Начало » 3% бонус от iuvo до €300 за нови инвеститори🎁

3% бонус от iuvo до €300 за нови инвеститори🎁

3% бонус за iuvo иуво bonus iuvo

Ако харесвате P2P платформата iuvo и планирате да направите инвестиция в нея, може да получите бонус. Бонусът е само за нови инвеститори и съвсем не е символичен. За инвестиция от над €1000 ще получите 3% незабавна доходност още с включването! Максималната сума, която може да получите като бонус е €300. Тези условия са два пъти по-добри от стандартните за програмата „Покани приятел“, при която бонусът е 1.5% и не повече от €150. За да получите 3% бонус ви е нужна специална покана от член на Iuvo Gold Club. Аз мога да ви изпратя такава покана, ако желаете.

Нови условия за бонус в iuvo от 01.03.2021 🆕

Стандартните условия за новите бонуси в iuvo са по-малки като процентна стойност – 1.5%, а максималната сума на бонуса е ограничена до €150. За да се получи бонус е нужна минимална инвестиция от €1000 евро.

За определяне на бонуса се използва инвестираната сума в кредити на първичен пазар до 2 месеца от получаване на поканата за регистрация. Бонусът може да достигне до 150 евро, при инвестиция над 10,000 евро.

Бонусите се изплащат до 3 работни дни след инвестиране на депозираните средства в кредити на първичен пазар. Детайлна информация за новите условия за бонусите в блога на iuvo.

⚠️Важно! Старите условия на бонусите в iuvo, вече не са актуални! Процедурата за получаване на покана и регистрация са същите, както са описани по-долу.

3% бонус при покана от член на Iuvo Gold Club🏆

Ако се регистрирате с покана, изпратена ви от член на Iuvo Gold Club, условията са по-изгодни. В този случай бонусът е 3% за всяка сума над €1000, а максималната сума на самия бонус може да достигне €300.💰

От ноември 2020 съм член на Iuvo Gold Club, така че ако аз ви изпратя покана ще се възползвате от тези по-добри условия. Ако искате ще го направя с удоволствие. Аз ще получа същия бонус като вас, за което ви благодаря предварително.🙏🏻

Как да получа бонус от iuvo?🎁

1️⃣Преди всичко, за да получите бонус ви е нужна покана. За да се възползвате от двойно по-голям бонус от 3%, поканата трябва да е от член на Iuvo Gold Club. Аз съм член на този клуб и с удоволствие бих ви изпратил така. Просто поискайте! 😉

За да получите покана и 3% бонус от iuvo е нужно да ми изпратите имената си и мейла, с който ще се регистрирате в платформата. Може да го направите на мейл адрес [email protected], с Facebook Messenger.

На посочения от вас мейл ще получите покана от Иуво да се регистрирате, която изглежда по следния начин:

Здравейте,

Свързваме се с Вас от името на Iuvo Group – peer-to-peer платформа за инвестиране в кредити, която предоставя възможност да изкупувате части от тях и да печелите от лихвите.

Вие бяхте поканен/а от Вашият приятел Стойчо по програма „Препоръчай приятел“, който предостави Вашите данни (име, фамилия и имейл адрес) за целите на програмата, и в изпълнение на изискванията за участие съгласно ОУ на „Препоръчай/покани приятел“.

Можете да се запознаете със стъпките, чрез които да разберете как да инвестирате като препоръчан приятел, ТУК .

Ако не желаете да участвате в програмата „Препоръчай приятел“, можете да заявите отказ от комуникация и изтриване на личните Ви данни като отговорите на този имейл.

Можете да се запознаете с начина на обработване на личните Ви данни в Политиката ни за защита на личните данни, достъпна ТУК.

С уважение,
Екипът на iuvo

2️⃣След като получите поканата, имате до 2 месеца, за да направите регистрацията.

3️⃣Депозирайте в Иуво минимум €1000. Това може да стане с банков превод, но най-добре използвайте Paysera, за да спестите банковите такси за преводи в евро. Как става това е описано в статията „Изгодни международни преводи или как да депозирате пари в Mintos и Bondora?„. Всичко казано в статията се отнася и за преводи към Иуво, ако инвестирате в евро.

4️⃣Инвестирайте цялата депозирана сума на първичен пазар в редовни кредити или такива със закъснение от 1 до 45 дни! Това може да стане ръчно или чрез автоматично инвестиране. Инвестирането трябва да бъде направено до 2 месеца от датата на регистрацията.

5️⃣След изпълнение на горните условия ще получите своя бонус от 3% в iuvo акаунта си. Обикновено това се случва до три работни дни, след изпълнение на условията.

Не се опитвайте да хитрувате!😉

Бонусът е предназначен за хора, които имат реалното намерение да ползват P2P платформата! За да не се злоупотребява с него без реално да се инвестира, iuvo са наложили някои ограничения. Те са прости и логични, но е добре да ги знаете, за да не останете разочаровани.

Не може да изтеглите бонуса и инвестираната сума веднага. Първоначалната сума и полученият бонус трябва да останат инвестирани в платформата поне 3 месеца след получаване на бонуса. Едва след изтичането на този срок може да изтеглите получения бонус от iuvo. Ако преди изтичането на 3 месеца от получаване на бонуса, решите да изтеглите инвестираната сума, можете да го направите, но без сумата получена като бонус.

Съветвам ви да прочетете внимателно условията на програмата „Покани приятел“, като обърнете особено внимание на чл. 8. Неговият смисъл е точно да не позволява хитруване.

Как да се възползвам максимално бонуса от iuvo?💡

Бонусът са получава като парична сума във вашия инвеститорски акаунт в Иуво. Най-добрият начин, по който може да се възползвате от него, е веднага да го инвестирате в P2P кредити. Всички суми, преведи като бонус, не могат да бъдат изтеглени преди да бъдат инвестирани в платформата за не по-малко от 3 месеца. Може да изтеглите внесената сума и преди изтичането на 3 месеца, но тогава бонуса ще ви бъде отнет. Това е направено с цел да не се злоупотребява, но всъщност е много добре за вас. Така самият бонус ще ви донесе допълнителна доходност.

3% Иуво бонус за iuvo юво bonus iuvo

За да получите максимална доходност, най-добрата стратегия е да инвестирате примерно €5000 в iuvo веднага след регистрацията. Така още след 2 месеца ще имате €5150 или ще получите 3% незабавен доход! При 9,2% средна годишна доходност на платформата в края първата година ще имате около €5655 лева, вместо €5450 лева или около €200 повече, тъй като бонуса също ви носи лихва. За една година само върху бонуса от iuvo ще получите допълнително €15 лихва. Общата очаквана доходност е около €655 при депозит от €5000. Ако ги депозирате в банка, дори депозита с най-висока лихва в момента ще ви донесе под €25, а инфлацията ще изяде над €200. Разликата е повече от 10% годишно! Поне за мен, тези цифри показват, че инвестицията в P2P платформи определено си заслужава!

Мога ли да получа бонус от iuvo, ако вече съм се регистрирал? 🤔

По принцип бонусът е само за нови инвеститори. Може да получите бонус, ако регистрацията ви е направена до 10 дни преди да получите поканата.

Ако обаче, сте се регистрирали скоро и все още не сте депозирали пари, може да попитате поддръжката на iuvo дали може да се възползвате от бонуса по програмата „Препоръчай приятел“. В почти всички случаи те дават такова разрешение. Така че просто попитайте.

ℹ️Важно: Ако сте имали предходна регистрация в iuvo и сте закрил акаунта си, новата регистрация със същия имейл няма да бъде зачетена за бонус. Използвайте друг мейл, ако сте се регистрирал преди.☝️

Не инвестирайте само заради бонуса!💰

За да имате дългосрочен успех в инвестирането е нужно да разбирате продукта, в който инвестирате и свързаните с него рискове. Не смятам, че която и да било промоция или бонус трябва да е основна причина да се инвестират пари, където и да било. Iuvo не е изключение!

Целта на всеки бонус е само да подтикне инвеститорите към действие, а не да бъде стратегия за печалба. За другото си имахме Национална лотария. Надявам се, че нейните фенове не четат моя блог.

Това не е инвестиционен съвет☝️

Това е анализ, а не е финансов съвет! Всичко, което споделям за Иуво и инвестициите по принцип, е мое лично мнение и опит. Постарал съм се да е максимално обективно и аргументирано, но това не е гаранция, че е вярно! Аз не съм инвестиционен консултант, а доморасъл инвеститор. Това, което е подходящо за мен, в моята житейска и финансова ситуация, може изобщо да не е подходящо за вас. Имайте го предвид. Финансови консултации не давам. И нямам планове да го правя. 

Това, че инвестирам чрез определени P2P платформи, не означава, че те са добри или без риск. Означава, че съм преценил, че за мен рискът е приемлив и доходността си заслужава. За вас може изобщо да не е така! Има и такива, в които предпочитам да не инвестирам. Това не пречи вие да го правите. 

Най-важното нещо, което трябва да научите като инвеститор е, че единствено вие сте отговорен за решенията, които взимате. Добре е ясно да го осъзнавате, преди изобщо да решите да инвестирате. Ако не е така по-добре не го правете. Помнете, че вашите пари са във вашите ръце!

Опит и мнения за P2P платформи 💬

Ако все още не сте се включили в нашата Facebook група за P2P инвестиции, препоръчвам ви да го направите – http://bit.ly/P2PGroupBG. Там ще намерите близо 6,000 души с опит и интереси в P2P инвестициите и финтех. Присъединете се, за да чуете други мнения, да споделите опит или да натрупате знания. Можете и да задавате въпроси, както за iuvo, така и за други P2P платформи.

Споделете тази статия с вашите приятели, за които смятате, че ще бъде интересна и полезна 👍

24 коментара за “3% бонус от iuvo до €300 за нови инвеститори🎁”

 1. Pingback: 8000 инвеститори вложиха над 35 милионa евро в iuvo

 2. Pingback: Месечен P2P преглед - какво се случи през ноември - 2018

 3. Светозар Косев

  Потвърждавам че работи.
  Бонуса от 30 евро се получи веднага след инвестиране на първоначалните 1000 евро.
  Бонуса от 60 евро се получи веднага след внасянето на останалите 1500.
  Явно проверката е при теглене.

 4. Pingback: Пирамиди ли са P2P платформите? Как и от какво печелят?

 5. Само дето в писмото до мен няма линк за регистрация. Сега не знам ако се рег-на от страницата им, дали бонусите ще сработят.

 6. Здравейте,
  как мога да се сдобия с нечия покана? За пръв път ще инвестирам, но не познавам лично хора, които вече инвестират в платформата.

 7. Pingback: P2P преглед – Новото в P2P инвестициите през Март 2019 -

 8. Pingback: Iuvo пуска заеми за коли от Ibancar Испания с до 12% лихва от Ibancar

 9. Николай

  Здравейте, в бързината не спазих последователността и се регистрирах в платформата без да съм изпратил мейл на [email protected].
  ВЪзможно ли е преди да съм направил депозит в профила да бъда препоръчан по програмата ?

 10. Костадин Кралев

  Здравейте
  Искам да попитам регистрирали ли сте ме в програмата …..изпратих ви имеил и имената ми ……регистрирах се …инвестирах вече 2500 евро …но все още не съм получил нищо

  1. Не знам дали и на кого сте изпратили мейл, но сте включен в програмата е трябвало да получите покана за регистрация, както е описано. И едва тогава да се регистрирате. Ако не е така, не сте включен в програмата. Освен това, ако сте включен е важно дали това е станало преди 07.05.2020 или след това, защото има нови условия – https://www.iuvo-group.com/bg/refer-a-friend-program-2020/

   Най-добре питайте поддръжката на iuvo.

 11. Защо няма никъде информация за новите условия и от кога са в сила…става въпрос за измененията на минимална инвестирана сума 1000 евро, а не 2000, както изменението от 07.05.2020 год.? Моля за Вашето мнение.Поздрави.

  1. Няма информация, защото новите условия са временни. В момента има промоционални условия, които са валидни само до 30.11.2020, което е след 5 дни. В момента условията са 1.5% при минимум €1000 евро инвестиция. Ако желаете мога да ви изпратя покана.

 12. Благодаря. Аз получих бонус, но 20 Евро, защото….важна била началната дата – 13.10., а не моята…например – 8.10. За това Ви попитах знаете ли нещо за Началната дата на промоцията. Мисля, че е коректно да се фиксира, а не само крайната. Благодаря за отговора и желая успешен ден!

 13. АНДРЕЙ МАКАРОВ

  Отдавна подадох заявка по емайл за покана от Вас като Златен член но така и приглашение няма.Ще мога ли все пак да получа от Вас линк за регистрация за кое благодаря от сега?….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *