fbpx
Продължете към съдържанието

Над 100,000 използват Revolut в България

Револют в България

Над 100 000 са потребителите на Revolut в България. Това става само 6 месеца след като официално започна бизнес в страната през април 2019 г. Финтех компанията се радва на голям интерес от българските клиенти.

Revolut в България с 300% растеж🚀

Дигиталната банкова алтернатива Revolut в България и Европа расте експоненциално. Това се дължи на широката гама от продукти и услуги, които дават възможност на потребителите да управляват по-добре личните си финанси. Revolut бе първата компания, която представи Apple Pay на българските клиенти през юни 2019 г. По-късно въведе услугата за търговия с акции без комисионна търговия, първоначално достъпна за притежателите на метални карти в началото на август, а по-късно предоставена на всички клиенти през септември. Тази услуга няма алтернатива на българския пазар.

Revolut в България Револют

Ник Сторонски, основател и главен изпълнителен директор на Revolut, каза:

„Наблюдаваме изключителен растеж в България през последните месеци и се радваме, че можем да предложим на нашите потребители истински финтех решения, които се ръководят именно от предпочитанията на крайния потребител. Благодарни сме за доверието, което нашите клиенти имат към нас. Непрекъснато ще подобряваме продуктовото си предлагане, за да предоставим на българските потребители финтех решения от световна класа, като същевременно гарантираме, че отговаряме на специфичните нужди на клиентите на местно ниво. Потребителите ни от цяла Европа и България отдавна очакваха услуги като Apple Pay и се радваме, че заедно с нашите партньори успяхме навременно да лансираме толкова удобна разплащателна NFC услуга.

Кои са потребителите на Revolut в България?

Потребителите на Revolut в България са основно млади хора, които се интересуват от новите финтех решения. Всички те търсят изгодна и съвременна алтернатива на традиционно скъпите и неудобни банкови услуги. По-голямата част от потребителите на Revolut са концентрирани в столицата, като 55% от всички клиенти живеят в София. Средната възраст на потребителите на Revolut в страната е 32 години, като през последните два месеца компанията отчита значителен интерес от страна на по-младия сегмент (18-25-годишни).

Известна с подхода си към анализ на данни, през септември компанията публикува своя годишен доклад за пътуванията, от който стана ясно, че все повече българи пътуват по целия свят, като средно посещаваме по три страни годишно, докато разходите ни по време на път намаляват.

Какво ново да очакваме от Revolut в България

Revolut планира да стартира различни дейности през следващите месеци, за да локализира своите услуги в цялата страна. Тези дейности включват установяване на партньорства с водещи компании в сферите на спортните услуги и доставките на храна, включване на български НПО в “Donations” функционалността на приложението, както и разширяване на партньорската Revolut програма (“affiliate programme”) както за клиенти на дребно, така и за малки и средни предприятия. Revolut ще организира и срещи с клиенти от София, Пловдив, Варна и Бургас.

Елате в семейството на Revolut в България

Откакто компанията стартира бизнес операции в България, местната финтех екосистема отбеляза значителен скок в развитието си. Сред регионалните пазари България се откроява с невероятно активната си и ангажирана общност.

Групата на потребителите на Revolut в България е място, където може да получите помощ или да споделите мнение и опит за най-добрите начини за ползване на Revolut с над 5500 потребители от България. Ако ползвате Revolut или планирате да го направите, може да се включите в групата http://bit.ly/RevolutGroup. Елате да си Револют-ваме заедно.

Револют 15 лева бонус револут

💸15 лева бонус и безплатна карта подарък🎁

Всички потребители, включили се в Revolut от линка за безплатна карта👉 bit.ly/Revolut10 до 04.11.2019, ще получат 15 лева. За целта не е необходимо да правят нещо специално. Просто да се регистрират както е описано, да преминат идентификация, да заредят 25 лева и да поръчат безплатната физическа карта. Бонусът от 15 лева ще получат след първото плащане с карта Revolut (може и с виртуалната) и могат да го харчат заедно със заредените 25 лева както и когато решат 💸

Подробности за получаването на бонуса може да прочетете в тази статия 👉 https://www.vivainvest.eu/20-leva-revolut/

Споделете тази статия с вашите приятели, които търсят съвременна дигитална алтернатива в България. Тя вече е тук и се казва Revolut 👍

15 коментара за “Над 100,000 използват Revolut в България”

  1. Здравейте, възможно ли е получаване на международни преводи (например от ирландска фирма) по сметката от Револют? И каква е таксата за получаване на такъв превод?

  2. Инсталирах приложението с български IBAN, но не тръгва на андроид. Какво трябва да направя?

  3. Здравейте, резигстрирах се карта Револют и всичко вървеше гладко до момента, в който искат да снимам личната карта и след това селфи, за индетификация. Направих ги, но след това получих два пъти СМС, че на този етап не може да се извърши идентификацията, и ще имам ограничен достъп. Снимах л.к. само от предната страна, със снимката. Трябва ли и отзад?! Да не би да искат снимка от международен паспорт, който имам, но е с изтекъл срок. Какво ще ме посъветвате?

  4. Здравейте, проблемът вече се оправи. Г-н Недев сега имам следните въпроси. Може ли някой да си поръча само виртуална карта, с която да прави трансфери и плащания, без да му се налага да тегли от банкомат? Имате ли представа, къде всъщност се намират физически парите от картите на Revolut на милионите потребители? Тъй като това не е банка, ми е интересен чисто технологично начинът, с който оперират с парите на хората?

  5. Здравейте,
    по повод въпроса на Светла от 16.10, дали при международен превод (от ирландска банка) към Revolut ще бъде начислена такса, Вие г-н Недев отговорихте “ Няма такса“, но когато вляза в акаунта си в „Подробни данни“ под номера на сметката ми излиза следното предупреждение: Посредникът или банката на подателя може да ви таксува за международни плащания.
    Как да тълкувам това?

  6. Здравейте, наскоро се регистрирах в системата за револют. Заредих съответно 25 лв. Получих съобщение че картата ще пристигне на 23.11.2019г., което беше събота. Аз бях дала адреса в службата ми , като не предполагах че картата ще дойде в почивен ден. Така и не разбрах идвала ли е или не е. Още нямам карта. Как трябва да постъпя?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *