivid в Кауфланд например отказва плащане с телефон, но плаща с физическа карта.Благодаря

   • POS терминалите на УмиКредит са със стар софтуер и не разпозанават новите токенизирани VISA карти. Може да се мине през Curve или да се ползва физическата карта.

 • Изтече ли вече срокьт за бонус или все още е валидно предложение?...

 • А колко години се изчаква одобрение за верификация? Вече 2 седмици откак се регистрирах като ваш реферал и не са ме одобрили?...

  • Обикновено става за минути. Вероятно има някаква причина.

 • Може ли да свържем карта W1TTY с акаунт в BGN в W1TTY ?

  • Не мисля, че е възможно в момента. Поне докато не пуснат зареждане с карта няма как да се заредят левове. Когато го пуснат ще видим. До тогава най-изгодния начин за плащане в левове е като се мине през Curve.

 • Здравейте, господин Недев,
  Искам да попитам картата при безплатния план в какъв срок пристига ( горе-долк разбира се )?

  • Не съм поръчвал физическа карта, защото не ми е нужна още една. Ползвам я чрез Curve, основно през Apple Pay.

 • Някаква идея защо отказва безконтактни транзакции чрез GPay?

  • Нямам идея. Аз го ползвам с Apple Pay чрез Curve и нямам случай на проблем.

Сподели
Публикувано от
Стойчо Недев

Последни статии

Freedom24 бонус до 20 безплатни акции всяка до $800

Freedom24 е онлайн брокер, който според мен, е най-добрата алтернатива на Interactive Brokers, достъпна в… чети нататък

01.04.2024

8% лихва по спестовни сметки и планове на Freedom24

Freedom24 е лицензиран европейски брокер, предлагащ възможност за напълно пасивна доходност чрез безсрочни спестовни сметки… чети нататък

29.03.2024

IuvoSAVE – лесна алтернатива на депозит с до 8% доходност

IuvoSAVE е инвестиционен продукт, насочен към инвеститори, търсещи добра доходност от лесна и удобна алтернатива… чети нататък

24.03.2024

Swaper ревю – 14% доходност и 5 години инвестиране (2024)

Swaper е доста непопулярна P2P платформа, на която инвестирам повече от 5 години. Впечатленията ми,… чети нататък

07.02.2024

ETF следи S&P500 само когато покачва, но не когато пада

Има само едно нещо, което инвеститорите обичат повече от това да печелят и то е… чети нататък

12.12.2023

Спечели безплатно обучение по лични финанси и инвестиране

Искаш да управляваш парите си, но не знаеш как? Можеш да се научиш с VIP… чети нататък

22.10.2023