fbpx
Продължете към съдържанието

⚠️Важна информация за получаване на бонус от Revolut⚠️

⚠️⚠️⚠️Важна информация за успешното получаване на 20 лева бонус от Revolut при първоначална регистрация⚠️⚠️⚠️ Полeзна е за всички, които са поканили или са се регистрирали от връзка на приятели, за да могат да получат бонуса.

⚠️⚠️ Важно за получаване на бонус от Revolut ⚠️⚠️

За да сте сигурни, че ще получите бонус от Revolut – 15 (или до скоро 20) лева при регистрация, много внимателно прочетете и се уверете, че сте изпълнили точно всички стъпки, описани на https://www.vivainvest.eu/revolut10/  ❗️
Препоръчвам ви да ги прочетете внимателно, тъй като важат, без значение кой точно ви кани.

⚠️Обърнете внимание на следните неща⚠️:

🔰Важно е линкът, който сте отворили изрично да казва, че ще получите 20 лева подарък. Вижте примерен екран как трябва да изглежда.

Revolut 20 лева бонус


🔰Трябва да сте свалили приложението от линка получен с SMS на посочения номер. 
🔰Трябва да сте заредили поне 25 лева от дебитна или кредитна карта на ваше име!
🔰Трябва да сте поръчали ФИЗИЧЕСКА карта Револут! Независимо дали смятате да я ползвате или не, тя е безплатна и без такса и поръчката й е условие на промоцията.
🔰Трябва да сте се идентифицирали успешно! Много често идентификацията е неуспешна, заради снимки с лошо качество или отблясъци и нечитивен документ. Внимателно следете нотифицията и мейла си, докато получите потвърждение за успешна идентификация. Най-добре проверете мейла си и ако нямате потвърждение за успешна идентификация направете я отново. 

Докато всички тези условия не са изпълнени, канещият потребител вижда поканения в състояние на изчакване (Pending). Ако няколко дни сле поканата това продължава да е така, свържете се с поддръжката.

Сумата, която получавате като бонус от Revolut при първоначална регистрация се променя. Актуалната сума на бонуса в Револют е 15 лева. Подробности може да видите на bit.ly/Revolut-15

18 коментара за “⚠️Важна информация за получаване на бонус от Revolut⚠️”

 1. Теодора Цонева

  Здравейте, току що направих стъпките от поста ви „Revolut с 20 лева бонус за нови потребители“
  Всичко ми се получи, само че не ми изпратиха линк в смс за приложението, а директно ме пренасочиха към гугле. Предполагам, че това няма голямо значение. Искам да Ви покажа само какво ми изписва в акуанта: https://ibb.co/M6nsy7Q. Какво точно ще искат с „first card payment“ – има ли някакво значение как платя с тази карта онлайн или на пост?

  Благодаря за отговора.

  1. Всичко е наред. Важно е да си заредите пари и да си поръчате безплатна физическа карта. Следн това може да направите плащането и с виртуалната. Тя може да се регистрира ив Apple Pay и така да плащате, докато получите физическата.

 2. Здравейте! Бих искала да си поръчам карта Револют, но доколкото виждам в инструкциите, изисква се снимка на личен документ. Притеснението ми е доколко са защитени личните ми данни при положение, че изпращам такава информация? Благодаря предварително.

  1. Доста по-защитени, отколкото на доста други места и нямам предвид само НАП и Банка ДСК 😉 Това е Европейска финансова институция с на 7 милиона клиента. Разбира се, ако имате притеснения просто не го правете.

 3. Привет,

  Бонуса се вижда по сметката, след първо плащане или веднага след прехвърляне на парите от банката?

  Поздрави

 4. Привет,
  С регистрация от линк като този:

  Използвайте моята връзка за регистрация и ще получите безплатна карта на Revolut за страхотни обменни курсове в чужбина. https://revolut.com/referral

  би следвало ли да има бонус или само безплатна карта?

  Поздрави

 5. Наскоро приятел ме покани чрез смс. Каза че при моя регистрация и депозит той ще получи 20лв.това докога е валидно?

 6. Здравейте г-н Недев,
  регистрирах се от линка за безплатна карта Револют на 02.11, т.е. два дни, преди да изтече срокът на промоцията. Веднага след това я заредих с 25 лева. Картата ми я доставиха след 10-тина дни. Активирах и безконтактните плащания, и платих с нея. Това беше преди два дни, но все още не получавам бонусът от 15 лева. Сигурен съм, че съм направил правилно всичко, следвал съм правилният линк, инструкции, срокове, изисквания и т.н. Какво да правя?

   1. Сега проверих, бонусът е дошъл в 1:50 сутринта по сметката ми. Всичко е точно. Благодаря!

 7. Здравейте,

  Дали в момента има активна bonus промоция на revolut? В противен случай дали имате наблюдения дали скоро се очаква да има такава, понеже виждам, че сравнително редовно пускат такива?

  Поздрави,
  Иван

  1. Няма активна. Дали, кога и каква ще пуснат никой не може да каже. Имаха желание да достигнат 10 милиона потребителя, което вече е факт. Така, че се съмнявам дали ще има нещо повече от безплатна карта, която и сега е активна.

 8. Ако рефералът се регистрира с мой линк в момент, когато няма промоция аз получавам ли нещо?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *