fbpx
Продължете към съдържанието

Как да заредите кеш в Revolut бързо и напълно безплатно?

MyFin кеш в Revolut и Vivid

MyFin е най-бързият и напълно безплатен начин да заредите кеш в Revolut. Без никакви такси! По всяко време. Само за минути. Новите потребители на MyFin могат да получат и 10 лева бонус код за покана VIVA1010. Лесно е. Вижте как става.

Повече за регистрацията в MyFin и получаването на бонус с код VIVA1010 може да прочетете в статията “MyFin – безплатно мобилно банкиране от ПИБ с 10 лева бонус ”.

Кеш в Revolut – бързо и безплатно с MyFin

Много хора търсят начин да внасят пари в брой в Revolut. За съжаление директното зареждане на кеш в Revolut е невъзможно. Съществува възможност да внесете кеш през други финтех решения или чрез банка, но това обикновено е доста сложно и най-вече скъпо, тъй като обработката на кеш обикновено е свързана със сериозни такси. За щастие MyFin на ПИБ предлага много добро решение на този проблем.

MyFin e най-добрият начин да внасяте кеш в Revolut.

Става лесно, бързо и напълно безплатно:

 • Без никакви такси – няма никакви такси за ползване на MyFin, за дигитална и виртуална карта, внасяне на банкомат на ПИБ или зареждане на Revolut.
 • По всяко време – всичко, което ви трябва е банкомат на Fibank с възможност за депозиране на пари в брой.
 • За минути – нужни са само няколко минути, за да получите парите в сметката си в MyFin и да ги заредите с виртуалната MyFin карта в Revolut.

Освен да внасяте пари в брой, MyFin предлага и български IBAN, за който потребителите на Revolut в България отдавна мечтаят. По този BG IBAN може да ви превеждат заплата, болнични, помощи и обезщетения от български фирми и държавни институции, които отказват да го правят в Revolut. След това с виртуалната карта MyFin може да прехвърлите парите в Revolut.

Как се внася кеш в Revolut?

Като начало трябва да имате българска сметка в MyFin, както и дигитална и виртуална карта. Добрата новина е, че както сметката, така и двете карти нямат никакви такси – нито за откриване, нито за доставка. Физическа карта не е нужна, тъй като всички банкомати на Fibank с възможност за депозиране на пари в брой, поддържат безконтактни карти и може да ползвате дигиталната карта на MyFin чрез Apple Pay или Google Pay. Така, че не е нужно да плащате нищо за MyFin, а дори може да получите 10 лева бонус.

Ето най-важното за MyFin, процесът на регистрация, верификация, дигиталната и виртуална карта:

Вземете 10 лева бонус от MyFin

Новите потребители на MyFin могат да получат 10 лева бонус от vinv.me/MyFin с код за покана VIVA1010.

MyFin bonus 10 лв бонус код VIVA1010

Всичко, което е нужно да направите е следното:

 1. да изтеглите приложението MyFin от vinv.me/MyFin (само от мобилен телефон!)
 2. да се регистрирате с бонус код за покана VIVA1010 и да верифицирате профила си
 3. да заредите минимум 10 лева с карта (Top-up)
 4. да направите плащане с вашата MyFin карта

Всички стъпки трябва да бъдат изпълнени, за да получите 10 лева бонус. Няма никакви ограничения какво ще правите с бонуса. Можете да го харчите както пожелаете.

Важно: За да получите бонус изтеглете приложението MyFin на мобилния си телефон от vinv.me/MyFin Важно е при регистрацията да използвате бонус код за покана VIVA1010, иначе няма да получите бонус!

Повече за регистрацията в MyFin и получаването на бонус с код VIVA1010 може да прочетете в статията “MyFin – безплатно мобилно банкиране от ПИБ с 10 лева бонус”.

Регистрация в MyFin

Регистрацията в MyFin е изключително бърза и лесна. Става за минутка в три лесни стъпки:

 • Въвеждате телефонния си номер, електронната си поща и парола
 • Въвеждате и бонус код за покана VIVA1010;
 • Избирате страна и валута за сметката си – България и лева;
 • Получавате код за потвърждение.

Това е всичко. Може да видите процеса в това видео:

Верификация на профила в MyFin

За да използвате приложението е необходимо да верифицирате профила си. Това може да стане с лична карта или паспорт. Всичко, което е нужно е да снимате двете страни на личната си карта и да си направите селфи. Важно е снимките да са ясни. Това е всичко. Процесът е елементарен и става за по-малко от минута. Може да го видите в това видео:

MyFin дигитална и виртуална карта

MyFin предлага две безплатни карти – дигитална и виртуална. Виртуалната карта се използва само за плащания в интернет. Дигиталната карта служи за плащане чрез Apple Pay или Google Pay на POS в магазини, като внасяне и теглене на пари от безконтактни банкомати. Вижте повече за различните видове карти в MyFin в това кратко видео:

Намерете банкомат на ПИБ с възможност за внасяне

Може да внасяте пари в брой само на банкомати на Fibank, които имат възможност за депозиране. Не може да ползвате банкомати на други банки! Банкоматите на Fibank изглеждат по този начин:

MyFin кеш в Revolut и Vivid

Отивате до банкомата и изпълнявате следните стъпки:

 1. Избирате дигиталната карта MyFin в Apple Pay или Google Pay.
 2. Докосвате с телефона си безконтактната площадка на банкомата (долу в ляво на снимката).
 3. Въвеждате ПИН кода на дигиталната карта и избирате депозиране.
 4. Депозирате желаната сума в брой.

Заредете сума в Revolut с MyFin картата

След няколко минути сумата ще се появи във вашата MyFin сметка. Веднага след това може да я прехвърлите в Revolut като направите зареждане (Top Up) с виртуалната MyFin карта или с дигаталната, ако изберете като начин на зареждане Apple Pay или Google Pay. Това е всичко!

Ето как изглежда процесът на зареждане в Revolut с дигиталната карта MyFin, чрез Apple Pay (аналогичен е и за Google Pay):

На следващия екран може да видите резултатите от депозирането на 1800 лева в брой. След това 500 лева са заредени в Revolut, а €100 във Vivid. За зареждането на Vivid, което е само в евро, съм минал през Curve, за да получа по-добър курс – 1.9558, като съм закачил виртуалната карта на MyFin. Ако използвате директно картата MyFin, то курсът на превалутиране в евро е по-неизгоден – 1.9575.

MyFin кеш в Revolut и Vivid

Все още нямате карта Revolut?

Ако все още нямате карта Revolut може да си направите безплатно и ще получите 20 лева бонус и 3 месеца Premium план без такса до. Повече може да научите в тази статия “Revolut с 20 лева бонус и безплатен Premium план

Повече за впечатленията ми и моето мнение за MyFin може да прочете в статията “MyFin – мнение, предимства и недостатъци на мобилния портфейл”.

Повече за регистрацията в MyFin и получаването на бонус с код VIVA1010 може да прочетете в статията “MyFin – безплатно мобилно банкиране от ПИБ с 10 лева бонус ”.

Въпроси, споделен опит и мнение за финтех

Ще се радваме да споделите вашето мнение за MyFin, Revolut и Vivid както и опита ви с него и други финтех решения, които използвате. Ако се интересувате от нови финансови технологии, може намерите хиляди хора с опит и интереси във финтех в следните Facebook групи:

В групата „Финтех в България„ се обсъждат всякакви финтех продукти и услуги. Основните теми там са свързани с CurveVividRevolut и други финтех услуги, достъпни в България. 

В групата вече има вече над 8,000 души, което я прави най-бързо растящата финтех общност в България. Ако се интересувате от финтех, присъединете се към групата „Финтех в България“ във Facebook.

Fintech Bulgaria финтех услуги в България Vivid Money курве кърв icard phyre A1 Wallet Apple Wallet Revolut бонус

Групата „Revolut в България“ във Facebook е най-голямата и активна финтех общност в България с над 38,000 души! Ако ползвате Revolut или планирате да го направите, включете се, за да си Револют-ваме заедно с други финтех ентусиасти.

Споделете тази статия с вашите приятели, които се интересуват от финанси и нови технологии и биха се възползвали от предимствата, които дава Revolut и банкирането от ново поколение.

Ако се интересувате от инвестиции и финтех, харесайте страницата Vivia Money във Facebook – http://fb.com/vivainvest, за да научавате първи новини по тези теми.

Вземете MyFin с 10 лева бонус при регистрация с бонус код за покана VIVA1010.

27 коментара за “Как да заредите кеш в Revolut бързо и напълно безплатно?”

 1. Здравейте,г-н Недев
  Въпроса ми е отн. My fin, Oтностно позиция:
  3️⃣ да заредите минимум 10 лева с карта (Top-up) .
  Това действие на банкомат на ПИБ ли да се изпълнява, с карта от друга банка може ли напр.с карта на ЦКБ.
  Не мога ли да преведа тези 10 лв. от моб. Прилож.към IBan на My fin? Не ми стана ясно. Благодаря.

   1. Здравейте,преди вкарване през банкомат на средства в ПИБ, трябва ли да впиша в Gpya данните на дигиталната карта на Myfin, и картата от която ще вкарвам средства трябва да е регистрирана в Gpya.

    1. Не е задължително да е в GPay, но е по-удобно. Дигиталната карта се добавя с бутона под нея “Добави в GPay”. Иначе е възможно да ползвате само виртуалната карта директно, тъй като не е възможно да видите детайлите на дигиталната.

     1. Юлияна Тончева

      Но бихте ли изяснили защо не е възможно да се види пълният номер на дигиталната карта?Оказва се че тази малка подробност е от съществено значение.т.к.ако дигиталната карта не е добавена в gpay не може и да се осъществи внасянето на кеш по сметката в myfin???

      1. Няма как аз да го изясня 🙂 Вероятно, защото така са решили от MyFin. Питайте ги как да я добавите щом не виждате бутон. Възможно и да може да се ползва и от приложението през NFC. Имат съпорт на български по телефон и мейл. 0700 16 429 [email protected]

  1. Г-н Недев как да добавя дигит.карта от Myfin в Gpay, за да е използвам на банкомат на fibank за зареждане на лв в MyFin. Или може би трябва да добавя в Gpay виртуалната защото номера се вижда само на нея във MyFin.

    1. Няма такъв бутон в прилож. на Myfin , Google Pay”, нито под дигиталната карт.нито под виртуалната.
     Отивам пред банком.при вкл. предварително дигит.карта, при насочване на тел. банкомата ми показва карта от която да изтегля средства и до там. Не знам как го правите Вие, имам огромно желание но не се получава.

     1. Аз го правя с iPhone с Apple Pay, точно както съм го описал. Не ползвам телефон с Android. Защо само да изтеглите? Банкомата трябва да има и депозитна функция.

      1. Дава само да изтеглите, няма депозитна функц.питам служ.н банката вдигат раменете.

       1. Не. Всички са такива. Трябва да има Cash in функция като показания на снимката в статията, който е в The Mall.

   1. Това означава ли, че кеш може да се внесе и по физическа карта на Fib, която е дигитализирана и да се направи topup към revolut?

     1. Успях да преведа 10лв чрез карта регист.в Gpay към mfin и за мое учудване, след секунди пристигнаха/5 лв/ с тях и без тях в Mfin.Обяснете ми как да изпълня зареждането от Mfin kъм Револют.Какви действия да се изпълнят.

   2. АНДРЕЙ МАКАРОВ

    Недев най-важното не е написан алгоритьм за вгражданкто на дигитална или виртуална карта в телефона че да може вноска на банкомат се направи?…Освен това попьлнението на тези две карти чрез друга струва 0,2% а не е сьвсем безплатно или на 10 лв. е 20 стотинки!…

    А може ли на банкомат на ПИБ да използувам физическа карта Курве и чрез нея да попьлня виртуална карта MyFin а не чрез телефона?…

    Благодаря отрано вече се регистрирах по вашия реферален код!…

    1. За превод на пари може да ползвате IBAN-а. На банкомат на ПИБ също може да внасяте безплатно. Добавянето на дигиталната карта в Apple Pay или Google Pay става със съответния бутон под нея.

     1. Не виждам такъв бутон тук за добавяне? А вместо това мога ли добавя виртуална карта към Курве и чрез физическа карта на Курве внеса пари?

   3. Лапчо-Кебапчо

    Да споделя и моето опит с инсталацията на MyFin. Самата инсталация мина безпроблемно на андроид, създаването на Виртуална и Дигитална карта също няма проблем. Само че липсва бутон под над съответните карти да се добавят в Gpay. Номерата и на двете не могат да се видят понеже са с *****. Утре ще пробвам дали може да се внася на банкомат на FIBANK или и това няма да може да се случи.

    1. Явно не поддържат Google Pay директно. Пробвайте плащане с дигиталната карта с NFC или прпбвайте да добавите виртуалната в Google Pay или Curve, като последния метод работи със сигурност.

   4. Здравей, НЕДЕВ
    Мога ли да си закача виртуалната карта на Mfin в Револют.Aз ще въведа данните на картата, мисля че те искат и да се снима от 2-те страни,нали тя е виртуална/как се процедира/.Целта ми е да си зареждам после от нея топа

   5. За потребителите на Райфайзен, зареждането на Revolut с карта на банката е без такси и се изпълнява в реално време.
    Удобен и бърз начин за top-up към Revolut.

   6. Пишете, че зареждането на картата кеш е безплатно. А има ли лимит? Отворих тарифата, и не прочетох такова условие, освен че таксата е 0.2% при превод по карта.

   Вашият коментар

   Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *