fbpx
Продължете към съдържанието

MyFin – безплатно мобилно банкиране от ПИБ с 10 лева бонус

MyFin bonus 10 лв бонус код VIVA1010

MyFin е безплатен мобилен портфейл от Fibank, който предлага всичко необходимо за банкиране в България – банкова сметка с български BG IBAN, плащане на битови сметки, дигитална и виртуална дебитна карта Mastercard, както и преводи между потребителите. Всичко това е напълно безплатно и без никакви такси. Новите потребители, които се регистрират с код за покана VIVA1010 ще получат 10 лева бонус.

Вземете 10 лева бонус от MyFin

Новите потребители на MyFin могат да получат 10 лева бонус от  vinv.me/MyFin с код за регистрация VIVA1010. Всичко, което е нужно да направите е следното:

1️⃣ да изтеглите приложението MyFin от  vinv.me/MyFin (само от мобилен телефон!)
2️⃣ да се регистрирате с код за покана VIVA1010 и да верифицирате профила си
3️⃣ да заредите някаква сума с превод или с карта (Top-up)
4️⃣ да направите плащане с карта MyFin 

Всички стъпки трябва да бъдат изпълнени, за да получите 10 лева бонус. Няма никакви ограничения какво ще правите с бонуса. Можете да го харчите както пожелаете

Важно‼️  За да получите бонус изтеглете приложението MyFin от  vinv.me/MyFin (линкът работи само от мобилен телефон‼️) Важно да използвате код за покана VIVA1010 при регистрацията, иначе няма да получите бонус‼️

‼️От 01.03.2023 има ново условие за получаване на бонус  Трябва да се направи едно плащане с MyFin карта. Няма изисквания какво да е плащането, нито на каква стойност да е. Може да се плати нещо с виртуалната MyFin карта в интернет или с дигиталната MyFin карта чрез Apple Pay или пък чрез Curve. 

Регистрация в MyFin с 10 лева бонус за нови потребители

Регистрацията в MyFin е изключително бърза и лесна, като новите потребители ще получат бонус при регистрация с код VIVA1010. Става за минутка в три лесни стъпки:

MyFin бонус код бонускод VIVA1010
 • Въвеждате телефонния си номер, електронната си поща и парола;
 • За да получите бонус е важно да въведете код за покана VIVA1010;
 • Избирате страна и валута за сметката си – България и лева;
 • Получавате код за потвърждение. 

Това е всичко. Може да видите целия процес на регистрация в това видео:

Верификация на профила в MyFin

За да използвате приложението е необходимо да верифицирате профила си. Това може да стане с лична карта или паспорт. Всичко, което е нужно е да снимате двете страни на личната си карта и да си направите селфи. Важно е снимките да са ясни. Това е всичко. Процесът е елементарен и става за по-малко от минута. Може да го видите в това видео:

Добавяне на пари с карта (Top Up)

За да получите бонус е важно да добавите поне 10 лева към сметката си в MyFin, като това трябва да стане с карта, а не с превод. Това става, като изберете бутона (+)плюс“ в средата на менюто най-долу в приложението, а след това изберете „Добави средства„. Въвеждате сумата, която искате да заредите и избирате бутона (+) „плюс“ в горния десен ъгъл, с който да добавите картата, с която ще зареждате като нов източник на средства.

Въвеждате данните на картата, с която ще зареждате и добавяте пари. Те ще бъдат запазени и можете да я използвате отново след това без да е нужно да ги въвеждате. Разбира се, може да правите превод и по вашия български IBAN, включително да го дадете, за да ви привеждат по него заплатата, болнични или детски надбавки.

MyFin дигитална и виртуална карта

MyFin предлага две безплатни карти – дигитална и виртуална. Виртуалната карта се използва само за плащания в интернет. Дигиталната карта служи за плащане чрез Apple Pay или Google Pay на POS в магазини, като внасяне и теглене на пари от безконтактни банкомати. Вижте повече за различните видове карти в MyFin в това кратко видео:

Може да си поръчате и физическа пластика, но на мен не ми е нужна, тъй като дигиталната ми дава всичко, което ми трябва. Единственото нещо в повече, което според мен, дава пластиката е възможност за теглене от банкомат, който няма безконтактна фунцкионалност. Това не е важно за мен.

Ако решите да поръчате физическа карта, имайте предвид, че тя не е безплатна и има 10 лева такса за издаване и оше 10 лева за доставка, ако сте на безплатен план.

Внасяне на пари без такса

С дигиталната или физическа карта MyFin може да внасяте пари в брой без никакви такси. Това става само на банкомати на Fibank, които имат възможност за депозиране. Не може да ползвате банкомати на други банки! Банкоматите на Fibank с възможност за внасяне на пари (cash in) изглеждат по този начин:

MyFin банкомат ПИБ

MyFin е най-бързият и напълно безплатен начин да заредите кеш в Revolut Без никакви такси! По всяко време. Само за минути. MyFin e най-добрият начин да внасяте кеш в Revolut. Вижте как става в статията „Как да заредите кеш в Revolut и Vivid бързо и напълно безплатно?

Повече за впечатленията ми и моето мнение за MyFin може да прочете в статията “MyFin – мнение, предимства и недостатъци на мобилния портфейл”.

Все още нямате карта Revolut?

Ако все още не сте сред над половин милион българи, ползващи Revolut и нямате карта Revolut може да си направите безплатно и ще получите 20 лева бонус и 3 месеца Premium план без такса. Повече може да научите в тази статия “Revolut с 20 лева бонус и безплатен Premium план

Въпроси, споделен опит и мнениe за финтех

Ще се радваме да споделите вашето мнение за MyFin, Revolut и Curve, както и опита ви с него и други финтех решения, които използвате. Ако се интересувате от нови финансови технологии, може намерите хиляди хора с опит и интереси във финтех в следните Facebook групи:

В групата „Финтех в България„ се обсъждат всякакви финтех продукти и услуги. Основните теми там са свързани с CurveVividRevolut и други финтех услуги, достъпни в България. 

В групата вече има вече над 8,000 души, което я прави най-бързо растящата финтех общност в България. Ако се интересувате от финтех, присъединете се към групата „Финтех в България“ във Facebook.

Fintech Bulgaria финтех услуги в България Vivid Money курве кърв icard phyre A1 Wallet Apple Wallet Revolut бонус

Групата „Revolut в България“ във Facebook е най-голямата и активна финтех общност в България с над 35,000 души! Ако ползвате Revolut или планирате да го направите, включете се, за да си Револют-ваме заедно с други финтех ентусиасти.

Споделете тази статия с вашите приятели, които се интересуват от финанси и нови технологии и биха се възползвали от предимствата, които дава Revolut и банкирането от ново поколение.

Ако се интересувате от инвестиции и финтех, харесайте страницата VivaInvest във Facebook – http://fb.com/vivainvest, за да научавате първи новини по тези теми

Вземете MyFin с 10 лева бонус при регистрация с код за покана VIVA1010 

8 коментара за “MyFin – безплатно мобилно банкиране от ПИБ с 10 лева бонус”

 1. Здравей Стойчо,
  Това решение на ПИБ дали би било подходящо за ползване от детето ми (на 12 години) като идеята е удобно и бързо да зареждам пари в негова картата при нужда?

 2. А на безплатния план, може ли да се отвори и втора левова (или друга валута) сметка? Какви са условията за нея?

 3. Димитър Пасков

  Здравейте, как мога да видя номера на дигиталната карта MyFin от приложението ,за да мога да я добавя към Gpay.
  За дигиталната карта, за разлика от виртуалната, липсва опцията „чувствителна информация “ от която се вижда номера, срок на давност и CVC на картата.
  Благодаря!

  1. Няма как да се видят детайлите на дигиталната карта. Няма ли бутон под нея за директно добавяне в Google Pay, както има за Apple Pay? Може да се добави виртуалната в GPay, а може и приложението да използва NFC директно. Не знам как е при Android.

  2. Здравейте дъщеря ми има сметка в дск направих револют 18 как може да има пари в картата

 4. Здравейте, г-н Недев, аз ползвам Андроид телефон и инсталирах приложението да наистина е така дигиталната карта няма достъп до всички данни, а инфото показва, че точно тя е предназначена за плащане на ПОС терминали. В GPay закачих виртуалната карта. Все още не съм пробвал да пазарувам , но успях да заредя сума в Revolut. Днес ще ходя до офис на Първа инвестиционна банка, за да си взема IBAN на хартиен носител и ще помоля за информация.

 5. Здравейте,да споделя моят опит от 2-3 дни съм потребител на MyFin. По реда на нещата, регистрацията става много бързо. Регистрирах се с препратката от Стойчо Недев. Получаването на бонуса е в рамките на 20 мин.след зареждането на сумата 10 лв. (В случая заредих по- голяма сума) заредих ги от картата на съпругата ми.След това регистрирах и нея. Заредих Revolut, става на секундата, е посредством стандартните мерки за сигурност статична и динамична парола на ПИБ. Целта ми е да получавам заплатата си в приложението. Днес отидох в ПИБ по съвет в разговор с деж.оператор на Първа Инвестиционна Банка,за да си получа Служителката в банката ми каза , че такъв потребител при тях няма!!!!? Излязох извън клона на банката и разговарях с обслужване на клиенти към банката по телефона, от там ми казаха да изчакам , след това ме посъветва да се обърна към съпорта на приложението, понеже били отделени банкови институции????! След това при разговор със спорта, ме накараха да пратя мейл защо ми е айбана, това действие го извърших 2 пъти….След не много време получих отговор че фирмата няма печат ( бях поискал удостоверение което е подчертано с мокър печат, което да ми изпратят в електронен вид и да си принтирам на цветен ксерокс). Върнах им ,че при разговор с финансистката ми няма да е проблем, и сега вече чакам прословутото удостоверение и да го представя на работодателя си…. Ще се радвам , ако спестя малко главоболие на други потребители при контактите с MyFin. Дано да съм бил мъничко полезен. На работещи с Андроид телефони дигиталната карта е излишна. GPay можете да ползвате с виртуалната.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *