fbpx
Продължете към съдържанието

Безплатни акции за нови инвеститори от Freedom24

Freedom24 бонус код за безплатни акции

Freedom24 е регулиран брокер в ЕС и САЩ, който има офис и в България. Има богат избор от финансови инструменти от най-големите 15 световни борси, включително акции, ETF и опции. Предлагат и спестовна сметка с лихва от над 6% в евро и над 8% в долари. За новите инвеститори има и подарък безплатни акции.

Безплатни акции подарък за новите инвеститори

До 30.06.2024 Freedom24 подаряват на новите инвеститори до 3 безплатни акции на стойност до $700 всяка, само при откриване на сметка и депозиране на поне 3001 евро. Нужно е само да направите депозит, за да ги получите акциите. Не е задължително да инвестирате в акции или ETF, макар това да е основната идея, разбира се.

Ако решите да задържите депозита в сметката си, ще получавате добра лихва от 3.9% в евро или 5.3% в долари. Няма минимален срок, а лихвата се начислява ежедневно. Ако планирате да задържите депозита си по-дълго (от 3 до 12 месеца) може да получите и още по-висока лихва до 8.8% от срочните спестовни плановеТази доходност е без никаква инвестиция! Само депозит. 

Как да получите подарък безплатни акции от Freedom24?

Процесът е много лесен, но все пак ще го опиша стъпка по стъпка:

 1. Нужно е първо да отворите сметка във Freedom24 от този линк – vinv.me/F24. Може да го направите както от сайта, така и от мобилното приложение, но за верификацията ще ви е нужно мобилното приложение.
 2. Преминавате регистрация и верификация. Отнемат десетина минути и са лесни и интуитивни. Тук трябва да посочите къде сте данъчно задължен (Tax Residency – при мен в България) и индивидуалния ви данъчен номер (Individual Taxpayer Number) – в моя случай ЕГН. За верификация използвах лична карта, а за доказателство за адрес – банково извлечение на чист български език. Никакви проблеми. Лесно и бързо.
 3. Правите депозит от поне 3001 евроВажно е да е с една транзакция! Ако го направите на части може да не получите безплатни акции. Става лесно и бързо със SEPA превод. Ако сумата на депозита ви е над 3,000 евро ще получите бонус код WELCOME3000 за две безплатни акции. Ако е над 10,000 евро ще получите бонус код WELCOME10000 за три безплатни акции.

Как се ползват бонус кодовете?

За да активирате бонус кодовете, първо трябва да направите депозит от над 3000 евро. Важно е, депозитът ви да е отразен във Freedom24. След това следвате следните стъпки:

При използване на Web-интерфейса на Freedom24

 1. Отивате на профила си – Profile
 2. Убедете се, че сте избрали инвестиционната сметка (Trading account), a не спестовната (D-account)
 3. Щракнете на линка Enter Promo Code
 4. Въведете кода и натиснете Use
 5. Ще получите две или акции на случаен принцип
Безплатни акции с бонус код за Freedom24 чрез уеб

При използване на мобилното приложение Freedom24

 1. В мобилното приложение отивате на Menu
 2. Убедете се, че сте избрали инвестиционната сметка (Trading account), a не спестовната (D-account)
 3. Избирате Enter Promo Code
 4. Въведете кода и натиснете Use
 5. Ще получите две или акции на случаен принцип
Безплатни акции с бонус код за Freedom24 чрез мобилно приложение

Какви безплатни акции може да спечелите?

Безплатните акции, които може да спечелите са на стойност между 4 и 700 долара всяка. Не зависят от сумата на депозита, а само от късмета ви. Какви са акциите, които може да спечелите като бонус от Freedom24, може да видите на този линк

Моето мнение за Freedom24

Ползвам Freedom24 повече от две години и съм доволен от тази платформа. Има някои интересни неща, които не се срещат в други платформи.

Една възможност, която аз използвам са срочните спестовни планове, които са с много добра лихва до 8.8% фиксирана за целия период. Предвид очакваното понижение на лихвите, това е добра възможност за доходност.

Freedom24 спестовни сметки с висока лихва

Друго интересно предимство на Freedom24 е възможността да инвестирате в американски ETF-и, които не са достъпни при повечето брокери в у нас. Сред тях са например и всички Bitcoin ETF, както и някои интересни за мен като Innovator ETFs.

Много харесвам и инвестиционните идеи и анализи на акции, които Freedom24 пускат обикновено по няколко всяка седмица. Много често ми дават добри и нетрадиционни идеи за компании, в които да инвестирам. А най-хубавото е, че са достъпни за всички, не само за техните клиенти.

Моето мнение за Freedom24, както и повече за предимствата и недостатъците им, може да прочете в тази статия.

Не инвестирайте само заради бонуса!

За да имате дългосрочен успех в инвестирането е нужно да разбирате, в какво инвестирате и свързаните с това рискове. Не мисля, че която и да било промоция трябва да е причина да се инвестират пари, където и да било. Целта на всеки бонус е само да подтикне инвеститорите към действие, а не да бъде стратегия за печалба!

Прочетете внимателно тази статия, в което споделям първите си впечатления и моето мнение за Freedom24. Потърсете още информация или попитайте за мнение и други инвеститори. Може да го направите във Facebook групата за P2P инвестиции – bit.ly/P2PGroupBG. В нея има над 10,000 инвеститори, с които може да обмените мнения и опит, както за Freedom24, така и за други платформи, брокери и възможности за инвестиции.

Това не е инвестиционен съвет!

Това не е финансов съвет! Инвестициите в акции, ETF, опции и други финансови инструменти винаги са свързани с риск от загуба. Прогнозите или миналите резултати никога не са гаранция за бъдещи такива! Важно е да направите собствен анализ, преди да предприемете каквато и да е инвестиция. Ако прецените, че е нужно, потърсете независим инвестиционен съвет от сертифициран инвестиционен консултант. Аз не съм такъв и нямам планове да ставам.

Ако решите да започнете да инвестирате ви желая успех!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *