fbpx
Продължете към съдържанието

Revolut влиза в САЩ до края на годината с Mastercard

Revolut влиза в САЩ с Mastercard

Revolut влиза в САЩ в партньорство с Mastercard. Финтех компанията, която вече има над 7,000,000 потребителя в Европа ще стартира бизнес операции в САЩ до края на 2019 година.

Revolut влиза в САЩ с Mastercard

Днес, 22.11.2019, Mastercard и Revolut обявиха сделка за предлагане на Revolut карти в САЩ до края на годината. Разширява се партньорството между двете компании, даващо възможност на Revolut да издава карти на всеки пазар по света, където се приема Mastercard. Mastercard изгради силно партньорство с Revolut, след старта на финтех компанията през 2015 година и участието им в ускорителната програма на мрежата, Start Path.

Revolut влиза в САЩ в партньорство с Mastercard

Успешно партньорство в Европа

Mastercard и Revolut се радват на голям успех в цяла Европа, предоставяйки новаторски финансови услуги за потребителите. Услугите варират от ежедневно управление на личните финанси до водещи пазарни FX решения. Двете компании ще си партнират по отношение на най-малко 50% от всички съществуващи и бъдещи издадени Revolut карти в Европа.

Извън Европа, споразумението ще даде възможност на Revolut да постигне своите амбиции в световен мащаб. В основата им е предлагането на финансови услуги на потребителите в САЩ. До края на 2019 година двата бранда съвместно ще пуснат първите Revolut карти на американския пазар. Глобалната експанзия ще даде възможност на Revolut да достигне до пазари в Азиатско-Тихоокеанския регион и Латинска Америка, в това число Австралия, Сингапур, Япония, Нова Зеландия, Бразилия и Мексико.

Revolut и Mastercard за новото партньорство

Ето как коментира партньорството с Mastercard, Ник Сторонски, основател и главен изпълнителен директор на Revolut:

„Като партньор на Revolut от самото начало, Mastercard има важен принос за нашия успех. Днешното споразумение ще ни даде възможност да постигнем амбициозната си цел да предлагаме иновативни финансови и платежни решения на потребители от целия свят. Стартирането ни в САЩ ще бъде важна стъпка за нас и се радваме, че Mastercard ще бъде наш партньор на пазара”.

Майкъл Мийбах, главен продуктов директор в Mastercard, казва:

С Revolut си партнираме през последните четири години. Щастливи сме, че отношенията ни продължават да се разрастват, за да отговорим на съвместните ни глобални амбиции. Успехът на Revolut и бързината на компанията при достигане до нови пазари като САЩ е пряко доказателство за нашия ангажимент да се приспособяваме към нуждите на финтех компаниите. Разширяването на Revolut в глобален план ще даде възможност на още милиони хора да се възползват от приемането на Mastercard в световен мащаб и революционните финансови услуги на Revolut.

Mastercard подкрепя финтех иновациите

Партньорството ще даде възможност на Revolut да внедри някои от най-новите технологии на Mastercard в своите продуктови предложения. Пример за това е платформата Mastercard Send.

Само в Европа Mastercard е избраният партньор за повече от 60 дигитални банки и финтех компании. Този брой се удвои през последните две години и свидетелства за стратегията на компанията да работи с финтех партньори от самото им създаване. Mastercard Start Path, към който Revolut се присъединява през 2016 като стартъп, е програма, позволяваща на стартиращите финтех компании бързо да развият мащаба си чрез достъп до технологиите, експертните решения и глобалните партньорства на Mastercard.

Revolut в България

Revolut има над 100,000 потребителя в България. Страната ни се се откроява с невероятно активната си и ангажирана финтех общност. Специално, за да подпомогнем развитието й, сме подготвили отговори на най-често срещаните въпроси за Revolut в България, които може да видите на 👉 https://www.vivainvest.eu/revolut-faq/

Групата на потребителите на Revolut в България е място, където може да получите помощ или да споделите мнение и опит за Revolut с над 5500 потребители от България. Ако ползвате Revolut или планирате да го направите, може да се включите в групата http://bit.ly/RevolutGroup. Елате да си Револют-ваме заедно!

💸15 лева бонус и безплатна карта подарък🎁

Всички, включили се в Revolut от 👉 bit.ly/Revolut-15 до 04.11.2019, ще получат 15 лева бонус и безплатна карта. Не е нужно да правите нещо специално. Просто се регистрирате както е описано, преминавате идентификацията, зареждате поне 25 лева и да поръчвате безплатната физическа карта. Бонусът от 15 лева ще получите след първото плащане с карта Revolut (може и с виртуалната) и може да го харчате заедно със заредените 25 лева както и когато решите 💸

Споделете тази статия с вашите приятели, които търсят съвременна дигитална алтернатива на банките в България. Тя вече е тук и се казва Revolut 👍

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *