fbpx
Продължете към съдържанието

Експанзията на Revolut в Азия започва от Сингапур

Revolut в Азия Револут Сингапур

От 24.11.2019 Revolut официално работи в Сингапур след успешен бета тест през последната година. Стартира предлагането на услугите на Revolut в Азия, като се предвижда удвояване на броя на валутите, в които се поддържат сметки. Това е полезно и българските потребители, пътуващи до страни в Азиатско-тихоокеанския регион.

Силен старт на Revolut в Азия

Още от официалния старт Revolut има над 30,000 потребители в Сингапур, включили се по време на бета теста. Жителите на Сингапур вече могат да харчат с Revolut в чужбина в над 150 валути, които обменят по реалния междубанков курс. Могат и да изтеглят до $350 всеки месец от международни банкомати, безплатно за потребителите на безплатен план и до $700 за тези с премиум абонамент.

Средно жителите на Сингапур пътуват седем пъти годишно в чужбина и превеждат почти 7 милиарда долара. Те са обикновени, трудолюбиви хора, които не знаят, че доставчиците на финансови услуги им налагат такси до пет процента “, каза Еди Лий, ръководител на операциите на Revolut в Азия и тихоокенския регион.

През 2018 Revolut създаде своя Aзиатско-тихоокеански център в Сингапур, където в момента работят двадесет души. Финтех компанията планира да утрои броя на служителите си в Сингапур през следващите месеци. Това ще бъде база за експанзията на Revolut в Азия.

Очакват се сметки в още 14 валути

Потребителите могат да държат и обменят 14 валути в приложението. Сред тях са сингапурски долар, щатски долари, британски лири, евро и австралийски долар. Revolut възнамерява да пусне допълнителни 14 валути през следващите месеци, включително индийски рупии, филипински песо и малайзийски ринггит.

Наличието на нови валути е важно за потребителите на Revolut в България, които вече са над 100,000. Това ще им позволи предварително да обменят по най-изгоден курс валутата на страната, в която планират да пътуват. Така ще избегнат колебанията на валутата и таксите за автоматичен обмен през уикенда.

Финтех еднорогът Revolut премахва границите за своите потребители. Те могат да изпращат и заявяват пари от клиенти на Revolut в други страни по света, незабавно и безплатно. Освен в Сингапур, Revolut в момента се предлага в Европа и Австралия. Плановете на компанията са да стартира в САЩ и Канада по-късно тази година.

💸15 лева бонус и безплатна карта подарък🎁

Всички потребители, включили се в Revolut от линка за безплатна карта👉 bit.ly/Revolut-15 до 19.11.2019, ще получат 15 лева. За целта не е необходимо да правят нещо специално. Просто да се регистрират както е описано, да преминат идентификация, да заредят 25 лева и да поръчат безплатната физическа карта. Бонусът от 15 лева ще получат след първото плащане с карта Revolut (може и с виртуалната) и могат да го харчат заедно със заредените 25 лева както и когато решат 💸 Подробности за получаването на бонуса може да прочетете в тази статия 👉 https://www.vivainvest.eu/20-leva-revolut/

Револют-вайте с приятели 💬

Групата на потребителите на Revolut в България е място, където може да получите помощ или да споделите мнение и опит за Revolut с над 6,000 потребители от България. Ако ползвате Revolut или планирате да го направите, може да се включите в групата http://bit.ly/RevolutGroup. Елате да си Револют-ваме заедно!

Споделете тази статия с вашите приятели, които търсят съвременна дигитална алтернатива в България. Тя вече е тук и се казва Revolut 👍

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *