fbpx
Продължете към съдържанието

Елате да си поговорим за P2P и финтех на Bulgarian Digital Week 2019

Bulgarian Digital Week Plovdiv 2019

На 24.09.2019 ще бъда лектор на Fintech, Blockchain & Cryptocurrency конференцията, която е част от Bulgarian Digital Week 2019 в Пловдив. В същия ден от 10:00-11:00 ще има свободна дискусия за инвестициите в P2P платформи, а от 15:00 часа Едуард Цветанов ще отговаря на въпроси за Revolut и ползването му в България.

Какво е Bulgarian Digital Week 2019?

Bulgarian Digital Week 2019 (BDW 2019) e седмица на дигиталните технологии, която се провежда в Пловдив и има амбицията да е най-голямото събитие в България в областта на телекомуникациите и информационните технологии.

Целта е да бъде витрина на индустрията, демонстрираща напреднали постижения и технологии, определящи посоката на развитие на пазара, както и удобна демонстрационна и дискусионна платформа за обсъждане на актуални проблеми и за комуникация между професионалистите в бранша и потребителите.

Bulgarian Digital Week е проект, обединяващ няколко изложби, форуми и конференции в областта на информационните технологии, телекомуникациите, навигацията и телематиката.

Конференцията „Fintech, Blockchain & Cryptocurrency Regulation 2019“

Финансовата индустрия е изправена пред предизвикателството да успее да внедри иновации с максимално бърз темп, най-вече благодарение на растежа на Fintech и промените в потребителското поведение и предпочитания.

Конференцията „Fintech, Blockchain & Cryptocurrency Regulation 2019“ има за цел да представи как FinTech преструктурира бъдещето на финансовите услуги. Тя е част от програмата на Bulgarian Digital Week 2019 и ще се проведе на 24.09.2019 в Пловдив.

Ще участват интересни лектори от финтех индустрията, сред които имам удоволствието да бъда и аз. Моето участие е от 12:00 часа, веднага след представянето на Revolut и Paysera. Темата, по която ще говоря е „Платформите за споделено кредитиране: как ще се промени пазара с появата на маркетплейсите? “

Повече за конференцията, темите и лекторите може да видите на сайта на BDW.

Speed mentoring – менторски сесии на Bulgarian Digital Week

Speed mentoring Smart Corner 1 е обособена зона където специалисти в различни области на бизнеса ще дават практически съвети по предварително обявени теми. На 24.09.2019 от 10:00-10:50 ще се радвам да отговоря на въпроси и да споделя опит с всички, които се интересуват от инвестиране чрез P2P платформи.

Надявам се, че тези менторски сесии ще представляват интерес за някои от вас:

  • 10:00 – Инвестиране чрез P2P платформи, Стойчо Недев
  • 14:00 – Revolut в България. Как ползваме услугата, Едуард Цветанов

Ще се радвам да се видим на 24.09.2019 в Smart Corner 1 на BDW 2019 в Пловдив.

Безплатна регистрация

Участието във всяка една от конференциите от Digital Suimmit е безплатно след предварителна регистрация до 10.09.2019 Регистрацията не запазва място в залата. Можете да си резервирате място срещу 30 лв. на конференция като отбележите това в регистрационната форма. След 10.09.2019 стойността на билета е 50 лева за конференция при наличие на свободни места. 

Регистрация може да направите на сайта на BDW 2019.

За участие в менторските сесии не е необходима регистрация. Ако нямате възможност да бъдете в Пловдив на 24.09.2019, може да задавате въпроси и да черпите опит от две Facebook групи с фокус върху Revolut и P2P инвестициите:

Опит и мнения за P2P инвестициите 💬

Ако все още не сте се включили в нашата Facebook група за P2P инвестиции, препоръчвам ви да го направите – http://bit.ly/P2PGroupBG. Там ще намерите над 3,000 души с опит и интереси в P2P инвестициите и финтех. Присъединете се, за да чуете други мнения, да споделите опит, да натрупате знания или да зададете въпроси.

Revolut в България 💬

Групата на потребителите на Revolut в България е място, където може да получите помощ или да споделите мнение и опит за най-добрите начини за ползване на Revolut с над 4,000 потребителя от България. Ако използвате Revolut или планирате да го направите, може да се включите в групата http://bit.ly/RevolutGroup.

Споделете тази статия с вашите приятели, които смятате, че биха имали интерес към темите на BDW 2019.

1 коментар за “Елате да си поговорим за P2P и финтех на Bulgarian Digital Week 2019”

  1. Здравейте, бихте ли коментирал българската платформа propertyclub.eu. Как оценявате риска и бихте ли я предпочел пред Reinvest24 и Rendity? Благодаря и прятно пътуване из Европа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *