fbpx
Продължете към съдържанието

Мартин Гилбърт влиза в мениджърския екип на Revolut

Revolut продължава да укрепва управленския си екип с опитни кадри в съответствие с бъдещите планове за растеж и международна експанзия. Мартин Гилбърт, бивш изпълнителен директор на Standard Life Aberdeen, е назначен за неизпълнителен председател на борда от 1 януари 2020.

Revolut залага на опитни мениджъри за глобалната си експанзия🌍

Днес 12.11.2019, Revolut обяви ново ключово попълнение на мениджърския си екип. Мартин Гилбърт ще изпълнява длъжността на неизпълнителен председател на борда на Revolut. Този ход е част от плановете за глобален растеж на британската финтех компания.

Revolut направи редица ключови назначения в своя старши мениджърски екип през последното полугодие. Ричард Дейвис, бившият главен оперативен директор на HSBC Commercial Banking, се присъедини като главен оперативен директор на компанията през юли. Дейв Маклайн, бивш финансов директор в Metro Bank, се присъедини през октомври като главен финансов директор.

Кой е Мартин Гилбърт и защо неговото назначение е важно?

Мартин Гилбърт e бивш главен изпълнителен директор на Standard Life Aberdeen. Той е съосновател на Aberdeen Asset Management и председател на експертната група на PRA. Официално ще встъпи в длъжност на 1 януари 2020 г. Преди официалното си назначаване г-н Гилбърт работи в качеството си на консултант с главния изпълнителен директор и основател на компанията – Николай Сторонски.

Револут Револют Мартин Гилберт

Николай Сторонски коментира последното ключово назначение: „В подготовката ни за разрастване в глобален план, присъединяването на Мартин Гиблърт към екипа ни е от особено значение, тъй като той комбинира новаторско мислене с изключителен опит. Мартин е уважаван ветеран във финансовия свят и внася несравним опит в Revolut. Неговите знания ще са безценни в мисията ни да станем първата в света глобална банка.

Ето какво каза и Мартин Гилбърт: „Revolut е уникално предложение в света на дигиталното банкиране и се радвам да се присъединя към борда на един толкова важен етап от развитието на компанията. Ник и екипът постигнаха огромен напредък към изграждането на банката на бъдещето. Гордея се, че ще допринеса с опита си в управлението на борда, както и към корпоративния растеж на компанията, тъй като Revolut продължава да се разраства глобално.

Бурният растеж на Revolut продължава🚀

От пускането си през 2015 Revolut нарасна до обслужване на над 8 милиона потребители по целия свят и отвори над 1 милион нови акаунта само през октомври 2019. През последните месеци Revolut подписа нови сделки с Visa и Mastercard, които ще подпомагат глобалната ѝ експанзия. Тази година Revolut стартира услугите си в Сингапур и Австралия. Компанията планира да стартира и в САЩ до края на годината.

💸Вземете 15 лева бонус и безплатна карта подарък от Revolut🎁

Ако все още не използвате Revolut, може да се възползвате от предимствата, които предлага банкирането от ново поколение и да получите бонус. Всички нови потребители, включили се в Revolut от линка за безплатна карта👉 bit.ly/Revolut-15 до 19.11.2019, ще получат 15 лева.

За целта не е необходимо да правят нещо специално. Просто да се регистрират както е описано, да преминат идентификация, да заредят 25 лева и да поръчат безплатната физическа карта. Бонусът от 15 лева ще получат след първото плащане с карта Revolut (може и с виртуалната) и могат да го харчат заедно със заредените 25 лева както и когато решат 💸 Подробности за получаването на бонуса може да прочетете тук.

Револют-вайте с приятели 💬

Групата на потребителите на Revolut в България е място, където може да получите помощ или да споделите мнение и опит за Револют с над 6,500 потребители от България. Ако ползвате Revolut или планирате да го направите, може да се включите в групата http://bit.ly/RevolutGroup. Елате да си Револют-ваме заедно!

Споделете тази статия с вашите приятели, които търсят съвременна дигитална алтернатива в България. Тя вече е тук и се казва Revolut 👍

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *