Начало » Pay by Vivacom с 20 лева бонус за нови потребители

Pay by Vivacom с 20 лева бонус за нови потребители

Pay by Vivicom 20 лева бонус

Pay by Vivacom е безплатен дигитален портфейл на Vivacom. Предлага български IBAN и възможност за плащане с мобилни телефони с Android и Apple iOS. Всички нови потребители, регистрирани до 31.10.2020 от bit.ly/PayVivacom ще получат 20 лева бонус от Pay by Vivacom. Промоцията е валидна за абонатите на всички мобилни оператори.

Как да получите 20 лева бонус за Pay by Vivacom? 🎁

Преди всичко е важно да се регистрирате до 31.10.2020, тъй като след тази дата бонусът е 10 пъти по-малък – само 2 лева! При регистрацията е важно да изтеглите приложението Pay by Vivacom от специалната връзка http://vivainvest.eu/pay-by-vivacom или да използвате бонус код STOYCH0FVFH, ако приложението не е свалено директно от тази връзка.

Pay by Vivicom 20 лева бонус

💸💸💸 Вземете 20 лева бонус за Pay by Vivacom от bit.ly/PayVivacom 💸💸💸

Ето стъпка по стъпка какво е нужно да направите:

✅ Да свалите приложението от специалния линк 👉 bit.ly/PayVivacom 👈

Ако използвате мобилния си телефон, линкът ще ви отведе автоматично към съответния магазин за сваляне на приложения за вашия телефон. Приложението Pay by Vivacom е достъпно само в българските магазини. Промоцията е валидна за клиентите на всички мобилни оператори, не само за Vivacom.

✅ Да се регистрирате с промокод 👉 STOYCH0FVFH 👈

Ако приложението Pay by Vivacom е свалено директно чрез специалния промоционален линк, този код се попълва автоматично. Нужно е да го въведете ръчно, само ако ви попита за такъв в процеса на регистрацията.

✅ Да верифицирате профила си с документ за самоличност.

Целият процес на верификация се извършва в приложението и е много лесен. Необходимо е само да имате лична карта и навършени 18 години.

✅ Да заредите виртуалния си портфейл с някаква сума. 

Няма изискване колко да е сумата, но за да можете да изпълните условието за поръчка на физическа карта трябва да е поне 10 лева. Най-добре да е минимум 20 или 50, тъй като трябва да може да платите нещо в последствие с картата. Така или иначе тези пари ще ги похарчите за някаква покупка. Сумата може да заредите на няколко части. Зареждането може да е както с банков превод по личния ви IBAN, така и с дебитна или кредитна карта.

Важно е да знаете, че се приемат само карти на български банки. Не е възможно да заредите с RevolutCurve или iCard. Не е нужно картата, от която зареждате да е на ваше име, но е важно да не е регистрирана в друг дигитален портфейл Pay by Vivacom. Може да заредите портфейла си и с банков превод към българския IBAN, който получавате безплатно.

✅ Да поръчате физическа карта Pay by Vivacom.
Pay by Vivacom карта

Едно от условията да получите 20 лева бонус от Pay by Vivacom е да поръчате физическа карта. Това означава да направите еднократен разход от 9.95 лева за издаване и доставка. Няма други такси, освен 1 лева месечна след първата година, ако не сте клиент на Vivavom. Все пак винаги е добре да се запознаете с актуалната действаща тарифа на Vivacom, тъй като е възможно условията да се променят.

Добрата новина е, че доставката се извършва с куриерска фирма “Спиди”. Така няма опастност да не получите картата, както често се случва с картите, доставяни от Български пощи с обикновено писмо. Доставката картата се извършва до 5 работни дни след заявяването.

✅ Да направите плащане на POS терминал или онлайн в интернет с физическата карта.

Няма изисквания за сумата на плащането. Обърнете внимание, че става въпрос за физическата карта! Ако платите с виртуалната няма да получите бонус.

Най-добре е да си направите и безплатна виртуална карта веднага. Тя е без никакви такси. Ако използвате iPhone, може да я регистрирате в Apple Pay и да плащате с телефона си. Може да плащате и с всички телефони с Android, които има NFC. Това е голямо предимство на Pay by Vivacom, тъй като Google Pay все още не се поддържа в България. 

За целите на промоцията, може да направите плащане с физическата карта на POS, в интернет или да заредите картата си Revolut, ако имате такава. 

Всички стъпки трябва да бъдат изпълнени в рамките на 30 дни от регистрацията, която трябва да е преди 31.10.2020, за да получите бонус от 20 лева.💰💰💰

Официалните условия и правила на промоцията може да видите на сайта pay.vivacom.bg.

Заслужава ли си Pay by Vivacom?

Моето мнение за Pay by Vivacom, че той си заслужава да се използва най-вече от абонатите на Vivacom. За тях дори платения план Vivapay е без месечна такса, като той дава някои предимства спрямо безплатния. Сред тях са по-ниски такси за обмен на валута и теглене от банкомат, както и липса на месечна такса за обслужване на физическата карта след първата година. Повече вижте на сайта на Vivacom.

Pay by Vivacom без месечна такса

За абонатите на другите мобилни оператори, според мен, предложението на A1 Wallet, според мен, е по-изгодно. Особено, ако не се нуждаете от физическа карта.

Иначе всичко друго казано за A1 Wallet важи и за Pay by Vivacom. На практика и двете се базират на phyre. И двете се заслужават ползват, най-малкото заради българския IBAN и възможността за плащане с Android телефони. Възможностите им не могат да се сравняват с тези на Revolut, но за щастие, това не е избор, който се налага да правите. Напротив! A1 Wallet или Pay by Vivacom са прекрасни допълнения за българските потребители на Revolut. С българския IBAN и виртуалната карта може да направите зареждане на Revolut с банков превод в левове без превалутиране. 

Голямо предимство е, че най-вероятно използването на Pay by Vivacom няма да ви струва нищо. Безплатният план включва всички важни функции и ще е напълно достатъчен за по-голямата част от потребителите. За абонатите на гласови мобилни услуги на Vivacom и платеният план е без месечна такса! А това, че приложението е българско, носи и допълнително удовлетворение от нивото на българската финтех индустрия. Изберете българското! 

Повече за възможностите на Pay by Vivacom  може да прочете в подробното ревю на A1 Wallet. В него споделям впечатленията си и основните предимства и недостатъци на този дигитален портфейл, както и за какво аз го използвам и за какво – не. Надявам се, че ще ви е полезно. Вижте ревюто и моето мнение за A1 Wallet. Почти всичко в него с пълна сила важи и за Pay by Vivacom

Споделете опит и мнениe за финтех💬

Може намерите хиляди хора с опит и интереси във финтех в следните Facebook групи:

  • В групата Финтех в България във Facebook се обсъждат всякакви финтех продукти и услуги. Основните теми са свързани с RevolutCurveMoneseTransferWisePaysera и други финтех услуги, достъпни в България. В нея вече има над 3,500 души, което я прави най-бързо растящата финтех общност в България. Ако се интересувате от финтех, присъединете се към групата „Финтех в България“ във Facebook.
  • В групата „Revolut в България“ във Facebook са събрани над 15,000 от най-активните потребители на Revolut в България, които са над 200,000. Там може да получите съвети или да споделите вашия собствен опит и впечатления. Отговорите на най-често задаваните въпроси за Revolut може да намерите тук.

Споделете тази статия с вашите приятели, които се интересуват от инвестиции, финанси и нови технологии. Ако се интересувате от инвестиции и финтех, харесайте страницата на Vivainvest във Facebook – http://fb.com/vivainvest.eu, за да научавате първи новини по тези теми👍

3 коментара за “Pay by Vivacom с 20 лева бонус за нови потребители”

  1. Без проблем заредих пари с виртуална карта на Revolut,без такса. Също пробвах и с карта на Skrill, заредиха се парите, но от Skrill ми взеха малка такса. Така,че може да се зарежда и с чужди карти.

  2. Венелин Атанасов

    Здравейте, аз съм се регистрирал в А1 Wallet, Може ли да се регистрирам и в Pay by Vivacom. Ще получа ли бонус за нов потребител, след като и двете платформи са на Пайнетикс.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *