fbpx
Продължете към съдържанието

Peerberry бонус за нови инвеститори (през 2022)

Peerberry бонус +1%

Според мен, Peerberry e най-добре представилата се, през 2020 година, P2P платформа. Съдейки по резултатите, които постигна, това едва ли е само мое мнение. В допълнение към отличната доходност от над 11% годишно, през 2021, Peerbery предлага и бонус за нови инвеститори.

Нов условия за бонус в Peerberry от 1 октомври 2021

Бонус програмата на Peerberry е спряна предсрочно от 01.10.2021, поради значително увеличение на броя инвеститори и инвестираните суми. Все още, добри бонуси за нови инвеститори има в RoboCash и цели 3% в iuvo.

Според мен, дори и без бонус, Peerberry остава една от най-добрите P2P платформи. Новите инвеститори могат да получат +0.5% бонус за инвестираната през първите 90 дни сума, при регистрация от тази връзка https://vinv.me/join-peerberry.

Предложението е валидно до 31.12.2021, а пълните условия, може да прочете на сайта на Peerberry. Бонус програмата на Peerberry продължава и през 2022 с +0.5% бонус за нови инвеститори!

Как се получава бонус в Peerberry?

Бонусът за нови инвеститори се изчислява върху инвестираната сума в първите 30 дни след регистрацията. Минималната инвестирана сума, за която може да се получи бонус е €500. Максималната сума на бонуса е ограничена на €1000, което не е особен проблем, тъй като за да се получи е нужна инвестиция от над €100,000.

Изчислението се прави по стъпаловидна скала. За инвестирана, през първите 30 дни след регистрацията, сума:

 • от €500 до €999.99 – бонус от €10
 • от €1,000 до €2,499.99 – бонус от €20
 • от €2,500 до €4,999.99 – бонус от €30
 • от €5,000 до €9,999.99 – бонус от €60
 • над €10,000 – бонус 1% от сумата, но не повече от €1000.

Сумата на бонуса се изплаща до 10 дни, след изтичането на 30-дневния бонус период – т.е. до 40 дни след регистрацията. Няма никакви ограничения какво може да се прави с бонуса, както няма и специални изисквания в какви кредити да се инвестира.

Бонусът се получава само от нови инвеститори, инвестирали поне €500 в рамките на 30 дни, след регистрация от специална бонус връзка. 

Тъй като условията на програмата не позволяват публичното споделяне на специалната връзка за бонус, мога да ви я изпратя само лично. Нужно е просто да я поискате. Може го направите на мейл адрес [email protected], с Facebook Messenger или в Instagram. Аз ще получа същия бонус от Peerb erry, за което благодаря много! Надявам се, че ревютата, които пиша и впечатленията за инвестициите, които споделям са ви интересни и полезни.

Бонус в Peerberry може да получат само нови инвеститори! Вижте пълните официални условия на програмата на сайта на Peerberry. Бонус програмата на Peerberry е валидна до 31.12.2021 година. 

Peerberry с отлично представяне през 2020 и 2021

Не всички P2P платформи бяха засегнати от пандемията. Peerberry изплащаше редовно заемите и обслужваше бързо всички тегления. Моите впечатления от тази P2P платформа са отлични, като може да прочете пълното ми ревю на Peerberry. Писано е преди време, но все още е съвсем актуално.

Peerberry бонус

Платформата работи по-малко от 4 години, но вече има над 30,000 инвеситори и расте устойчиво. През 2020 година растежът ѝ е 50% спрямо предходната година. Повече детайли може да видите на блога им.

Устойчивост и прозрачност

Голям плюс на P2P платформата е и високото ниво на прозрачност, както и отличната комуникация с инвеститорите. Важно е също, че Peerberry е една от първите P2P платформи, подала необходимите документи, за лиценизиране от FCMC в Латвия. Вероятно тя ще е една от първите регулирани P2P платформи. Дали това ще се случи още през 2021 година предстои да видим, като до голяма степен зависи и от готовността на регулатора.

Регулацията е хубаво нещо, но определено не е гаранция за успешно инвестиране. Много по-голямо значение за мен има груповата гаранция (ангажимент за обратно изкупуване), която се предоставя и изпълнява без никакви проблеми от Aventus Group.

Финансовите резултати на кредитната група са отлични. Очевидно са намерили баланса между растежа на портфейла и изискванията, които имат към кредитополучателите.

За това говори и впечатляващото представяне на кредитния портфейл на Peerberry. Такова високо ниво на редовно обслужвани заеми рядко се среща в света на бързите кредити. Не са много и местата, където човек може да получи над 11% годишна доходност, каквато е средната за Peerberry.

Програма за лоялност на Peerberry

Началният бонус е само за нови инвеститори, но програмата за лоялност е достъпна за всички. Тя предлага още между +0.5% и +1% допълнителна доходност, но за съжаление изисква инвестиционен портфейл от над €10,000, което е твърде много за голяма част от инвеститорите.

Peerberry бонус

Не инвестирайте в Peerberry само заради бонуса!

За да имате дългосрочен успех в инвестирането е нужно да разбирате продукта, в който инвестирате и свързаните с него рискове. Не смятам, че която и да било промоция трябва да е основната причина да се инвестират пари, където и да било. Целта на всеки бонус е само да подтикне инвеститорите към действие, а не да бъде стратегия за печалба!

Прочетете и подробното ревю, в което споделям впечатленията си и моето мнение за Peerberry. Повече актуална информация за плаформата може да намерите тук, а в групата за P2P инвестиции може да чуете и други мнения.

Това не е инвестиционен съвет

Това е анализ, а не е финансов съвет! Всичко, което споделям за Peerberry е мое лично мнение и опит. Постарал съм се да е максимално обективно и аргументирано, но това не е гаранция, че е вярно. Аз не съм инвестиционен консултант, а доморасъл инвеститор. Това, което е подходящо за мен, в моята житейска и финансова ситуация, може изобщо да не е подходящо за вас. Имайте го предвид. Финансови консултации не давам. И нямам планове да го правя. 

Това, че инвестирам чрез определени P2P платформи, не означава, че те са добри или без риск. Означава, че съм преценил, че за мен рискът е приемлив и доходността си заслужава. За вас може изобщо да не е така!

Има и такива P2P платформи, в които предпочитам да не инвестирам. Най-важното нещо, което трябва да научите като инвеститор е, че единствено вие сте отговорен за решенията, които взимате. Добре е ясно да го осъзнавате, преди изобщо да решите да инвестирате. Ако не е така, по-добре не го правете. Помнете, че вашите пари са във вашите ръце!

Опит и мнения за P2P платформи 💬

Ако все още не сте се включили в нашата Facebook група за P2P инвестиции, препоръчвам ви да го направите – http://bit.ly/P2PGroupBG. Там ще намерите над 7,000 души с опит и интереси в P2P инвестициите и финтех. Присъединете се, за да чуете други мнения, да споделите опит, да натрупате знания или да зададете въпроси!

Споделете тази статия с вашите приятели, за които смятате, че ще бъде интересна и полезна 👍

10 коментара за “Peerberry бонус за нови инвеститори (през 2022)”

 1. АНДРЕЙ МАКАРОВ

  В посочения от Вас емайл подадох заявка за покана като Ваш реферал.Така че очаквам линк за регистрация.Благодаря предварително!

 2. АНДРЕЙ МАКАРОВ

  Благодаря.А защо все пак във ваши настройкй присъствува цифра 75 след като заемите са максимум до 45 дни? Да ни би да е сгрешена цифрата?…

 3. АНДРЕЙ МАКАРОВ

  Само за проба реших да изтегля 10 эвро от баланса така че те излязоха от личния кабинет..от акаунта а още ги няма обратно в Пейсера.Видимо тегленето не става така бързо както попълнение на депозита?…Вие теглил ли сте да знам колко се чака?…Благодаря!…

 4. Кашата с peerberry е огромна, голямата им грешка е, че основните им експозиции са в Украйня и Русия. Моята основна грешка пък е, че инветирах автоматично, макар и да инвестирах в кредити с максимум 30 дни оставащи и максимум 15 евро. Автоматичната инвестиция в такива платформи се оказа сериозен проблем, ако изобщо я преодолеят, ще е след повече от 2 години.

  1. Всъщност няма каша. Има война, която Peerberry не са можели да предвидят, както и всички инвестирали в Украйна. Вярно е, че основните им кредити са от Украйна, но това не е ново и неизвестно обстоятелство. Въпрос на настройка и диверсификация е автоматичното инвестиране, но като всяка инвестиция риск винаги има.

 5. Здравейте г-н Недев, какво бихте споделили като мнение и наблюдения към днешна дата (средата на 2023г.) като допълнение към написаното до тук?
  Има ли работеща възможност за преждевременно изтегляне на инвестициите (вторичен пазар)?
  Придобили ли са лиценза от FCMC в Латвия?
  Също така може ли да поясните дали с груповата гаранция (ангажимент за обратно изкупуване) от Aventus Group визирате гаранция за изкупуване на непогасени кредити или е гаранция при изпадане в несъстоятелност на някой от ординаторите (подобно на груповата гаранция на MFG в Iuvo)?
  Какво се случи със споменатите кредити в Украйна, те отразиха ли се на оперирането на платформата и как бихте оценили комуникацията с потребителите на тази тема?
  Благодаря, Камен

  1. Груповата гаранция се отнася до неплатежоспобността на оригинатора. Ако той не може да изпълни ангажимента си за обратно изкупуване, то я изпълнява групата. Така е и с MFG в и
   iuvo и принципно навсякъде. Кредитите от Украйна и Русия вече са изплатени над 90%. Платформата се справи прекрасно, а комуникацията от самото начало по този проблем е пример как трябва да се прави подобно нещо.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *