Начало » Бонус от Klear – 20 лева за нови инвеститори и до 1.5% кешбек

Бонус от Klear – 20 лева за нови инвеститори и до 1.5% кешбек

20 лева начален бонус от Klear ще получат следващите 1000 нови инвеститори в първата българска P2P платформа. Първите 1000 нови инвеститори, които се регистрират до 31.10.2021 ще получат 20 лева стартов бонус, както и още до 1.5% кешбек върху инвестираната, в този период, сума.

Какво да направите, за да получите бонус от Klear:

1️⃣ Да се регистрирате от специалния линк bit.ly/Klear20

2️⃣ Да преминете верификацията на профила ви

3️⃣ Да депозирате минимум 100 лева

4️⃣ Да инвестирате поне 100 лева в кредити на платформата

До 24 часа, след изпълнение на горните условия, ще получите 20 лева бонус в профила си. Това е всичко. Просто и ясно. Без скрити условия. Така се случват нещата в Klear вече 6 години 👍

На пръв поглед 20 лева не са много, но при минималната инвестиция от 100 лева, това са си цели 20% 🤩 От Klear не са поставили никакви ограничения за бонуса. Ако искате може да го изтеглите веднага. Според мен, обаче, е най-добре да го инвестирате, за да получите доходност от него, а също и още до 1.5% кешбек бонус 💰

Минималната сума, която си заслужава да инвестирате в Klear е поне 500 лева, а най-добре да е поне 1000 лева. Така ще имате възможност да закупите над 100 кредита. По този начин ще получите добра диверсификация, което е ключово при инвестирането на тази платформа, заради липсата на гаранция за обратно изкупуване (buyback).

💰Още до 1.5% бонус от Klear

Ако имате сериозни намерения да инвестирате в Klear, може да получите и още до 1.5% кешбек бонус върху инвестициите си до 31.10.2021г. Този бонус може да достигне до 300 лева. Реално бонусът е 0.5% месечно, което прави 6% годишно! Това е само допълнителна доходност. В нея не се включва доходността от кредитите, която в моя случай е точно 6%.

Кешбек бонус от Klear се начислява ежедневно върху всяка новоинвестирана сума в периода 01.08.2021 до 31.10.2021. Какво точно трябва да направите, за да го получите е описано ясно и разбираемо в блога на Klear като са дадени и конкретни примери.

кешбек бонус от Klear

Klear се представя отлично вече 6 години. Платформата кредитира само кредитополучатели от най-надеждния (prime) сегмент. Klear се конкурира с банките, като им предлага малко по-добри условия. Едно много добро описание на принципа на работа на Klear може да прочете на сайта на Стойне Василев – smartmoney.bg.

🏆Моите впечатления от Klear

Моите впечатления от над 3 години инвестиране на тази платформа са отлични. Годишната ми доходност е точно 6%, което е чудесно като се има предвид качеството на кредитополучателите. Получена е чрез напълно пасивно автоматично инвестиране в продължение на повече от 3 години.

инвестиция в Klear Клеър

Тествал съм ликвидността на Klear по време на пандемията и останах много доволен. Над 90% от портфейла ми се разпродаде за около седмица. Нередовните кредити продадох на вторичен пазар, по номинал или със символична отстъпка, в рамките на около месец. За 3 години получих 467 лева лихва, като инвестирах в 4 лоши кредита, от които реализирах загуба от 83 лева. Така е получена чистата печалба от 385 лева, която виждате на горния екран.

Годишната доходност от 6% е реална. Просто сумата от 5,000 лева не е инвестирана наведнъж преди 3 години, а и беше изтеглена почти напълно през април 2020 година и инвестирана отново след около година.

Може да прочете повече за първите ми впечатления за Klear, в тази статия за посещението в офиса им, която написах преди 3 години.

Моето мнение за Klear

Моето мнение за Klear е много добро. Смятам, че това е P2P платформа, в която определено си заслужава да се инвестира. Разбира се, това е мое мнение, базирано на личния ми опит с тази P2P платформа. Като всяко нещо, Klear не е съвършена. Ето и нейните основни предимства и недостатъци, според мен.

👍 Предимства на Klear

✅ кредитира само първокласни (prime) клиенти

✅ отлично качество на кредитния портфейл

✅ изключително високо ниво на прозрачност и открита комуникация

✅ честно отношение към инвеститори и кредитополучатели

✅ с парите ви се предоставят кредити при по-добри условия от банките

👎 Недостатъци на Klear

❌ липсва застраховка на кредитополучателите

❌ сравнително ниска доходност

❌ сравнително малко нови кредити за големи суми

Според мен, досега не е имало по-изгоден момент да започнете да инвестирате в Klear. Първите 1000 нови инвеститори ще получат 20 лева начален бонус при регистрация от bit.ly/Klear20 до 31.10.2021, както и допълнително до 1.5% кешбек бонус за всички нови инвестиции до същата дата. Ако решите да го направите ви желая успех!

Не инвестирайте само заради бонуса!

За да имате дългосрочен успех в инвестирането е важно да разбирате продуктите, в които инвестирате. От ключово значение е да сте наясно със свързаните с тях рискове. Лично аз не смятам, че която и да било промоционална кампания трябва да е основната причина да се инвестират пари, където и да било. Целта на всеки бонус е само да подтикне инвеститорите към действие, а не да бъде основната стратегия за печалба. Другото си е чист хазарт. Надявам се, че феновете му не четат моя блог.

Това не е инвестиционен съвет☝️

Това не е инвестиционен съвет! Всичко, което споделям за Klear е мое лично мнение и опит. Постарал съм се да е максимално обективно и аргументирано, но това не е гаранция, че всичко е вярно или, че ще остане такова и в бъдеще. Аз не съм инвестиционен консултант, а доморасъл инвеститор. Това, което е подходящо за мен, в моята житейска и финансова ситуация, може изобщо да не е подходящо за вас. Имайте го предвид! Финансови консултации не давам. И нямам планове да го правя. 

Това, че инвестирам чрез определени P2P платформи, не означава, че те са добри или не носят риск. Означава, че за себе си съм преценил, че рискът е приемлив и доходността си заслужава. За мен. За вас може изобщо да не е така! Има и доста платформи, в които предпочитам да не инвестирам. Вие пък може да ги харесвате и да сте доволни от тях.

Най-важното нещо, което трябва да научите като инвеститор е, че единствено вие сте отговорен за решенията, които взимате. Добре е ясно да го осъзнавате, преди изобщо да решите да инвестирате. Ако не е така, по-добре не го правете. Помнете, че вашите пари са във вашите ръце!

Опит и мнения на инвеститори в P2P платформи 💬

Ако искате да чуете мнения от други инвеститори в Klear, може да го направите в нашата Facebook група за P2P инвестиции. Ако все още не сте се включили в нея, препоръчвам ви да го направите – http://bit.ly/P2PGroupBG. Там ще намерите над 6,500 души с опит и интереси в P2P инвестициите и финтех. Присъединете се, за да чуете други мнения, да споделите опит, да натрупате знания или да зададете въпроси!

Споделете тази статия с вашите приятели, за които смятате, че ще бъде интересна и полезна 👍