fbpx
Продължете към съдържанието

Международни преводи за 10 секунди до 34 държави

Paysera преводи незабавни SEPA INST

Paysera се включи в европейската система за незабавни преводи SEPA INSTANT. Вече можете да изпращате и получавате незабавни преводи между Paysera и повече от 1000 европейски банки от 34 държави, включени в системата SEPA INST. Незабавният превод се изпълнява за по-малко от 10 секунди, денонощно 24 х 7.

В момента максималната сума на незабавния превод е ограничена до 15,000 евро. Цената на такъв превод в Paysera е само 0.29 евро (двадесет и девет цента). Цената е еднаква e за юридически лица. Тази цена е изключително приемлива за предлаганата услуга. Макар да е два пъти по-висока от стандартната цена за превод в Paysera. Голямо предимство за физическите лица е, че ползват 30 SEPA превода месечно напълно безплатно, включително незабавни.

Ако банката на получателя е участник в системата SEPA INSTANT и наредите до 15 000 EUR, във формата за превода в Paysera включете отметката “спешен” и парите ще достигнат до получателя в рамките на няколко секунди. Това може да става по всяко време – 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, 365 дни в годината. Такъв превод в Paysera струва 0,29 EUR както за физически, така и за юридически лица.

Нито една българска банка не предлага преводи чрез системата SEPA INSTANT. Реално Paysera е първата у нас, която предлага такива преводи. Няма смисъл да я сравняваме с смехотворния роден „аналог“ RINGS. Срещу 15 лева предлага преводи в България, но само ако превода е направен преди 15:30 часа.  Да се надяваме, че скоро и закостенялата ни банкова система осъзнае, че не може до безкрайност да предлага остарели услуги, на цени, които нямат нищо общо с разходите за извършването им.

Повече информация за Paysera може да прочетете в статията за изгодни международни преводи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *