fbpx
Продължете към съдържанието

Регистрация във Flender с 5% бонус за 30 дни

Ревю на Flender P2P

Описание на процеса на регистрация във Flender и бонус допълнителни 5% от всичко инвестирано през първите 30 дни. Описание как се прави идентификацията и превеждането на пари към ирландската P2P платформа.

Flender Review 5% bonus Регистрация във Flender с 5% бонус за 30 дни

Кой може да има регистрация във Flender?

Регистрация във Flender може да направи всеки пълнолетен гражданин на ЕС, който има валидни европейски документи и банкова сметка. Може да започнете регистрацията от тази връзка, за да получите 5% бонус за всички инвестиции през първите 30 дни.

Регистрация във Flender – стъпка по стъпка

Регистрация във Flender може да си направите изключително лесно в няколко прости стъпки:

1. Изберете бутона Get Started в горния десен ъгъл на основния екран.

2. Изберете бутона Start Investing от първата възможност „Earn great returns by lending to Irish businesses“.

Регистрация във Flender с 5% бонус за 30 дни

3. Изберете тип Individual Lender от първата възможност и попълнете данните си.

4. След като попълнете данните си, ще получите мейл за потвърждение на регистрацията и сте готови.

Идентификация във Flender

След като завършите регистрацията, трябва да се идентифицирате. Това става изключително лесно и бързо. Просто качвате сканирано копие на личната си карта.

При мен само лицевата страна беше достатъчна за успешна идентификация, която беше потвърдена много бързо.

Flender Review 5% bonus Регистрация във Flender с 5% бонус за 30 дни

Превод на пари към Flender

Платформата Flender предлага две възможности за зареждане на пари в инвеститорската сметка – с кредитна или дебитна карта и с банков превод (SEPA трансфер).

Зареждане на пари с карта

Зареждането с карта е изключително удобно и става мигновено. Това е една от приятните възможности на тази P2P платформа. Хубаво е, че картата се запомня и може бързо да бъде използвана отново.

Flender зареждане с карта

Направих го с моята карта Revolut и парите се появиха незабавно в инвеститорската ми сметка в P2P платформата.

Flender зареждане с карта Revolut

Зареждане с банков превод

Лично аз, предпочитам да превеждам парите за всяка инвестиция, която правя на момента с моята карта Revolut. Направих обаче и един превод от Paysera само за да мога да регистрирам сметката си, по която да мога да тегля пари.

Данните за банков превод към Flender от Paysera са показани на следващия екран:

превод към Flender с Paysera

А ето как би следвало да се попълни самото платежно нареждане в Paysera, като се използва функцията „Банков превод“:

платежно нареждане за Flender в Paysera, като се използва "Банков превод"

След изпълнението на превода, данните за вашата сметка в Paysera ще бъдат запомнени във Flender и ще може да теглите пари.

Flender Review 5% bonus Регистрация във Flender с 5% бонус за 30 дни

5% бонус при регистрация във Flender

Flender дава изключително щедър бонус от 5% за всичко инвестирано през първите 30 дни след регистрацията. Съмнявам се, че това ще продължи дълго, тъй като това е почти 10 пъти повече от годишната доходност на най-добрите депозити през 2019.

Ако харесвате P2P платформата Flender може да се регистрирате от тази връзка и ще получите 5% бонус от инвестираната сума през първите 30 дни след регистрация. Няма ограничение за сумата на бонуса. Бонусът се изплаща веднага, след пълното финансиране на всеки проект, в който сте инвестирали през първите 30 дни. Няма никакви ограничения за ползването на бонуса.

Инвестирайте разумно и отговорно

Написаното не е и не бива да се приема, като препоръка за инвестиция! Допълнителна доходност от 5% за 30 дни не бива да бъде основната причина да инвестирате. Прочете внимателно и се запознайте с рисковете в подробното ревю на Flender. Ако не ви е достатъчно потърсете още информация. Има много мнения за P2P инвестициите и различните платформи. Прочетете ги. Преценете риска. Решете сами.

Единствено вие сте отговорни за вашите инвестиционни решения. За себе си, съм преценил, че рискът е минимален и си заслужава. Опитът ми в инвестирането в P2P кредити е изцяло положителен. Отношението доходност/риск напълно ме устройва. Дали това е така и за вас, решете сами.

Поговорете с приятели

Ако имате нужда от допълнителна информация или искате да чуете мнението на още хора, включете се в нашата Facebook група за P2P инвестиции – https://fb.com/groups/InvestP2P. Там ще намерите над 2400 души с интереси и опит в P2P инвестирането. Ще получите мнения и информация от реални инвеститори за различни P2P платформи. Присъединете се, за да споделите опит, да натрупате знания или да зададете въпроси. Успех в инвестирането!

Flender Review 5% bonus Регистрация във Flender с 5% бонус за 30 дни

18 коментара за “Регистрация във Flender с 5% бонус за 30 дни”

 1. Pingback: Ревю на Flender – P2P платформа за бизнес заеми в Ирландия

 2. Стоян Кумовски

  Здравейте,
  Регистрирах се с линка който давате 🙂
  Искам да попитам дали успяхте да активирате „Two Factor Authenticator“ ?
  Нещо не се получава при мен за момента и съм във връзка със съпорта. При минтос и робокеш например сработи без проблем.

  Предварително благодаря за отговора.
  Стоян

 3. Стоян Кумовски

  Здравейте,
  Според Flener съпорта 5% бонус през първите 30 дни се дава само ако сте инвестирали автоматично и то при условие че всяка отделна инвестиция е по-голяма от 500 евро.
  Бихте ли коментирали дали има такива ограничения?
  ========

  Anca Vraciu
  7:57 PM (1 hour ago)
  to me

  Hi Stoian,
  In order to benefit from the 5% cash back, you will have invest min 500 through AutoFlend and then you will need to set up your Cashback Settings as per the steps sent to you in my initial email.
  Kind regards,
  Anca Vraciu
  Operations Manager & PA to the CEO
  Flender Peer-to-Peer Finance
  +353 (01) 5510716
  ========

  1. Не знам какво имат предвид за това. Моя линк не е за ReFlend програмата им. А е специален за партньори. Аз не ползвам AutoFlend изобщо, както и доста хора, за които знам, че са се включили. Получава се 5% след всяка напълно финансирана сделка, в която участватв. Вие от моя линк ли сте се включили и имате ли някакви проблеми с получаването на кешбека?

   1. Стоян Кумовски

    Благодаря Ви за отговора!
    Да от вашия линк, но до момента двете сделки в които съм инвестирал не са напълно финансирани и не знам дали ще се получи кешбека. Ще пиша как се развиват нещата.

    1. Стоян Кумовски

     Кога се получава кешбека? Защото виждам че двете сделки са напълно финансирани, но нямам кешбек по акаунта.
     Loaf and Devotion Limited t/a Mad Egg Manual D 24/24 €100.00 12.90% N/A €0.00
     Wickham Properties T/A Noels Menswear Manual B 36/36 €500.00 9.90% N/A €0.00

     Моля да бъда извинен за многото коментари.

     1. Станислав

      1-2 дни след пълното финансиране, когато подпишат договора. Преди 20 дни бонуса нямаше такова ограничение, за каквото ви пишат, а се даваше и при 50 евро инвестиция (моите 30 дни още не са изтекли и ми начисляват за всичко).
      @Г-н Недев искач да ви обърна внимание, че далеч не всички заеми се публикуват на Marketplace-а. Някои се финансират само о единствено през AutoFlend. Добре е да го напишете в ревюто. Ако не ви е известно можете да пратите кратук въпрос до съпорта, ще ви го юотвърдят до минути.
      Поздрави

      1. Не го знаех това. Аз инвестирам от скоро и предпочитам ръчното инвестиране, но ще го добавя. Благодаря.

   2. Разбрах за какво сте си говорили със съпорта. Става дума за друг вид кеш-бек, за който няма ограничение в срока, но има тези ограничения, които са ви казали. Той е само за сделки, за които имат такъв и не е 5%. Ето точните условия за него:

    Use AutoFlend Cashback to lend money automatically and not miss out on Cashback Bonus offers. This feature is only available if you invest a minimum of €500 through AutoFlend to the campaign that we have selected for a Cashback Bonus. For example, if you invest €500 through AutoFlend and €2,000 through Autoflend Cashback then we’ll give you the cashback bonus for the €2,000.

  2. Бонусът май вече не е активен. Линкът прехвърля към челната страница на платформата …

  3. Здравейте,
   регистрирах се от вашия линк, преди седмица.
   Сложих ръчната настройка, но до този момент не съм получил нито една фирма за инвестиране. Толкова ли е редко това при тях?
   Любо

   1. Няма много кредити, които да се появяват, особено на ръчно имвестиране. Аз от известно време си пуснах автоматично инвестиране, което работи добре и инвестира в доста добри кредити, които изобщо не достигат до ръчното.

  4. Здравейте,
   направих Auto Invest във Flender, но вече 2 седмици парите стоят неинвестирани.
   Има ли някакъв линк към видео, което показва примерно инвестиране?
   Благодаря!

   1. Важно е да знаете, че във Flender се появяват радко проекти – няколко пъти месечно. Ако настойките са твърде ограничаващи съвсем нормално е да няма.
    Видео нямам, но в тази статия съм описал подробно моите настройки на Auto invest – https://www.vivainvest.eu/p2p-i-fintech-ljato-2019/

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *