fbpx
Продължете към съдържанието

20 лева бонус за A1 Wallet за всички нови потребители🎁

20 лева бонус за A1 Wallet

A1 Wallet е безплатен дигитален портфейл от А1. Предлага български IBAN и възможност за плащане с мобилни телефони с Android и Apple iOS. Всички нови потребители, регистрирани до 31.01.2021 от https://www.vivainvest.eu/get-a1-wallet ще получат 20 лева бонус за A1 Wallet. Промоцията е валидна за абонатите на всички мобилни оператори.

Как да получите 20 лева бонус за A1 Wallet?🎁

Преди всичко е важно да се регистрирате до 31.01.2021, тъй като след тази дата бонусът е 10 пъти по-малък – само 2 лева! При регистрацията е важно да изтеглите приложението A1 Wallet от специалната връзка https://www.vivainvest.eu/get-a1-wallet или да използвате бонус код STOYCH6CA1X, ако приложението не е свалено от тази връзка.

💸💸💸 Вземете 20 лева бонус за A1 Wallet от bit.ly/A1Wallet 💸💸💸

Ето стъпка по стъпка какво е нужно да направите:

✅ Да свалите приложението от специалния линк 👉 https://bit.ly/A1Wallet 👈

Ако използвате мобилния си телефон, линкът ще ви отведе автоматично към съответния магазин за сваляне на приложения за вашия телефон. Приложението е достъпно само в българските магазини. Промоцията е валидна за клиентите на всички мобилни оператори, не само на А1.

Как да инсталирате А1 Wallet може да видите в това видео:

✅ Да се регистрирате с промокод 👉 STOYCH6CA1X 👈

Ако приложението A1Wallet е свалено директно чрез специалния промоционален линк, този код се попълва автоматично. Нужно е да го въведете ръчно, само ако ви попита за такъв в процеса на регистрацията.

✅ Да верифицирате профила си с документ за самоличност.

Целият процес на верификация се извършва в приложението и е много лесен. Необходимо е само да имате лична карта и навършени 18 години.

✅ Да заредите виртуалния си портфейл с поне 100 лева с банкова карта.

Сумата може да заредите на няколко части. Важно е да знаете, че се приемат само карти на български банки. Не е възможно да заредите с Revolut, Curve или iCard. Не е нужно картата, от която зареждате да е на ваше име, но е важно да не е регистрирана в друг дигитален портфейл A1 Wallet. Впоследствие ще може да зареждате портфейла си и с банков превод към българския IBAN, който получавате безплатно.

Важно условие на промоцията е да заредите поне 100 лева с банкова карта.☝️ Само така ще получите 20 лева бонус за A1 Wallet.

✅ Да направите поне едно плащане на POS терминал с телефон, с физическа карта или с виртуалната карта онлайн.

Най-добре е да си направите безплатна виртуална карта веднага. Тя е без никакви такси. Ако използвате iPhone, може да я регистрирате в Apple Pay и да плащате с телефона си. Може да плащате и с всички телефони с Android, които има NFC. Това е голямо предимство на A1 Wallet, тъй като Google Pay все още не се поддържа в България.

☝️Корекция: От 17.11.2020 Google Pay вече официално работи в България. A1 Wallet поддръжа плащане с Google Pay с виртуалната и физическата карта. Може веднага да добавите виртуалната карта в Google Pay и да плащате с телефона си. Как става това е описано в статтията за Google Pay в България.

Плащане с мобилен телефон може да направите на всеки POS терминал, който поддържа безконтактни карти. За целите на промоцията, може да направите веднага плащане с виртуалната си карта в интернет или да заредите с нея картата си Revolut, ако имате такава.

☝️Всички стъпки трябва да бъдат изпълнени в рамките на 30 дни от регистрацията, която трябва да е завършена преди 31.01.2021, за да получите бонус от 20 лева.💰💰💰

Официалните условия и правила на промоцията може да видите на сайта на А1.

Заслужава ли си A1 Wallet?🤔

Моето мнение за A1 Wallet е, че категорично си заслужава да се използва! Най-малкото заради българския IBAN и възможността за плащане с Android телефони. Възможностите му не могат да се сравняват с тези на Revolut, но за щастие, това не е избор, който се налага да правите. Напротив! A1 Wallet е прекрасно допълнение за българските потребители на Revolut. С българския IBAN и виртуалната карта на А1 Wallet може да направите зареждане на Revolut с банков превод в левове без превалутиране.

Голямо предимство е, че най-вероятно използването на A1 Wallet няма да ви струва нищо. Безплатният план включва всички важни функции и ще е напълно достатъчен за по-голямата част от потребителите. Това, че приложението е българско, носи само допълнително удовлетворение от нивото на българската финтех индустрия. Изберете българското!

Повече за възможностите на A1 Wallet може да прочете в подробното ревю. В него споделям впечатленията си и основните предимства и недостатъци на този дигитален портфейл, както и за какво аз го използвам и за какво – не. Надявам се, че ще ви е полезно. Вижте ревюто и моето мнение за A1 Wallet.

Добавено: От 17.11.2020 платежната услуга Google Pay вече е официално достъпна в България. A1 Wallet е първият български дигитален портфейл, който поддържа Google Pay. Това се отнася и за всички базирани на платежните услуги на Paynetics дигитални портфейли – phyre и Pay by Vivacom.

Как да получите бонуса веднага? 🤑

За да получите бонуса от A1 Wallet веднага, може да направите някое от следните неща:

 • да платите в интернет, като използвате виртуалната си карта
 • да платите с телефона на POS, като ползвате Google Pay или Apple Pay, в които сте добавили виртуалната си карта
 • с виртуалната си карта да заредите картата си Revolut, ако имате такава.
 • да регистрирате виртуалната си карта в Curve, ако ползвате тази финтех услуга.

Няма никакви ограничения по отношение на ползването на бонуса. Нито има някакъв минимален срок, в който трябва да използвате мобилния портфейл A1 Wallet. Може да си го харчите веднага и със здраве🍀

Споделете опит и мнениe за финтех и A1 Wallet💬

Може намерите хиляди хора с опит и интереси във финтех в следните Facebook групи:

 • В групата Финтех в България във Facebook се обсъждат всякакви финтех продукти и услуги. Основните теми са свързани с RevolutCurveMoneseTransferWisePaysera и други финтех услуги, достъпни в България. В нея вече има 4,500 души, което я прави най-бързо растящата финтех общност в България. Ако се интересувате от финтех, присъединете се към групата „Финтех в България“ във Facebook.
 • В групата „Revolut в България“ във Facebook са събрани над 18,000 от най-активните потребители на Revolut в България, които са над 200,000. Там може да получите съвети или да споделите вашия собствен опит и впечатления. Отговорите на най-често задаваните въпроси за Revolut може да намерите тук.

Споделете тази статия с вашите приятели, които се интересуват от инвестиции, финанси и нови технологии. Ако се интересувате от инвестиции и финтех, харесайте страницата на Vivainvest във Facebook – http://fb.com/vivainvest.eu, за да научавате първи новини по тези теми👍

29 коментара за “20 лева бонус за A1 Wallet за всички нови потребители🎁”

 1. Здравейте г-н Недев,

  Първо благодарим за информацията, поредната полезна статия!

  Сега към върпоса. Тъй като става само чрез българска банка, ще бъде ли начислена такса? Би било неприятно особено, ако се правят няколко захранвания към wallet-a.

  Всичко хубаво!

  1. Зареждането на А1 Wallet с банкова карта e безплатно за първите 12 месеца. След това има такса от 0,9%, но не по-малко от 0,20лв. Дали банката ще начисли такса не мога да кажа, тъй като различните банки и карти имат различна политика. Тъй като, обаче имаме български IBAN, към него може да се прави превод без никакви такси, така че аз ползвам този начин за зареждане.

 2. Може ли скоро да напишеш така дълго чаканият преглед на P2P през изминалите месеци?

  Служиха ми за нещо като „финансов отчет“ за p2p и тяхното развитие. Дано скоро възобновиш тази рубрика.

 3. Здравейте,

  За да изпълня стъпките за бонуса – мога ли да заредя картата чрез банков превод от Paysera (български собствен IBAN)?

  1. Не. Едно от условията на бонуса е да се заредят поне 100 лева чрез кредитна или дебитна карта. Срокът за изпълнението на условията за получаване на бонуса е до 30 дни след регистрацията. Иначе след това може да си го зареждате спокойно с преводи.

   1. Николай Иванов

    След като заредим 100лв. и ни изпратят 20лв. бонус, всичките 120лв. ли са достъпни за прехвърляне към други сметки или този бонус може да се ползва едва след, като се натрупа някакъв оборот с А1wallet?

 4. Аз се регистрирах, но сега не ми дава да ползвам кода.. твърде късно ли е да взема тези 20 лв?

 5. Направих регистрация. Даде ми бонуса, но преди да заредя сумата. Направих идентификация, но не получих никакъв отговор. Съответно не мога да продължа със зареждане 100 те лева.

 6. Привет. Ако се възползвам от приложението и бонуса, но след месец преценя, че не ми харесва, трябва ли да заплатя такса или да върна бонуса?

  Благодаря предварително!

  1. Не. Не би трябвало. В условията на промоцията не е посочена някаква минимална продъжигелност за ползване на услугите, нито се споменава за нещо за връщане на бонуса. Има линк към тях в статията, може сама да ги видите. Аз не открих нвщо такова.

 7. Двадесетте лева ги взехме, а сега накъде?

  Ще трябва ли да се декларират пред НАП?
  Да не се окаже че вместо бонус имамe таралеж в гащите?

   1. След като вече сме вкарали 100 лв, как да ги изтеглим в Револют?

    Благодаря предварително!!
    Използвах Вашия код 🙂

 8. Ако заредя 100 лв. и получа бонус 20 лв. ще станат 120 лв. Мога ли да ги прехвърля към картата ми в Револют например, без да ги ползвам чрез A1 Wallet? Благодаря!

  1. Може, разбира се. Само, че бонуса ще дойде след първото плащане и трябва да стане на два пъти. Приимерно зареждате 100 лева. От тях зареждате 50 лева в Revolut, което се брои за плащане и получавате бонус от 20. След това зареждате 70 лева в Revolut.

   1. Направих тези стъпки: Регистрирах се, заредих 100лв. от банкова карта, заредих 50лв. в Revolut, получих бонуса от 20лв. – всичко е точно – вече имах в A1 Wallet 70 лв. Минаха се 12 часа и ми блокираха A1 Wallet. Сега увиснах с 70лв…

 9. В статията пишете, че „Не е нужно картата, от която зареждате да е на ваше име, но е важно да не е регистрирана в друг дигитален портфейл A1 Wallet.“
  Преди да направя зареждането на 100-те лева при добавянето на картата се изписва предупреждение, че картата трябва да е на мое име.
  При мен картата е на Пощенска, но не е на мое име. При първоначалното й добавяне трябва да попълня реалните имена, изписани върху картата или своите?
  Ако попълня своите предполагам, че при зареждането ще получа отказ.
  Ако пък попълня реалните, при зареждането на 100-те лева дали няма да получа отказ за получаването на 20-те лева бонус, тъй като зареждането идва от друг картодържател?
  Моля, уточнете стъпките, имам още доста време до изтичането на 30-те дни след инсталирането на приложението, но трябва да знам как да действам.
  Благодаря предварително.
  Отговорете тук или на мейла, както предпочитате.

  1. Надявам се, че сте обърнали внимание, че срокът за бонуса отдавна е изтекъл. В момента бонусът е 2 лева (а не 20) и е нужно само да минете регистрацията и да заредите някаква сума.

 10. Здравейте, някой от Вас захранвал ли е портфейла с Бг карта, която не е на негово име. Днес направих подобен опит но транзакцията ми беше отказана.Обадих се в съпорта на банката издател на картата. Отговориха че през деня са имали технически проблеми с 3Д авторизацията. Ако утре опитам отново, и транзакцията от страна на банката мине, сигурно ли е че от страна на А1 ще приемат захранването като валидно за да си получа бонуса. Първоначалната регистрация и верификация в а1wallet направих още през януари.

 11. Извинявам се за дублирането с предишния ми пост.
  В приложението виждам съообщение, че имам срок до края на февруари, за да захраня портфейла със 100лв. за да получа бонуса, който към момента на първоначалната ми регистрация все още беше 20лв.

  1. Да, да. Тогава няма проблем да го захраните и ще получите бонуса. Знам хора, които са го правили с карта, която не е на тяхно име и не е имало проблем. Не съм сигурен как ще е при вас.

 12. Всичко мина без проблем, както със зареждането на портфейла, първото плащане и получаването на бонуса.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *