fbpx
Продължете към съдържанието

🤑0.75% бонус от iuvo до €300 за нови инвеститори от 13.02.2023🎁

3% бонус за iuvo иуво bonus iuvo

Ако харесвате P2P платформата iuvo и планирате да инвестирате в нея, може да получите 3% бонус. Бонусът е само за нови инвеститори и съвсем не е символичен. Ще получите още 0.75% незабавна доходност още с включването, включително за IuvoSAVE! Максималната сума на бонуса е €300, при покана от член на Iuvo Gold Club, каквато мога да ви изпратя, ако поискате.

🤩Нови условия за бонус в iuvo от 13.02.2023 🆕

От 13.02.2023 са подобрени условията на програмата „Препоръчай приятел“. Основните условия за бонус в Iuvo са запазени, но вече се получава бонус и за инвестициите в IuvoSAVE. Ето и условията:

 • + 0.75% бонус от iuvo могат да получат само нови инвеститори, които са се регистрирали с покана на инвеститор. Бонусът може да е до 300 евро ако поканата е от инвеститор, член на Iuvo Gold Club, какъвто съм аз. Мога да ви изпратя такава покана. Просто поискайте на мейл [email protected] или във Facebook Messenger.
 • Ако сте се регистрирали вече, може да поискате покана и да получите бонус, ако регистрацията е направена преди до 10 дни преди поканата.
 • След получаване на поканата е нужно до 20 дни да се регистрирате и да депозирате поне 100 евро.
 • 0.75% бонус до 300 евро се начислява върху всички инвестирани суми до 2 месеца след регистрацията в IuvoSAVE или Iuvo P2P 
 • Бонусът се получава в края на третия месец, ако не са правени тегления.

Като цяло основните промяна е начисляване на бонус върху всички суми инвестирани в Iuvo P2P и в IuvoSAVE!🤩

Програмата „Препоръчай приятел“ ще бъде активна от  13.02.2023 до 31.05.2023 г. Iuvo има правото едностранно да прекрати или промени настоящите условия на програмата без да уведомява потребителите за това. Актуалните условия на програмата може да видите на сайта на платформата.

⚠️Важно! Старите условия на бонусите в iuvo, вече не са актуални! Процедурата за получаване на покана и регистрация са същите, както са описани по-долу.‼️

3% бонус при покана от член на Iuvo Gold Club🏆

Ако се регистрирате с покана, изпратена ви от член на Iuvo Gold Club, условията са по-изгодни. В този случай бонусът е 3% за всички инвестирани суми 2 месеца, след регистрацията. Няма изискване за минимална инвестирана сума. Максималната сума на самия бонус може да достигне €300.💰

От ноември 2020 съм член на Iuvo Gold Club, така че ако аз ви изпратя покана ще се възползвате от тези по-добри условия. Ако искате ще го направя с удоволствие. Аз ще получа същия бонус като вас, за което ви благодаря предварително.🙏🏻

Как да получа бонус от iuvo?🎁

1️⃣Преди всичко, за да получите бонус ви е нужна покана. За да се възползвате от двойно по-голям бонус от 3%, поканата трябва да е от член на Iuvo Gold Club. Аз съм член на този клуб и с удоволствие бих ви изпратил така. Просто поискайте! 😉

За да получите покана и 3% бонус от iuvo е нужно да ми изпратите имената си и мейла, с който ще се регистрирате в платформата. Може да го направите на мейл адрес [email protected], с Facebook Messenger.

На посочения от вас мейл ще получите покана от Иуво да се регистрирате, в която ви канят да се регистрирате от мое име. В нея няма някакъв специален линк ине е задължително да я чакате. Важното е да подам имената и мейла, с който ще се регистрирате към iuvo.

2️⃣След като получите поканата, имате до 2 месеца, за да направите регистрацията. Възможно е да не чакате да получите покана, а да се регистрирате веднага. В този случай е най-добре веднага след регистрацията да се свържете със съпорта, за да ви потвърдят, че сте препоръчани от мен и ще получите 3% бонус.

3️⃣Депозирайте в Иуво желаната сума. Това може да стане с банков превод от банка или финтех приложение като Vivid, Revolut или Paysera.

4️⃣Инвестирайте цялата депозирана сума на първичен или вторичен пазар в редовни кредити или такива със закъснение от 1 до 45 дни! Това може да стане ръчно или чрез автоматично инвестиране. Инвестирането трябва да бъде направено до 2 месеца от датата на регистрацията. Ще получите бонус и за сумите инвестирани в IuvoUP!🤑

5️⃣След изпълнение на горните условия ще получите своя бонус от 3% в iuvo акаунта си. Обикновено това се случва до три работни дни, след изпълнение на условията.

Не се опитвайте да хитрувате!😉

Бонусът е предназначен за хора, които имат реалното намерение да ползват P2P платформата! За да не се злоупотребява с него без реално да се инвестира, iuvo са наложили някои ограничения. Те са прости и логични, но е добре да ги знаете, за да не останете разочаровани.

Не може да изтеглите бонуса и инвестираната сума веднага. Първоначалната сума и полученият бонус трябва да останат инвестирани в платформата поне 3 месеца след получаване на бонуса. Едва след изтичането на този срок може да изтеглите получения бонус от iuvo. Ако преди изтичането на 3 месеца от получаване на бонуса, решите да изтеглите инвестираната сума, можете да го направите, но без сумата получена като бонус.

Съветвам ви да прочетете внимателно условията на програмата „Покани приятел“, като обърнете особено внимание на чл. 9. Неговият смисъл е точно да не позволява хитруване.

Как да се възползвам максимално бонуса от iuvo?💡

Бонусът са получава като парична сума във вашия инвеститорски акаунт в Иуво. Най-добрият начин, по който може да се възползвате от него, е веднага да го инвестирате в P2P кредити. Всички суми, преведи като бонус, не могат да бъдат изтеглени преди да бъдат инвестирани в платформата за не по-малко от 3 месеца. Може да изтеглите внесената сума и преди изтичането на 3 месеца, но тогава бонуса ще ви бъде отнет. Това е направено с цел да не се злоупотребява, но всъщност е много добре за вас. Така самият бонус ще ви донесе допълнителна доходност.

3% Иуво бонус за iuvo юво bonus iuvo

За да получите максимална доходност, най-добрата стратегия е да инвестирате примерно €5000 в iuvo веднага след регистрацията. Така още след 2 месеца ще имате €5150 или ще получите 3% незабавен доход! При 9,2% средна годишна доходност на платформата в края първата година ще имате около €5655 лева, вместо €5450 лева или около €200 повече, тъй като бонуса също ви носи лихва. За една година само върху бонуса от iuvo ще получите допълнително €15 лихва. Общата очаквана доходност е около €655 при депозит от €5000. Ако ги депозирате в банка, дори депозита с най-висока лихва в момента ще ви донесе под €25, а инфлацията ще изяде над €200. Разликата е повече от 10% годишно! Поне за мен, тези цифри показват, че инвестицията в P2P платформи определено си заслужава!

Мога ли да получа бонус от iuvo, ако вече съм се регистрирал? 🤔

По принцип бонусът е само за нови инвеститори. Може да получите бонус, ако регистрацията ви е направена до 10 дни преди да получите поканата‼️

Ако обаче, сте се регистрирали скоро и все още не сте депозирали пари, може да попитате поддръжката на iuvo дали може да се възползвате от бонуса по програмата „Препоръчай приятел“. В почти всички случаи те дават такова разрешение. Така че просто попитайте.

ℹ️Важно: Ако сте имали предходна регистрация в iuvo и сте закрил акаунта си, новата регистрация със същия имейл няма да бъде зачетена за бонус. Използвайте друг мейл, ако сте се регистрирал преди.☝️

Не инвестирайте само заради бонуса!💰

За да имате дългосрочен успех в инвестирането е нужно да разбирате продукта, в който инвестирате и свързаните с него рискове. Не смятам, че която и да било промоция или бонус трябва да е основна причина да се инвестират пари, където и да било. Iuvo не е изключение!

Целта на всеки бонус е само да подтикне инвеститорите към действие, а не да бъде стратегия за печалба. За другото си имахме Национална лотария. Надявам се, че нейните фенове не четат моя блог.

Това не е инвестиционен съвет☝️

Това е анализ, а не е финансов съвет! Всичко, което споделям за Иуво и инвестициите по принцип, е мое лично мнение и опит. Постарал съм се да е максимално обективно и аргументирано, но това не е гаранция, че е вярно! Аз не съм инвестиционен консултант, а доморасъл инвеститор. Това, което е подходящо за мен, в моята житейска и финансова ситуация, може изобщо да не е подходящо за вас. Имайте го предвид. Финансови консултации не давам. И нямам планове да го правя. 

Това, че инвестирам чрез определени P2P платформи, не означава, че те са добри или без риск. Означава, че съм преценил, че за мен рискът е приемлив и доходността си заслужава. За вас може изобщо да не е така! Има и такива, в които предпочитам да не инвестирам. Това не пречи вие да го правите. 

Най-важното нещо, което трябва да научите като инвеститор е, че единствено вие сте отговорен за решенията, които взимате. Добре е ясно да го осъзнавате, преди изобщо да решите да инвестирате. Ако не е така по-добре не го правете. Помнете, че вашите пари са във вашите ръце!

Опит и мнения за P2P платформи 💬

Ако все още не сте се включили в нашата Facebook група за P2P инвестиции, препоръчвам ви да го направите – http://bit.ly/P2PGroupBG. Там ще намерите над 7,500 души с опит и интереси в P2P инвестициите и финтех. Присъединете се, за да чуете други мнения, да споделите опит или да натрупате знания. Можете и да задавате въпроси, както за iuvo, така и за други P2P платформи.

Споделете тази статия с вашите приятели, за които смятате, че ще бъде интересна и полезна 👍

28 коментара за “🤑0.75% бонус от iuvo до €300 за нови инвеститори от 13.02.2023🎁”

 1. Pingback: 8000 инвеститори вложиха над 35 милионa евро в iuvo

 2. Pingback: Месечен P2P преглед - какво се случи през ноември - 2018

 3. Светозар Косев

  Потвърждавам че работи.
  Бонуса от 30 евро се получи веднага след инвестиране на първоначалните 1000 евро.
  Бонуса от 60 евро се получи веднага след внасянето на останалите 1500.
  Явно проверката е при теглене.

 4. Pingback: Пирамиди ли са P2P платформите? Как и от какво печелят?

 5. Само дето в писмото до мен няма линк за регистрация. Сега не знам ако се рег-на от страницата им, дали бонусите ще сработят.

 6. Здравейте,
  как мога да се сдобия с нечия покана? За пръв път ще инвестирам, но не познавам лично хора, които вече инвестират в платформата.

 7. Pingback: P2P преглед – Новото в P2P инвестициите през Март 2019 -

 8. Pingback: Iuvo пуска заеми за коли от Ibancar Испания с до 12% лихва от Ibancar

 9. Здравейте, в бързината не спазих последователността и се регистрирах в платформата без да съм изпратил мейл на [email protected].
  ВЪзможно ли е преди да съм направил депозит в профила да бъда препоръчан по програмата ?

 10. Костадин Кралев

  Здравейте
  Искам да попитам регистрирали ли сте ме в програмата …..изпратих ви имеил и имената ми ……регистрирах се …инвестирах вече 2500 евро …но все още не съм получил нищо

  1. Не знам дали и на кого сте изпратили мейл, но сте включен в програмата е трябвало да получите покана за регистрация, както е описано. И едва тогава да се регистрирате. Ако не е така, не сте включен в програмата. Освен това, ако сте включен е важно дали това е станало преди 07.05.2020 или след това, защото има нови условия – https://www.iuvo-group.com/bg/refer-a-friend-program-2020/

   Най-добре питайте поддръжката на iuvo.

 11. Защо няма никъде информация за новите условия и от кога са в сила…става въпрос за измененията на минимална инвестирана сума 1000 евро, а не 2000, както изменението от 07.05.2020 год.? Моля за Вашето мнение.Поздрави.

  1. Няма информация, защото новите условия са временни. В момента има промоционални условия, които са валидни само до 30.11.2020, което е след 5 дни. В момента условията са 1.5% при минимум €1000 евро инвестиция. Ако желаете мога да ви изпратя покана.

 12. Благодаря. Аз получих бонус, но 20 Евро, защото….важна била началната дата – 13.10., а не моята…например – 8.10. За това Ви попитах знаете ли нещо за Началната дата на промоцията. Мисля, че е коректно да се фиксира, а не само крайната. Благодаря за отговора и желая успешен ден!

 13. АНДРЕЙ МАКАРОВ

  Отдавна подадох заявка по емайл за покана от Вас като Златен член но така и приглашение няма.Ще мога ли все пак да получа от Вас линк за регистрация за кое благодаря от сега?….

 14. Здравейте г-н Недев имам няколко въпроса.
  Мин.сума за iuvo е 2000 евро-така ли е?
  Имам евро в кеш мога ли директно да ги вкарам и как ако е така?
  Как се става член на gold klub?

   1. Привет,
    За Gold Club сигурно имате предвид, че трябва да са инвестирани грубо поне 50,000 лева. Понеже сте написали евро. Сумата трябва да е над 25,000 евро.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *