Начало » Lendermarket с до 3% кешбек до края на май 2020

Lendermarket с до 3% кешбек до края на май 2020

Lendermarket cashback

За тези, които са достатъчно смели, за да инвестират в момента, P2P платформата Lendermarket има наистина добро предложениe, което носи до 17% доходност! Високата доходност се получава благодарение на 2% кешбек до края на май 2020. А за новите инвеститори има и допълнителен +1% кешбек за първите 60 дни.

Лендермаркет кешбек Lendermarket cashback

Lendermarket предлага заеми с 14% доходност

До скоро заемите в Lendermarket бяха с доходност от 12%. За мен, това е напълно достатъчно предвид, че се предлагат от CreditStar. Те са стабилен оригинатор с над 14 годишен опит и отлична репутация. Пандемията, обаче, предизвика отлив на инвеститори и от април новите заеми са с доходност от 14%! Важно е също, че има и добра наличност на заеми.

Lendermarket 14% доходност

Според мен, това е отлична възможност, която едва ли ще продължи дълго. Планирам да увелича инвестицията си в тази P2P платформа между 35% и 70% до края на май 2020. Така ще се възползвам от заемите с 14% лихви и 2% кешбек, който важи за всички инвеститори – съществуващи и нови.

Зад Lendermarket стои CreditStar Group

Lendermarket е регистрирана в Ирландия и практически е собственост на Creditstar. Краен собственик е Aaro Sosaar – основател и изпълнителен директор на Creditstar. До известна степен този подход напомня на iuvo и MFG, но Lendermarket в момента нямат други оригинатори. Creditstar са добре познати като един от най-добрите оригинатори в Mintos с рейтинг В. Те предлагат заемите си в Mintos още от 2016 година и имат отлична репутация. Обърнете внимание, че са един от малкото оригинатори в Mintos, които нямат никакви дължими плащания (pending payments) към 15 Май 2020. Това, за мен, говори много.

Creditstar в лендермаркет

CreditStar са международна кредитна група, работеща в 8 страни и регулирана от финансовите регулатори на всяка една от тях! Имат над 120 служителя, от които в Lendermarket работят само 5. Прави впечатление, че продължават да наемат нови служители, което е показателно за стабилността им в текущата ситуация.

Финансовите резултати на CreditStar са отлични, включително и за 2019 година. Според неодитирания им финансов отчет, печалбата за 2019 година се е удвоила спрямо 2018.

Моето мнение за Lendermarket

Макар да инвестирам само от началото на януари 2020, в момента съм много доволен от Lendermarket. Спрях да инвестирам в заеми на CreditStar чрез Mintos, тъй като условията тук са по-добри. Изключение в момента са полските заеми, чиято доходност в Mintos достига 16.5%, но вероятно това няма да продължи дълго. Предимство на Lendermarket са заемите от Швеция и Дания, които са пуснати само на тази платформа.

Основен недостатък на Lendermarket е, че няма вторичен пазар. Това не позволява предсрочен изход от инвестицията. За мен не е трудно да се справя с това, като ограничавам срока на заемите до 3-4 месеца. Този подход ми позволява да изляза в рамките на 5-6 месеца, дори за просрочените заеми. Планирам да направя едно по-подробно ревю на Lendermarket, което се надявам да стане следващата седмица.

Лендермаркет кешбек Lendermarket cashback

2% кешбек е много добро предложение

Lendermarket предлага заеми от доказан и печеливш оригинатор с 14% доходност. Има и 2% кешбек за всички нови депозити към платформата до 31.05.2020, включително за старите инвеститори.

За новите инвеститори има и +1% бонус за първите 60 дни, при регистрация от тази връзка http://bit.ly/LenderMarket. Този бонус е безсрочен, а като се прибави към 2% бонуса до края на май 2020 се получава незабавна доходност от 3% още в самото начало на инвестицията.

Robo.Cash +1% кешбек bonus cashback

Robo.Cash също имат бонус +1% кешбек до 31.05.2020

Robo.Cash – една от платформите, които също се справят доста добре в кризата също има бонус +1% кешбек до 31.05.2020. Бонусът важи за нови и съществуващи инвеститори и се начислява върху положителната разлика между депозираното и изтегленото за периода. Ще бъде изплатен на 15.06.2020, ако няма намаление на инвестираната сума в периода от 01.06.2020 до 14.06.2020. Подробности и обяснение с пример вижте на сайта👇https://bit.ly/2Z0hd2o

Не инвестирайте само заради бонуса!

За да имате дългосрочен успех в инвестирането е нужно да разбирате продукта, в който инвестирате и свързаните с него рискове. Не смятам, че която и да било промоция трябва да е основната причина да се инвестират пари, където и да било. Целта на всеки бонус е само да подтикне инвеститорите към действие, а не да бъде стратегия за печалба. За другото си имахме Национална лотария. Надявам се, че нейните фенове не четат моя блог.

Лендермаркет кешбек Lendermarket cashback

Това не е инвестиционен съвет

Това е анализ, а не е финансов съвет! Всичко, което споделям за Lendermarket е мое лично мнение и опит. Постарал съм се да е максимално обективно и аргументирано, но това не е гаранция, че е вярно. Аз не съм инвестиционен консултант, а доморасъл инвеститор. Това, което е подходящо за мен, в моята житейска и финансова ситуация, може изобщо да не е подходящо за вас. Имайте го предвид. Финансови консултации не давам. И нямам планове да го правя. 

Това, че инвестирам чрез определени P2P платформи, не означава, че те са добри или без риск. Означава, че съм преценил, че за мен рискът е приемлив и доходността си заслужава. За вас може изобщо да не е така! Има и такива, в които предпочитам да не инвестирам. Най-важното нещо, което трябва да научите като инвеститор е, че единствено вие сте отговорен за решенията, които взимате. Добре е ясно да го осъзнавате, преди изобщо да решите да инвестирате. Ако не е така по-добре не го правете. Помнете, че вашите пари са във вашите ръце!

Опит и мнения за P2P платформи 💬

Ако все още не сте се включили в нашата Facebook група за P2P инвестиции, препоръчвам ви да го направите – http://bit.ly/P2PGroupBG. Там ще намерите над 5,000 души с опит и интереси в P2P инвестициите и финтех. Присъединете се, за да чуете други мнения, да споделите опит, да натрупате знания или да зададете въпроси!

Споделете тази статия с вашите приятели, за които смятате, че ще бъде интересна и полезна 👍

9 коментара за “Lendermarket с до 3% кешбек до края на май 2020”

 1. Здравейте, въпросът ми е ако човек инвестира 1000 лева в такъв кредит за 4-5 месеца, с колко ще се увеличи капиталът ви? Разглеждах формулата за изчисление в платформата, но не съм сигурен дали го разбирам правилно.

  Благодаря.

 2. Здравейте, регистрирах се, но в момента са налични само заеми от Полша и Испания. Дания и Швеция не присъстват като възможност за инвестиция на какво се дължи това?

  1. Присъстват. Също и Финламдия. Просто в момента няма свободни заеми сигурно. Състоятнието на пазара е динамично и се променя постоянно. Дори и в рамките на 1 ден.

 3. Николай

  Здравейте г-н Недев, при трансфер към Lendermarket от Revolut каква валута да избера EUR или паунди. Адреса на сметката им е в Дъблин. Отделно имат SEPA, но нямам идея за трансфера кое е ок от Revolut.Благодаря за цялата насока и помощ, която давате на всички. Поздрави и успехи!

 4. Здравейте, ограничавате ли някои от страните в Лендермаркет при аутоинвеста предвид ситуацията или всички са допустими предвид оригинатора?

  1. Не ограничавам страните. На практика оригинатора е една група, така че той има еднакъв ангажимент към всички кредити. Ограничавам само максималния срок, тъй като има и дългосрочни кредити, а няма вторичен пазар.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *