Начало » Vivid Money – безплатна метална картa с до 25% кешбек 💰

Vivid Money – безплатна метална картa с до 25% кешбек 💰

Vivid Money бонус кешбек cashback bonus free metal card

Vivid Money е немска финтех компания, която ползвам от скоро, но изглежда много обещаващо. Има безплатен план Standard, но може да се възползвате за 3 месеца от платения Vivid Prime без месечна такса, ако се регистрирате от специалния линк 👉 http://bit.ly/VividBG. Ще получите още безплатна метална карта, до 25%кешбек при избрани търговци и €5 бонус.

Какво е Vivid Money❓

Накратко, модерно мобилно банкиране, зад което стои лицензирана немска банка. Много щедри предложения за кешбек, безплатни преводи в евро и още доста интересни неща.

Ето какво ще получите с Vivid Prime, без да плащате абсолютно нищо:

📱Безплатна виртуална карта, с която може да плащате в интернет, както и в магазин на POS терминал, чрез Apple Pay и Google Pay 💳

💳 Безплатна МЕТАЛНА карта, която може да запазите и да продължите да използвате без да е нужно да ползвате платения план Vivid Prime.

🏦 Евро сметки (до 15 безплатни), всяка с индивидуален немски IBAN, обслужвани от лицензирана немска банка – Solarisbank с гаранция на парите до €100,000 от Германския фонд за гарантиране на депозитите. Дори на безплатния план имате и неограничен брой безплатни преводи в евро. Всяка сметка може да съдържа над 100 валути, включително български лева.🇧🇬 

💶 До €1000 месечно теглене от банкомат без такса. Той е валиден за първите 3 месеца, в който използвате платения план без да плащате месечна такса. За безплатния план, лимита е €200 месечно. 

💸 €5 бонус, който ще получите след като направите плащане на стойност от поне €20 (зареждането на виртуални портфейли като Revolut не носи бонус‼️)

Царски кешбек до 25%👑

Vivid предлагат цели 3 вида кешбек, които са наистина много атрактивни.

💰Кешбек до 25% със Super Deals, до €50 месечно за първите 30 дни след регистрацията. Сред търговците, които съм пробвал в България са магазините на Lidl – 10% и бензиностанциите на Shell – 21%🤩 За десетината дни, от които ползвам Vivid Money вече имам над €30 кешбек💸

💸Кешбек до 10% от покупките, ограничен до €100 месечно. Това е в допълнение към лимита от €50 месечно на Super Deals. Vivid предлага също щедър 10% кешбек за Netflix, Spotify, YouTube, Amazon Prime, Amazon Video, Booking.com и Rentalcars.com. Има 5% кешбек за Kindle и PlayStation, Xbox, Steam и Nintendo. Минималният кешбек, който получавате за всяко плащане в ЕЕА е 0.1%. Извън Европейска икономическа зона кешбекът е 1%, а в заведенията за хранене 3%.

🍽Vivid предлага и много интересна Championship програма в ресторанти и зведения за хранене. Тя дава 10% кешбек, ако харчите в едни и същи заведения за хранене най-много от всички Vivid потребители през дадения месец. Участвате в програмата на всяко заведение, в което платите с Vivid карта повече от веднъж месечно. Плащането се засича автоматично на POS терминала по кода на търговеца.🍝

Предимства👍 и недостатъци👎 на Vivid Money 

Предимствата на Vivid Money са много. Вече ги изредих по-горе. Най-хубавото е, че може да ги получите напълно безплатно! Без никакви годишни или месечни такси. Поне за първите 3 месеца. При регистрация от промоционалния линк 👉 http://bit.ly/VividBG ще получите всички предимства на Vivid Prime за първите 3 месеца след регистрацията, без да плащате месечна такса.

Много ми харесва и честният подход на Vivid. Ако не заявите изрично, че искате да продължите да ползвате платения план с €9.90 месечна такса ще преминете автоматично на безплатния. Повечето финтех услуги изискват изрично да се откажете. Разбира се, ако харчите достатъчно през картата, може да се окаже, че таксата си заслужава. Лимитът на кешбека реално е €150 месечно, което е наистина много.

Vivid Money бонус метална карта кешбек cashback

Единственият недостатък на Vivid Money, който съм забелязал досега е, че няма начин да заредите левове с карта, както в Revolut. Може да зареждате пари само със SEPA превод в евро. Така, ако харчите в левове има 0.5% такса за превалутиране.

Разбира се, на фона на кешбека, който получавате от Super Deals, това съвсем не е проблем. Особено, когато търговците включени в Super Deals работят и в България. Освен Lidl и Shell, които вече съм пробвал в Super Deal има още доста щедри кешбек предложния. Сред тях са IKEA – 21%, Amazon – 11%, Zara – 20%, Decathlon- 16%, Adidas – 20%, Nike – 15% и Starbucks – 25%🤩

💸Добавено 28.07.2021: Вече може да зареждате Vivid с дебитна или кредитна карта 💳

Освен със SEPA превод, вече може да заредите Vivid незабавно с дебитна или кредитна карта. Това позволява да започнете да ползвате Vivid веднага. Първото зареждане с карта е ограничено до €1000. След него се прилага месечен лимит от €1000 за платения план Vivid Prime и €200 за безплатния план Standard. Минималната сума за зареждане с карта е €100.

Първи впечатления от Vivid Money👍

Първите ми впечатления от Vivid Money са отлични. Когато натрупам повече, ще направя и детайлно ревю.  Рядко се ентусиазирам от нови финтех решения, но Vivid имат много сериозен потенциал.

📈Това, което очаквам с голямо нетърпение е търговията без никакви такси и комисионни с американски и европейски акции и ETF. В момента тя е достъпна само във Франция и Германия. Осъществява чрез брокер, лицензиран от немския финансов регулатор BaFin. Ще е наистина интересно да видим какво ще предложи Vivid Money в България, но още от сега изглежда като много сериозен конкурент на Revolut.

Има още 3 месеца, в които да преценя дали си заслужава да плащам €9.90 на месец за Vivid Prime или ще продължа с безплатния план. Ако условията не се влошат драстично с увеличаване на броя на потребителите, вероятно ще реша да си плащам таксата, заради щедрия кешбек.

Бонус за регистрация във Vivid Money💸

Ето какво е нужно, за да получите напълно безплатно всички предимства на Vivid Prime, включително метална карта, до 10% кешбек и до 25% от Super Deals, както и €5 бонус:

1️⃣ Да се регистрирате от специалната бонус връзка 👉 http://bit.ly/VividBG

2️⃣ Да въведете мейла, с който ще се регистрирате и да свалите приложението.

3️⃣ Да преминете идентификацията. Лесен процес с видео, който работи отлично с българска лична карта. Потвърждението на идентификацията може да отнеме до 24 часа.

4️⃣ Да заредите някаква сума в евро чрез SEPA превод. Пробвах Revolut и Paysera, като преводите и от двете платформи пристигат в рамките на работния ден. Няма SEPA Instant за сега. Няма изисквания за сумата, но препоръчвам да е поне €100, за да не се налага да зареждате често. Аз лично заредих €500, но при този кешбек свършват бързо 😉

5️⃣ Да направите плащане онлайн или на POS на стойност поне €20 в срок до 30 дни след регистрация, за да получите €5 бонус. Все още не съм получил физическата си метална карта, но използвам виртуалната чрез Apple Pay. Работи отлично навсякъде, където съм плащал, като отчита коректно търговеца и кешбека се получава моментално при плащане. Важно: Зареждането на виртуални портфейли, като Revolut, с картата не се брои за плащане и не носи бонус‼️)

Моето мнение за Vivid Money

Моето мнение е, че Vivid Money е изключително интерeсна финтех услуга с голям потенциал. Зад тях стои много сериозен екип – двама от основателите на една от най-модерните банки в Русия – Tinkoff bank. Банковата инфраструктура пък се предоставя от немската банка Solarisbank. Звучи ми като много добра комбинация.

Според мен, условията, които Vivid Money предлага са изключително добри. Твърде добри, за да останат дълго такива. Смятам, че вероятно щедрият кешбек в Super Deals ще намалее, тъй като макар и ограничен на €50 месечно, той наистина е твърде щедър. Определено първите клиенти ще могат да се възползват от най-големите предимства. 

Ако решите да се възползвате за 3 месеца от всички предимства на платения план Vivid Prime без месечна такса, може да се регистрирате от специалния линк 👉 http://bit.ly/VividBG , като ще получите €5 бонус след като направите плащане от поне €20 в срок до 30 дни след регистрация. По-добре не отлагайте!

Обсъждайте финтех с приятели 💬

Групата „Revolut в България“ във Facebook е най-голямата и активна финтех общност в България с над 20,000 души! Ако ползвате Revolut или планирате да го направите, включете се, за да си Револют-ваме заедно с други финтех ентусиасти.

Тъй като все по-често се появяват други финтех услуги, които не са свързани с Revolut, създадох и групата „Финтех в България„. Целта е в нея да се обсъждат всякакви финтех продукти и услуги, а не само Revolut. Основните теми там ще са свързани с CurveMoneseTransferWisePaysera и други финтех услуги, достъпни в България. 

В групата вече има вече над 6,000 души, което я прави най-бързо растящата финтех общност в България. Ако се интересувате от финтех, присъединете се към групата „Финтех в България“ във Facebook.

Fintech Bulgaria финтех услуги в България курве кърв icard phyre A1 Wallet Apple Wallet

Споделете тази статия с вашите приятели, които се интересуват от финанси и нови технологии и биха се възползвали от предимствата, които дава Revolut и банкирането от ново поколение.

Ако се интересувате от инвестиции и финтех, харесайте страницата на Vivainvest във Facebook – http://fb.com/vivainvest.eu, за да научавате първи новини по тези теми👍

98 коментара за “Vivid Money – безплатна метална картa с до 25% кешбек 💰”

 1. Здр. г-н Недев, Предполагам всичко написано погоре е валидни и ако картата е закачена в curve или?

  1. Здравейте,направих три транзакции на стойност над 20 евро с виртуалната картата закачена към Curve и не получих бонуса от 5 евро. Плащанията в приложението на Вивид се изписват като директно плащане към съответният търговец ,а не е отбелязано,че се използва Curve за посредник,както се случва когато плащам, с други карти закачени в Кърв. Опитах да закача виртуалната карта към гугъл пей,но от няколко опита за плащане само един път сработи, на пос терминалите изписва невалидна карта или отказана транзакция. Ще изчакам физическата карта ,за да видя дали ще отчете плащанията за получаване на бонус.

    1. Да, отчете го,даже и в Кауфланд.Ден след като направих транзакциите през кърв бонуса се появи.Така че смело може да се закачи към кърв. Физическата карта пристигна за седмица.

    2. Здравейте Стойчо,
     „Може да зареждате пари само със SEPA превод в евро.“ – това го разбирам.
     „Така, ако харчите в левове има 0.5% такса за превалутиране.“ – това означава ли, че на всяка транзакция с картата в България в лева, ще има 0.5% такса? Не може ли еврото веднъж заредени, да се обърнат в лева и така да се плаща в местната валута като при Revolut?

     1. Може да се обърнат в лева, но при обръщането ще има същата такса, което е едно и също. Аз специално си ги обърнах, за да пробвам, но реално не виждам разлика. Дали ще има 0.5% такса върху 10 транзакции по 100 лева или върху един обмен от 1000 е едно също.

    3. Днес е пробвах на два шела … Единия явно е франчайз и не изписва Шел на транзакцията от ПОС и там нямах кешбек. После пробвах на най-стария шел в Бургас – Шел Колудрима и там имах 21% кешбек. Явно засича дали е изписано името в транзакцията.

     1. Виждам, че говорите за Бургас. Ако може да споделите кой ШЕЛ е на франчайз, за да го избягваме?

     2. Тези 20 евро покупки, за да се получи бонуса, в една транзакция ле трябва да са, или може да са акумулирани от няколко по-малки транзакции?

       1. Не е вярно може и няколко транзакции важното е да изхарчиш 20евро до 90 дни след регистрацията

       2. Поздравления,
        г-н Недев за ревюто с Луво, но пиша за супер лафа който споменавате „инвестиционната мания“ и горещия кеш картоф, много точно го казвате.
        Това нещо го забелязвам в Кешленд последно време,и се чудя как ще се реши, имате ли идея, освен със вкарване на още оригинатори или….
        В момента всеки седи на клавиатурата и чака,да хвърли горещия кеш картоф.Интересен ми е вашия прочит, решение за инвеститора, лично моето мнение е почивка до подобряване на ситуацията.

        1. Няма как да се реши, освен по три начина за мен:
         1. С повишаване на предлагането на кредити, което трудно може да стане без да е за сметка на качеството, освен с нови оригинатори, които да са читави и съгласни да плащата високата доходност.
         2. Намаляване на доходността на кредитите, което трудно ще се приеме от повечето инвеститори, но е напълно възможно за новите оригинатори.
         3. Ограничаване на броя кредитите и сумата за всеки инвеститор за някакъв период. Примерно не повече до 2 броя кредити на ден за неповече от 1000 лева общо, но не повече от 5 кредита и 5000 лева седмично. Съвсем примерно.

         Възможна е и комбинация от трите, но най-лесно и бързо може да се реализира третото.

         1. Благодаря за отговора.
          Аз имам следното предложение:
          Създаване на
          VIP – група инвеститор –
          Условие!
          1.Поддържа вирт. сметка 8000 лв.
          За това първо на тази група в трите уречени часа всеки ден се пускат кредити от 500 лв + нагоре.
          2.Те могат да купят до 4000 лв за цялата седмица.Правото им на vip се запазва и другата седмица ако от частите от главниците и тяхни средства се допълнят да 8000 лв.
          3.Всички останали кредити под 500 лв и останалите кредити, от големите които не са изкупени се пускат на останалите.
          4.По този начин ще останат сериозните и мислещи инвеститори докато нещата се нормализират. Може малко да е егоистично но….

           1. Честито г-н Недев, за Кашленд, обаче от както станахте собственик няма кредити.
            Какво ще правим ще има ли нови оригинатори или пътя, кой от където е.
            Няма ли радостни новини, много шибана ситуация.Ако продължи още малко може би, инвеститорите ще търсят други алтернативи.

            1. Аз не съм собственик. Придобил съм само малък дял. За мен положението с кредитите е същото и не ми харесва, но няма какво да направя. Добре е, да има повече кредити и нови оригинатори, но не по-малко важно е, това да не е за сметка на качеството на отпуснатите кредити и финансовата сбилност на оригинаторите. Със сигурност е нормално инвеститорите да потърсят алтернативи.

           2. Искам да попитам при положение,че ползвам физическата карта /метал / директно на POS на Булбанк, ще приеме ли картата и при какъв курс на еврото ще превалутира.

           3. Явно са за обща сума транзакции, защото ги покрих с няколко дребни покупки. Проверих и условията за този бонус, изрично си пише, че е total сума.

           4. Те може и да са коректни, но Вие май малко премълчавате, да не казвам откровено лъжете.

            To unlock super deals, simply invite a friend to Vivid with your personal referral code. Once they’ve opened their account, you’ll get access to Super Deals for two months, and your cashback limit increases by up to 50 euros for each two-month period. And you can keep going! Each additional friend gets you another two months of Super Deals, up to six months. Your invited friend gets a month of Super Deals as well.

            1. С кое по-точно откровено лъжа? Ако сте се регистрирал от моя линк имате Super Deals за 30 дни и 3 месеца Vivid Prime. Ако сте се регистрирали от другаде не е мой проблем.

           5. Здравейте, при мен кешбека, който трябва да се получи от покупките стои със статус “pending”. Дали е проблем при регистрацията или просто трябва време, за да се отразят. Виждат се в total balance, но в портфейла ги няма.

             1. Дааа напразна бе радостта ми!!! Но поне освен във Франция, вече могат и в Германия, Испания и Швеция….скоро и в други страни 🙂
              Извинявам се за заблуждаващия пост !!!

              1. Няма нищо. Радостта ти сигурно просто е малко подранила. Скоро ще го пуснат и в други държави. Преди месец-два беше само във Франция. Ще дойде и у нас. Скоро, надявам се.

             2. Един въпрос металната карта с кой куриер идва. Имам лош опит с револют затриха се няколко карти по време на доставка

             3. Пробвах регистрация и ме спира с
              ! Тhank you for your interest in vivid.
              До тук. Не мога да мина нататък. Ползвам линка Би.
              Минал съм верификацията, така е от 5 дни. Къде бъркам?

             4. Петър К.

              Здравейте, а може ли да се зареди с дебитна карта на българска банка и каква ще е таксата?

               1. Ползвам Vivid по-малко от месец – харесва ми. Последния път в Кауфланд се възползвах от 11% cashback и платих директно с Vivid.
                Не знам защо, но върнат времето назад с Curve и cashback-a ми се стопи (изчезна). Може би трябваше обратно да правя – плащане с друга карта и после връщане на времето и ползване на Vivid?

                1. Точно така. Няма смисъл да прехвъряш транзакция с Vivid към друга. Ако е имало кешбек той изчезва. Смисъл има само обратното прехвърляне – да прехвърлиш плащане правено с друга карта, когато има кешбек във Vivid, за да го получиш.

               2. Здравейте,
                г-н Недев, може ли съвет относно аутоинвеста за дължини на кредити на 1.Робокеш, 2.Пеербери, 3.Афранга, 4.Дебитиум мрежа
                в месеци от – до ?
                Благодаря предварително!

                1. Зависи колко време, след като спрете аутоинвеста искате да си получите парите. Правилото ми е това време+2 месеца. Значи ако искате да ги получите след 6 месеца, максималния срок на кредита е 4 месеца, ако искате след 12 месеца – максималния срок на кредита е 10 месеца. Важно е да знаете, че при по-дълги периоди има по-голям избор на кредити, а в много случаи и по-висока доходмост.

               3. Здравейте , има ли специфика при въвеждането на бг телефонен номер още в самото начало? Нещо не ми пасват полетата за попълване

                 1. Няма място за български мобилен номер, един знак по-малко. Излиза по подразбиране с код за Германия. +49. Когато се сложи +359 и няма достатъчно полета.

                  1. Някакъв проблем при вас има. Би трябвало да поиска да се въведе мейл, а не номер. Пробвайте с друг браузър и/или на друго устройство, включително компютър. Ето още един линк, който има същите бонуси и може да го пробвате – http://bit.ly/Vivid5

                 2. Здравейте, от вчера се опитвам да въведа бг мобилен номер за регистрация чрез линка и не се приема? Има ли други със същия проблем?

                  1. Някакъв проблем при вас има. Би трябвало да поиска да се въведе мейл, а не номер. Пробвайте с друг браузър и/или на друго устройство, включително компютър. Ето още един линк, който има същите бонуси и може да го пробвате – http://bit.ly/Vivid5

                    1. Супер, радвам се! Ако някой има проблем с това, че му иска да въведе телефонен номер вместо мейл, може да ми пише на лично съобщение във Facebook, Instgaram или на [email protected]. Нужно ми е само да изпрати мейла, с който ще се регистрира, без да прави нищо. Други данни не са ми нужни. Ще получи покана на мейла, от която ще продъжи нататък. Важно е, след това регистрацията във Vivid да стане със същия мейл, за да могат да ползват бонусите. Това е.

                   1. Проблема с телефонния номер се появи и при мен. Това което установих е, че се случва когато се отвори линка на компютър – тогава иска телефонен номер и не са достатъчно цифрите в полето за да се напише български такъв. Ако линка се отвори от мобилен телефон – тогава иска и-мейл адрес и може да се направи регистрацията.

                    Аз срещнах друг проблем – при качване на снимка от лична карта нещата работят, но следващата стъпка със селфито не работи. Приложението крашва 🙁

                    1. За този нямам идея как да се реши. Освем с някакъв ъпдейт на приложението, ОС и рестарти друго не се сещам. Ако не сте с последна версия на ОС често в проблем за доста приложения.

                   2. Здравейте , г-н Недев ! Къде мога да открия пълен списък с местата на които мога да ползвам кешбек? След като изтекът 3- те месеца и ако остана на безплатният план кешбека който мога да ползвам е до 20 евро на месец нали ? Интересно ми какъв е % кешбек на безплатният акаунт и на кои места … от чисто любопитвсо . Иначе определено и платеният план си заслужава.

                    1. Списъкът е в радел Rewards на приложението. Да, на безплатния план е 20 евро на месец. Вклюва Booking.com, Rentalcars.com, но с по-малък процент 4%, вместо 10% и Championship програчата за заведенията, като там е пак 10%.

                   3. Здравейте г-н Недев,имам следния въпрос относно „шампионската“ програма за плащане в ресторанти с картата на Вивид. Ако направя две плащания в определен ресторант ще получа ли 10% кешбек при следващо трето плащане,ако аз съм единствн клиент платил с Вивид? В условието пише ,че трябва да се изхарчат повече пари от всички други посетители ,т.е. трябва да има съревнование между няколко плащащи. Живея в малък провинциален град където хората масово плащат в кеш,а ме съмнява още някой да има Вивид карта и да я ползва интензивно.

                   4. За колко време се отчита при мен, когато някой е използвал моя реферален линк във Vivid и е пазарувал с тяхната карта. Пише, че трябва да бъдат похарчени 20 евро, което е направено снощи, но след около 16 часа след това, все още нямам нищо отчетено.

                   5. то всичко хубаво ама каратата не дойде дори и след като казах да пратят втори път…някой има ли същия проблем?

                   6. Здравйте, опитвам се да направя SEPA превод от ДСК към Vivid, но ме задължава да попълня държава на банката на получателя и държава на получателя. За държава на банката попълних Германия, но не съм сигурен за държава на получателя дали да попълня отново Германия или държавата, в която се намирам(България).

                   7. АНДРЕЙ МАКАРОВ

                    По какъв начин с минимален разход а ако може и въобще без комисия да пренеса эвро от руската Тинькофф-банка към Вивид или Револют? Благодаря!…

                   8. АНДРЕЙ МАКАРОВ

                    Ако попълня с эврова карта Револют то в личния кабинет като эвро ли ще се появят или конверсия в лева? Благодаря!…

                   9. АНДРЕЙ МАКАРОВ

                    Много голям проблем при идентификация чрез селфи-фото.Не иска ме разпознае в система има огромен технически проблем.Как да се реши този въпрос ако човек не знае английски или немски за жив чат с оператор?

                     1. АНДРЕЙ МАКАРОВ

                      Видеочат премина на немски отлично под ваше име се регистрирах.Кога реално ще съм клиент на услугата?

                     2. Здравейте, имам питане ! Имам разлика в “Available balance – 45 euro “ и “Main pocket – 30 euro”, като в първото сумата е по-голяма в следствие на кешбек и получен бонус. Как мога да прехвърля сумата към картите така, че да мога де се възползвам от кешбека и бонуса ? Благодаря !

                      1. Кешбекът се трупа в Stock Rewards pocket, като е обвързан с цената на избрана акция, но може само да нараства! Като решиш да го харчиш с бутона Redeem се прехвърля в Main pocket.

                     3. Недев, хванах се на Вивид хорото, та имаш пет евро и от мен. Конкретно за превалутирането. През седмицата по-добре през Курвето, по-изгоден е курсът. Събота-неделя обаче Курвето товари 1,5% комисионна и затова през Вивид е по-добре. Как най-лесно да ги врътка човек, да не му гръмне главата от тънки сметки – винаги през Курвето, но сменяш валутата на картата през приложението на Курве. Приложението на Вивид не го пипаш.

                      И Недев, един добронамерен съвет. Моля, използвайте десетична запетая. Грамотно написани са текстовете, но при толкова много числа, десетичните точки силно развалят впечатлението.

                      1. Аз лично, за да не ми гръмне главата използвам Vivid да превалутира постоянно. Таксата за превалутиране варира между 0.4% и 0.9% – средно към 0.7%. При кешбек от над 5% не си заслужава тънката сметка. Иначе един вариант е да се сложи в Curve виртуалната Vivid в лева, с която да се плаща през уикенда, а металната в лева и с нея да се плаща в делнични дни.
                       Иначе благодаря за съвет, но съм свикнал да ползвам точката за десетичен разделител от много години, заради софтуера. Запейката ползвм за отделяне на хилядите.

                       1. Здравейте.
                        При директно зареждане с дебитна карта българска в лева сметката във vivid в каква валута се преобразува евро или в лева ?
                        Благодаря предварително.

                       2. Хубаво се хванах на хорото, даже пробвах „купуването“ на крипто. Оказва се, че не е точно купуване и е някакъв еквивалент на „купуването“ на крипто през Револют. Взех 15 лева кешбек вече. Имаме малко дете и бонусът в DM ни дойде дюшеш.

                        ОБАЧЕ къде дойде гредата. Пуснах линк за регистрация на жена ми. Лични карти, селфита, адреси, всичко въведено. И тотален ОТКАЗ за регистрация без обяснение. Не дава да пробваш втори път. Телефон за връзка няма и поддръжката отказва да ти се обади. Загубих си времето да гледам условията, ни дума за такива ограничения. Пълна подигравка. Хваща ме страх какво бъдеще ни се готви – по всяко време могат да ти затворят акаунта или да ти откажат услуга без обяснения. Ще ползвам Вивид още известно време, но продавам криптото и не държа там повече от 50-100 лева. Ще зареждам само преди някоя по-голяма покупка от DM или Лидъл.

                        1. Здравейте.
                         Мога ли през Revolut ,да заредя в лева или за да не се получи двойно превалутиране е по подходящо направо ,да обърнем левовете в евро и така да ги изпратим към vivid ?
                         Благодаря предварително.

                        2. Валентин

                         Здравейте, ако премина на план prime и започна да плащам по 10 евро след 2-3 месеца мога ли да се откажа и има ли някакви такси

                        3. Здравейте, използвам Vivid 2 месеца и съм доволен. Вчера ми изтече срока на ползване на
                         Super Deals и активирах Vivid Prime. За съжаление Super Deals си остава заключен.
                         Какво трябва да направя?

                        4. Благодаря за ревюто г-н Недев. Имам въпрос относно комисионната за превалутиране.
                         Без значение от коя към коя валутна двойка го правя, излиза че процента е по-скоро 0,9% вместо упоменатите 0,5%. Някой друг да е забелязал подобнa разлика?

                        5. Димитър

                         Здравейте г-н Недев, регистрирах се успешно, единственият ми въпрос е данъчният номер какво точно информация трябва да попълня? ЕГН или ?
                         Извинявам се ако вече сте отговорил някъде но не го намерих….

                        6. Уж през линка се регистрирах, но той ме насочи към QR код, после инсталирах приложението и т.н. И май реферъла по тази верига се е загубил, защото не получих никакви от посочените благинки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *