fbpx
Продължете към съдържанието

Инвестирайте в Bondora през септември и може да удвоите парите си

двоен бонус от Bondora през септеври

Един от инвестиралите в Bondora през септември ще удвои инвестираната сума още следващия месец! А всички нови инвеститори в P2P платформата ще получат двоен начален бонус. Промоцията е валидна за всички инвеститори – стари и нови.

Лятото почти си отиде, но септември идва с добри възможности. Ако имате намерение да инвестирате в Bondora и го направите през септември, може да бъдете много приятно изненадани, ако сте късметлия. За един инвеститор, Bondora ще удвои инвестираната през септември сума. Това важи за всички инвеститори, включително за тези, които отдавна инвестират в тази P2P платформа. За всички нови инвеститори Bondora ще удвои началния бонус!

Как може да участвате?

Много лесно. Единственото, което е нужно, е да инвестирате някаква сума в Bondora през септември. Няма значение дали сте нов или стар инветитор. Няма значение дали сумата е €1 или €1000 евро. Няма значение дали е внесена еднократно или на няколко пъти. Всяка нова инвестирана през септември сума ви включва в томболата за удвояването й.

Bondora през септември условия

Например, ако ивестирате €1,000 през септември (и спечелите!), Bondora ще плати още €1,000 директно в инвеститорската ви сметка през Октомври.

За участие в томболата се отчитат само суми, които са преведени и инвестирани в Bondora за периода 01.09.2019 до 30.09.2019.

Максималната награда е €5000 евро

Колкото по-голяма сума инвестирате, толкова по-голяма е евентуалната награда, но не повече от €5000. Максималната награда, която Bondora ще даде е €5000 евро. Дори да сте инвестирали повече от €5000 през септември, ако спечелите, наградата ще е €5000.

Bondora през септември статистика

Кога и как се изплаща наградата?

Печелившият ще бъде изтеглен не по-късно от 08.10.2019. Наградата ще бъде изплатена в инвеститорската му сметка в Bondora до 7 работни дни. Няма никакви ограничания какво ще правите с наградата. Може да я инвестирате, а може и да я изтеглите веднага. Решението е само ваше.

Двоен бонус за нови инвеститори в Bondora през септември

Всички нови инвеститори, които се включат в Bondora през септември от специалния промоционален линк bit.ly/BondoraBG ще получат двоен начален бонус от €10 евро. Това се отнася само за нови инвеститори! Отделно от това, те участват и в томболата за удвояване на инвестираната през септември сума. Ето как изглежда страницата, от която може да получите двоен бонус при регистрация:

Двоен бонус в Bondora през септември

Двойният бонус е само за нови инвеститори, които са се регистрирали в периода от 01.09.2019 до 30.09.2019!

Заслужава ли си да се инвестира в Bondora?

Моето мнение е категорично – да! Bondora е най-старата европейска P2P платформа. Bondora е преживяла последната финансова криза през 2008 и 2009. За мен тя е една от най-надеждните P2P платформи, достъпни за българските инвеститори.

По мое мнение Bondora Go&Grow е един от най-добрите P2P инвестиционни продукти в момента. Той предлага отличен баланс между добра доходност, сигурност и незабавен достъп до парите при нужда. Подходящ е и за инвеститори без опит и не изисква никакво време и усилия за управление на инвестицията. Според мен, Bondora Go&Grow е най-добрият избор за инвеститори, които предпочитат сигурността и достъпността пред високата доходност. Аз съм точно такъв тип инвеститор и по тази причина Bondora Go&Grow заема най-голям дял в P2P частта на личния ми инвестиционен портфейл.

Бондора бонус Bondora Go&Grow

Подробно съм разгледал параметрите на Bondora Go&Grow в две статии, които препоръчвам да прочетат всички нови инвеститори:

В тях съм се постарал да опиша подробно как работи този продукт, както и основните рискове при инвестиция в него. Добре е да ги разберете и да прецените дали тази инвестиция е подходяща за вас.

Не инвестирайте само заради бонуса!

За да спечелите томболата е нужен само късмет. За да имате дългосрочен успех в инвестирането е нужно повече. Нужно е да разбирате продукта, в който инвестирате и свързаните с него рискове. Не смятам, че която и да било промоция трябва да е основната причина да се инвестират пари, където и да било. Целта на всеки бонус е само да подтикне инвеститорите към действие, а не да бъде основната стратегия за печалба.

Вашите пари са във вашите ръце

Аз не съм инвестиционен консултант, а доморасъл инвеститор. Не давам съвети, а споделям личния си опит. Този материал има аналитичен характер и разглежда една инвестиционна възможност, която може и да не е подходяща за вас. Написаното по никакъв начин не е и не бива да се приема, като препоръка за инвестиция!

Вие и само вие, сте отговорни за вашите инвестиционна решения. За себе си, аз съм преценил, че доходността е добра, а рискът е минимален и си заслужава. Инвестирам в P2P платформи вече 4 години и съм много доволен от резултатите. През последните година постоянно увеличавам дяла на P2P в инвестиционния ми портфейл и в момента той достигна почти 30% от всичките ми инвестиции.

За пръв път Bondora Go&Grow предлага възможност за влагане на пари с много добра доходност от 6.75%, без да изисква срок, в който не може да ползвате парите си. Не е нужен опит и време за управление на инвестицията. По всяко време може да се внася и тегли без да се губи доходност. Не мога да се сетя за по-добро предложение, но само вие може да прецените дали е подходящо за вас!

Това не е инвестиционен съвет

Това е анализ, а не е финансов съвет! Всичко, което споделям е мое лично мнение и опит. Постарал съм се да е максимално обективно и аргументирано, но това не е гаранция, че е вярно. Аз не съм инвестиционен консултант, а доморасъл инвеститор. Това, което е подходящо за мен, в моята житейска и финансова ситуация, може изобщо да не е подходящо за вас. Имайте го предвид. Финансови консултации не давам. И нямам планове да го правя. 

Опит и мнения за P2P инвестициите 💬

Ако все още не сте се включили в нашата Facebook група за P2P инвестиции, препоръчвам ви да го направите – http://bit.ly/P2PGroupBG. Там ще намерите над 3000 души с опит и интереси в P2P инвестициите и финтех. Присъединете се, за да чуете други мнения, да споделите опит, да натрупате знания или да зададете въпроси!

20 коментара за “Инвестирайте в Bondora през септември и може да удвоите парите си”

 1. Инвестирах в Bondora Go&Grow през август чрез TransferWise , потвърдиха ми документа за самоличност , но не могат да ми потвърдят банковата сметка . Проблема доколкото разбирам е , че не мога да им изпратя пари от моята банкова сметка чрез SEPA , защото тя е в банка , различна от тези шест банки , които излизат на тяхната платформа . Какво трябва да направя в този случай ?

 2. Благодаря . Тогава как ще става изтеглянето на суми – през TransferWise или през Paysera ?

 3. Междувременно – има ли друг начин да им изпратя индивидуален IBAN , защото регистрацията в Paysera е много усложнена , и със скайп и т.н.

 4. Евелин Евелогиев

  Здравейте,
  Не виждам опция за захранване на Bondora Go&Grow сметката чрез Paysera. Виждам SEPA и после ми предлага български банки, VISA карта, Trustly и TransferWise. Какво трябва да избера за да ги захраня през Paysera?

  Благодаря!

 5. Евелин Евелогиев

  Здравейте,

  Как мога да захраня сметката си в Bondora чрез Paysera? Не го виждам като опция, само TransferWire.

 6. Вчера реших да изтегля 10 евро . Перото добавени беше намалено с 11 евро , а перото спечелени – с 1 евро . От поддръжката получих имейл , че са ми преведени по сметката 10 евро . Днес по сметката са ми преведени 18,29 лв. Какво е вашето мнение – дали всичко е точно или някъде има грешка ?

 7. Има ли ревю на Bondora Portfolio Pro? Мисля, че Стойчо беше писал някъде да очакваме скоро подробно ревю на този продукт…

 8. Напоследък попаднах на един сайт с много добър анализ на оригинаторите в Минтос. Тъй като и аз мислех да пробвам Бондора ми направи впечатление, че на въпросния сайт също имат сравнение на платформи и я дават като много противоречива и рискова. Интересно ми е да чуя мнението на г-н Недев, тъй като аз не успях да намеря информация, която да твърди че има проблеми с платформата, но тъй като съм сравнително отскоро, може да съм пропуснал нещо. Във Виваинвест оценката на риска е най-ниска и ми е интересно просто откъде би могла да идва разликата.

  1. Има доста хора, които са разочаровани от старите продукти на Bondora. Особено това се отнася до Portfolio Manager, който е просто един слайдер, с който се избира лихвата. Имаше хора, които съвсем безотговорно избираха най-високата лихва, без да отчитат, че това са най-рисковите кредити и после съвсем логично не бяха доволни от резултатите. Във Vivainvest има отделна оценка на риска на 3-те продукта на Bondora – Portfolio Manager, Portfolio Pro и Go&Grow. Ниска оценка на риска има само Go&Grow (1 от 10), тъй като има голям запас от доходност и много висока ликвидност. Другите два продукта имат една от най-високите оценки на риска (9 от 10). Аз лично не препоръчвам на никой да използва продукта има Portfolio Manager, a Portfolio Pro е подходящ само за хора с опит, които много добре разбират рисковете и могат да си направят добра ниско рискова стратегия.

 9. Много благодаря за изчерпателният отговор! Не е каквото да не съм разглеждал страницата с ревютата много пъти, но някак си ми е убегнал детайла, че наистина сте дали висока оценка на риск за другите 2 продукта 🙂
  В този ред на мисли, тъй като аз както и други потребители предполагам се интересуваме от диверсификация на платформите, бихте ли споделили кои са вашите предпочитания за топ 3 платформи и продукти, които да са сходни на Минтос (сравнително пасивни с добра доходност)?
  Благодаря!

 10. За съжаление е факт – Минтос са доста напред 🙂 Гледам че PeerBerry се е развило сравнително добре, та мисля да му дам шанс като опция за диверсифициране на П2П платформи. Swaper изглежда интересно, но гледам че е пак Естонска платформа – дали ще ни зарадвате с някакво ревю или поне впечатления скоро? 🙂
  За DoFinance не разбрах дали след падежа трябва ръчно да се реинвестира или може да се настрои да реинвестира само?
  Благодаря!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *