fbpx
Продължете към съдържанието

Награди за €25,000 очакват инвеститорите в Bondora

Bondora промоция €25000

Награди на стойност €25,000 очакват инвеститорите в Bondora. Достатъчно е да инвестират някаква нова сума в периода от 04.11.2019 до 31.01.2020. Всички нови инвеститори в P2P платформата ще получат и €5 начален бонус. Предвидени са 13 седмични награди от €1000 и една платинена награда от €12,000.

Как може да участвате?

Много лесно. Единственото, което е нужно, е да инвестирате някаква нова сума в Bondora в периода от 04.11.2019 до 31.01.2020. Няма значение дали сте нов или стар инвеститор. Няма значение дали сумата е €1 или €1000 евро. Няма значение дали е внесена еднократно или на няколко пъти. Всяка нова инвестирана в рамките на периода сума ви включва в томболата за наградите. Достатъчно е да инвестирате веднъж, за да участвате във всяко теглене на награда. Така колкото по-рано инвестирате, толкова по-голям шанс имате да спечелите.

Какво може да спечелите?

Ще бъдат изтеглени 13 седмични награди от €1000 евро по следния график:

Bondora бонус бондора ГГ

Голямата награда (platinum prize) от €12,000 ще бъде изтеглена на 03.02.2020.

Кога и как се изплащат наградите?

Печелившите на седмичните награди ще бъдат изтеглени по горния график и ще бъдат уведомени по мейл. Наградата ще бъде изплатена в инвеститорската сметка в Bondora до 7 работни дни. Няма никакви ограничения какво ще правите с наградата. Може да я инвестирате, а може и да я изтеглите веднага. Решението е само ваше.

Голямата награда (platinum prize) от €12,000 ще бъде изплащана в рамките на 12 месеца по €1,000 месечно.

Печелившите ще бъдат обявени на страницата на кампанията Invest 2020.

Бонус за новите инвеститори в Bondora

Всички нови инвеститори, които се включат в Bondora от специалния промоционален линк bit.ly/BondoraBG ще получат двоен начален бонус от €5 евро. Това се отнася само за нови инвеститори! Отделно от това, те участват и в томболата с награди от €25,000. Ето как изглежда страницата, от която може да получите бонус при регистрация:

мнение за Bondora bonus

Бонусът от €5 евро е само за нови инвеститори, които са се регистрирали от специалния промоционален линк bit.ly/BondoraBG.

Заслужава ли си да се инвестира в Bondora?

Моето мнение е категорично – да! Bondora е най-старата европейска P2P платформа, извън UK. Bondora е преживяла последната финансова криза през 2008 и 2009 година. За мен тя е една от най-надеждните P2P платформи, достъпни за българските инвеститори.

По мое мнение Bondora Go&Grow е един от най-добрите P2P инвестиционни продукти в момента. Предлага отличен баланс между добра доходност, сигурност и незабавен достъп до парите при нужда. Подходящ е и за инвеститори без опит и не изисква никакво време и усилия за управление на инвестицията. Според мен, Bondora Go&Grow е най-добрият избор за инвеститори, които предпочитат сигурността и достъпността пред високата доходност. Аз съм точно такъв тип инвеститор и по тази причина Bondora Go&Grow заема най-голям дял в P2P частта на личния ми инвестиционен портфейл.

Бондора бонус Bondora Go&Grow мнения

Подробно съм разгледал параметрите на Bondora Go&Grow в две статии, които препоръчвам да прочетат всички нови инвеститори:

В тях съм се постарал да опиша подробно как работи този продукт, както и основните рискове при инвестиция в него. Добре е да ги разберете и да прецените дали тази инвестиция е подходяща за вас.

Избягвайте Portfolio Manager

Не препоръчвам да използвате другите продукти на Bondora и особено Portfolio Manager, тъй като вероятно няма да останете доволни от резултатите. Аз никога не съм използвал този продукт, но познавам доста хора, които са останали разочаровани от резултатите. Негативните мнения за Bondora се дължат основно на Portfolio Manager, от хора, които са го използвали в очакване на висока доходност, без изобщо да отчитат риска, който поемат. Моята препоръка е да не използвате изобщо Portfolio Manager.

Внимателно с Bondora Portfolio Pro

Инвеститорите с опит, които разбират и умеят да управляват риска, могат да постигнат доста добри резултати с Portfolio Pro. Цената е ниска ликвидност и необходимостта от дългосрочно инвестиране с доста висок риск. До преди година постигах много добри резултати с ниско рискова и сравнително краткосрочна стратегия Protfolio Pro. Резултатите наистина бяха добри, но тази стратегия вече почти не намира свободни кредити, в които да инвестира. От началото на 2019 година я спрях и съм оставил портфейла ми в Portfolio Pro да падежира. В момента инвестирам нови средства в Bondora само с Go&Grow. Възможността за незабавна ликвидност и наличието да голям запас от доходност е по-важна за мен от високата възвръщаемост.

Не инвестирайте само заради бонуса!

За да спечелите томболата е нужен само късмет. За да имате дългосрочен успех в инвестирането е нужно повече. Нужно е да разбирате продукта, в който инвестирате и свързаните с него рискове. Не смятам, че която и да било промоция трябва да е основната причина да се инвестират пари, където и да било. Целта на всеки бонус е само да подтикне инвеститорите към действие, а не да бъде стратегия за печалба.

Вашите пари са във вашите ръце

Аз не съм инвестиционен консултант, а доморасъл инвеститор. Не давам съвети, а споделям личния си опит. Този материал има аналитичен характер и разглежда една инвестиционна възможност, която може и да не е подходяща за вас. Написаното по никакъв начин не е и не бива да се приема, като препоръка за инвестиция!

Вие и само вие, сте отговорни за вашите инвестиционна решения. За себе си, съм преценил, че доходността е добра, а рискът е минимален и си заслужава. Инвестирам в P2P платформи вече 4 години и съм много доволен от резултатите. През последните години постоянно увеличавам дела на P2P в инвестиционния ми портфейл и в момента той достигна почти 30% от всичките ми инвестиции.

За пръв път Bondora Go&Grow предлага възможност за влагане на пари с много добра доходност от 6.75%, без да изисква срок, в който не може да ползвате парите си. Не е нужен опит и време за управление на инвестицията. По всяко време може да се внася и тегли без да се губи доходност. Не мога да се сетя за по-добро предложение, но само вие може да прецените дали е подходящо за вас!

Това не е инвестиционен съвет

Това е анализ, а не е финансов съвет! Всичко, което споделям е мое лично мнение и опит. Постарал съм се да е максимално обективно и аргументирано, но това не е гаранция, че е вярно. Аз не съм инвестиционен консултант, а доморасъл инвеститор. Това, което е подходящо за мен, в моята житейска и финансова ситуация, може изобщо да не е подходящо за вас. Имайте го предвид. Финансови консултации не давам. И нямам планове да го правя. 

Опит и мнения за P2P инвестициите 💬

Ако все още не сте се включили в нашата Facebook група за P2P инвестиции, препоръчвам ви да го направите – http://bit.ly/P2PGroupBG. Там ще намерите над 3500 души с опит и интереси в P2P инвестициите и финтех. Присъединете се, за да чуете други мнения, да споделите опит, да натрупате знания или да зададете въпроси!

Споделете тази статия с вашите приятели, за които смятате че ще е интересна и полезна 👍

10 коментара за “Награди за €25,000 очакват инвеститорите в Bondora”

 1. Тук:
  „Всяка нова инвестирана през септември сума ви включва в томболата за наградите.“
  Не трябва ли да е „през Ноември“?

  Поздрави за много добре написаните статии!

  1. Грешка е. Даже не е ноември, а от 04.11.2019 до 31.01.2020. Коригирах го на „Всяка нова инвестирана в рамките на периода сума ви включва в томболата за наградите.“ Благодаря, че обърнахте внимание.

 2. Здравейте,искам да попитам има ли бай бек гаранция при Bondora Portfolio Pro и само за главницата ли е или и за лихвата, ако изобщо има. Благодаря предварително. Успехи…

 3. Здравейте,

  Поздравления за чудесния и информативен сайт. Интересува ме при теглене от Bondora G&G задължително ли е да се ъплоудне сканирана лична карта/паспорт ? При натискане на бутона Теглене, ме препраща на страницата за потвърждаване на личната информация, а някак си не ми се иска да ьплоудвам високо сензитивна лична информация тук и там …
  Благодаря!

  1. Задължително е разбира се. При всякакви инвестиции и финансови операции всички платформи за задължени да идентифицират еднозначно клиентите си. Това изискваме е на ЕС и е свързано с мерките против пране на пари. Няма как да стане без идентификация.

   1. Да, разбира се, така е .. 🙂 Благодаря Ви ! Пробвах тегленето от Бондора, всичко мина наред. Забелязах, че може да се тегли само към сметката от която изначално са преведени парите. Интересно ми е дали единствения начин да бъде добавена сметка към която да бъдат пращани тегленията е да има захранване от нея – така ли е или има по интелигентен начин?

    1. Точно така е. Единственият начина да се добави сметка за теглене е да се преведе поне 1 евро от нея. Всъщност това е много интелигентен начин, тъй като гарантира, че парите ще бъдат върнати само по сметка на инвеститора. Така няма възможност някой да ги открадне, дори и да знае паролата заа достъп.

 4. Здравейте, нуждая се от малко напътствия за начало на инвестиране в Bondora. Може ли да ми помогнете чрез лично съобщение или тел?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *