fbpx
Продължете към съдържанието

2% кешбек в Lendermarket за нови инвеститори🤑

Lendermarket с 2% кешбек бонус

2% кешбек бонус предлага P2P платформата Lendermarket за нови инвеститори до 07.06.2022, при регистрация от vinv.me/LMCashback. Бонусът се изчислява върху депозираната и инвестирана сума в първите 30 дни след регистрацията.

2% кешбек бонус за нови инвеститори💸

Всички нови инвеститори в Lendermarket ще получат 2% кешбек за всички инвестиции през първите 30 дни при регистрация от vinv.me/LMCashback в периода от 19-ти май до 7-ми юни 2022. Извън този период бонусът за нови инвеститори е 1% за първите 60 дни, при регистрация от тази връзка bit.ly/LenderMarket. Този бонус е безсрочен.

Инвестирам на тази платформа повече от 2 години. Много съм доволен от резултатите. Платформата се представи отлично по време на пандемията. Не беше засегната по никакъв начин и от войната в Украйна. Разгледал съм подробно Lendermarket в детайлно ревю, което препоръчвам да прочетете, ако все още не ползвате платформата.

Прочетете подробното ревю на Lendermarket, в което споделям моето мнение, резултати и личните си впечатления от тази P2P платформа.

18% доходност е постижима в Lendermarket с 2% кешбек🤩

Освен стабилното представяне през турбулентната 2020 година, другото, което ми харесва в Lendermarket е, че постоянно има достатъчно предлагане на кредити. И то не просто на някакви кредити, а на кредити, които харесвам – със срок до 6 месеца и доходност над 14%. Намират се и такива с 15%. Няма недостиг на кредити. Така средствата ми не стоят неинвестирани, а ми носят много прилична доходност от над 14% годишно. Има и дългосрочни кредити с 16% доходност.

Lendermarket с 2% кешбек бонус

Преди време се появяваха и кредити с над 16% доходност, но напоследък по-рядко се намират такива. За мен, доходност от 14% е напълно достатъчна. Особено, когато става дума за кредити на CreditStar – стабилен оригинатор с над 15 годишна история и безупречно представяне.

Lendermarket бонус

Моето мнение за Lendermarket 👍

За повече от 2 години инвестиране, мога да кажа, че съм много доволен от Lendermarket. Спрях да инвестирам в заеми на CreditStar чрез Mintos, тъй като условията тук са по-добри. Предимство на Lendermarket са заемите от Швеция и Дания, които са пуснати само на тази платформа.

Ето как изглеждат резултатите и актуалното ми портфолио в Lendermarket в момента:

Lendermarket бонус 2% cashback

Основен недостатък на Lendermarket е, че няма вторичен пазар. Това не позволява предсрочен изход от инвестицията. За мен не е трудно да се справя с този недостатък. Просто ограничавам срока на заемите, в които инвестирам до 3-6 месеца. Този подход ми позволява напълно да изляза от цялата си инвестиция в рамките на 5-8 месеца, включително и просрочените заеми. 

Ако не сте запознати с платформата, прочетете подробното ревю на Lendermarket, в което споделям моето мнение, впечатления и резултати. 

2% кешбек е отлично предложение 💶

Lendermarket предлага заеми от доказан и печеливш оригинатор с до 16% доходност. Това само по себе си е достатъчно за мен. В момента има и още 2% кешбек за нови инвеститори в периода от 19-ти май до 7-ми юни 2022(включително).

Максималната сума, която може да получите като кешбек е ограничена на €3000. За мен това ограничение не е сериозен проблем, надявам се за повечето от вас също, тъй като отговаря на нова инвестиция от над €150,000. Едва ли някой ще има прроблем с това. Официалните условия за получаване на 2% кешбек бонус може да видите на сайта на P2P платформата.

Кешбек бонус Lendermarket

Не инвестирайте само заради бонуса‼️

За да имате дългосрочен успех в инвестирането е нужно да разбирате продуктите, в които инвестирате и да сте наясно със свързаните с тях рискове. Прочетете подробното ревю на Lendermarket, в което споделям моето мнение и впечатления от тази P2P платформа. Лично аз не смятам, че която и да било промоция трябва да е основната причина да се инвестират пари, където и да било. Целта на всеки бонус е само да подтикне инвеститорите към действие, а не да бъде стратегия за печалба. Другото си е чист хазарт. Надявам се, че феновете му не четат моя блог.

Кешбек бонус Lendermarket

Това не е инвестиционен съвет

Това не е инвестиционен съвет! Всичко, което споделям за Lendermarket е мое лично мнение и опит. Постарал съм се да е максимално обективно и аргументирано, но това не е гаранция, че е вярно или, че ще остане такова и в бъдеще. Аз не съм инвестиционен консултант, а доморасъл инвеститор. Това, което е подходящо за мен, в моята житейска и финансова ситуация, може изобщо да не е подходящо за вас. Имайте го предвид! Финансови консултации не давам. И нямам планове да го правя. 

Това, че инвестирам чрез определени P2P платформи, не означава, че те са добри или не носят риск. Означава, че за себе си съм преценил, че рискът е приемлив и доходността си заслужава. За мен. За вас може изобщо да не е така! Има и доста платформи, в които предпочитам да не инвестирам. Вие пък може да ги харесвате и да сте доволни от тях. 

Най-важното нещо, което трябва да научите като инвеститор е, че единствено вие сте отговорен за решенията, които взимате. Добре е ясно да го осъзнавате, преди изобщо да решите да инвестирате. Ако не е така, по-добре не го правете. Помнете, че вашите пари са във вашите ръце!

Опит и мнения на инвеститори в P2P платформи 💬

Ако все още не сте се включили в нашата Facebook група за P2P инвестиции, препоръчвам ви да го направите – http://bit.ly/P2PGroupBG. Там ще намерите над 8,000 души с опит и интереси в P2P инвестициите и финтех. Присъединете се, за да чуете други мнения, да споделите опит, да натрупате знания или да зададете въпроси!

Споделете тази статия с вашите приятели, за които смятате, че ще бъде интересна и полезна 👍

10 коментара за “2% кешбек в Lendermarket за нови инвеститори🤑”

 1. Здравейте!
  Преди няколко дни направих регистрация във платформата, без да съм вкарвал средства още. Въпроса ми е мога ли да изтрия акаунта си и да се регистрирам отново за да взема и кешбека?

 2. ДМИТРИЙ НИКОЛАЕВИЧ

  Тези эстонци ми бавят тегленето? От понеделник сьм подал заявка за малка сумма и още не е изпьлнена? Какво става при тях? Вие имал ли сте с тях проблем?…

 3. ДМИТРИЙ НИКОЛАЕВИЧ

  Знаете ли тези pending payments кога преминават в баланса и могат да бъдат изтеглени? Благодаря! ….

 4. Предвид новините последно време около Lendermarket и това, че инвеститорите не могат да получат парите обратно, вие имате ли опит и успех с изтеглянето?

  1. Имам успехи, но с CreditStar има и доста забавяния. За щастие с възможност за реинвестиране. В момента имам малка сума в платформата, която реинвестирам и не тегля.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *