бонус за iuvo иуво bonus iuvo

Вземете до 180 лева бонус от iuvo за нови инвеститори

Ако харесвате P2P платформата iuvo и планирате да направите инвестиция в нея, може да получите бонус. Бонусът е за нови инвеститори и съвсем не е символичен. За инвестиция от 2500 евро ще получите 90 евро или 3,6% доходност още с включването! Минималната сума, която трябва да инвестирате е 1000 евро (или 2000 лева), за което ще получите 30 евро (60 лева) бонус или 3% незабавна доходност.

Как да получа бонус от iuvo?

За да получите бонус от iuvo е нужно да изпратите имената си и мейла, с който ще се регистрирате в платформата. Може да го направите на мейл адрес iuvo@vivainvest.eu, с Facebook Messenger.

На посочения от вас мейл ще получите специална покана,  от която трябва да се регистрирате. Поканата изглежда по следния начин:

Здравейте,

Благодарим Ви за интереса към iuvo!

Вашият приятел Стойчо Недев Ви добави в програмата “Препоръчай приятел”, за да станете инвеститор в iuvo.

За да получите бонус от 60 BGN / 30 EUR трябва да изпълните 2 лесни стъпки:

  1. Регистрирайте се;
  2. Депозирайте и инвестирайте 2000 BGN / 1000 EUR на Първичен пазар.

И след това ще получите своя бонус в iuvo акаунта си.

Имате възможност да получите и бонус от 120 BGN / 60 EUR, ако депозирате и инвестирате на Първичен пазар още 3000 BGN/ 1500 EUR.

Пълните условия на програмата може да прочетете тук.

Ако имате допълнителни въпроси не се колебайте да се свържете с нас или да прочетете нашите “често задавани въпроси”.

С уважение,

Екипът на IUVO

След като получите поканата, направете регистрацията. Депозирайте в платформата минимум 1000 EUR (или 2000 лева). Ако инвестирате в кредити в лева, това може да стане с банков превод. Ако планирате да инвестирате в кредити в евро, най-добре използвайте TransferWise или Paysera, за да спестите безобразните банкови такси за преводи в евро. Как да се възползвате от тях е описано в статията “Изгодни международни преводи или как да депозирате пари в Mintos и Bondora?“. Всичко казано в статията се отнася и за преводи към Иуво, ако инвестирате в евро.

Инвестирайте депозираната сума в кредити на първичния пазар. След това ще получите своя бонус от 60 лева (или 30 евро ако инвестирате в евро) в iuvo акаунта си. Обикновено това се случва до два работни дни.

Допълнителен бонус от iuvo

Ако в рамките на два месеца от регистрацията си, инвестирате още 3000 лева (или още 1500 евро) ще получите допълнителен бонус от още 120 лева (60 евро). Така общият бонус ще стане 180 лева или 90 евро. Това е доходност от 3.6%, която получавате в допълнение към средната доходност от инвестиции в P2P кредити в iuvo, която е над 9% годишно.

Как да използвам бонуса от iuvo?

Бонусът са получава като парична сума във вашия инвеститорски акаунт в Иуво. Най-добрият начин, по който може да се възползвате от него, е веднага да го инвестирате в P2P кредити. Всички суми, преведи като бонус, не могат да бъдат изтеглени преди да бъдат инвестирани в платформата. Това е направено с цел да не се злоупотребява, но всъщност е много добре за вас. Така самият бонус ще ви донесе допълнителна доходност.

За да получите максимална доходност, най-добрата стратегия е да инвестирате 5000 лева в iuvo веднага след регистрацията. Така още на втория ден ще имате 5180 лева (3,6% незабавен доход). При 9,2% средна годишна доходност на платформата в края първата година ще имате 5656 лева, вместо 5460 лева или 196 лева повече, тъй като бонуса също ви носи лихва. За една година само върху бонуса от iuvo ще получите 16 лева лихва. Общата очаквана доходност е 565 лева при депозит от 5000 лева. Ако ги депозирате в банка, дори депозита с най-висока лихва в момента ще ви донесе едва 45 лева, а инфлацията ще изяде 190 лева. Разликата е повече от 10%! Поне за мен, тези цифри показват, че инвестицията в P2P платформи определено си заслужава!

Мога ли да получа бонус от iuvo, ако вече съм се регистрирал?

По принцип бонуса е само за нови инвеститори. Ако обаче, сте се регистрирали скоро и все още не сте депозирали пари, може да попитате поддръжката на iuvo дали може да се възползвате от бонуса по програмата “Препоръчай приятел”. В почти всички случаи те дават такова разрешение. Така че просто попитайте.

Ако ви харесава, споделете с приятели:

2 коментара за “Вземете до 180 лева бонус от iuvo за нови инвеститори

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *