fbpx
Продължете към съдържанието

Метални карти Revolut в два нови цвята💳

метални карти Revolut револут революте револют револуте

Сребристите (Silver) и Space Grey (космическо сиво) метални карти Revolut се присъединяват към палитрата от черни, златисти и розово-златисти карти. Планът Metal предлага редица предимства, като достъп до чакалните на летища по цял свят, застраховка за пътуване, обслужване от асистент, неограничен обмен на валути и търговия с акции без комисионна.

Два нови цвята метални карти Revolut

Revolut днес обяви старта на два нови цвята на знаковите си метални карти – сребристо и космическо сиво, като картите вече са налични за поръчка в приложението. Потребителите на план Metal вече могат да избират от пет ексклузивни цвята метални карти Revolut – черно, златисто, розово-златисто, сребристо и космическо сиво. Цветовете и дори наименованията им точно съответстват на продуктите на Apple, което ще направи щастливи феновете им, които държат на стила. Възможно е да се свържат до две метални карти към един акаунт, така че избирайте внимателно.

Метални карти Revolut цветове револут револуте революте револют

Карта от истински метал 💳

Металните карти Revolut са изрязани от лист истинска неръждаема стомана. Те в буквалния смисъл са железни и тежки. Теглото им е 18 грама – над три пъти теглото на обикновената пластика. Безконтактната Revolut Metal карта е не само новаторски начин за плащане, но и отличителен белег, който често е повод за разговор. Всички метални карти Revolut носят логото на Mastercard. Металните карти Revolut елегантно и неповторимо подчертават уникалния стил на своите притежатели.

Вижте процеса на производство на металните карти Revolut в това видео:

https://youtu.be/GtQXbQ0sNq8

Планът Revolut Metal е повече от уникална метална карта

Освен ексклузивната метална карта, планът Revolut Metal предлага на клиентите множество предимства. Сред тях са до 1% кешбек във всяка от 29 поддържани валути на Revolut и 5 поддържани криптовалути, специализирана асистентска услуга за резервиране на билети, както и приоритенен достъп до нови функционалности като например наскоро стартираната услуга за търговия с акции без комисионна.

Потребителите на Револют с план Metal получават и редица бонуси, включително възможност за теглене от банкомат без такси до 1350 лева на месец, достъп до над 1000 чакални на летища по целия свят, виртуални карти за еднократна употреба за допълнителна сигурност при онлайн пазаруване, неограничен валутен обмен, безплатни международни парични преводи и безплатна застраховка за пътуване в чужбина.

💸Вземете 15 лева бонус и безплатна карта подарък от Revolut🎁

Ако все още не използвате Revolut, може да се възползвате от предимствата, които предлага банкирането от ново поколение и да получите бонус. Всички нови потребители, включили се в Revolut от линка за безплатна карта👉 bit.ly/Revolut-15 до 19.11.2019, ще получат 15 лева. За целта не е необходимо да правят нещо специално. Просто да се регистрират както е описано, да преминат идентификация, да заредят 25 лева и да поръчат безплатната физическа карта. Бонусът от 15 лева ще получат след първото плащане с карта Revolut (може и с виртуалната) и могат да го харчат заедно със заредените 25 лева както и когато решат 💸 Подробности за получаването на бонуса може да прочетете в тази статия 👉 https://www.vivainvest.eu/20-leva-revolut/

Револют-вайте с приятели 💬

Групата на потребителите на Revolut в България е място, където може да получите помощ или да споделите мнение и опит за Револут с над 6,000 потребители от България. Ако ползвате Revolut или планирате да го направите, може да се включите в групата http://bit.ly/RevolutGroup. Елате да си Револют-ваме заедно!

Споделете тази статия с вашите приятели, които търсят съвременна дигитална алтернатива в България. Тя вече е тук и се казва Revolut 👍

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *