fbpx
Продължете към съдържанието

Peerberry стана на 1 година

peerberry мнения пеербери p2p ревю 1 година

Измина 1 година от започването на работа на P2P платформата Peerberry. Затова време платформата успя да се развие много успешно, като вече има над 3000 инвеститора, на които носи средна доходност от около 12%.

Наличност на кредити

Важно предимство на платформата е, че има достатъчно налични кредити, в които да се инвестира. С непрекъснатото понижаване на лихвите по депозитите, все повече инвеститори търсят добра доходност в P2P платформи. Наличието на кредити, в които да се инвестира, е сериозен проблем за доста платформи. При липса на кредити се намалява реалната доходност, тъй като има средства, които стоят неинвестирани.

Такъв проблем при Peerberry за щастие няма. Има стабилен поток от нови кредити, които са предимно краткосрочни и носят лихва между 11 и 12%.

Нови оригинатори в Peerberry

Платформата започна само с кредити на оригинаторите от Aventus Group, но постоянно се появяват нови. В края на октомври се включи нов оригинатор CreditPlus от Украйна. Компанията има отлични резултати и е в Топ 10 за онлайн заемите в Украйна. Кредитите им се предлагат с доходност 11.5%, което е отлична лихва за инвеститорите.

висока лихва доходност

Добавянето на нови оригинатори е ключово за растежа на платформата. Така се предлага по-голям избор и наличност на кредити за инвеститорите, които бързо се увеличават.

Нови типове кредити

Платформата стартира само с краткосрочни потребителски кредити, но вече се появяват и дългосрочни обезпечени с имоти. През август се включи нов оригинатор – Lithome. Той предлага възможност за инвестиции в дългосрочни заеми, обезпечени с имоти и гаранция за обратно изкупуване. Това е интересна възможност, която не се предлага от много платформи.

Нови инвеститори

Peerberry предлага отличен интерфейс и атрактивни условия за инвеститорите и те бързо се увеличават. За по-малко от една година платформата има над 3000 инвеститора. В момента вече са над 3100.

мнения на инвеститори

Ревю на Peerberry

Подробно ревю на платформата, в което са разгледани нейните особености, предимства и недостатъци има в статията „Ревю на PeerBerry – инвестирането лесно и доходно„. Там съм споделил мнението си, резултатите и инвестиционната стратегия, която ми носи 12% доходност. Ако и вие смятате, че това предложение е подходящо за вас и рискът си заслужава, можете да инвестирате в Peerberry. Надявам се да останете доволни от резултатите си като мен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *