fbpx
Продължете към съдържанието

Спортно BMW и награди за €15,000 очакват инвеститорите в Bondora

Бондора bondora bmw

Спортна кола BMW 330i xDrive Sedan M Sport и две награди на стойност €10,000 и €5,000 очакват инвеститорите в Bondora с новата томбола. Достатъчно е да инвестират някаква нова сума в периода от 16.03.2020 до 31.05.2020. Всички нови инвеститори в P2P платформата ще получат и €5 начален бонус.

Bondora редовно провеждат томболи. Хубавото е, че почти винаги те се отнасят и за старите инвеститори и нямат изисквания за големи суми или дълги периоди, в които наградите трябва да са инвестирани. В момента за старите инвеститори е нужно да инвестират нова сума от едва €1 евро, за да участват. За новите са нужни поне 10 евро, за което получават 5 евро бонус. Последната им томбола Invest 2020 също беше такава.

Не инвестирайте само заради бонуса!

За да спечелите томболата е нужен само късмет. За да имате дългосрочен успех в инвестирането е нужно повече. Необходимо е да разбирате продукта, в който инвестирате и свързаните с него рискове. Не смятам, че която и да било промоция трябва да е основната причина да се инвестират пари, където и да било. Целта на всеки бонус е само да подтикне инвеститорите към действие, а не да бъде стратегия за печалба. За другото си имахме Национална лотария. Надявам се, че нейните фенове не четат моя блог.

Как може да участвате?

Много лесно. Единственото, което е нужно, е да инвестирате някаква нова сума в Bondora в периода от 16.03.2020 до 31.05.2020. Няма значение дали сте нов или стар инвеститор. Няма значение дали сумата е €1 или €10,000 евро. Няма значение дали е внесена еднократно или на няколко пъти. Всяка нова, инвестирана в рамките на периода, сума ви включва в томболата за наградите. Достатъчно е да инвестирате веднъж, за да участвате във всяко теглене на награда. Така колкото по-рано инвестирате, толкова по-голям шанс имате да спечелите.

Кога се теглят наградите и какви са условията?

Двете парични награди се теглят на 01.04.2020 и на 01.05.2020. Спечелилият награда от €5,000 евро ще бъде уведомен по мейл на 01.04.2020, а на 01.05.2020 ще бъде изтеглен спечелилият наградата от €10,000. Паричните награди ще бъдат преведени в сметката на печелившите, в рамките на 7 работни дни. Няма посочени някакви ограничения, така че парите могат да бъдат теглени или инвестирани, по преценка на печелившия.

Спечелилият спортно BMW 330i M Sport ще бъде изтеглен на 01.06.2020. Колата ще му бъде доставена в държавата, в която е, в рамките на Европейската икономическа зона, преди 01.01.2021. Печелившият не може да продава колата, както и да премахва брандинга на Bondora от нея за период от 12 месеца от получаването й. Всички печеливши се съгласяват да участват в маркетингови кампании на Bondora. Повече може да прочете на сайта на Bondora за кампанията Invest&Drive.

Спортно BMW за истински фенове

Bondora са избрали наистина страхотна кола – BMW 330i xDrive Sedan M Sport! Тя е наистина спортна, но реално може да бъде използвана и в ежедневието. Стойността на колата по ценова листа е €75,000 евро, а ето и нейните характерстики:

Бонус за новите инвеститори в Bondora

Всички нови инвеститори, които се включат в Bondora от специалния промоционален линк bit.ly/BondoraBG ще получат двоен начален бонус от €5 евро. Това се отнася само за нови инвеститори! Отделно от това, те участват и в томболата с наградите. Ето как изглежда страницата, от която може да получите бонус при регистрация:

мнение за Bondora bonus

Бонусът от €5 евро е само за нови инвеститори, които са се регистрирали от специалния промоционален линк bit.ly/BondoraBG.

Заслужава ли си да се инвестира в Bondora?

Моето мнение е категорично – да! Bondora е най-старата европейска P2P платформа, извън UK. Bondora е единствената, осен Zopa в UK, която е работила през последната финансова криза през 2008 и 2009 година. За мен, тя е една от най-надеждните P2P платформи, достъпни за българските инвеститори.

По мое мнение Bondora Go&Grow е един от най-добрите P2P инвестиционни продукти в момента. Предлага отличен баланс между добра доходност, сигурност и незабавен достъп до парите при необходимост. Подходящ е и за инвеститори без опит и не изисква никакво време и усилия за управление на инвестицията. Според мен, Bondora Go&Grow е най-добрият избор за инвеститори, които предпочитат сигурността и достъпността пред високата доходност. Аз съм точно такъв тип инвеститор и по тази причина Bondora Go&Grow заема най-голям дял в P2P частта на личния ми инвестиционен портфейл. И нямам планове да променям това.

Бондора бонус Bondora Go&Grow мнения

Подробно съм разгледал параметрите на Bondora Go&Grow в две статии, които препоръчвам да прочетат всички нови инвеститори:

В тях съм се постарал да опиша подробно как работи този продукт, както и основните рискове при инвестиция в него. Добре е да ги разберете и да прецените дали тази инвестиция е подходяща за вас.

Избягвайте Portfolio Manager

Не препоръчвам да използвате другите продукти на Bondora и особено Portfolio Manager, тъй като вероятно няма да останете доволни от резултатите. Аз никога не съм използвал този продукт, но познавам доста хора, които са останали разочаровани от резултатите. Негативните мнения за Bondora се дължат основно на Portfolio Manager, от хора, които са го използвали в очакване на висока доходност, без изобщо да отчитат риска, който поемат.

Много внимателно с Bondora Portfolio Pro

Инвеститорите с опит, които разбират и умеят да управляват риска, могат да постигнат доста добри резултати с Portfolio Pro. Цената е ниска ликвидност и необходимостта от дългосрочно инвестиране с доста висок риск. До преди година постигах много добри резултати с ниско рискова и сравнително краткосрочна стратегия Protfolio Pro. Резултатите наистина бяха добри, но тази стратегия вече почти не намира свободни кредити, в които да инвестира. От началото на 2019 година я спрях и съм оставил портфейла ми в Portfolio Pro да падежира. В момента инвестирам нови средства в Bondora само с Go&Grow. Възможността за незабавна ликвидност и наличието на голям запас от доходност е по-важна за мен от високата възвръщаемост.

Вашите пари са във вашите ръце

Аз не съм инвестиционен консултант, а доморасъл инвеститор. Не давам съвети, а споделям само личния си опит. Този материал има аналитичен характер и разглежда инвестиционна възможност, която може и да не е подходяща за вас. Написаното по никакъв начин не е и не бива да се приема, като препоръка за инвестиция!

Вие и само вие, сте отговорни за вашите инвестиционни решения. За себе си съм преценил, че доходността е добра, а рискът е минимален и си заслужава. Инвестирам в P2P платформи вече 4 години и съм много доволен от резултатите. През последните години постоянно увеличавам дела на P2P в инвестиционния ми портфейл и в момента той достигна почти 30% от всичките ми инвестиции.

Bondora Go&Grow предлага възможност за влагане на пари с много добра доходност от 6.75%, без да изисква срок, в който не може да ползвате парите си. Не е нужен опит и време за управление на инвестицията. По всяко време може да се внася и тегли без да се губи доходност. Не мога да се сетя за по-добро предложение, но само вие може да прецените дали е подходящо за вас!

Това не е инвестиционен съвет

Това е анализ, а не е финансов съвет! Всичко, което споделям е мое лично мнение и опит. Постарал съм се да е максимално обективно и аргументирано, но това не е гаранция, че е вярно. Аз не съм инвестиционен консултант, а доморасъл инвеститор. Това, което е подходящо за мен, в моята житейска и финансова ситуация, може изобщо да не е подходящо за вас. Имайте го предвид. Финансови консултации не давам. И нямам планове да го правя. 

Опит и мнения за P2P инвестициите 💬

Ако все още не сте се включили в нашата Facebook група за P2P инвестиции, препоръчвам ви да го направите – http://bit.ly/P2PGroupBG. Там ще намерите близо 5,000 души с опит и интереси в P2P инвестициите и финтех. Присъединете се, за да чуете други мнения, да споделите опит, да натрупате знания или да зададете въпроси!

Споделете тази статия с вашите приятели, за които смятате че ще е интересна и полезна 👍

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *