fbpx
Продължете към съдържанието

Revolut и Visa в глобално партньорство за растеж на 24 нови пазара

Revolut и VISA разширяват успешното партньорство в Европа, добавяйки 24 нови пазара в световен мащаб, за да предоставят по-богат избор и гъвкавост на потребителите в управлението на личните финанси.

Visa и Revolut, водещият финтех в Европа, обявиха ново споразумение, което ще помогне на Revolut да разшири бизнеса си в световен план. Използвайки глобалния мащаб на Visa, Revolut ще може да представи своите продукти в пет нови региона, по този начин достигайки до 24 нови пазара в световен мащаб. Съгласно условията на споразумението Revolut ще издава предимно брандирани карти Visa в глобалната си експанзия.

VISA ще подпомага глобалната експанзия на Revolut 🌎

Финтех компанията Revolut предлага на потребителите пълен набор дигитални финансови услуги посредством мобилно приложение. Сред тях са обмен на валута, бюджетиране, SEPA преводи и незабавни плащания между потребители (P2P). Допълвайки успеха на съществуващото споразумение между двата бранда в Европа, сега Visa ще даде възможност на Revolut да стартира първоначално в Австралия, Бразилия, Канада, Япония, Нова Зеландия, Сингапур и САЩ, следвани от Аржентина, Чили, Колумбия, Хонконг, Индия , Индонезия, Корея, Малайзия, Мексико, Филипини, Саудитска Арабия, Южна Африка, Тайван, Тайланд, Украйна и Виетнам.

Радваме се да надградим съществуващото си сътрудничество с Visa, световен лидер в дигиталните плащания. Това ще реализира нашата обща визия за безпроблемни потребителски преживявания при ежедневните плащания“, заяви Николай Сторонски, основател и главен изпълнителен директор на Revolut. „Новото глобално споразумение с Visa е навременно за Revolut. Навлизаме на редица нови пазари, за да предложим на още повече потребители контрол върху финансите, гъвкавост и иновативни функции, от които нашите европейски клиенти се възползват години наред.

Revolut направи голям напредък в предоставянето на новаторско и уникално потребителско изживяване в Европа. Радваме се да разширим отношенията си, тъй като Revolut постига своите глобални амбиции за растеж и увеличава обема на мрежата на Visa“, каза Джени Мунди, управляващ директор на Visa за Великобритания и Ирландия. „С мрежата на Visa в близо 54 милиона търговски места в повече от 200 страни ние имаме мащаба, опита и експертността да помогнем на технологични решения като Revolut да станат глобални.

Какво да очакваме от партньорството на Revolut и VISA?

Revolut и Visa изградиха силно партньорство през последните години. Дигиталната банкова алтернатива за първи път започва да издава карти Visa на своите клиенти в цяла Европа през юли 2017.

Revolut е начело на финансови иновации в световен мащаб през последните четири години. В усилията си да дадат възможност на потребителите да управляват по-добре финансите си Revolut и Visa ще позволят:

  • Гъвкави, персонализирани и улеснени банкови услуги: Потребителите на Revolut могат да получават незабавни известия за плащания, както и набор от опции за бюджетиране на месечна база или по отделни категории на покупките. Сигурността и бързината, които потребители очакват, допълнително ще бъдат развити в съществуващото приложение Revolut с API на Visa. Ще бъдат реализирани Visa Token Service и Payments Attribute Account Inquiry, както и предплатени и дебитни карти Visa.
  • Безпроблемна обмяна на валута с изгоден курс: потребителите на Revolut могат да харчат глобално в над 150 валути и да държат и обменят до 29 валути и криптовалути – включително биткойни, канадски долар, щатски долар, български лева, британски лири и евро – директно в приложението, използвайки междубанковия валутен курс.
  • P2P плащания: С натискане на един бутон потребителите могат незабавно да изпращат и искат суми помежду си безплатно, както и да разделят сметката в търговски обекти с всеки Revolut клиент по света.

Глобалната сделка на Revolut и VISA се основава на дългосрочния ангажимент на Visa към финтех (fintech) сектора и укрепва стратегическите бизнес приоритети на компанията, включително:

  • Visa Direct, платформата на Visa, която позволява по-бързи плащания към над милиард финансови сметки по целия свят.
  • Спектърът от решения за B2B плащания на Visa за малки и средни бизнеси, както и глобални компании.
  • Постоянния ангажимент на Visa за предоставяне на опции за дигитални плащания на небанкови чрез програми за социално въздействие.

Revolut е дигитална алтернатива на банките

Ако все още не ползвате Revolut, може се включите безплатно и без такси. Как става това е описано в статията “Как да получите безплатна карта от Revolut?“ Компанията вече има над 7 милиона потребители. Те използват своята Revolut карта за ежедневно управление на личните си финанси чрез функции като незабавни уведомления за разходи, възможности за управляване на бюджет, опции за спестяване, персонализирани настройки за сигурност и изпращане на пари на приятели и семейство по целия свят – мигновено и без такси.

От началото на септември Revolut пусна и търговия с акции без комисионна, която е достъпна за всички потребители.

20 лева бонус до 02.10.2019💸

Всички потребители, включили се в Revolut от линка за безплатна карта👉 bit.ly/Revolut10 до 02.10.2019, ще получат и 20 лева допълнителен бонус. За целта не е необходимо да правят нещо специално. Просто да се регистрират както е описано, да преминат идентификация, да заредят 25 лева и да поръчат безплатната физическа карта. Бонусът от 20 лева ще получат след първото плащане с карта Revolut (може и с виртуалната) и могат да го харчат, заедно със заредените 25 лева както и когато решат 💸

Подробности за получаването на бонуса може да прочетете в тази статия 👉 https://www.vivainvest.eu/20-leva-revolut/

Споделете с приятели 💬

Групата на потребителите на Revolut в България е място, където може да получите помощ или да споделите мнение и опит за най-добрите начини за ползване на Revolut с над 5000 потребители от България. Ако ползвате Revolut или планирате да го направите, може да се включите в групата http://bit.ly/RevolutGroup.

Споделете тази статия с вашите приятели, които търсят съвременна дигитална алтернатива в България. Тя вече е тук и се казва Revolut 👍

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *