fbpx
Продължете към съдържанието

Посетете Investor Finance Forum 2019 с промо код за 25% отстъпка

Investor Finance Forum 2019 промокод код за отстъпка

Investor Finance Forum e най-голямото събитие на инвестиционната общност в България и региона. През 2019 за 8-ма поредна година то събира български и чуждестранни професионалисти от сферата на инвестициите, финансовите, капиталовите и валутните пазари. Ако искате да го посетите, може да се регистрирате с 25% отстъпка с нашия промо код.

Програма на Investor Finance Forum 2019

В програмата са включени доста интересни теми. За съжаление темата за P2P инвестициите не застъпена, но това едва ли ще е голяма загуба за аудиторията на Viva Invest. Там може да намерите подробна информация за различните P2P платформи и техните предимства и недостатъци.

Ето кои са най-интересните теми в програмата, според мен:

  • Как макроикономическите тенденции променят бъдещето на пазара – Темата разглежда влиянието на новата икономическа среда и инвестициите и макро анализ на най-важните икономически събития. За мен тази тема има потенциал да бъде най-интересната и полезна тема на цялото събитие, ако бъде разработена в детайли и обективно.
  • Дискусия: Технологиите, които променят финансовите услуги – Като човек изкушен от финтех няма как да пропусна тази тема. Определено ще ми е интересно да се запозная с решенията, които предлагат wamo.io, Ebury и ReportX.
Investor Finance Forum 2019 с промо код за 25% отстъпка

Лектори на Investor Finance Forum 2019

От личния си опит с посещението на конференции съм установил, че лектора е по-важен от тема. Един добър лектор може да направи дадена скучна тема интересна. По същия начин един неубедителен лектор може да обезсмисли и най-интересната тема. На Investor Finance Forum 2019 има много лектори, които не познавам и искрено се надявам, че много от тях ще ме изненадат приятно. Има обаче няколко, които познавам и слушам с удоволствие. Според мен, винаги има какво полезно и смислено да научиш от дискусия с участието на Николай Василев. Същото се отнася и за дамата, която буквално създаде пазара на инвестиционно злато в България – Валентина Григорова-Генчева.

Повече информация за събитието, както и пълната програма и информация за лекторите може да намерите в сайта на организаторите Investor.bg.

25% отстъпка от цените на билетите👍

Специално за читателите на Vivainvest, които желаят да посетят Investor Finance Forum има отстъпка от 25% с промокод Finance25. Просто го въведете, когато купувате билет за събитието.

Investor Finance Forum 2019 промо код

С отстъпката цената на билета с пълен достъп е 75 лева, вместо 100 лева. За хората, които се занимават с инвестиции тази сума едва ли ще е проблем. За студентите е предвидена още по-голяма отстъпка от 50%.

Безплатна публикация 😉

Тази публикация не е платена. Имам единствено безплатна покана да посетя събитието, което е приятен повод да се видя и поговоря с тези, които ще са там. Публикувам я, защото смятам, че темата ще интересна за читателите на Vivainvest, които се интересуват от инвестиции и финтех. За тях е и промоционалният код Finance25, който 25% отстъпка от цената на билетите.

Говорете за инвестиции с приятели 💬

Ако все още не сте се включили във Facebook група за P2P инвестиции, препоръчвам ви да го направите – http://bit.ly/P2PGroupBG. Там ще намерите над 3700 души с опит и интереси в P2P инвестициите и финтех. Ще научите и за възможностите за търговия с акции без комисионна, които Revolut предлага. Присъединете се, за да чуете други мнения, да споделите опит, да натрупате знания или да зададете въпроси.

Споделете това с вашите приятели, които се вълнуват от инвестиции и имат желание да посетят  Investor Finance Forum 2019 –  най-голямото събитие на инвестиционната общност в България и региона. Ако се интересувате от инвестиции и финтех, харесайте страницата на Vivainvest във Facebook – http://fb.com/vivainvest.eu, за да научавате първи новини по тези теми👍

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *