Начало » ⚠️Важна информация за получаване на бонус от 20 лева в Revolut⚠️

⚠️Важна информация за получаване на бонус от 20 лева в Revolut⚠️

⚠️⚠️⚠️Важна информация за успешното получаване на бонуса от 20 лева при първоначална регистрация в Revolut⚠️⚠️⚠️ Полeзна е за всички, които са поканили или са се регистрирали от връзка на приятели, за да могат да получат бонуса.

⚠️⚠️ Важно за получаване на бонуса от Revolut ⚠️⚠️

За да сте сигурни, че ще получите бонус от 20 лева при регистрация в Revolut, много внимателно прочетете и се уверете, че сте изпълнили точно всички стъпки, описани на линка на Viva Invest – https://www.vivainvest.eu/revolut10/ ❗️
Препоръчвам ви да ги прочетете внимателно, тъй като важат, без значение кой точно ви кани.

⚠️Обърнете внимание на следните неща⚠️:

🔰Трябва линкът, който сте отворили изрично да казва, че ще получите 20 лева подарък. Вижте примерен екран как трябва да изглежда.

Revolut 20 лева бонус


🔰Трябва да сте свалили приложението от линка получен с SMS на посочения номер. 
🔰Трябва да сте заредили поне 25 лева от дебитна или кредитна карта на ваше име!
🔰Трябва да сте поръчали ФИЗИЧЕСКА карта! Независимо дали смятате да я ползвате или не, тя е безплатна и без такса и поръчката й е условие на промоцията.
🔰Трябва да сте се идентифицирали успешно! Много често идентификацията е неуспешна, заради снимки с лошо качество или отблясъци и нечитивен документ. Внимателно следете нотифицията и мейла си, докато получите потвърждение за успешна идентификация. Най-добре проверете мейла си и ако нямате потвърждение за успешна идентификация направете я отново. 

Докато всички тези условия не са изпълнени, канещият потребител вижда поканения в състояние на изчакване (Pending). Ако няколко дни сле поканата това продължава да е така, свържете се с поддръжката.

6 коментара за “⚠️Важна информация за получаване на бонус от 20 лева в Revolut⚠️”

 1. Теодора Цонева

  Здравейте, току що направих стъпките от поста ви „Revolut с 20 лева бонус за нови потребители“
  Всичко ми се получи, само че не ми изпратиха линк в смс за приложението, а директно ме пренасочиха към гугле. Предполагам, че това няма голямо значение. Искам да Ви покажа само какво ми изписва в акуанта: https://ibb.co/M6nsy7Q. Какво точно ще искат с „first card payment“ – има ли някакво значение как платя с тази карта онлайн или на пост?

  Благодаря за отговора.

  1. Всичко е наред. Важно е да си заредите пари и да си поръчате безплатна физическа карта. Следн това може да направите плащането и с виртуалната. Тя може да се регистрира ив Apple Pay и така да плащате, докато получите физическата.

 2. М.Младенова

  Здравейте! Бих искала да си поръчам карта Револют, но доколкото виждам в инструкциите, изисква се снимка на личен документ. Притеснението ми е доколко са защитени личните ми данни при положение, че изпращам такава информация? Благодаря предварително.

  1. Доста по-защитени, отколкото на доста други места и нямам предвид само НАП и Банка ДСК 😉 Това е Европейска финансова институция с на 7 милиона клиента. Разбира се, ако имате притеснения просто не го правете.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *