fbpx
Продължете към съдържанието

Revolut с 20 лева бонус и безплатен Premium план – 2022

Revolut 20 лева бонус Револют
Revolut с 20 лева бонус и 3 месеца безплатен Premium план за новите български потребители при регистрация от vinv.me/Rev20

Регистрирай се в Revolut от  vinv.me/Rev20 и ще получиш 20 лева бонус и възможност да ползваш всички предимства на Premium плана за 3 месеца без да го плащаш.

Нужно е само да имаш адрес в България и да се регистрираш в Revolut от vinv.me/Rev20. След като направиш 1 плащане с виртуалната или физическа карта, ще получиш 20 лева бонус. Няма изискване за стойността на плащането, нито ограничения за търговците, към които се плаща. Бонусът ще се появи в сметката ти в Revolut до 3 дни след плащането.

‼️Не чакай физическата карта, а използвай виртуалната карта, тъй като плащането (не само регистрацията!) трябва да се извършат преди крайния срок. ⏰

С виртуалната карта можеш да плащаш веднага онлайн в интернет или в магазините с телефон, като я добавиш в Apple Pay и Google Pay

Как да получиш 20 лева бонус от Revolut?

Ето какво трябва да направиш:

✅ Регистрирай се от vinv.me/Rev20.

✅ Премини идентификацията с адрес в България.

✅ Зареди пари в Revolut с дебитна или кредитна карта.

✅ Направи 1 плащане с виртуалната или физическа карта.

За да получиш 20 лева бонус всички действия трябва да бъдат изпълнени преди края на промоцията31.03.2022. Затова не чакай да пристигне физическата карта, а използвай виртуалната карта  С нея може да плащаш веднага онлайн в интернет. Можеш да я добавиш в Apple Pay или Google Pay и да плащаш в магазините с телефона си 

Как да ползваш Revolut Premium безплатно 3 месеца?

Можеш да ползваш всички предимства на един от най-добрите планове на Revolut – Premium напълно безплатно в рамките на 3 месеца. След това таксата е 13.99 лева месечно, освен ако не го прекратиш.

За да получиш безплатен достъп до Revolut Premium плана за 3 месеца е нужно да надградиш твоя Revolut Personal план към Premium абонамент до 72 часа след като успешно си открил твоята Revolut Personal сметка, дори ако този период изтича след срока на промоцията – 31.03.2022.

Какво предлага Revolut Premium?

Ето основните предимства на плана Revolut Premium пред безплатния Personal план:

По-ниски такси и по-високи лимити
 • По-ниска такса при обмен на крипто валути – 1.5% вместо 2.5%.
 • По-ниска такса при търговия със злато и сребро – 0.5% вместо 1.5%.
 • Обмен на валута без такси – без лимит вместо 1000 евро месечно.
 • Двойно по-голям месечен лимит за теглене от банкомат без такса – 900 лева вместо 450 лева.
По-добро управление на парите на децата с Revolut Junior‍‍
 • Пълен достъп до всички премиум функции на Revolut Junior – цели, задачи, друг родител и други.
 • Revolut Junior за 2 деца вместо едно.
Защита при пазаруване
 • Защита на покупки – покритие при кражба и злополука до 365 дни с лимит от €2500 годишно.
 • Защита за билети – възстановяване на сума за билети за събития до €1000 годишно.
 • Защита за връщане – възможност възстановяване на сумата до 90 дни след покупката.
По-приятно пътуване✈️
 • Медицинска застраховка в чужбина, включително с покритие за зимни спортове.
 • Застраховка за закъснял багаж и полет.
 • SmartDelay – при закъснение на полет с над 1 час, безплатен достъп до летищните салони (Lounge) за вас и един придружител.
Карта с ексклузивен дизайн без такси и с безплатна доставка

Накратко предимствата на Revolut Premium може да видите в това видео:

https://youtu.be/4JnF_bGQuz0

Може да прочетеш пълните официални условия на промоцията на сайта на Revolut. Промоцията е валидна от 14.02.2022 до 31.03.2022.

Научи повече за Revolut

Повече за предимствата и възможностите, които предлага Revolut в България може да прочетеш в следните статии:

Какво още очакваме от Revolut?

Това, което очакваме с нетърпение от Revolut в България са Rewards – отстъпки и кешбек при пазаруване, както и получаване на лихва по спестяванията и кредити. Кога ще ги видим все още не е ясно, тъй като повече от година стоят в състояние „Очаквайте скоро“.

Хубавото е, че щедри отстъпки с до 25% кешбек при пазаруване можем да получим от немския финтех Vivid Money, които предлагат доста по-атрактивен бонус от 20 лева при лесни за изпълнение условия за получаването му. Vivid предлагат и по-добри условия за търговия с крипто валути, злато и сребро, както и с над 3000 акции и най-важното ETF, които чакаме вече над 2 години в Revolut. Повече за Vivid може да видиш в статията „Vivid Money – безплатна метална картa с до 25% кешбек

Revolut с 20 лева бонус и 3 месеца безплатен Premium план за новите потребители при регистрация от vinv.me/Rev20
Revolut бонус 20 лева и 3 месеца безплатен Премиум план Револут бонус Револют

Обсъждайте финтех с приятели

В групата „Финтех в България„ се обсъждат всякакви финтех продукти и услуги. Основните теми там са свързани с CurveVividRevolut и други финтех услуги, достъпни в България. 

В групата вече има вече над 7,000 души, което я прави най-бързо растящата финтех общност в България. Ако се интересувате от финтех, присъединете се към групата „Финтех в България“ във Facebook.

Fintech Bulgaria финтех услуги в България Vivid Money курве кърв icard phyre A1 Wallet Apple Wallet Revolut бонус

Групата „Revolut в България“ във Facebook е най-голямата и активна финтех общност в България с над 28,000 души! Ако ползвате Revolut или планирате да го направите, включете се, за да си Револют-ваме заедно с други финтех ентусиасти.

Споделете тази статия с вашите приятели, които се интересуват от финанси и нови технологии и биха се възползвали от предимствата, които дава Revolut и банкирането от ново поколение.

Ако се интересувате от инвестиции и финтех, харесайте страницата Vivia Money във Facebook – http://fb.com/vivia.money, за да научавате първи новини по тези теми

Revolut с 20 лева бонус и 3 месеца безплатен Premium план за нови потребители при регистрация от vinv.me/Rev20

6 коментара за “Revolut с 20 лева бонус и безплатен Premium план – 2022”

   1. Здравейте искам да попитам когато се регистрирам, как се взимат допълнително пари ако успея да регистрирам още хора, за мен?

 1. Ако поръчам Premium карта, но в последствие се откажа, картата ще продължи ли да бъде активна и какви разходи ще трябва да се покрият?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *