fbpx
Продължете към съдържанието

Pay by Vivacom с 20 лева бонус за нови потребители🎁

Pay by Vivicom 20 лева бонус

Pay by Vivacom е безплатен дигитален портфейл на Vivacom. Предлага български IBAN и възможност за плащане с мобилни телефони с Android и Apple iOS. Всички нови потребители, регистрирани до 11.01.2021 от bit.ly/PayVivacom ще получат 20 лева бонус от Pay by Vivacom. Промоцията е валидна за абонатите на всички мобилни оператори.

Как да получите 20 лева бонус от Pay by Vivacom? 🎁

Преди всичко е важно да се регистрирате до 11.01.2021, тъй като след тази дата бонусът е 10 пъти по-малък – само 2 лева! При регистрацията е важно да изтеглите приложението Pay by Vivacom от специалната връзка https://vivainvest.eu/pay-by-vivacom или да използвате бонус код STOYCH0FVFH, ако приложението не е свалено директно от тази връзка.

Pay by Vivacom 20 лева бонус

💸💸💸 Вземете 20 лева бонус за Pay by Vivacom от bit.ly/PayVivacom 💸💸💸

Ето стъпка по стъпка какво е нужно да направите:

✅ Да свалите приложението от специалния линк 👉 bit.ly/PayVivacom 👈

Ако използвате мобилния си телефон, линкът ще ви отведе автоматично към съответния магазин за сваляне на приложения за вашия телефон. Приложението Pay by Vivacom е достъпно само в българските магазини. Промоцията е валидна за клиентите на всички мобилни оператори, не само за Vivacom.

✅ Да се регистрирате с промокод 👉 STOYCH0FVFH 👈

Ако приложението Pay by Vivacom е свалено директно чрез специалния промоционален линк, този код се попълва автоматично. Нужно е да го въведете ръчно, само ако ви попита за такъв в процеса на регистрацията.

✅ Да верифицирате профила си с документ за самоличност.

Целият процес на верификация се извършва в приложението и е много лесен. Необходимо е само да имате лична карта и навършени 18 години.

✅ Да заредите мобилния си портфейл с някаква сума. 

Няма изискване колко да е сумата, но за да можете да изпълните условието за поръчка на физическа карта трябва да е поне 10 лева. Най-добре да е минимум 20 или 50, тъй като трябва да може да платите нещо в последствие с картата. Тези пари са си само ваши о ще ги похарчите за някаква покупка. Зареждането може да е както с банков превод по личния ви IBAN, така и с дебитна или кредитна карта.

Важно е да знаете, че се приемат само карти на български банки. Не е възможно да заредите с RevolutCurve или iCard. Не е нужно картата, от която зареждате да е на ваше име, но е важно да не е регистрирана в друг дигитален портфейл Pay by Vivacom. Може да заредите портфейла си и с банков превод към българския IBAN, който получавате безплатно.

Pay by Vivacom карта
✅ Да направите плащане на POS терминал или онлайн в интернет с физическата карта💳

Няма изисквания за сумата на плащането. Може да платите с физическата карта в интернет, на POS терминал с телефона или просто да заредите Revolut, ако имате.☝️Обърнете внимание, че е важно е да платите с физическата карта, за да получите бонус!

Най-добре си направите и виртуална карта. Тя е безплатна и без никакви такси.

Ако използвате iPhone, може да я регистрирате в Apple Pay и да плащате с телефона си. Може да плащате и с всички телефони с Android, които има NFC. От 17.11.2020 Google Pay вече официално се поддържа в България, така че може да добавите витруалната карта и да плащате с Android телефон.

Как да получите бонуса веднага? 🤑

‼️Не важи от 11.12.2020, поради промяна на условията на Vivacom! Нужно е да направите плащането с физическата карта, за да получите бонус‼️

За да получите бонуса от Pay by Vivacom веднага, може да направите някое от следните неща:

 • да платите в интернет, като използвате виртуалната си карта
 • да платите с телефона на POS, като ползвате Google Pay или Apple Pay, в които сте добавили виртуалната си карта.
 • с виртуалната си карта да заредите картата си Revolut, ако имате такава.
 • да регистрирате виртуалната си карта в Curve, ако ползвате тази финтех услуга.

Няма никакви ограничения по отношение на ползването на бонуса. Нито има някакъв минимален срок, в който трябва да използвате мобилния портфейл Pay by Vivacom. Може да си го харчите веднага и със здраве🍀

☝️Всички стъпки трябва да бъдат изпълнени в рамките на 30 дни от регистрацията, която трябва да е преди 11.01.2021, за да получите бонус от 20 лева.💰💰💰

Официалните условия и правила на промоцията може да видите на сайта pay.vivacom.bg. За да не останете разочаровани, съветвам ви да го направите, защото Vivacom доста често ги променят!

Заслужава ли си Pay by Vivacom?🤔

Моето мнение за Pay by Vivacom, че той си заслужава да се използва най-вече от абонатите на Vivacom. За тях, дори платения план Vivapay е без месечна такса, като той дава някои предимства спрямо безплатния. Сред тях са по-ниски такси за обмен на валута и теглене от банкомат. При план VivaPay няма и месечна такса за обслужване на физическата карта след първата година. Ако решите да ползвате и фическа карта, това е голямо предимство. Повече вижте на сайта на Vivacom.

Pay by Vivacom без месечна такса

За абонатите на другите мобилни оператори (А1 и Telenor) предложението на A1 Wallet е с по-изгодни условия за получаване на 20 лева бонус от това на Pay by Vivacom.

Какво ви дава Pay by Vivacom?

Направих едно подробно ревю на A1 Wallet. Почти всичко казано в него важи и за Pay by Vivacom. На практика и двете се базират на phyre. И двете си заслужават да се ползват, най-малкото заради българския IBAN, поддръжката на Apple Pay и Google Pay и възможността за плащане с Android телефони.

Възможностите им не могат да се сравняват с тези на Revolut, но за щастие, това не е избор, който се налага да правите. Напротив! A1 Wallet или Pay by Vivacom са прекрасни допълнения за българските потребители на Revolut. С българския IBAN и виртуалната карта може да направите зареждане на Revolut с банков превод в левове без превалутиране. 

Голямо предимство е, че най-вероятно използването на Pay by Vivacom няма да ви струва нищо. Поне за абонатите на Vivacom. Безплатният план включва всички важни функции и ще е напълно достатъчен за по-голямата част от потребителите. За абонатите на Vivacom и платеният план Viva Pay е без месечна такса! А това, че приложението е българско, носи и допълнително удовлетворение от нивото на българската финтех индустрия. Изберете българското! 

Повече за възможностите на Pay by Vivacom може да прочете в подробното ревю на A1 Wallet. В него споделям впечатленията си и основните предимства и недостатъци на този дигитален портфейл, както и за какво аз го използвам и за какво – не. Надявам се, че ще ви е интересно и полезно. Вижте ревюто и моето мнение за A1 Wallet. Почти всичко в него с пълна сила важи и за мобилния портфейл на Vivacom.

Добавено: От 17.11.2020 платежната услуга Google Pay вече е официално достъпна в България. A1 Wallet е първият български дигитален портфейл, който поддържа Google Pay. Това се отнася и за всички базирани на платежните услуги на Paynetics дигитални портфейли – phyre и Pay by Vivacom.

Споделете опит и мнениe за финтех💬

Може намерите хиляди хора с опит и интереси във финтех в следните Facebook групи:

 • В групата Финтех в България във Facebook се обсъждат всякакви финтех продукти и услуги. Основните теми са свързани с RevolutCurveMoneseTransferWisePaysera и други финтех услуги, достъпни в България. В нея вече има над 4,000 души, което я прави най-бързо растящата финтех общност в България. Ако се интересувате от финтех, присъединете се към групата „Финтех в България“ във Facebook.
 • В групата „Revolut в България“ във Facebook са събрани над 17,000 от най-активните потребители на Revolut в България. Там може да получите съвети или да споделите вашия собствен опит и впечатления. Отговорите на най-често задаваните въпроси за Revolut може да намерите тук.

Споделете тази статия с вашите приятели, които се интересуват от инвестиции, финанси и нови технологии. Ако се интересувате от инвестиции и финтех, харесайте страницата на Vivainvest във Facebook – http://fb.com/vivainvest.eu, за да научавате първи новини по тези теми👍

15 коментара за “Pay by Vivacom с 20 лева бонус за нови потребители🎁”

 1. Без проблем заредих пари с виртуална карта на Revolut,без такса. Също пробвах и с карта на Skrill, заредиха се парите, но от Skrill ми взеха малка такса. Така,че може да се зарежда и с чужди карти.

  1. В условията на Виваком пише, че кампанията за получаване на 20 лв
   бонус е до 15 ноември, а тук сте писали до края на декември. Според последните промени кампанията изтекла ли е вече? Благодаря!

 2. Венелин Атанасов

  Здравейте, аз съм се регистрирал в А1 Wallet, Може ли да се регистрирам и в Pay by Vivacom. Ще получа ли бонус за нов потребител, след като и двете платформи са на Пайнетикс.

 3. Преди няколко часа получих физическа карта.Мога ли сега да платя с нея вмагазина

 4. Днес получих физическа картаPayBy пазарих за около 5лв но когато плащах на постерминал ми отказа плащане.мобилния ми портфеил е зареден

 5. Десислав Петров

  Мога ли като абонат на Виваком да се възползвам едновременно от тези 20 лв., както и от промоционалната оферта на Виваком за по-скъпия план?

 6. Намерих отговора на въпроса си, гледам съм стария файл, валидна е още кампанията. Благодаря Ви!

 7. Има ли такса при получаването на заплата в pay by vivacom, само това не видях в условията им.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *