fbpx
Продължете към съдържанието

MyFin пуска профили за деца подобни на Revolut Junior

MyFin за деца junior детски профил

В последната версия на MyFin има добавена интересна нова функционалност – „Детски профил“. Тя дава на родителите възможност да създават MyFin профил на своите деца от 7 до 17 годишна възраст, които в сигурна и защитена среда да правят разплащания. Заявените възможности много приличат на Revolut Junior. Вижте повече какво предлагат детстките профили в MyFin.

Какво предлага MyFin за деца?

Родителите могат да получават известия за всяка извършена трансакция от детския MyFin профил в реално време (плащане на POS или теглене на банкомат). В допълнение на това могат да създават задачи за изпълнение и да определят награди при успешно завършени такива. 

Децата сами могат да избират визията на своите дигитални или физически карти, които са ръчно изрисувани от деца. MyFin позволява да научите децата си на финансова грамотност от ранна възраст. Нещо, което ще им е полезно за цял живот.

Все още няма официална детайлна информация за всички възможности и за кои от абонаметните планове на MyFin ще е достъпна новата функционалност, но в момента е възможно създаването на детски профил от безплатния MyFin профил. Надявам се, че това ще остане така. 

Детайлите ще са ясни след официалното обявяване на услугата, което вероятно ще е съвсем скоро. Разбира се, най-големите финтех ентусиасти може да я тестват веднага, тъй като функционалността е достъпна в приложението. Ще се радвам да споделите впечатления.

Все повече функции в безплатния план

С пускането на детски профили MyFin дава още повече възможности за съвременно мобилно банкиране в България. Според мен, в безплатния си план, MyFin предлага най-важните възможности за мобилно банкиране без никакви такси.

Едно от уникалните предимства на MyFin е възможността за внасяне на пари в брой на банкоматите на Fibank с възможност за внасяне на кеш без никакви такси! Не ми е известно да има друго финтех приложение в България, която да дава такава възможност. Важно е, че MyFin нямат и такси за зареждане на други дигитални портфейли като Revolut

10 лева бонус за нови потребители 

Ако още нямате MyFin свалете приложението, регистрирайте се с код VIVA1010 и заредете 10 лева с карта. Платете с MyFin картата. Това е всичко. Ще получите 10 лева бонус. Можеш да си го харчите веснага както решите. Подробности за бонуса може да прочете в тази статия.

Подробности за възможностите на мобилния портфейл и моето мнение за MyFin, както и за неговите предимства и недостатъци вижте в тази статия.

Какво е вашето мнение за MyFin?

Ако използвате MyFin ще се радвам да споделите мнението си, както и как и за какво го използвате в Facebook групата – Fintech в България. Включете се в най-голямата финтех общност у нас, за да научавате първи новостите, да споделите мнение и опит или да потърсите съвет.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *