fbpx
Продължете към съдържанието

Trading212 с бонус безплатна акция на стойност до €100

Платформата за търговия с акции без комисионна Trading212 има промоция и раздават безплатни акции на стойност до €100, за нови инвеститори, регистрирани от http://vinv.me/T212 

Trading212 лесно и изгодно инвестиране в акции и ETF

Според мен, Trading212 е един от най-добрите варианти за инвестиране в акции и ETF-и с малки суми без такси и комисионни. Платформата е лесна, удобна и подходящ за начинаещи. Това се отнася за INVEST акаунта на Trading212. С TRADING акаунт ви препоръчвам изобщо да не се занимавате.

Може да търгувате напълно безплатно с голям брой американски и европейски акции и ETF-и. Минималната сума, която може да инвестирате е само €1. Няма никакви такси и комисионни, освен 0.15% при превалутиране. Изборът на акции е много по-голям от предлаганите в Revolut, но значително по-малък от Freedom24.

Trading212 бонус bonus

До 17.07.2024 регистрирайки се безплатно в Trading212 от този линк http://vinv.me/T212 ще получите напълно безплатно една произволна избрана акция на стойност до €100. Необходимо е единствено да регистрирате INVEST акаунт, за което са нужни само няколко минути. ‼️ВАЖНО: До 10 дни след регистрацията, но не по-късно от 17.07.2024, е нужно да направите депозит от поне 20 лева (или 10 евро) и безплатната акция ще бъде заредена в акаунта ви.

Как да получите бонус от Trading212

Ето какво е нужно да направите, за да получите акция на стойност до €100 от Trading 212:

✅ Регистрация през линка  http://vinv.me/T212

Важно е регистрацията да бъде извършена наведнъж! Ако я прекъснете, след това е възможно да не отчете линка и да не получите бонус. За да избегнете този проблем, просто въведете код 16b6IES2QW в съответното поле при регистрацията. Така ще бъдете сигурни, че ще получите безплатната акция, ако изпълните останалите условия. 

✅  Потвърдете самоличността си с лична карта и селфи. 

Процесът е наистина бърз и лесен. Няма как да ползвате финансови услуги без да преминете идентификация, така че ако това ви притеснява инвестирането в акции не е за вас. 

✅ Депозирайте поне 20 лева до 10 дни след регистрацията, но преди 23:59 на 17.07.2024.

Може да депозирате със SEPA превод, но най-бързият и удобен начин е с карта. Не се притеснявайте няма такса за депозиране с карта до достигане на обща сума от €2000 внесени с карта. ‼️ВАЖНО: Депозитът трябва да бъде направен до 10 дни след регистрацията, но преди 17.07.2024, за да получите безплатна акция‼️

Съвет: Препоръчвам ви да депозирате по-голяма сума, защото макар и никъде да не е казано ясно, имам наблюдения, че сумата на акцията много често е близка до сумата на депозита Ако наистина смятате да инвестирате в акции, то най-добре започнете с поне €100. Това е просто съвет, а не условие.

 Ако сте изпълнили правилно всички стъпки, до няколко дни и двамата ще получим по една произволно избрана безплатна акция на стойност до €100

ВАЖНО‼️

Не теглете депозита си веднага! Така си губите правото да спечелите акция. Изобщо, ако не смятате да използвате платформата, за да инвестирате в акции и ETF, според мен, изобщо не си заслужава да се регистрирате. Може веднага да продадете акцията, но парите от продажбата ще са налични за теглене след 30 дни.

Ако решите да пробвате Trading212 пожелавам ви успех!