fbpx
Продължете към съдържанието

Най-важното нещо за всички инвеститори е вече тук от VivaInvest

Най-важното нещо за всички инвеститори е вече тук от VivaInvest

Много от начинаещите инвеститори смятат, че най-важното нещо за успешните инвестиции е в какво ще инвестират. Други са убедени, че по-важно е кога да инвестират. Трети отделят огромни усилия, за да изберат най-подходящия брокер, P2P платформа или крипто борса. И всички грешат. Най-важното, за да имате дългосрочен успех в инвестирането е нещо много просто. Знаете ли кое е то?

Най-важното нещо за успешни инвестиции 🍑

Най-важното нещо за успешните инвестиции всъщност е да започнете да инвестирате. Иначе просто няма да стане. Но не е само това.

Според древните македонски инвеститори „Инвестиции се правят со пари и со дупе!“

В днешно време парите не са проблем. Те просто се търкалят по улиците. Аха да намалеят и добрите хора от Фед и ЕЦБ веднага печатат нови, защото знаят, че каквото не се оправя с пари, се оправя с много пари.

Затова ние от VivaInvest искаме да ви помогнем с дупето! Защото дупето е нещо, което не може да си купите с пари. Трябва да си го отгледате сами. И да се грижите за него. Дупето е много важно. По-важно дори от главата. Не вярвате? А чували ли сте поговорката „Гъз глава затрива“? Тя е изключително приложима при всякакви инвестиции. Именно към дупето на инвеститорите е насочен нашият най-нов продукт.

Innvestia – вазелин за инвеститори 🤩

Innvestia – вазелин за инвеститори е първият реален физически продукт на VivaInvest. Неговото официално представяне е днес – на емблематичната дата 1-ви Април. Продуктът е екологично чист. Изработен е от изцяло био органични съставки и не е тестван върху животни! Последното твърдение се оспорва от група учени от Шанхайския Институт по Биологични Анализи и Науки (съкратено Ш.И.Б.А.Н.). Това е така, тъй като тестовете са направени върху пишман-инвеститора Стойчо Недев, който според редица Facebook експерти си е гадно животно. По тази причина продуктът не се продава в Китай. Засега 😉

Innvestia за инвеститори

Какво представлява вазелинът за инвеститори?

Това е мултифункционален продукт с множество ползи и приложения. Най-голямата полза, разбира се, е за дупето. Обаче Innvestia е уникална инвестиция с нулев риск и гарантирана печалба! Всички ползи са доказани в практиката в продължение на 15 години и дават отлични резултати, които са напълно гарантирани!

Продуктът е удостоен със златен печат “Гаранция Франция!” от Френския Аналитичен Кръг за Минимални Измами (съкратено Ф.А.К.М.И.). За всички продукти на Innvestia има групова гаранция от Vivainvest! Това прави вазелинът за инвеститори изключително сигурна инвестиция. Цената му може само да се вдига! 

Как работи вазелинът за инвеститори? 🧐

Той е подходящ за всякакви инвеститори – както начинаещи, така и опитни, които вече са изпитали любовта на пазара на гърба си (или малко под него). Вазелинът за инвеститори Innvestia е подходящ за всички фази на инвестиционния процес.

В началото продуктът намалява фрикцията, за да започнете да инвестирате мазно и плавно. Без болка и напрежение. Така можете напълно безболезнено навлезете на пазара (или той във вас) и да започнете да изпитвате радостта от инвестирането веднага. 

Вазелинът за инвеститори Innvestia намалява болката при инвестиране, когато нещата тръгнат зле, което неизбежно ще се случи рано или късно. Изразът “Дупе да ти е яко!” придобива изцяло нов смисъл с употребата на този уникален иновативен продукт. Дори инвеститори, чието дупе е привикнало на пазарните турбуленции, виждат смисъл да използват вазелина, за да подкрепят сърцето и ума си, като го прилагат външно на съответните места. 

100% Био-органик 🌿

Формулата на вазелина за инвеститори се пази от VivaInvest в дълбока тайна, тъй като потенциалът на този продукт е огромен. Далеч по-значителен от този на Кока Кола и обикновената кока. Знае се само, че е напълно органичен и изцяло от био съставки. По неофициална информация в него се съдържа кръв и пот от доморасъл инвеститор, който управлява света на финансите от сърцето на Розовата долина. Има основателни предположения да се смята, че именно той е сивият кардинал в сянка, отказал на Бил Гейтс да управляват света заедно. В резултат на това Гейтс и досега не може успешно да чипира българите, което пречи на плановете му за световна доминация. 

вазелин за инвеститори

Според мозъчния тръст Фейсбук Експерти по Иновативност и Конспирации (съкратено Ф.Е.Й.К. – изписва се Й, а не с И, тъй като повечето хора и без това не знаят кое кога се пише) една от тайните съставки е мед от земна пчела. Според експертите от Ф.Е.Й.К. медът от земна пчела спомага за оптималната работа на стомашно-чревния тракт. Той подобрява флората и фауната в дебелото черво, дори когато то се използва не само като изход. 

Тъй като състава на вазелина за инвеститори не е разкрит (чака се патент), се е наложило Б.А.Х.Т.И. (Българската Агенция за Хрантутене на Трейдърите и Инвеститорите) да издаде разрешение за ползването му “по неотложност”. Все пак има предупреждение да се прилага само външно, тъй като не е сигурно какви точно телесни течности се съдържат в него. Въпреки това ползите са огромни и безспорно доказани!

Как може да закупите вазелин за инвеститори? 🤑

Накратко трудно. И скъпо! Това, разбира се, е очаквано и съвсем нормално, според производителя. Продуктът е пуснат в изключително лимитирана серия, тъй като уникалността и био-органичността не позволяват производството му в големи количества. Все пак, дори легендарен доморасъл инвеститор може да отделя ограничено количество телесни течности с нужното за производството му качество. Очаква се да бъдат произведени само 1000 бройки, които да придобият колекционерска стойност и цената им да се покачва средно със 123% годишно. Минимум 20 години. Това прави вазелинът за инвеститори страхотна инвестиция. 

Ексклузивна оферта! 🤩

Само на 01.04.2022 може да направите предварителна покупка на 1 брой вазелин за инвеститори на невероятната цена от €10,000. Според производителя VivaInvest това е наистина изгодна сделка (особено за него), която едва ли ще се повтори.

Важно е да действате бързо, тъй като поръчките са ограничени до 1000. Ако платите с карта Vivid ще получите 25% кешбек, но не повече от €10. Няма значение дали са ви отключени Super Deals или не, както и на какъв план сте. Ако плащате с W1TTY, кешбекът е 1% с до €40 месечен лимит. Няма други условия! Единственото важно условие е да платите. Най-добре веднага! Не отлагайте, защото рядко се отваря такъв шанс!

Може да платите и с крипто 😍

За крипто феновете ще кажем, че приемаме и плащания в биткоин и етер! Шиткоини не приемаме. Изключение се прави само за DogeCoin и Shiba, защото логото им много ни кефи, а както е известно – кеф цена няма! В този смисъл тези две криптовалути са буквално безценни! 

Ето какво споделя, Миусука Сакото, втори братовчед по майчина линия на вуйчото на легендарния Сатоши Накамото:

“Да имаш възможност да купиш вазелин за инвеститори на Innvestia е уникален шанс, който се случва веднъж в живота! Това е почти като да купиш DogeCoin за по-малко от $1 и биткоин за по-малко от $100,000! Не пропускайте този шанс! Направете го веднага! Убеден съм, че никога няма да забравите тази инвестиция!”

Ако не може да си позволите да купите реална бройка вазелин за инвеститори, може да си купите NFT с картинка на такъв, което е на много по-достъпна цена от само 1 ETH. Така ще имате шанса да му се радвате с години или да го продадете на многократно по-висока цена. Има и гаранция за обратно изкупуване от VivaInvest, която се активира веднага щом се намери кой да го купи. 

Последвайте ме за още финансови съвети 👍

Ако сте прочели всичко до тук – Поздравления! Вие имате изключително странно чувство за хумор и много висок праг на търпимост към глупости. Или просто обичате да се забавлявате. И не се вземате на сериозно. Ако все пак имате и сериозно отношение към инвестициите, може да последвате Innvestia и VivaInvest във Facebook преди отново да са ги блокирали.

Споделете тази статия с вашите приятели, за които смятате, че ще бъде интересна и забавна 👍

6 коментара за “Най-важното нещо за всички инвеститори е вече тук от VivaInvest”

  1. Купувам цялото производство и всички фючърсни опции за следващите 10 години!
    Плащам с рубли! Ако не ми изпратите цялата партида, сам приеду!

  2. Привет. Толкова съжалявам, че чак днес прочетох за тази страхотна възможност, ама и аз да …Е, ще си посипя главата с пепел и ще надничам от време на време за ново супер предложение.
    Жив и здрав и все с такова страхотно чувство за хумор.
    Как ми липсва този вазелин, ама дупето ми е яко така че…напред!
    Успешно вазелиране на всички.;)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *