fbpx
Продължете към съдържанието

Revolut пусна метални карти в четири нови цвята

Револют метални карти

Revolut днес пусна четири нови цвята от популярните метални карти – Gold, Rose Gold, Silver и Space Gray. Новите разцветки на картите се присъединяват към оригиналния черен вариант, който излезе на пазара през август 2018 година.

Какво представляват металните карти?

Металните карти са направени от истински метал и са символ на престиж и статус за техните собственици. Те са с уникален дизайн. На лицевата им страна има само името на собственика, логото на Revolut и Mastercard. Това е направено от съображения за сигурност, тъй като притежателите им не могат да устоят на изкушението да ги снимат и споделят в социалните мрежи. Поне аз не мога.

https://youtu.be/xyxoRaWP7kg

Revolut Metal е повече от метални карти

Revolut Metal e много повече от безконтактна карта, изработена от метал, а не от пластмаса. Металните карти Revolut са част от абонаментен план, който предоставя на клиентите редица предимства. Сред тях са до 1% кешбек, в която и да е от 29 поддържани валути и 5 крипто валути. За потребителте на план Metal има и специален асистент (Revolut Concierge) за резервиране на полети и билети. Осигурен е и приоритетен достъп до нови функционалности като например дългоочакваната платформа за търговия без комисионна. Тя ще бъде налична първо само за притежателите на метални карти.

Потребителите на Revolut Metal получават и редица други предимства. Имат висок лимит за теглене от банкомат без такси от 1350 лв на месец, както и достъп до над 1000 летищни салона по целия свят. За тях има също виртуални карти за еднократна употреба при онлайн пазаруване с цел допълнителна сигурност. В плана са включват и неограничен лимит за обмен на валута, безплатни международни трансфери, 24/7 приоритетно обслужване и безплатна застраховка за пътуване в чужбина.

Как изглеждат новите метални карти?

Накратко, изглеждат страхотно! Цветовете като злато и розово злато са доста популярни сред тези, които държат да се отличат. Двете градации на сивото Silver и Space Gray са отлична добавка към черното, за всички, които държат на класическия лукс.

От пускането на черните метални карти през август 2018 г. досега Revolut е привлякъл стотици хиляди потребители на екслузивната услуга.

6 милиона потребители на Revolut

По-рано този месец компанията достигна 6 милиона потребители. Те използват своята Revolut карта за ежедневно управление на личните си финанси чрез функции като незабавни уведомления за разходи, възможности за управляване на бюджет, опции за спестяване, персонализирани настройки за сигурност и изпращане на пари на приятели и семейство по целия свят – мигновено и без такси.

Ако все още не сте сред тези 6 милиона и нямате карта Revolut, може да я заявите безплатно и без такси. Как става това е описано в статията “Как да получите безплатна карта от Revolut?

Споделете с приятели 💬

Групата на потребителите на Revolut в България е място, където може да получите помощ или да споделите мнение и опит за най-добрите начини за ползване на Revolut с над 2300 потребителя от България. Ако използвате Revolut или планирате да го направите, може да се включите в групата http://bit.ly/RevolutGroup. Там можете да споделите и любимата снимка с вашата карта Revolut, особено ако е метална.

Споделете тази статия с вашите приятели, които биха оценили ексклузивните метални карти, които предлага Revolut 👍

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *