fbpx
Продължете към съдържанието

Как да получите вашата карта Revolut?

безплатна карта revolut bezplatna karta
💸 Revolut с 20 лева бонус и 3 месеца безплатен Premium план за новите български потребители при регистрация до 31.03.2022 от 👉 vinv.me/Rev20 🎁

Регистрация за карта Revolut

За да получите безконтактна дебитна карта Visa или Mastercard от Revolut е нужно да направите следното:

  1. Щракнете върху този линк – https://vivainvest.eu/join-revolut
  2. Въведете мобилния си номер.
  3. От получения SMS, свалете приложението Revolut от Google Play или App Store.
  4. Регистрирайте се (отнема около 1 минута).
  5. Заредете поне 10 EUR в сметката си – може да го направите с дебитна или кредитна карта.
  6. Създайте си безплатна виртуална карта и я добавете в Apple Pay или Google Pay, за да може да плащате и в магазините.
  7. Ако желаете може да поръчате физическа карта със стандартна доставка [Standard Delivery]. Картата няма месечни или годишни такси, но има такса за доставка от 12 лева. Може да ползвате безплатна доставка, ако изберете платен план.
  8. Идентифицирайте се от Verify your identity (Tap More -> Profile -> Verify identity).

💸Revolut с 20 лева бонус и безплатен Premium план до 31.03.2022🎁

До 31.03.2022 новите потребители на Revolut в България, може да получат 20 лева бонус, след като направят 1 плащане. Няма значение дали е с виртуална или физическа карта, дали е в магазин или в интернет и на каква стойност е плащането.

Регистрирай се в Revolut от 👉 vinv.me/Rev20 и ще получиш 20 лева бонус и възможност да ползваш всички предимства на Premium плана за 3 месеца без да го плащаш.

Нужно е само да имаш адрес в България и да се регистрираш в Revolut от vinv.me/Rev20. След като направиш 1 плащане с виртуалната или физическа карта, ще получиш 20 лева бонус. Няма изискване за стойността на плащането, нито ограничения за търговците, към които се плаща. Бонусът ще се появи в сметката ти в Revolut до 3 дни след плащането.

‼️Не чакай физическата карта, а използвай виртуалната карта, тъй като плащането (не само регистрацията!) трябва да се извършат преди крайния срок. ⏰ С виртуалната карта можеш да плащаш веднага онлайн в интернет или в магазините с телефон, като я добавиш в Apple Pay и Google Pay📳

Повече може да прочете в статията „Revolut с 20 лева бонус и безплатен Premium план„🎁

💳Трябва ли ми физическа карта Revolut?

Принципно не, освен ако не теглите често от банкомати. Дори в този случай може да ползвате безконтактно теглене с телефон или чрез Curve.

Revolut бонус 25 лева револут револют

Ако не желаете да ползвате физическа карта Revolut, може да си направите само виртуална карта. С нея ще може да плащате в интернет. Ако я добавите във Apple Pay или Google Pay ще може да плащате със смарт телефон или часовник и в магазините, където има POS терминал, поддържащ безконтактно плащане. Това са почти всички POS терминали в България и Европа.

Сами преценете дали ви е нужна физическа карта. Според мен е хубаво да я имате. Тя няма никакви такси, освен за доставка. Ако имате Curve може да добавите виртуалната си карта Revolut и да използвате физическата карта на Curve, която също е напълно безплатна и няма карта за доставка.

От 12.05.2020 Revolut спря предлагането на безплатна доставка на карти за нови потребители! Доставката на физическа карта при безплатния план Стандарт се таксува по актуалната ценова листа (в момента 12 лева). Може да ползвате безплатна доставка, ако изберете платен план. А може да ползвате само виртуалната карта Revolut, която е напълно безплатна.

Подробности за Revolut можете да намерите в тази статия.

Имате въпроси за Revolut?

Групата „Revolut в България“ във Facebook е най-голямата и активна финтех общност в България с над 27,000 души! Ако ползвате Revolut или планирате да го направите, включете се, за да си Револют-ваме заедно с други финтех ентусиасти.

Обсъждайте Revolut и финтех с приятели 💬

В групата „Финтех в България„ се обсъждат всякакви финтех продукти и услуги. Основните теми там са свързани с CurveVividRevolut, Paysera и други финтех услуги, достъпни в България. 

В групата вече има вече над 7,000 души, което я прави най-бързо растящата финтех общност в България. Ако се интересувате от финтех, присъединете се към групата „Финтех в България“ във Facebook.

Споделете тази статия с вашите приятели, които се интересуват от финанси и нови технологии и биха се възползвали от предимствата, които дава Paysera и банкирането от ново поколение.

Ако се интересувате от инвестиции и финтех, харесайте страницата на Vivainvest във Facebook – http://fb.com/vivainvest.eu, за да научавате първи новини по тези теми👍