fbpx
Продължете към съдържанието

MyFin – безплатно мобилно банкиране от ПИБ с 10 лева бонус 💸

MyFin bonus 10 лв бонус

MyFin е безплатен мобилен портфейл от Fibank, който предлага всичко необходимо за банкиране в България – банкова сметка с български BG IBAN, плащане на битови сметки, дигитална и виртуална дебитна карта Mastercard, както и преводи между потребителите. Всичко това е напълно безплатно и без никакви такси. Новите потребители, които се регистрират с код за покана ST00N2WT ще получат 10 лева бонус.💸

Вземете 10 лева бонус от MyFin🎁

Новите потребители на MyFin могат да получат 10 лева бонус от 👉 vinv.me/MyFin с код за регистрация ST00N2WT. Всичко, което е нужно да направите е следното:

1️⃣ да изтеглите приложението MyFin от 👉 vinv.me/MyFin (само от мобилен телефон!)
2️⃣ да се регистрирате с код за покана ST00N2WT и да верифицирате профила си
3️⃣ да заредите някаква сума с превод или с карта (Top-up) 💳
4️⃣ да направите плащане с карта MyFin 💳

💸 Всички стъпки трябва да бъдат изпълнени, за да получите 10 лева бонус. Няма никакви ограничения какво ще правите с бонуса. Можете да го харчите както пожелаете🤑

Важно‼️ 🎁 За да получите бонус изтеглете приложението MyFin от 👉 vinv.me/MyFin (линкът работи само от мобилен телефон‼️) Важно да използвате код за покана ST00N2WT при регистрацията, иначе няма да получите бонус‼️

‼️От 01.03.2023 има ново условие за получаване на бонус 🎁 Трябва да се направи едно плащане с MyFin карта. Няма изисквания какво да е плащането, нито на каква стойност да е. Може да се плати нещо с виртуалната MyFin карта в интернет или с дигиталната MyFin карта чрез Apple Pay или пък чрез Curve. 💳

Регистрация в MyFin с 10 лева бонус за нови потребители💸

Регистрацията в MyFin е изключително бърза и лесна, като новите потребители ще получат бонус при регистрация с код ST00N2WT. Става за минутка в три лесни стъпки:

 • Въвеждате телефонния си номер, електронната си поща и парола;
 • За да получите бонус е важно да въведете код за покана ST00N2WT;
 • Избирате страна и валута за сметката си – България и лева;
 • Получавате код за потвърждение. 

Това е всичко. Може да видите целия процес на регистрация в това видео:

Верификация на профила в MyFin

За да използвате приложението е необходимо да верифицирате профила си. Това може да стане с лична карта или паспорт. Всичко, което е нужно е да снимате двете страни на личната си карта и да си направите селфи. Важно е снимките да са ясни. Това е всичко. Процесът е елементарен и става за по-малко от минута. Може да го видите в това видео:

Добавяне на пари с карта (Top Up)

За да получите бонус е важно да добавите поне 10 лева към сметката си в MyFin, като това трябва да стане с карта, а не с превод. Това става, като изберете бутона (+)плюс“ в средата на менюто най-долу в приложението, а след това изберете „Добави средства„. Въвеждате сумата, която искате да заредите и избирате бутона (+) „плюс“ в горния десен ъгъл, с който да добавите картата, с която ще зареждате като нов източник на средства.

Въвеждате данните на картата, с която ще зареждате и добавяте пари. Те ще бъдат запазени и можете да я използвате отново след това без да е нужно да ги въвеждате. Разбира се, може да правите превод и по вашия български IBAN, включително да го дадете, за да ви привеждат по него заплатата, болнични или детски надбавки.

MyFin дигитална и виртуална карта💳

MyFin предлага две безплатни карти – дигитална и виртуална. Виртуалната карта се използва само за плащания в интернет. Дигиталната карта служи за плащане чрез Apple Pay или Google Pay на POS в магазини, като внасяне и теглене на пари от безконтактни банкомати. Вижте повече за различните видове карти в MyFin в това кратко видео:

Може да си поръчате и физическа пластика, но на мен не ми е нужна, тъй като дигиталната ми дава всичко, което ми трябва. Единственото нещо в повече, което според мен, дава пластиката е възможност за теглене от банкомат, който няма безконтактна фунцкионалност. Това не е важно за мен.

Ако решите да поръчате физическа карта, имайте предвид, че тя не е безплатна и има 10 лева такса за издаване и оше 10 лева за доставка, ако сте на безплатен план.

Внасяне на пари без такса💶

С дигиталната или физическа карта MyFin може да внасяте пари в брой без никакви такси. Това става само на банкомати на Fibank, които имат възможност за депозиране. Не може да ползвате банкомати на други банки! Банкоматите на Fibank с възможност за внасяне на пари (cash in) изглеждат по този начин:

MyFin банкомат ПИБ

💸MyFin е най-бързият и напълно безплатен начин да заредите кеш в Revolut 😍 Без никакви такси! По всяко време. Само за минути. MyFin e най-добрият начин да внасяте кеш в Revolut. Вижте как става в статията „Как да заредите кеш в Revolut и Vivid бързо и напълно безплатно? 💸

Повече за впечатленията ми и моето мнение за MyFin може да прочете в статията “MyFin – мнение, предимства и недостатъци на мобилния портфейл”.

Все още нямате карта Revolut?

Ако все още не сте сред над половин милион българи, ползващи Revolut и нямате карта Revolut може да си направите безплатно и ще получите 20 лева бонус и 3 месеца Premium план без такса. Повече може да научите в тази статия “Revolut с 20 лева бонус и безплатен Premium план🎁

Въпроси, споделен опит и мнениe за финтех 💬

Ще се радваме да споделите вашето мнение за MyFin, Revolut и Curve, както и опита ви с него и други финтех решения, които използвате. Ако се интересувате от нови финансови технологии, може намерите хиляди хора с опит и интереси във финтех в следните Facebook групи:

В групата „Финтех в България„ се обсъждат всякакви финтех продукти и услуги. Основните теми там са свързани с CurveVividRevolut и други финтех услуги, достъпни в България. 

В групата вече има вече над 8,000 души, което я прави най-бързо растящата финтех общност в България. Ако се интересувате от финтех, присъединете се към групата „Финтех в България“ във Facebook.

Fintech Bulgaria финтех услуги в България Vivid Money курве кърв icard phyre A1 Wallet Apple Wallet Revolut бонус

Групата „Revolut в България“ във Facebook е най-голямата и активна финтех общност в България с над 29,000 души! Ако ползвате Revolut или планирате да го направите, включете се, за да си Револют-ваме заедно с други финтех ентусиасти.

Споделете тази статия с вашите приятели, които се интересуват от финанси и нови технологии и биха се възползвали от предимствата, които дава Revolut и банкирането от ново поколение.

Ако се интересувате от инвестиции и финтех, харесайте страницата VivaInvest във Facebook – http://fb.com/vivainvest, за да научавате първи новини по тези теми👍

💸 Вземете MyFin с 10 лева бонус при регистрация с код за покана ST00N2WT 🎁

8 коментара за “MyFin – безплатно мобилно банкиране от ПИБ с 10 лева бонус 💸”

 1. Здравей Стойчо,
  Това решение на ПИБ дали би било подходящо за ползване от детето ми (на 12 години) като идеята е удобно и бързо да зареждам пари в негова картата при нужда?

 2. А на безплатния план, може ли да се отвори и втора левова (или друга валута) сметка? Какви са условията за нея?

 3. Димитър Пасков

  Здравейте, как мога да видя номера на дигиталната карта MyFin от приложението ,за да мога да я добавя към Gpay.
  За дигиталната карта, за разлика от виртуалната, липсва опцията „чувствителна информация “ от която се вижда номера, срок на давност и CVC на картата.
  Благодаря!

  1. Няма как да се видят детайлите на дигиталната карта. Няма ли бутон под нея за директно добавяне в Google Pay, както има за Apple Pay? Може да се добави виртуалната в GPay, а може и приложението да използва NFC директно. Не знам как е при Android.

  2. Здравейте дъщеря ми има сметка в дск направих револют 18 как може да има пари в картата

 4. Здравейте, г-н Недев, аз ползвам Андроид телефон и инсталирах приложението да наистина е така дигиталната карта няма достъп до всички данни, а инфото показва, че точно тя е предназначена за плащане на ПОС терминали. В GPay закачих виртуалната карта. Все още не съм пробвал да пазарувам , но успях да заредя сума в Revolut. Днес ще ходя до офис на Първа инвестиционна банка, за да си взема IBAN на хартиен носител и ще помоля за информация.

 5. Здравейте,да споделя моят опит от 2-3 дни съм потребител на MyFin. По реда на нещата, регистрацията става много бързо. Регистрирах се с препратката от Стойчо Недев. Получаването на бонуса е в рамките на 20 мин.след зареждането на сумата 10 лв. (В случая заредих по- голяма сума) заредих ги от картата на съпругата ми.След това регистрирах и нея. Заредих Revolut, става на секундата, е посредством стандартните мерки за сигурност статична и динамична парола на ПИБ. Целта ми е да получавам заплатата си в приложението. Днес отидох в ПИБ по съвет в разговор с деж.оператор на Първа Инвестиционна Банка,за да си получа Служителката в банката ми каза , че такъв потребител при тях няма!!!!? Излязох извън клона на банката и разговарях с обслужване на клиенти към банката по телефона, от там ми казаха да изчакам , след това ме посъветва да се обърна към съпорта на приложението, понеже били отделени банкови институции????! След това при разговор със спорта, ме накараха да пратя мейл защо ми е айбана, това действие го извърших 2 пъти….След не много време получих отговор че фирмата няма печат ( бях поискал удостоверение което е подчертано с мокър печат, което да ми изпратят в електронен вид и да си принтирам на цветен ксерокс). Върнах им ,че при разговор с финансистката ми няма да е проблем, и сега вече чакам прословутото удостоверение и да го представя на работодателя си…. Ще се радвам , ако спестя малко главоболие на други потребители при контактите с MyFin. Дано да съм бил мъничко полезен. На работещи с Андроид телефони дигиталната карта е излишна. GPay можете да ползвате с виртуалната.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *