fbpx
Продължете към съдържанието

Над 40,000 инвеститора се доверяват на Bondora

Bondora, една от най-старите и докаказни P2P платформи в Европа, преминa границата от 40,000 инвeститора. Това е сериозно признание за качествата и надеждността на платформата.  Почти 1000 нови инвеститора и над 4,000,000 евро нови инвестиции е привлякла за по-малко от месец Bondora.

Над 40000 инвеститора се довериха на P2P платформата Bondora

Това е много сериозен разтеж, който показва високото доверие на инвеститорите с платформата и привлeкателността на предлаганите от нея продукти. Основните продукти, които предлага платформата Bondora са три и са подходящи за инвеститори с различен опит и рисков профил:

Bondora Go&Grow предлага висока лихва, нисък риск и бърза ликвидност

Носи доходност от 6.75% годишно е най-добрият избор за инвеститори без опит и време. Възможността за незабавно изтегляне на инвестицията е без аналог. Ако сега започвате с P2P инвестирането, не искате да изучите различни стратегии и да управлявате активно – това е най-добрият избор. Ако се интересувате от детайлите прочетете нашия подробен анализ и впечатления от Bondora Go&Grow.

Bondora Portfolio Manager предлага балансирана доходност и риск

Подходящ е за инвеститори с минимален опит и време. Предлага добра доходност и автоматично диверсифицирано портфолио. Лесен избор на нивото на риск и доходност.

Bondora Portfolio Pro предлага много висока доходност и риск

Подходящ е само за инвеститори с голям опит и възможност да отделят време за активно управление. Предлага много висока доходност, но при високо ниво на риск. Нужно е внимателен избор на всички параметри и ръчно инвестиране в кредити на вторичния пазар.

Обобщен преглед  с основните характеристики, предимства и недостатъци на тези продукти, може да откриете в раздел P2P платформи. Ако сте намерили подходящия за вас инвестиционен продукт и сте готови да се включите в Bondora ше получите 5 евро бонус.

1 коментар за “Над 40,000 инвеститора се доверяват на Bondora”

  1. Pingback: Bondora с нов личен рекорд - инвестирани са над 150 милиона евро

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *