fbpx
Продължете към съдържанието

1% бонус в RoboCash за нови инвеститори (до 31.01.2021)

До 31.01.2021, P2P платформата RoboCash предлага 1% кешбек бонус за новите инвеститори, които се регистрират чрез специалния промоционален линк – https://vivainvest.eu/join-robocash.

RoboCash бонус +1% през първите 30 дни

RoboCash бонус за нови инвеститори – 1% от инвестираната сума ще бъде изплатена на 31-вия ден от регистрацията. Бонусът се получава само от нови инвеститори при регистрация от специалната връзка – https://vivainvest.eu/join-robocash.

Промоцията за 1% бонус на RoboCash е валидна само за нови инвеститори до 31.01.2021! Аз също ще получа бонус от RoboCash, за което благодаря много! Надявам се, че ревюта, които пиша и впечатленията за инвестициите, които споделям са ви били полезни.

RoboCash с чудесно представяне през 2020 

Не всички P2P платформи бяха засегнати от пандемията. RoboCash изплащаше редовно заемите и обслужваше бързо всички тегления. През декември 2020 платформата премина границата от €200 милиона финансирани заеми. Моите впечатления от тази P2P платформа също са отлични, като може да прочете пълното ми ревю на RoboCash.

Статистика на RoboCash показва, че за периода 01.02.2020-31.05.2020 българските инвеститори са увеличили инвестираните срества с цели 22%, което е абсолютен рекорд! С 9% са се увеличили и новите инвеститори. 

Явно българите имаме свойството бързо да се ориентираме в турбулентни времена, защото RoboCash определено беше една от малкото платформи, които се представиха чудесно в критичния период. Повече данни може да видите на блога на RoboCash 👉 https://bit.ly/3iMXQBA

Не инвестирайте само заради бонуса!

За да имате дългосрочен успех в инвестирането е нужно да разбирате продукта, в който инвестирате и свързаните с него рискове. Не смятам, че която и да било промоция трябва да е основната причина да се инвестират пари, където и да било. Целта на всеки бонус е само да подтикне инвеститорите към действие, а не да бъде стратегия за печалба!

Прочетете и подробното ревю в което споделям впечатленията си и моето мнение за RoboCash. Още информация за RoboCash може да намерите тук.

Това не е инвестиционен съвет

Това е анализ, а не е финансов съвет! Всичко, което споделям за RoboCash е мое лично мнение и опит. Постарал съм се да е максимално обективно и аргументирано, но това не е гаранция, че е вярно. Аз не съм инвестиционен консултант, а доморасъл инвеститор. Това, което е подходящо за мен, в моята житейска и финансова ситуация, може изобщо да не е подходящо за вас. Имайте го предвид. Финансови консултации не давам. И нямам планове да го правя. 

Това, че инвестирам чрез определени P2P платформи, не означава, че те са добри или без риск. Означава, че съм преценил, че за мен рискът е приемлив и доходността си заслужава. За вас може изобщо да не е така! Има и такива, в които предпочитам да не инвестирам. Най-важното нещо, което трябва да научите като инвеститор е, че единствено вие сте отговорен за решенията, които взимате. Добре е ясно да го осъзнавате, преди изобщо да решите да инвестирате. Ако не е така по-добре не го правете. Помнете, че вашите пари са във вашите ръце!

Опит и мнения за P2P платформи 💬

Ако все още не сте се включили в нашата Facebook група за P2P инвестиции, препоръчвам ви да го направите – http://bit.ly/P2PGroupBG. Там ще намерите над 6,000 души с опит и интереси в P2P инвестициите и финтех. Присъединете се, за да чуете други мнения, да споделите опит, да натрупате знания или да зададете въпроси!

Споделете тази статия с вашите приятели, за които смятате, че ще бъде интересна и полезна 👍

7 коментара за “1% бонус в RoboCash за нови инвеститори (до 31.01.2021)”

 1. Здравейте,
  Благодаря за изчерпателните ревюта. Имам проблем да заредя акаунта ми в RoboCah през paysera, изписва ми:“Преводът е върнат поради вътрешни регулационни правила на банката получател. За повече информация, моля свържете се с банката получател.“
  Имали ли сте подобен проблем?
  От paysera ме прехвърлиха към Robocash, откъде ме върнаха обратно към paysera 🙁
  Благодаря,
  Пламен

  1. АНДРЕЙ МАКАРОВ

   Махни отметката СПЕШЕН превод тъй като банката на Робокэш не приема такива!…

 2. – Здравейте! Нов съм, направих си регистрация от Вашия сайт и също така си направих регистрация в “Paysera”… Така… въпроса ми е, сега какво..?:) Как да вкарам пари в “Robocash” Как мога да се свържа с Вас, евентуално Ваш тел.номер?

 3. Здравейте – въпросният 1% се начислява върху сумата, която е инвестирана до 31-вия ден от регистрацията предполагам. Въпросът ми е породен от това, че инвестирах определена сума, но след около 10 дни смятам да добавя към нея.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *