fbpx
Продължете към съдържанието

Revolut SmartDelay дава безплатен достъп до на 1000 летищни салони

Revolut SmartDelay безплатен достъп до летищни салони

Потребителите на Revolut с планове Premium и Metal ще могат да се възползват от напълно безплатен достъп до над 1000 летищни салона по целия свят в случай на закъснял с повече от час полет. Досега финтех компанията предлагаше отстъпки до летищните салони за всички свои потребители. Посредством ново партньорство с глобалния лидер в програмите за лоялност – Collinson, Revolut вече предлага и безплатен достъп до салоните за своите Premium и Metal картодържатели.

Водещата финтех компания Revolut обяви ново партньорство с Collinson – глобален лидер в програмите за лоялност. Двете компании съвместно ще предоставят на Revolut Premium и Metal потребители безплатен достъп до летищни салони по целия свят в случай на закъснял с над 60 минути полет.

Revolut SmartDelay дава безплатен достъп до над 1000 летищни салони на повече от 500 летища ✈

В случай на забавен с повече от час полет, Premium и Metal картодържателите на Revolut получават безплатен достъп до летищните салони. Това се отнася за над 1000 салона на над 500 летища в повече от 100 страни по света. Посредством SmartDelay потребителите на Revolut с планове Premium и Metal вече могат безплатно да се възползват от комфорта на летищните салони, докато чакат закъснения си полет, независимо от вида на техния билет. Достъпът до летищните салони включва безплатни закуски и освежителни напитки, достъп до Wi-Fi, вестници и списания. Възможно е и използване на конферентни и бизнес съоръжения, ако в салона има такива.

Premium потребителите могат да използват плана си, за да поканят един придружител. Revolut Metal картодържателите могат да поканят до трима гости.

Revolut SmartDelay намалява стреса и дава повече комфорт 🛫

Дейвид Евънс, изпълнителен директор в Collinson, казва:

„Закъсняващите полети винаги са стресиращи. Обединихме усилия с Revolut, за да осигурим на клиентите предимство, което прави чакането възможно най-приятно. С близо четири милиона закъснели полета годишно, на всеки може да му се наложи да чака на летище. Достъпът до SmartDelay означава, че клиентите на Revolut могат да пътуват спокойно, без да се притесняват, ако полетът им закъснее, защото ще получат незабавен достъп до глобалната мрежа на Collinson.“

Джордж Робсън, отговарящ за Premium и Metal продукти в Revolut, добавя:

„Пътуването е от съществена важност за нашите потребители. Именно затова се обединихме с Collinson – да направим тези иначе стресови моменти на пътуване по-приятни. Нашите Premium и Metal потребители вече могат да пътуват с комфорта, че са им нужни само няколко секунди в Revolut приложението, за да могат да чакат закъснелия си полет комфортно и без стрес. В момента клиентите на Revolut Premium и Metal могат да си купят салонен достъп с намалена цена, така че тази нова функционалност внася допълнителна стойност към Revolut изживяването.“

Как да се възползвате от Revolut SmartDelay?

За да се възползват от новата функционалност, клиентите на Revolut Premium и Metal трябва да регистрират в в приложението данните на полета, който ги очаква. Ако регистрираният полет се забави с повече от 60 минути, незабавно ще получат безплатен пропуск за дадения летищен салон в Revolut приложението.

Нужно е да сте с последната версия на приложението, което поддържа SmartDealy. Избирате Lounges и после +Add Lounge Pass. В долната част на следващия екран има Is our flight delayed? След като го изберете може да вкарате данните за полета си.

Повече официална информация относно актуалните условия на Revolut SmartDelay ще откриете на https://www.collinsongroup.com/en-eur/assist/smart-delay .

Револют-вайте с приятели 💬

Групата „Revolut в България“ във Facebook е най-голямата и активна финтех общност в България с над 9000 души! Ако ползвате Revolut или планирате да го направите, включете се, за да си Револют-ваме заедно с други финтех ентусиасти в групата  http://bit.ly/RevolutGroup ❤️ 

Тъй като все по-често се появяват други финтех услуги, които не са свързани с Revolut, създадох нова група „Финтех в България„ Целта е в нея да се обсъждат всякакви финтех продукти и услуги, а не само Revolut. Основните теми там ще се са свързани с CurveMoneseTransferWisePaysera и други финтех услуги, достъпни в България. Ако се интересувате от финтех, присъединете се към групата „Финтех в България“ във Facebook.

Споделете статията с вашите приятели, които се интересуват от финтех и модерни алтернативи на банките. Ако тази статия ви е полезна и се интересувате от инвестиции и финтех, харесайте страницата на Vivainvest във Facebook – http://fb.com/vivainvest.eu, за да научавате първи новини по тези теми👍

1 коментар за “Revolut SmartDelay дава безплатен достъп до на 1000 летищни салони”

 1. FYI
  Днес си опитах да пробвам новата услуга с полет на Bulgaria Air.
  Date: 03.02.2020
  From: SOF
  To: AMS
  Полетът имаше закъсение 1:14 мин
  Flight was not found…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *