Начало » 20 лева бонус за A1 Wallet за всички нови потребители

20 лева бонус за A1 Wallet за всички нови потребители

20 лева бонус за A1 Wallet

A1 Wallet е безплатен дигитален портфейл от А1. Предлага български IBAN и възможност за плащане с мобилни телефони с Android и Apple iOS. Всички нови потребители, регистрирани до 31.10.2020 от http://www.vivainvest.eu/get-a1-wallet ще получат 20 лева бонус за A1 Wallet. Промоцията е валидна за абонатите на всички мобилни оператори.

Как да получите 20 лева бонус за A1 Wallet? 🎁

Преди всичко е важно да се регистрирате до 31.10.2020, тъй като след тази дата бонусът е 10 пъти по-малък – само 2 лева! При регистрацията е важно да изтеглите приложението A1 Wallet от специалната връзка http://www.vivainvest.eu/get-a1-wallet или да използвате бонус код STOYCH6CA1X, ако приложението не е свалено от тази връзка.

💸💸💸 Вземете 20 лева бонус за A1 Wallet от bit.ly/A1Wallet 💸💸💸

Ето стъпка по стъпка какво е нужно да направите:

✅ Да свалите приложението от специалния линк 👉 https://bit.ly/A1Wallet 👈

Ако използвате мобилния си телефон, линкът ще ви отведе автоматично към съответния магазин за сваляне на приложения за вашия телефон. Приложението е достъпно само в българските магазини. Промоцията е валидна за клиентите на всички мобилни оператори, не само за А1.

Как да инсталирате А1 Wallet може да видите в това видео:

✅ Да се регистрирате с промокод 👉 STOYCH6CA1X 👈

Ако приложението A1Wallet е свалено директно чрез специалния промоционален линк, този код се попълва автоматично. Нужно е да го въведете ръчно, само ако ви попита за такъв в процеса на регистрацията.

✅ Да верифицирате профила си с документ за самоличност.

Целият процес на верификация се извършва в приложението и е много лесен. Необходимо е само да имате лична карта и навършени 18 години.

✅ Да заредите виртуалния си портфейл с поне 100 лева с банкова карта.

Сумата може да заредите на няколко части. Важно е да знаете, че се приемат само карти на български банки. Не е възможно да заредите с Revolut, Curve или iCard. Не е нужно картата, от която зареждате да е на ваше име, но е важно да не е регистрирана в друг дигитален портфейл A1 Wallet. Впоследствие ще може да зареждате портфейла си и с банков превод към българския IBAN, който получавате безплатно.

Важно условие на промоцията е да заредите поне 100 лева с банкова карта. Само така ще получите 20 лева бонус за A1 Wallet.

✅ Да направите поне едно плащане на POS терминал с телефон, с физическа карта или с виртуалната карта онлайн.

Най-добре е да си направите безплатна виртуална карта веднага. Тя е без никакви такси. Ако използвате iPhone, може да я регистрирате в Apple Pay и да плащате с телефона си. Може да плащате и с всички телефони с Android, които има NFC. Това е голямо предимство на A1 Wallet, тъй като Google Pay все още не се поддържа в България.

Плащане с мобилен телефон може да направите на всеки POS терминал, който поддържа безконтактни карти. За целите на промоцията, може да направите веднага плащане с виртуалната си карта в интернет или да заредите с нея картата си Revolut, ако имате такава.

Всички стъпки трябва да бъдат изпълнени в рамките на 30 дни от регистрацията, която трябва да е преди 31.10.2020, за да получите бонус от 20 лева.💰💰💰

Официалните условия и правила на промоцията може да видите на сайта на А1.

Заслужава ли си A1 Wallet?

Моето мнение за A1 Wallet е, че категорично си заслужава да се използва! Най-малкото заради българския IBAN и възможността за плащане с Android телефони. Възможностите му не могат да се сравняват с тези на Revolut, но за щастие, това не е избор, който се налага да правите. Напротив! A1 Wallet е прекрасно допълнение за българските потребители на Revolut. С българския IBAN и виртуалната карта на А1 Wallet може да направите зареждане на Revolut с банков превод в левове без превалутиране.

Голямо предимство е, че най-вероятно използването на A1 Wallet няма да ви струва нищо. Безплатният план включва всички важни функции и ще е напълно достатъчен за по-голямата част от потребителите. Това, че приложението е българско, носи само допълнително удовлетворение от нивото на българската финтех индустрия. Изберете българското!

Повече за възможностите на A1 Wallet може да прочете в подробното ревю. В него споделям впечатленията си и основните предимства и недостатъци на този дигитален портфейл, както и за какво аз го използвам и за какво – не. Надявам се, че ще ви е полезно. Вижте ревюто и моето мнение за A1 Wallet.

Споделете опит и мнениe за финтех💬

Може намерите хиляди хора с опит и интереси във финтех в следните Facebook групи:

 • В групата Финтех в България във Facebook се обсъждат всякакви финтех продукти и услуги. Основните теми са свързани с RevolutCurveMoneseTransferWisePaysera и други финтех услуги, достъпни в България. В нея вече има над 3,500 души, което я прави най-бързо растящата финтех общност в България. Ако се интересувате от финтех, присъединете се към групата „Финтех в България“ във Facebook.
 • В групата „Revolut в България“ във Facebook са събрани над 15,000 от най-активните потребители на Revolut в България, които са над 200,000. Там може да получите съвети или да споделите вашия собствен опит и впечатления. Отговорите на най-често задаваните въпроси за Revolut може да намерите тук.

Споделете тази статия с вашите приятели, които се интересуват от инвестиции, финанси и нови технологии. Ако се интересувате от инвестиции и финтех, харесайте страницата на Vivainvest във Facebook – http://fb.com/vivainvest.eu, за да научавате първи новини по тези теми👍

11 коментара за “20 лева бонус за A1 Wallet за всички нови потребители”

 1. Велислав

  Здравейте г-н Недев,

  Първо благодарим за информацията, поредната полезна статия!

  Сега към върпоса. Тъй като става само чрез българска банка, ще бъде ли начислена такса? Би било неприятно особено, ако се правят няколко захранвания към wallet-a.

  Всичко хубаво!

  1. Зареждането на А1 Wallet с банкова карта e безплатно за първите 12 месеца. След това има такса от 0,9%, но не по-малко от 0,20лв. Дали банката ще начисли такса не мога да кажа, тъй като различните банки и карти имат различна политика. Тъй като, обаче имаме български IBAN, към него може да се прави превод без никакви такси, така че аз ползвам този начин за зареждане.

 2. Може ли скоро да напишеш така дълго чаканият преглед на P2P през изминалите месеци?

  Служиха ми за нещо като „финансов отчет“ за p2p и тяхното развитие. Дано скоро възобновиш тази рубрика.

 3. Здравейте,

  За да изпълня стъпките за бонуса – мога ли да заредя картата чрез банков превод от Paysera (български собствен IBAN)?

  1. Не. Едно от условията на бонуса е да се заредят поне 100 лева чрез кредитна или дебитна карта. Срокът за изпълнението на условията за получаване на бонуса е до 30 дни след регистрацията. Иначе след това може да си го зареждате спокойно с преводи.

   1. Николай Иванов

    След като заредим 100лв. и ни изпратят 20лв. бонус, всичките 120лв. ли са достъпни за прехвърляне към други сметки или този бонус може да се ползва едва след, като се натрупа някакъв оборот с А1wallet?

 4. Аз се регистрирах, но сега не ми дава да ползвам кода.. твърде късно ли е да взема тези 20 лв?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *