Начало » Peerberry бонус за нови инвеститори (през 2021)

Peerberry бонус за нови инвеститори (през 2021)

Peerberry бонус +1%

Според мен, Peerberry e най-добре представилата се, през 2020 година, P2P платформа. Съдейки по резултатите, които постигна, това едва ли е само мое мнение. В допълнение към отличната доходност от над 11% годишно, през 2021, Peerbery предлага и бонус за нови инвеститори.

Как се получава бонус в Peerberry?

Бонусът за нови инвеститори се изчислява върху инвестираната сума в първите 30 дни след регистрацията. Минималната инвестирана сума, за която може да се получи бонус е €500. Максималната сума на бонуса е ограничена на €1000, което не е особен проблем, тъй като за да се получи е нужна инвестиция от над €100,000.

Изчислението се прави по стъпаловидна скала. За инвестирана, през първите 30 дни след регистрацията, сума:

  • от €500 до €999.99 – бонус от €10
  • от €1,000 до €2,499.99 – бонус от €20
  • от €2,500 до €4,999.99 – бонус от €30
  • от €5,000 до €9,999.99 – бонус от €60
  • над €10,000 – бонус 1% от сумата, но не повече от €1000.

Сумата на бонуса се изплаща до 10 дни, след изтичането на 30-дневния бонус период – т.е. до 40 дни след регистрацията. Няма никакви ограничения какво може да се прави с бонуса, както няма и специални изисквания в какви кредити да се инвестира.

Бонусът се получава само от нови инвеститори, инвестирали поне €500 в рамките на 30 дни, след регистрация от специална бонус връзка. 

Тъй като условията на програмата не позволяват публичното споделяне на специалната връзка за бонус, мога да ви я изпратя само лично. Нужно е просто да я поискате. Може го направите на мейл адрес [email protected], с Facebook Messenger или в Instagram.

Аз ще получа същия бонус от Peerb erry, за което благодаря много! Надявам се, че ревютата, които пиша и впечатленията за инвестициите, които споделям са ви интересни и полезни.

Бонус в Peerberry може да получат само нови инвеститори! Вижте пълните официални условия на програмата на сайта на Peerberry. Бонус програмата на Peerberry е валидна до 31.12.2021 година. 

Peerberry с отлично представяне през 2020 

Не всички P2P платформи бяха засегнати от пандемията. Peerberry изплащаше редовно заемите и обслужваше бързо всички тегления. Моите впечатления от тази P2P платформа са отлични, като може да прочете пълното ми ревю на Peerberry. Писано е преди време, но все още е съвсем актуално.

Peerberry бонус

Платформата работи по-малко от 4 години, но вече има над 30,000 инвеситори и расте устойчиво. През 2020 година растежът ѝ е 50% спрямо предходната година. Повече детайли може да видите на блога им.

Устойчивост и прозрачност

Голям плюс на P2P платформата е и високото ниво на прозрачност, както и отличната комуникация с инвеститорите. Важно е също, че Peerberry е една от първите P2P платформи, подала необходимите документи, за лиценизиране от FCMC в Латвия. Вероятно тя ще е една от първите регулирани P2P платформи. Дали това ще се случи още през 2021 година предстои да видим, като до голяма степен зависи и от готовността на регулатора.

Регулацията е хубаво нещо, но определено не е гаранция за успешно инвестиране. Много по-голямо значение за мен има груповата гаранция (ангажимент за обратно изкупуване), която се предоставя и изпълнява без никакви проблеми от Aventus Group.

Финансовите резултати на кредитната група са отлични. Очевидно са намерили баланса между растежа на портфейла и изискванията, които имат към кредитополучателите.

За това говори и впечатляващото представяне на кредитния портфейл на Peerberry. Такова високо ниво на редовно обслужвани заеми рядко се среща в света на бързите кредити. Не са много и местата, където човек може да получи над 11% годишна доходност, каквато е средната за Peerberry.

Програма за лоялност на Peerberry

Началният бонус е само за нови инвеститори, но програмата за лоялност е достъпна за всички. Тя предлага още между +0.5% и +1% допълнителна доходност, но за съжаление изисква инвестиционен портфейл от над €10,000, което е твърде много за голяма част от инвеститорите.

Peerberry бонус

Не инвестирайте в Peerberry само заради бонуса!

За да имате дългосрочен успех в инвестирането е нужно да разбирате продукта, в който инвестирате и свързаните с него рискове. Не смятам, че която и да било промоция трябва да е основната причина да се инвестират пари, където и да било. Целта на всеки бонус е само да подтикне инвеститорите към действие, а не да бъде стратегия за печалба!

Прочетете и подробното ревю, в което споделям впечатленията си и моето мнение за Peerberry. Повече актуална информация за плаформата може да намерите тук, а в групата за P2P инвестиции може да чуете и други мнения.

Това не е инвестиционен съвет

Това е анализ, а не е финансов съвет! Всичко, което споделям за Peerberry е мое лично мнение и опит. Постарал съм се да е максимално обективно и аргументирано, но това не е гаранция, че е вярно. Аз не съм инвестиционен консултант, а доморасъл инвеститор. Това, което е подходящо за мен, в моята житейска и финансова ситуация, може изобщо да не е подходящо за вас. Имайте го предвид. Финансови консултации не давам. И нямам планове да го правя. 

Това, че инвестирам чрез определени P2P платформи, не означава, че те са добри или без риск. Означава, че съм преценил, че за мен рискът е приемлив и доходността си заслужава. За вас може изобщо да не е така!

Има и такива P2P платформи, в които предпочитам да не инвестирам. Най-важното нещо, което трябва да научите като инвеститор е, че единствено вие сте отговорен за решенията, които взимате. Добре е ясно да го осъзнавате, преди изобщо да решите да инвестирате. Ако не е така, по-добре не го правете. Помнете, че вашите пари са във вашите ръце!

Опит и мнения за P2P платформи 💬

Ако все още не сте се включили в нашата Facebook група за P2P инвестиции, препоръчвам ви да го направите – http://bit.ly/P2PGroupBG. Там ще намерите над 6,000 души с опит и интереси в P2P инвестициите и финтех. Присъединете се, за да чуете други мнения, да споделите опит, да натрупате знания или да зададете въпроси!

Споделете тази статия с вашите приятели, за които смятате, че ще бъде интересна и полезна 👍

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *