fbpx
Продължете към съдържанието

Revolut Съвети: Как да спестяваме с приятели?💰

спестяваме с трезорите в Revolut

Revolut Group Vaults (съвместните трезори) позволяват да спестяваме заедно с група приятели. Това е лесен и удобен начин да спестяваме групово с конкретна цел – подарък🎁, пътуване✈️ или по-голяма покупка🚗. Новата услуга е разширение на възможностите на много популярните трезори (Vaults).

Как да спестяваме с трезорите в Revolut?🔐

От пускането на индивидуалните трезори Revolut Vaults през април 2018 са създадени над 1 милион трезора. С тяхна помощ потребителите на Revolut са спестили над 160,000,000 лева. Всеки ден се създават около 3,000 нови трезора, а основните цели за спестяване са почивка🏄‍♂️ и покупка на техника💻. Revolut предлага няколко възможности да спестяваме в трезорите.

Спестяваме от рестото при покупки 💳

Може да спестяваме при всяко плащане с картата, като Revolut автоматично закръгля платената сума до най-близкото цяло число. Така рестото отива в трезора и се натрупват спестени пари. Възможно е, ако желаете рестото да бъде удвоено или утроено, за да е по-голяма спестената с всяко плащане сума.

Спестяваме с периодични вноски 💸

Освен да спестяваме рестото при покупки, има и други възможности. Може да внесем еднократно желаната сума или пък да изберем редовна вноска, която да се прави ежемесечно или в определени дни от седмицата. Тази гъвкавост прави услугата изключително удобна за спестяване на пари за пътешествие🚢, подарък🎁 или покриване на битови разходи. Автоматичното спестяване е удобно и създава полезни финансови навици.

Как се създава трезор – Revolut Vault?

Ето едно кратко филмче, което показва как може да се създаде Revolut Vault и да се настроят различните методи за спестяване. Всичко се случва изключително лесно за по-малко от минута.

https://youtu.be/ueLfiFE4zzo

Как да спестяваме с приятели? 👫

Group Vault е трезор за групово спестяване с други Revolut потребители. Създава се като обикновен трезор, който се споделя с другите в групата чрез функцията Share. След това от списъка с потребители избирате, тези които искате да поканите да се включат. Толкова е лесно, колкото да направите групов чат.

Revolut Съвети: Как да спестяваме с приятели?

Тази функция ще се хареса и на двойки, които не искат да се затрудняват с попълване на формуляри и да предоставят документи на своята банка, за да открият съвместна сметка. Гъвкавостта на съвместните трезори позволява, ако членовете на групата искат да пестят повече или по-малко, по всяко време да настроят трезора така, че да отговаря на техните нужди. Спестените пари могат да бъдат мигновено изтеглени по всяко време.

Какво още да очакваме от Revolut?

Revolut има над 4,000,000 потребителя, което е повече от преките й конкуренти. Всеки момент се очаква да надхвърлят 5 милиона. Revolut постоянно утвърждава лидерската си позиция сред финтех компаниите с пускането на нови продукти. Сред най-очакваните са търговия акции без комисионна и специализирано приложение за най-младите потребители.

С голям интерес в България се очаква стартирането на Apple Pay и Google Pay, които вече са достъпни в много страни от ЕС. Надяваме съвсем скоро 🍎Pay официално да бъде пусната в България. Важно е също и официално да се поддържа от Apple, за да може да се възползваме напълно от удобствата, които предлага.

Ако все още нямате карта от Revolut, може да я заявите безплатно и без такси. Как става това е описано в статията “Как да получите безплатна карта от Revolut?

Не забравяйте да споделите тази информация с вашите приятели, с които може вече да спестявате заедно за нови приключения и незабравими преживявания👍

1 коментар за “Revolut Съвети: Как да спестяваме с приятели?💰”

  1. Pingback: Дарения с Revolut - подкрейте близки до сърцето ви каузи ❤️

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *