Ревю на Flender P2P

Регистрация във Flender с 5% бонус за 30 дни

Описание на процеса на регистрация във Flender и бонус допълнителни 5% от всичко инвестирано през първите 30 дни. Описание как се прави идентификацията и превеждането на пари към ирландската P2P платформа.

Flender Review 5% bonus  Регистрация във Flender с  5% бонус за 30 дни

Кой може да има регистрация във Flender?

Регистрация във Flender може да направи всеки пълнолетен гражданин на ЕС, който има валидни европейски документи и банкова сметка. Може да започнете регистрацията от тази връзка, за да получите 5% бонус за всички инвестиции през първите 30 дни.

Регистрация във Flender – стъпка по стъпка

Регистрация във Flender може да си направите изключително лесно в няколко прости стъпки:

1. Изберете бутона Get Started в горния десен ъгъл на основния екран.

2. Изберете бутона Start Investing от първата възможност “Earn great returns by lending to Irish businesses”.

Регистрация във Flender с  5% бонус за 30 дни

3. Изберете тип Individual Lender от първата възможност и попълнете данните си.

4. След като попълнете данните си, ще получите мейл за потвърждение на регистрацията и сте готови.

Идентификация във Flender

След като завършите регистрацията, трябва да се идентифицирате. Това става изключително лесно и бързо. Просто качвате сканирано копие на личната си карта.

При мен само лицевата страна беше достатъчна за успешна идентификация, която беше потвърдена много бързо.

Flender Review 5% bonus  Регистрация във Flender с  5% бонус за 30 дни

Превод на пари към Flender

Платформата Flender предлага две възможности за зареждане на пари в инвеститорската сметка – с кредитна или дебитна карта и с банков превод (SEPA трансфер).

Зареждане на пари с карта

Зареждането с карта е изключително удобно и става мигновено. Това е една от приятните възможности на тази P2P платформа. Хубаво е, че картата се запомня и може бързо да бъде използвана отново.

Flender зареждане с карта

Направих го с моята карта Revolut и парите се появиха незабавно в инвеститорската ми сметка в P2P платформата.

Flender зареждане с карта Revolut

Зареждане с банков превод

Лично аз, предпочитам да превеждам парите за всяка инвестиция, която правя на момента с моята карта Revolut. Направих обаче и един превод от Paysera само за да мога да регистрирам сметката си, по която да мога да тегля пари.

Данните за банков превод към Flender от Paysera са показани на следващия екран:

превод към Flender с Paysera

А ето как би следвало да се попълни самото платежно нареждане в Paysera, като се използва функцията “Банков превод”:

платежно нареждане за Flender в Paysera, като се използва "Банков превод"

След изпълнението на превода, данните за вашата сметка в Paysera ще бъдат запомнени във Flender и ще може да теглите пари.

Flender Review 5% bonus  Регистрация във Flender с  5% бонус за 30 дни

5% бонус при регистрация във Flender

Flender дава изключително щедър бонус от 5% за всичко инвестирано през първите 30 дни след регистрацията. Съмнявам се, че това ще продължи дълго, тъй като това е почти 10 пъти повече от годишната доходност на най-добрите депозити през 2019.

Ако харесвате P2P платформата Flender може да се регистрирате от тази връзка и ще получите 5% бонус от инвестираната сума през първите 30 дни след регистрация. Няма ограничение за сумата на бонуса. Бонусът се изплаща веднага, след пълното финансиране на всеки проект, в който сте инвестирали през първите 30 дни. Няма никакви ограничения за ползването на бонуса.

Инвестирайте разумно и отговорно

Написаното не е и не бива да се приема, като препоръка за инвестиция! Допълнителна доходност от 5% за 30 дни не бива да бъде основната причина да инвестирате. Прочете внимателно и се запознайте с рисковете в подробното ревю на Flender. Ако не ви е достатъчно потърсете още информация. Има много мнения за P2P инвестициите и различните платформи. Прочетете ги. Преценете риска. Решете сами.

Единствено вие сте отговорни за вашите инвестиционни решения. За себе си, съм преценил, че рискът е минимален и си заслужава. Опитът ми в инвестирането в P2P кредити е изцяло положителен. Отношението доходност/риск напълно ме устройва. Дали това е така и за вас, решете сами.

Поговорете с приятели

Ако имате нужда от допълнителна информация или искате да чуете мнението на още хора, включете се в нашата Facebook група за P2P инвестиции – https://fb.com/groups/InvestP2P. Там ще намерите над 2400 души с интереси и опит в P2P инвестирането. Ще получите мнения и информация от реални инвеститори за различни P2P платформи. Присъединете се, за да споделите опит, да натрупате знания или да зададете въпроси. Успех в инвестирането!

Flender Review 5% bonus  Регистрация във Flender с  5% бонус за 30 дни
Ако ви харесава, споделете с приятели:
error

1 коментар за “Регистрация във Flender с 5% бонус за 30 дни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *